Quote from: "Ђоле"
QuoteZapleniću Zvezdine trofeje i nameštaj
[/b]
Ови наши боље да направе реплике сваког трофеја, и то по неколико комада. Мало мало па би да заплењују...  :batine
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Zvezda našla "peticu"
Cetvrtak, 3. januar 2008. 15:52

Jedan od ključnih problema KK Crvena zvezda u ovoj sezoni je bio nedostatak jakog centra, što se videlo u nekim mečevima u regionalnoj NLB ligi i ULEB Kupu. Rešenje je pronadjeno u novosadskoj Vojvodini, tačnije 23-godišnjem Marku Lekiću, koji je prvo pojačanje kluba sa Malog Kalemgdana u ooj godini.

Lekić je dogovorio saradnju na dve i po godine, nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Vojvodinom.

Lekić (210 centimetara) je svojevremeno bio u Partizanu, potom u Spartaku, a pre Vojvodine je igrao za Atlas.

"Drago mi je što sam stigao u Crvenu zvezdu i nadam se da ću joj pomoći da beleži dobre rezultate. Samo jedva čekam da zaigram", rekao je Marko Lekić, koji je dobro upoznat i sa stručnim štabom i sa većinom igrača Crvene zvezde.

Lekić je saradjivao sa Karadžićem u kadetskoj reprezentaciji.

Trener Crvene zvezde Stevan Karadžić rekao je da je njegovom timu bila potrebna snaga u reketu i masa i da se nada da su to našli upravo u Lekiću.

"Doveli smo igrača na poziciji pet koji je veoma snažan. Lekić poseduje čvrstinu koja nam je nedostajala u prvom delu sezone. Trenirao sam ga u mladjim reprezentativnim kategorijama. Reč je o veoma vrednom momku, pa očekujem da će se brzo uklopiti u našu igru", tvrdi Karadžić.

Lekić će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 21, a biće u sastavu već na duelu protiv Cibone u Zagrebu ovog vikenda.

(MONDO)
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Pešić: Neka se stide "delije", a ne Zvezda!
Utorak, 8. januar 2008. 21:06

Srpska trenerska legenda, poslednji selektor koji je doneo zlatne medalje ovoj zemlji, Svetislav Pešić, bio je ogorčen povicima kojima su "delije" častile upravu svog kluba, trenera, igrače, ali i Miloša Vujanića.
Na konferenciji za medije posle meča ULEB kupa u "Pioniru" (Crvena zvezda - Dinamo 98:104), Pešić je bez dlake na jeziku uzvratio "prozivku".

"Navijači u ovoj zemlji ne znaju da cene svoje igrače. Umesto da budu ponosni na ekipu koju imaju, na igrače koji su večeras dali sve od sebe, oni su ih izvredjali. Takvi ne treba da dolaze na košarkaške utakmice", ljut je bio Kari Pešić.

"Toliko od mene. Ja sam ipak samo jedan srpski trener koji radi u inostranstvu. Da sam selektor reprezentacije iskritikovao bih ih još žešće. Lično sam uvredjen njihovim postupkom."

Pešić je potom nastavio.

"Onda, nemojte da vas čudi što igrači jedva čekaju da ih neko pozove da odu u inostranstvo. Ako srpski navijači ne podrže ove mladiće, ja ne znam koga će..."

Osvajač zlatnih medalja na EP u Turskoj 2001. i SP u Indijanapolisu 2002. godine, potom se osvrnuo i na utakmicu.

"Zvezda nema čega da se stidi. Ja stvarno ne razumem šta navijači očekuju od ovog tima Zvezde? Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, imali smo 50 odsto uspešnosti za tri poena!"

"U nekim segmentima igre, Crvena zvezda je bila i bolja od nas. Pobedili smo samo zahvaljujući iskustvu i dužoj klupi. Primili smo 98 poena, ali ne mogu da budem nezadovoljan odbranom, jer ona nije bila loša, koliko je protivnik igrao izvanredno u napadu."

Novinare je zanimalo da nekadašnji trofejni selektor prokomentariše dolazak novog, takodje trofejnog, koji je i dalje nepotvrdjen.

"Drago mi je što se Duda prihvatio te obaveze. Dušan Ivković je čovek koji iskustvom i kvalitetom može da sredi situaciju u kojoj se nalazi srpska košarka. Njegov autoritet poboljšaće pristup igrača obavezama oko reprezentacije i interes za igranjem u državnom timu."

"Posle mog odlaska, imali smo više pokušaja da osvojimo medalju, koji nisu bili uspešni. Daleko od toga da su selektori posle mene bili loši, ali stvar je u tome da je neophodno da selektor bude i profesionalac. Obaveze u klubovima su prevelike da bi on mogao paralelno da brine i o reprezentaciji tokom godine".

Za kraj Kari je poželeo Dudi:

"Želim mu da uradi onakav posao, kakav je već uradio sa velikom reprezentacijom koju je vodio."

(MONDO)

Јебале ти Делије мало матер! :batine
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

А како би тек било да су Делије дошле, кад се овако уплашио "звездиних Делија
Јебо вам пас матер!!!

хм замислите слику да су Делије заиста биле у хали и да је Звезда опет изгубила онако како је изгубила јел мислите да би ико(не причам сад о кикановићу,пређашњим резултатима односно неуспесима)викао управа напоље и звиждала играчима?наравно да не би били би награђени аплаузом,а ја сам сигуран да она публика оне "делије" које су биле јуче у хали нису то викале ни због елмадина,ни због не знам чега већ само због пораза јуче.То што Пешић не зна да то у хали ни нису биле Делије то је друга ствар,а и види се да је наслов извучен из контекста.Јер он прво нигде не помиње Делије већ навијаче који су били јуче на текми,а самим тим пошто Делије нису биле...И стварно дал је могуће да људи не схватају да се бојкотује КК мислим на новинаре пре свега а и саме играче јер читам јуче у новинама те моле се Делије да дођу раније на утакмицу,те врућа атмосфера за дочек вујанића,те не знам шта све а било тек 2 000 људи на утакмици.

Quote from: "Skrimo"ја сам сигуран да она публика оне "делије" које су биле јуче у хали нису то викале ни због елмадина,ни због не знам чега већ само због пораза јуче.

Нису,веруј ми namigivanje.Играли смо са најјачим тимом у Улеб купу,нико реалан није ни могао да очекује да победимо јуче.Чак и она шачица људи која још увек иде и на гумену лигу већ једно месец дана скандира против управе,само што то није наишло на одјек док није дошла евро текма попут ове.

па немам појма али видео сам у тренуцима кад дамо тројку или поведемо да одмах крећу аплаузи покушало се и са навијачким песмама,а чим кренемо да губимо крену звиждуци и управа напоље што говори да је резултат ту играо главну улогу...не знам нисам био говорим онако што сам чуо преко преноса.Друга ствар и да је тачно да је то све рађено због добро познатих ставова Делија зашто су онда остали играчи и Караџић криви због тога.Хоћу да кажем да та група људи што иде на текме не сви али велика већина сад једноставно има снагу да дође до изражаја и они немају везе са Делијама то што се тренутно подудара то што су и ти симпатизери против управе то је због резултата ко што на почетку сезоне кад смо имали победничке серије никад нисам чуо било шта против било кога,сад кад су лошији резултати одмах оставке,звиждуци итд. моје мишљење..зато је Пешић и у праву.

Капирам да су аплаузи играчима ок,јер упркос разним бојкотма према управама током година играчи увек добијају подршку,бар колико ја знам.Твоја поента јесте да ако се скандира против управе онда то треба да се ради од почетка текме и кад водимо,а не само кад постане јасно да ћемо изгубити и потпуно се слажем namigivanje.Мада верујем да су и резултати један од разлога бојкота.Немамо пара за иоле боље играче,9 година нисмо били прваци,како ствари стоје нећемо ни ове.Све да имамо најбољу управу на свету Звезда је највећи српски клуб и мора да иде на титуле и да их осваја.Пошто то код нас није случај - хвала и довиђења.А да не говорим о сијасет додатних разлога због којих је ова управа лоповска,неспособна,итд.

Ствар је у принципу прилично јасна. 9 година да се не буде првак државе је не допустиво за и један клуб из Звездине фамилије. Поред сијасет проблема које смо имали са КК они делују сваке године као да се унапред опраштају од титуле и продају нам разно-разне форе које више ни закога не пију воду. Брдо идиотских потеза, катастрофалних грешака при куповини играча и састављању тима, преписке управе са разно-разним чобанима по најчипавијим новинама, одласци наших играча код талибана што је не допустиво, кашњење или не давање плата играчима, претње играча конфисковањем имовине клуба... Да ли требам још да набрајам?

Срамота и бламажа за наш клуб од кога сви па и сопствени навијачи беже као од смрдљивог сира. О томе ко је крив и због чега, може да се полемише сатима али да би се нешто урадило стандарди КК-а морају да буду идентични са стандардима ФК-а. Ако се не освоји титула само једне године одмах треба да се пали аларм и да се нађу људи одговорни за не успех. Не пије више воду комуњарска флоскула типа "колективна одговорност," или "сви смо криви."

КК је на жалост ругло наше црвено-беле фамилије.

Quote from: "CEBEP"Ствар је у принципу прилично јасна. 9 година да се не буде првак државе је не допустиво за и један клуб из Звездине фамилије. Поред сијасет проблема које смо имали са КК они делују сваке године као да се унапред опраштају од титуле и продају нам разно-разне форе које више ни закога не пију воду. Брдо идиотских потеза, катастрофалних грешака при куповини играча и састављању тима, преписке управе са разно-разним чобанима по најчипавијим новинама, одласци наших играча код талибана што је не допустиво, кашњење или не давање плата играчима, претње играча конфисковањем имовине клуба... Да ли требам још да набрајам?

Срамота и бламажа за наш клуб од кога сви па и сопствени навијачи беже као од смрдљивог сира. О томе ко је крив и због чега, може да се полемише сатима али да би се нешто урадило стандарди КК-а морају да буду идентични са стандардима ФК-а. Ако се не освоји титула само једне године одмах треба да се пали аларм и да се нађу људи одговорни за не успех. Не пије више воду комуњарска флоскула типа "колективна одговорност," или "сви смо криви."

КК је на жалост ругло наше црвено-беле фамилије.

Због свега овога им и ми "симпатозери" већ месец дана звиждимо, а не због резултата, мада тако испада.

Quote from: "ciganshtura"
Quote from: "CEBEP"Ствар је у принципу прилично јасна. 9 година да се не буде првак државе је не допустиво за и један клуб из Звездине фамилије. Поред сијасет проблема које смо имали са КК они делују сваке године као да се унапред опраштају од титуле и продају нам разно-разне форе које више ни закога не пију воду. Брдо идиотских потеза, катастрофалних грешака при куповини играча и састављању тима, преписке управе са разно-разним чобанима по најчипавијим новинама, одласци наших играча код талибана што је не допустиво, кашњење или не давање плата играчима, претње играча конфисковањем имовине клуба... Да ли требам још да набрајам?

Срамота и бламажа за наш клуб од кога сви па и сопствени навијачи беже као од смрдљивог сира. О томе ко је крив и због чега, може да се полемише сатима али да би се нешто урадило стандарди КК-а морају да буду идентични са стандардима ФК-а. Ако се не освоји титула само једне године одмах треба да се пали аларм и да се нађу људи одговорни за не успех. Не пије више воду комуњарска флоскула типа "колективна одговорност," или "сви смо криви."

КК је на жалост ругло наше црвено-беле фамилије.

Због свега овога им и ми "симпатозери" већ месец дана звиждимо, а не због резултата, мада тако испада.
Због свега тога ни ви симпатизери не би требали да долазите у халу, па да немају ни тих хиљаду до две гледалаца. Да играју буквално пред празним трибинама.
Ја само не могу да схватим зашто ми као група ћутимо и идемо са том варијантом "тихог бојкота". Треба кренути у акцију и отерати говна.

Quote from: "ciganshtura"
Quote from: "CEBEP"Ствар је у принципу прилично јасна. 9 година да се не буде првак државе је не допустиво за и један клуб из Звездине фамилије. Поред сијасет проблема које смо имали са КК они делују сваке године као да се унапред опраштају од титуле и продају нам разно-разне форе које више ни закога не пију воду. Брдо идиотских потеза, катастрофалних грешака при куповини играча и састављању тима, преписке управе са разно-разним чобанима по најчипавијим новинама, одласци наших играча код талибана што је не допустиво, кашњење или не давање плата играчима, претње играча конфисковањем имовине клуба... Да ли требам још да набрајам?

Срамота и бламажа за наш клуб од кога сви па и сопствени навијачи беже као од смрдљивог сира. О томе ко је крив и због чега, може да се полемише сатима али да би се нешто урадило стандарди КК-а морају да буду идентични са стандардима ФК-а. Ако се не освоји титула само једне године одмах треба да се пали аларм и да се нађу људи одговорни за не успех. Не пије више воду комуњарска флоскула типа "колективна одговорност," или "сви смо криви."

КК је на жалост ругло наше црвено-беле фамилије.

Због свега овога им и ми "симпатозери" већ месец дана звиждимо, а не због резултата, мада тако испада.
извини али на почетку сезоне кад смо имали добре резултате нисам чуо ниједан звиждук а камоли скандирање против управе а и сад се више скандира о оставци Караџића него управе,по том систему ако сад Звезда направи опет добре резултате опет ће и ти звиждуци против управе нестати,а то је јако неозбиљно.

Па зато су они симпатизери.

па то причам зато и ниједног Делију не треба да вређа ово што је Пешић рекао,чак штавише човек је 100 посто у праву.

Курир,10.1.2008

Изјава тренера Динама Светислава Пешића да је разочаран понашањем навијача звезде који су извиждали свој тим некон утакмице са Московљанима поново је отворила питање зашто се Делије у малом броју појављују у хали Пионир.
Стратег Звезде Стеван Караџић тврди да не зна разлог малог броја посетилаца чак и на мечевима УЛЕБ купа,али и да не зна шта би играчи и он требало да ураде,па да имају подршку као предходних сезона.
-Не желим о томе да причам.Па они су нам звиждали и када смо против Војводине водили с 12 разлике!После серије добрих резултата и победе над Болоњом,када смо у УЛЕБ купу били први у групи,а у првенству други,на меч против Задра,који је једна од најбољих екипа у Јадранској лиги,дошло је 500 људи-каже Караџић.
-Уз то мислим да играмо лепу кошарку и не знам да ли им је потребна нека боља позивница.Познато је да је Звезда непобедива у пуном Пиониру!Заиста не знам шта је разлог мање подршке,то ће те морати да питате навијаче-додао је Караџић.

Је л" не зна шта је разлог? Е па ја ћу да му објасним...
Подршка је таква јер је управа клуб водила овако..
Два трофеја (оба купови) од 2000.
Највећи буџет у домаћој лиги слупан на три године вођења од стране Змагослава...Резултат..један куп освојен на прцо кеву. Гомила мрцина које је само он  сматрао играчима прошли кроз клуб.

Највише енергије уложено у преписку са комшијском управом, на бази дан за даном...
Промењен грб.
Довођена следећа "појачања"
црнац  број  један отишао у сад "јер је нашао сталан посао"
црнац број два је био боксер.
црнац број три је био на гудри.
црнац број четри је пребио своју жену у бг па га управа вадила из мардеља. После је самоиницијативно напустио клуб.
црнац број пет правио је друштво црцу број четири....
итд..итд...
Највеће ново појачање се зове Јамездин, или тако нешто...
Последње појачање постиже по 0,4 поена по 10 мин у просеку, у нлб лиги.
Управа клуб користи за сопствене дневно политичке потребе.
Управа је један од твораца Јадранске лиге какву знамо, и тиме један од гробара српске кошарке..
На утакмицама се протурао НБА фазон.
Користи се латиница.
Тренер је Стеван Караџић...
Треба ли још, Стеване Караџићу?
..кажу да причам много...

Мени је одавно пукао филм у веку те усране управе КК!!!!

Прекрдашили су више! А крво ми је што Делије и даље седе скрштених руку, и тихо бојкотују Звезду...

И раније је било проблема са овом управом, која стално нешто обећава, а лепо је Вербал Кинт анализирао њихов минули рад... а и са оном управом пре ове је било гадних проблема...
КК је машина за прање лове, то је и врапцима јасно, и зато ми је чудно што "немамо времена" да се озбиљније посветимо овом тешком проблему, тим пре што је сада пауза у фудбалу, па не би било лоше да одемо на 1 утакмицу УЛЕБ купа, као што смо и раније дискутовали о томе, а сада све више ми то пада напамет, и да не дође 100 људи да звижди управи (без обзира на игру и резултат), и оном "појачању", већ да зарми нас више од 6000, и то ће онда бити јасна, и недвосмислена порука!!!!

Значи утакмица где неће пити навијања, и песама за Звезду, већ скандирања против управе КК, и огромнио транспаренти који ће и ћорави видети, а новинари пренети у сутрашњим новимама, па ме занима шта ће онда причати на својим конференцијама....

Quote from: "дрвосеча"Мени је одавно пукао филм у веку те усране управе КК!!!!

Прекрдашили су више! А криво ми је што Делије и даље седе скрштених руку, и тихо бојкотују Звезду...

И раније је било проблема са овом управом, која стално нешто обећава, а лепо је Вербал Кинт анализирао њихов минули рад... а и са оном управом пре ове је било гадних проблема...
КК је машина за прање лове, то је и врапцима јасно, и зато ми је чудно што "немамо времена" да се озбиљније посветимо овом тешком проблему, тим пре што је сада пауза у фудбалу, па не би било лоше да одемо на 1 утакмицу УЛЕБ купа, као што смо и раније дискутовали о томе, а сада све више ми то пада напамет, и да не дође 100 људи да звижди управи (без обзира на игру и резултат), и оном "појачању", већ да зарми нас више од 6000, и то ће онда бити јасна, и недвосмислена порука!!!!

Значи утакмица где неће пити навијања, и песама за Звезду, већ скандирања против управе КК, и огромнио транспаренти који ће и ћорави видети, а новинари пренети у сутрашњим новимама, па ме занима шта ће онда причати на својим конференцијама....

Разумем шта хоћеш да кажеш... И ја тако некако мислим и желим. Мени је више криво то што се не изнесу конкретни разлози зашто је баш оваква врста бојкокта.

Значи вртимо се у круг када је у питању прича зашто се бојкотује... "Verbal Kint" је то још једном поновио и навео већину, ако не и све битне разлоге бојкота. Очигледно је да смо у праву зато што смо против ове лоповске управе и то је крај што се тиче таквог типа приче о бојкоту.

Е сад, ја бих опет кажем, волео да се изнесу разлози зашто се бојкотује на овај начин, па могу слободно рећи, шта се и докле се чека!?
Дакле да неко каже лепо нпр: "Делије су се за ову врсту бојкота(тихог) определиле зато што........... Наставићемо са бојкотом до тренутка док се не промени управа, дођу прави људи... на начин............."  
Зашто се то не уради? Ја сад предпостављам да је у питању то што се из искуства зна да су ти типови званичних саопштења често погрешно била преношена у јавност, вадиле су се многе ствари из контекста итд.
Али не разумем зашто тренутно стојимо на "недовршеном". Значи, говори се о бојкоту већ дуго, још од летос. Навели су се јасно разлози бојкота и сви смо се практично сложили око тога. И онда даље, после тога, следи питање: "Да ли су управа и јавност упућени у то да Делије не долазе на утакмице НЛБ-а и Улеба-а?" Они нешто као позивају на утакмице већ више пута, да се пуни хала... Одакле се закључује да они уопште нису свесни нашег става.
Е шта сад мене чини збуњеним да кажем... Следе одговори овде на форуму (мада читао сам и делије.нет): "Ма важи за то што не знају. Знају они добро, него се праве луди.", "Ма њих уопште није брига, ово им још одговара",  "И боље што не знају!".... И на овоме се завршава цела ова прича :zbunjen
Ја имам поверење у водеће и компетентне људе из наше групе. Не знам ја њих, али знам да до сад код оваквих ствари и одлука нису никад грешили, или веома ретко у прошлости... Због тога се и не бринем превише, али ме само интересује зашто све ово овако радимо... Да ли би се исто поступило и по питању ФК-а, у некој другој ситуацији...

Quote from: "Skrimo"
Quote from: "ciganshtura"
Quote from: "CEBEP"Ствар је у принципу прилично јасна. 9 година да се не буде првак државе је не допустиво за и један клуб из Звездине фамилије. Поред сијасет проблема које смо имали са КК они делују сваке године као да се унапред опраштају од титуле и продају нам разно-разне форе које више ни закога не пију воду. Брдо идиотских потеза, катастрофалних грешака при куповини играча и састављању тима, преписке управе са разно-разним чобанима по најчипавијим новинама, одласци наших играча код талибана што је не допустиво, кашњење или не давање плата играчима, претње играча конфисковањем имовине клуба... Да ли требам још да набрајам?

Срамота и бламажа за наш клуб од кога сви па и сопствени навијачи беже као од смрдљивог сира. О томе ко је крив и због чега, може да се полемише сатима али да би се нешто урадило стандарди КК-а морају да буду идентични са стандардима ФК-а. Ако се не освоји титула само једне године одмах треба да се пали аларм и да се нађу људи одговорни за не успех. Не пије више воду комуњарска флоскула типа "колективна одговорност," или "сви смо криви."

КК је на жалост ругло наше црвено-беле фамилије.

Због свега овога им и ми "симпатозери" већ месец дана звиждимо, а не због резултата, мада тако испада.
извини али на почетку сезоне кад смо имали добре резултате нисам чуо ниједан звиждук а камоли скандирање против управе а и сад се више скандира о оставци Караџића него управе,по том систему ако сад Звезда направи опет добре резултате опет ће и ти звиждуци против управе нестати,а то је јако неозбиљно.

У праву си скроз, ја волим баскет више него леба да једем, па зато идем на утакмице, симпатизерски скроз, одгледам и запалим кући. Е сад, група људи која иде и даље на текме, нас 300-400, ако не и мање, долази у пионир већ 3-4 сезоне  и нисмо ми слепи и мутави, видимо и ми шта и како се ради. Кад је кренула сезона, кренуле и те победе, играло се колико толико лепо, ваљда људи помислили да нешто променило, па се заборавило и на турчина. Али сад кад је све дошло на своје место, јасно људима да тонемо све ниже и ниже и сад се углавном скандира нон-стоп, видиш да овај наш "тренер" кука како се скандирало и кад смо водили. Али је то опет све мизерно како би тебало да буде. А што је најгоре, они се праве мутави. не знају ништа, нису обавештени. Тако да у принципу и да је празна хала скроз ја мислим да би се свело на исто.

Quote from: "ciganshtura"
У праву си скроз, ја волим баскет више него леба да једем, па зато идем на утакмице, симпатизерски скроз, одгледам и запалим кући. Е сад, група људи која иде и даље на текме, нас 300-400, ако не и мање, долази у пионир већ 3-4 сезоне  и нисмо ми слепи и мутави, видимо и ми шта и како се ради. Кад је кренула сезона, кренуле и те победе, играло се колико толико лепо, ваљда људи помислили да нешто променило, па се заборавило и на турчина. Али сад кад је све дошло на своје место, јасно људима да тонемо све ниже и ниже и сад се углавном скандира нон-стоп, видиш да овај наш "тренер" кука како се скандирало и кад смо водили. Али је то опет све мизерно како би тебало да буде. А што је најгоре, они се праве мутави. не знају ништа, нису обавештени. Тако да у принципу и да је празна хала скроз ја мислим да би се свело на исто.
Прво, како сте због лепе игре остали слепи на све остало што се дешава у клубу?
Друго, кад је понестало резултата, што сте кренули да прозивате?
Треће, они се само праве да не знају шта се дешава, веруј ми знају они то добро, само их није брига.

И ја волим баскет и да гледам и да играм, а Звезду волим више од живота, али ове сезоне, веруј ми нисам ниједном био у Пиониру, а на ТВ-у сам укупно гледао Звезду можда 30-ак минута и то из 3-4 утакмице. Једноставно мука ми је да их гледам, нимало ме не занимају, сваки пут се изнервирам кад видим на шта смо спали. Некако ми није стало до њих и њихових резултата, на неки начин КК не сматрам мојим и веруј ми то ми је најтеже од свега. Надам се да ћемо кренути у озбиљнију акцију и отреати говна и да ће КК опет постати део Звездине фамилије и да ћу опет као против Реала доћи пуна срца из Пионира и да ћу као онда бити поносан што сам био тамо и помогао мом клубу да да све од себе и(као у том случају) разбије противника.