Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dez

1
Терен / FKCZ WEB
March 16, 2006, 02:04:48 AM
Quote from: "Васил"
Јапански? Знам ја једног. Ено га онај краљ који уместо Сузукија одговара на питања новинара. Прича јапански као да се родио тамо  :D
Bas cudno sto pominjete tog lika,video sam ga nocas kod Platoa,spremao se nesto da snima sa nekim kamermanom,kakav cudak.


Imam par pitanja ako neko zna da mi kaze,unapred hvala:

1.Sta je sa Zvezdinim multimedijalnim CDom ? hoce li se uopste praviti novi,jer vidim ovi siptari kradu nase ideje.
2.Da li ce na sajtu SDa biti postavljeni i svi stari brojevi Z.revije?
3.Da li i kada ce poceti emitovanje TVCZ ?
4.Da li ce se SOS kanal ikada izbaciti sa marakane?
2
Пивница / E-mule
March 10, 2006, 03:28:14 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Da ne otvaram novi topic, može li neko da mi pomogne:iz čista mira mi je prestao da radi java program, pa ništa ne mogu otvoriti što je na javi (i u snu :D), a i smajlije ukucavam tastaturom. Help!

Sorry, Kizo, mala digresija .... :)
Ako jos nisi resio problem pogledaj u Control panelu da li imas 'Java plug in' i tu probaj da podesis nesto.Ako to ne pomogne instaliraj javu odavde:
http://www.java.com/en/download/manual.jsp
3
Пивница / srpski istorijat
March 10, 2006, 03:23:53 PM
Quote from: "100%anti crnobeli"а сва наша велика имена те науке Стојан Новаковић,Слободан Новаковић,Владимир Ћоровић........тако нешто нису потврдили,а стварно не знам како је то њима могао да подметне Ватикан,Германи или шта ти ја знам ко.
Vidi se kome ti verujes, :boks  :) ako je on u nekom srodstvu sa njim onda se treba stvarno zapitati o istinitosti.

Ovo za starost Srba i za mene koji sam pobornik raznih teorija zavere izgleda previse,zar nije zemlja stara oko 6000 godina kako smo mogli da brojimo godine kad one nisu ni postojale.Inace cu videti da procitam tu knjigu i ove tekstove kasnije a ako ima jos neki link na internetu neka Nikola postavi pa mozda i poverujem u to.
Nadam se da ce neko jednom napisati knjigu kako su navijaci Zvezde stariji od Srba,jer su nastali od zvezda koje su stvorene pre ljudi. :)
I mislim da Delije treba da bar u cilju omasovljenja navijaca Zvezde sire tu pricu da su Delije Chetnici i Srbi nebeski narod,a grobari i ostali oni drugi !
4
Терен / Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
March 10, 2006, 03:01:50 PM
Bisevac nece igrati protiv rada jer je opet neko uspeo u svojoj nameri da nam povredi igraca ako vec bodove ne moze da uzme,ali sigurno cemo lako da pobedimo sutra i bez njega i Djokica.Cini mi se da je jednom kada smo igrali sa njima bilo 9:1 ili 8:0 ,bilo bi lepo da se ta efikasnost ponovi na ovoj utakmici jer je proslava rodjendana Zvezde na severu!
5
Терен / КК ЦЗ 2005/06
March 08, 2006, 07:27:07 PM
Da treba im odati priznanje,jer protiv sudija i papadopulosa i njihovih crnja se nije moglo a nasi crnci su igrali sumnjivo lose.Sakota je trebao da bolje pripremi ekipu za suteve sa spoljnih pozicija kad je znao da centri nisu kvalitetniji od njihovih,a na pocetku nije trazio tajmaut sve dok se ovi nisu odvojili na 10ak razlike.Izgleda da je vreme doslo da se Milosevic vrati u tim i da se dovede neki centar.
Sad imamo sansu da osvojimo samo tri trofeja.
:sampion  :sampion  :sampion
6
Терен / Hokej: U finalu Partizan i Zvezda
March 08, 2006, 06:59:27 PM
Quote from: "boldrik"
Golman im je dobio opasne batine, a na kraju tuce neki nash igrac je od njega, sluzeci se gravitacijom, napravio palacinku na ledu...

:rofl  :lol:             :boks  :batine
Quote from: "boldrik"2. arlaukanje "mogu da ti pushe, GOLMANE" (jer verovatno coveku ni ne znaju ime) i "javi se GOLMANE" (a on, mislim da je stranac, ih ne razume, pa se ni ne odaziva)...
:finger  koje budale

Nije mi jasno zasto je Zvezdina uprava pustila besplatan ulaz,a mogli su da zabrane glodarima dolazak kad su znali da se igra kosarka u isto vreme.Mozda je groblje u ovoj utakmici kupilo i nekog naseg,a u prvoj su sudije za koje nije ni cudno sto navijaju za njih jer imaju crnobele dresove, :o i kakva je to glupost da se dozvoli da sudije nose iste boje kao neki tim,to sigurno zbunjuje igrace. :zbunjen

Ali sad ozbiljno da kazem da je ocigledno da nekoj talibansko, ustasko,jevrejsko,siptarskoj mafiji stalo do toga da se spreci Zvezda da bude prvak makar i u kuglanju,jer cim smo mi posle 7 godina osvojili titulu u hokeju odmah je ta mafija dovela neka govna od stranaca i kupila sudije da bi osvojili nasu skoro jedinu titulu prosle godine,i u stonom tenisu pokusavaju isto.Evo juce su izabrali onog usrasu da bude i zvanicno predsednik olimpijskog komiteta,znaci crno nam se pise ,nama i Srpskom sportu ukoliko se ne preduzme nesto protiv tih lopova.Zvezda mora biti sampion uvek i u svakom sportu jer je to jedina nada i svetlost koja je ostala nasem narodu i ne sme se dozvoliti da ni u jednom sportu usraski agenti predstavljaju nasu zemlju u LSu da bi je posle brukali i bogatili se.Znaci moramo osvojiti ove godine ono sto mozemo a to su fudbal i kosarka a vec sledece godine SDCZ da nadje novac i za manje sportove tako da budemo najbolji u svemu :sampion ,a te pare ce najlakse naci kod lopova zbc mafije i onih koji ih podrzavaju u njihovom antizvezdaskom i antisrpskom delovanju.Zeka je danas svedocio na sudjenju Legiji u vezi onog kidnapovanja babovica koje je sigurno on sam izveo da bi sad mogao da ulaze novac i u hokej.  :boks
7
Терен / Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
March 08, 2006, 06:40:05 PM
Kada pobedjujemo i ide nam dobro ne treba previse traziti leprsavu igru,sve dok se ne odvojimo 10 bodova ili vise sto ce nadam se biti uskoro,a onda ce biti bolji tereni i forma pa ce sigurno biti bolje igre i meni se ne svidja ovaj nacin na koji se igra ali mi smo ovde zbog Zvezde a ne fudbala.

Znaci stvari polako dolaze na svoje mesto Zvezda je 5 bodova ispred penaltizana kojeg je stigla pravda i kazna i to na svom terenu za autogol u 95 minutu,ali zamalo se opet nije desio zlocin u zadnjem minutu.Dakle oni kupuju sve utakmice u gostima a na svom terenu racunaju da mogu da ustede a ne znaju koliko su losi, derbi se igra na njihovoj livadi gde sigurno nemaju cemu da se nadaju pa sa razlogom treba biti optimista,ali je valjda dosao red da izgube koji bod i na sledecem gostovanju u NS-u jer bi bilo previse sumnjivo ako bude drugacije,a Zvezda bi trebalo samo ozbiljno i koncentrisano da nastavi da igra i bodovna razlika sigurno moze biti uvecana :ruke ,a onda da se uvezbava lepsa igra i igra za LS jer ce Zigic sigurno biti prodat posle SP.    
namigivanje