Делије Онлајн

Делије Кафе => Времеплов => Topic started by: porky pig on April 06, 2003, 04:34:43 PM

Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: porky pig on April 06, 2003, 04:34:43 PM
igra se za 7 dana
pa da cujem koji od ova dva kluba vise mrzite i zbog cega
forever ultras tvoje misljenje znam pa zato okani se komentara
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: LovacNaJelene on April 06, 2003, 10:43:57 PM
Ja nazalost nisam bio ni na Maksimiru ni na Poljudu posto sam '91 bio jos klinac i definitivno nisam mogo da idem vozom u Hrvatsku. Bio sam jedino u Osijeku na Osijek-Zvezda posto sam tamo imo rodbinu (u Tenji). Secam se da je stadion bas bio mali kad se uporedi sa Marakanom  :lol: Tad su u fazonu bile one rolne papira, sto se stavljaju u kase, tako da se koreografija sastojala od bacanja vise tih rolni, salova i nekih manjih zastava. To je sve cega se secam iz lijepe vase.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: UK_Nikola on April 07, 2003, 10:40:57 AM
Ja vise "mrzim" BBB. Naravno nevolim i Torcu ali kao sto je Kiza vec rekao, jedini su koji zasluzuju respekt iz bivse jugoslavije kad se gleda iz ciganskog ugla. Stvarno vas je bilo na svakom gostovanju u solidnom broju.

Ali neznam kakvi ste sad. Bas bi voleo da dobijete neki svajcarski klub u narednoj sezoni pa da dodjem da vas vidim. mozda se i razmenimo koji sal! :D  :D  :D
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: LovacNaJelene on April 07, 2003, 04:17:44 PM
Kod mene u kraju je pre rata bio jedan stariji decko koji je bio skoro redovan na Dinamovim utakmicama  :o Decko je skroz  lud, stalno je seto dinamov sal, naravno zbog toga par puta dobio batine, pisao grafite BBB, non-stop iso u Zagreb. Decko je rodjeni Beogradjanin, Srbin, ali se nesto istripovo :lol: Ne znam da li jos uvek ide mada sumnjam posto sad sigurno ima 35 do 40 godina a trebala bi mu viza. Jel ima mozda neko da zna nesto o njemu, nisam ga viseo dosta dugo? Decko je jako visok, skoro 2 metra, i prilicno debeo.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: south fanatic on April 08, 2003, 02:49:55 PM
ajde da se i jamalo ukljucin i recen ne
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Anonymous on April 08, 2003, 04:57:49 PM
Sucidar moracemo videti i te zastave za koje tvrdite da su pale.

Prvi put vas ide ovoliko "organizovano".  Vama vise klub ne placa troskove pa idete o svom trosku? Posto ide toliko kombija i auta...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: DelijaHH on April 08, 2003, 05:15:33 PM
ajde i ja da nesto kazem. Kao polovni Dalmos (mater mi je od Knina) meni je logicno uvijek drazi Ajduk bio nego ona zagorska, kajkavska, pedersko-jezicna gamad. Moj ujak je navijao za Ajduka, dok nije poceo rat... :D  Mnogi Srbi iz bivse Krajine su bili zestoki Zvezdasi, ali su i pored velike mrznje Delija i Torcidasa uvijek bili vise naklonjenji Hajduku i Splitu nego ovima Svabama gore. Valjda stvar mentaliteta, navike, bla-bla, neznam ni ja.

Medjutim, kada sad vidim Torcidase i njihovo fasisticko foliranje, dizanje desne ruke, uzvika Sieg Heil, i da ne nabrajam, onda mi se samo zgade. Zato me sve u svemu boli ona stvar sta ce biti na njihovom derbiju.

Poz.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: south fanatic on April 08, 2003, 05:49:38 PM
webmasteru nama klub NIKAD,ali NIKAD nije placa gostovanja a ovo
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: delije knin on April 08, 2003, 09:57:43 PM
Knin je uvek bio crveno-beli tako da nikom drugom i nismo mogli biti naklonjeni.
Tacno je samo da je Torca izazivala malo vise respekta od ovih purgera,zagoraca.
Hrvati u Kninu su gotovo svi navijali za Hajduk sto i nije cudno,zbog blizine.Neki zbog
toga i nisu dobro prolazili.
Title: banovina
Post by: Forever Ultras on April 11, 2003, 11:49:18 AM
Kada ce konacno ta utakmica da vidimo sta ce da pokazu od zastava?

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Begbie on April 11, 2003, 03:03:11 PM
Nemam pojma braco, ali ja ipak nekako vise mrzim purgere!
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Niski Delija on April 13, 2003, 05:39:13 PM
Jel prati neko na SOS-u. Vidim da vodi Hajduk sa 1:0.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Anonymous on April 13, 2003, 07:03:58 PM
?????? ??? ???? ????? ?????????... ??? ??? ?? ?? ?????????? ?? ???????? ??????... ???? ??????? ?????? ??????.

???? ??????? ????? ????? ???? ????? ?????????? ??? ??? ????? ????????? ????.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Niski Delija on April 13, 2003, 08:22:34 PM
Hajduk pobedio sa 1:0 u sred Zagreba  :)
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: ULTRA' ROMA on April 14, 2003, 09:32:40 AM
Uvek sam cenio Torcidu kao ozbiljnu navijacku grupu, ali ako dozvoljavaju
debilima da se pale oko otetih zastava, koji to nemogu ni da dokazu, onda
je to nivo nekih Ultras Vinkovac ili Demoni Pula, a neke Torcide !!!

Neznam sta im je trebalo da se sluze sa takvim pricama.

Pobesneli su i MAGARCI .... :o  :o  :o
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Niski Delija on April 14, 2003, 10:56:27 AM
Ma tu prcu su verovatno pustili neki debilcici koji nikad nisu ni videli stadion. Ja i dalje najvise cenim Torcu od svih ostalih navijackih grupa sa ovih prostora (posle nas naravno).
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: supreme on April 14, 2003, 04:22:59 PM
Realno gledano, Tovari su mnogo bolji od BBB. Koliko su samo puta svojevremeno dolazili u BG, a nisu prezali ni od fajta na gostujucem terenu. Licno sam imao tu cast i zadovoljstvo da se zajedno sa svojom ekipom posibam sa njima u BG posle cuvene utakmice finala kupa Zvezda - Hajduk kada su cigani cutali sve do 43. minuta. Dakle, glas za Torcu.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Godra on April 14, 2003, 07:57:08 PM
Jao Supreme, dobio si pravi podnick.

I meni je Torca uvek bila ispred BBB, a i ja sam imao bliski susret sa njima na tom finalu Kupa, doduse, nisam se sibao, ali smo se buraz i ja cimali - zezali sa njima. BBB su mi uvek bili nekako nedefinisani. Isuvise su kopirali druge, nisu imali nesto svoje kao npr. Torca brojnost na gostovanjima i pirotehnika, mi koreografije i veliki broj navijaca u svim mestima (sem Splita, ali Buda je tu merodavniji da nesto vise kaze), grobari bucnost i, ajde da kazemo prvu fajt ekipu (ogranicavam se na odredjeni period). Po mom misljenju bili su bleda kopije nas i Torce i da DInamo nije bio u velikoj cetvorci, pitanje je kako bi izgledao navijacki pokret u Zagrebu.

Sad kad sam citao na njihovom Forumu kako se zale da slabo navijaju umro sam od smeha. Lako je popaliti 500 baklji koje ti dozvole da kupis na stadionu i da ih uneses bez problema, ali kad treba navijati - muk.

Da mi ne zamere Bojsici, mozda se tokom zadnjih 10 - 12 godina nesto promenilo, ali pre toga bili su poslednji u rangu nas, Torce i Grobara.

P.S. Zar se na toj tekmi nije cutalo do 42. minuta?
Title: malo istorije
Post by: Forever Ultras on April 14, 2003, 11:22:44 PM
Prvo za Supreme, o toj utakmici. Na toj tekmi nije moglo da se dodje do Torce tako da je jako tesko poverovati u pricu o tuci nakon te utakmice. Torcidu sam taj dan pratio u stopu sa svojim ortacima. Svi su ih ocekivali dole na glavnoj zeleznickoj stanici, ali sam uspeo da ubedim ekipu iz kraja i sire, da ih cekamo u Prokopu, jer bi to murija pre mogla da odabere kao varijantu za dolazak. I naravno, ispostavilo se tacnim. Pokusali smo da se nesto, kao, nas desetak, zaletimo na njih, ali nije bilo sanse, jer je pandura bilo ko Kineza. :) Sproveli su ih na plato ispred juga gde se glodari okupljaju, e onda se tu skupilo vise nasih koji su se muvali oko stadiona, pa su ih uterali unutra nekih  3-4 sata pre tekme. Prsli smo onom delu gde na JNA obicno stoje reportazna kola i caskali sa nekim njihovima, sa kojima smo se znali/dopisivali. Sama tekma je bila zalost zbog bojkota nakon Spartaka i tuce na njemu, a murija je morala da pokaze da nakon Maksimira ovde ima da bude red. I bio je... Nisi smeo da pisnes. Inace to je jedna od prvih tekmi u BG gde su se otvoreno pevale cetnicke pesme. Varvari su bili specijalni bratski gosti, iscepana je jedna od udarnijih torcinih zastava, koja je na prethodnoj tekmi na Marakani bila jedina koju su doneli.  :D Bojkot je bio do Piksetovog :) slobodnjaka u 42. minutu, kada smo ustali i navijali i na poluvremenu i nakon tekme. Nakon tekme su ih ogradili kao bele medvede i sproveli istim putem nazad. Mi smo otisli kolektivno do Marakane, provalili kroz tunel na stadion i u mraku navijali nekih sat, nakon cega su nam upalili svetlo pa je odigrana, valjda jedina, fudbalska utakmica navijacka. :) E da, duz humsku do Marakane su paljene baklje kada su igraci prloazili autobusom. Nisam siguran kako sam tu noc dosao, do kuce... :flasa ali bitno je da sam stigao. :)

Dakle, nikakvog susreta, osim vizuelnog, sa Torcom nije bilo te veceri/dana. Imas moju casnu rec, bas me zanima da mi opises taj susret jer je taj dan bio jedan od lepsih u mom zivotu i secam se gotovo svega, osim povratka kuci. :)

Sto se tice odnosa prema BBB i Torci, moj glas, kako sam to vec i naveo ide Torcidi jer su uvek bili daleko bolji i organizovaniji. Mada, moje simpatije idu na racun Dinama, jer mi je nekako bio manje odvratan klub. Boyse sam znao iz Zg, tu neku njihovu mladju ekipu, sa svojih porodicnih odmora. Verovali ili ne, nije im bio neki problem da sedimo i caskamo bez obzira na to sto jesam i za koji klub navijam. Imali su lepe salove u to doba, navijacke sa simpaticnim fontom, stampane. Imali su najlepsu, tada, navijacku pesmu: BBB BBB Bog i konjica... (po meni), imali su onaj gradski smek koji je nedostajao Tovarima :) a koji je nas uvek izdvajao od glodara i njihovog padinjaka. Ali, kada ocenjujem elemente tipa:

- gostovanje u BG, iako im je blize od Torce duplo manje ih je uvek dolazilo od Torce
- koreografije, gotovo nikakve
- zastave, ruzne kao i glodarske (osim one sa crvenim srcem i one gde su kopirali Atalantu)
- neredi (nikakvi)
- pirotehnika (naravno da su losiji od Tovara)
- obrtanje fajerki koje su pokupili od njih
- pesme kradene uglavnom od Torce...

Eto, nadam se da sam malo pomogao. Sto se tice toga kada su bili domacini, nikada se niko po Splitu nije sirio, to potpisujem, niti ikada pravio neka veca sranja osim nas onda na rivi, kada smo im demolirali Prometove autobuse i razbili par "slucajnih" prolaznika. Mozda jer je Split bio dalji, ali i Rijeka je bila pa smo taamo divljali. Po Zagrebu smo radili sta smo hteli. Nekako mi je Torca uvek delovala opasnije od njih. U Zagrebu je i istini za volju bilo i puno nasih, Srba, a za Split su nam dolazili Kninjani kao pojacanje. :) U  Beogradu se nikada nisam potukao sa Torcidom, samo kamenje, sa BBB jesam u WC-u na JNA i mogu reci da se nisu bas nesto drzali, zapalili su i ostavili decka koji je ostao bez vilice kada su ga Zulu W. dohvatili...

Torcida mi se nije svidjala ni zbog svoje narkomanije, ali to je neka druga tema. Znam da je ovo mozda trebalo u Vremeplov, ali neka ide ovde, ima veze sa temom. :) Ako nekoga zanima neki detalj, bicu voljan da pojasnim. :)

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Godra on April 15, 2003, 01:40:26 AM
Budo, ja sam te momke iz Torce video u basu! Drugo je sad sto u tom basu nije bilo nasih navijaca ili bilo koga drugog da se posibaju, ali do fajta, bar sa tom grupicom je moglo da dodje. Meni su delovali sasvim OK, mada nisu imali obelezja i nisu se nesto kurcili po basu tipa da su navijali, provocirali i sl.

I ne slazem se da su BBB imali lose transparente. Tu su jako bili napredovali poslednjih nekoliko godina ex - YU lige, seti se samo zastava "volim te mama, al ne vise od dinama", pa "ja volim samo dinamo" i dosta slicnih i dugackih transparenata. Mada, one sto smo mi donosili u ZG i oni u BG, ne moze se uopste porediti.

Pozdrav
Title: hm
Post by: Forever Ultras on April 15, 2003, 10:11:15 AM
Pazi, moguce da je dosla neka grupa nevezano za glavninu ekipe, ali sve sto je dolazilo iz Splita doslo je onim vozom, i rekao sam ti da ne znam za niti jednu drugu grupu koja je dolazila mimo njih. To ne znaci da je nije bilo, ali da mi je tesko da u to poverujem (naravno da ti verujem :) jer jee bilo takvo obezbedjenje...

Sto se traansparenata tice, ja sam ti i sam rekao:
- onaj njihov tamno,tamno plavi sa crvenim srcem, na kojem je pisalo: Ja (srce) samo dinamo;
- onaj sa "Atalanta" slovima na kojem je pisalo Bad Blue Boys;
- volim te mama al ne vise od dinama

i nista vise. Znas li jos neki? :) Nema. :) To su tri zastave koje se ja secam, da su bile slicnog kvaliteta kao nase. I da, pogodio si poJentu :) kada kazes da je razlika u transparentima koje smo mi nosili tamo i oni ovamo, cak se ja ne secam da su oni ikada dosli sa neki ozbiljnijim transparentom. Torcida je samo jednom dosla sa boljim transparentima  i to bas na utakmici koju smo opisivali. :) Na prethodnoj, protiv nas, poneli su jedan pa su ga "popusili".  :D (Torcida Slavonski Brod)

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: torcaST on April 15, 2003, 11:42:56 AM
Evo ljudi,nadam se da mi nitko nece zamjerit,i da cu vjerovatno bit subjektivan,ali bi svejedno vama htio pojasnit neke stvari(ovima mladjima,ali i starijima)..poznajem dosta bbb-ovaca(zivio sam jedno vrijeme u zg-u) i jako puno pravih torcidasa.Htio bi samo napravit usporedbu torcide i bad blue boysa na primjeru psiholoskog profila jednog torcidasa i jednog bbb-a..
na pocetku,samo da kazem,da je zagreb puno laksa sredina za odrast,pa cak i u najsiromasnijim kvartovima(dubrava) u odnosu na split.naime u splitu,je oduvjek bio narodni obicaj sprdanje,izludjivanje i raznorazno mentalno zlostavljanje ludi...

bbb ovac je cvrst momak,voli popit,agresivan je,slusa nadredjenoga i najcesce se voli preseravat,sve bi ucinio za svoju grupu jer se najcesce smatra djelom bojne jedinice..

torcidas(hehe,zajebano za objasnit,stvarno ima svakavih likova)..opicen,puknut,spreman na svakojake zajebancije,voli puno popit(najcesce puno previse,pa ih dosta spava po tribini),voli se udrogirat(nazalost zna pretjerat pa je takodjer vrlo cesto zakurac),covjek koji je u trenucima razdrazenosti spreman ucinit sve,ne slusa nikoga i ne priznaje nikakve autoritete...

evo dosta pojednostavljen prikaz,ali da malo docaram vama koji niste bili aktivni za vrijeme jugo lige(nisam ni ja..onda je cokolino bio u igri hehe)...

evo vam i par crtica sa derbija
-neki nasi ludjaci unjeli na tribinu par galona bjele boje i bacili na semafor..
-privedeno 18 navijaca dinama i 27 navica hajduka(dvojica zbog "zloupotrebe eksplozivnih tvari za gospodarsku upotrebu"hehe,stalo mi je srce kad je ludjak bacio na tartan stazu par puta)
-medju torcidom bio mario carevic(igrac hajduka,trenutno ozlijedjen-vodio navijanje 10tak minuta)
-nakon zavrsetka utakmice ulijece bbb-ovac u teren i krade malu zastavu "duce"...kasnije u marici se hvalio jednom torcidasu,da bi ga ovaj prebio i uzeo zastavu nazad(slika na torcidinom forumu-play of the day)

hvala na paznji,vas sociolog ;pljuga
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Anonymous on April 15, 2003, 11:54:47 AM
Torcidas mogao bi postaviti neke fotke sa tekme.

Ovo za Carevica nisam znao da vodi navijanje. Jebote kad bi tako bilo kod nas onda to nemrem zamisliti...

Mozda vam sutra ili prekosutra Darijo Srna ili Dean Racunica budu vodje.  :D
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: torcaST on April 15, 2003, 12:02:50 PM
sta se tice slika otidji na www.torcida.org,a sta se tice carevica,to ti samo potvrdjuje,da je u nas zajebancija iznad svega..triba si ga vidit kako bali baklju i vice gazi,gazi purgere..za druge njegove prijestupe i zlouporabe na tribini,ti necu govorit hehe..care daj dim
Title: Re: hm
Post by: Godra on April 15, 2003, 12:33:38 PM
Quote from: "Forever Ultras"
- onaj njihov tamno,tamno plavi sa crvenim srcem, na kojem je pisalo: Ja (srce) samo dinamo;
- onaj sa "Atalanta" slovima na kojem je pisalo Bad Blue Boys;
- volim te mama al ne vise od dinama

i nista vise. Znas li jos neki?

Bio im je dobar transparent Blue Lions, npr.

Ako se setim jos nekog, napisacu.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: boy on April 15, 2003, 01:58:05 PM
Cao drugari ;pljuga

Da se nadovezem na pricu o transparentima...BBB su po meni, zadnju sezonu u Yu mozda imali i cak najbolje trans. FU dal`se mozda sijecas New Blue Generation sto je nastao neposredno poslije Bad Blue Boys (Atl.) kojeg ti pominjes. To je bilo jos na starom sjeveru i u to vrijeme, meni osobno, dva najbolja u Yu. Zatim bijeli Zagrebacki Malisani, uz JointUnion najgenijalnije ime u to vrijeme. Blue Madness je takoder klasika...ono sto se cesto zaboravlja/presucuje je da su BBB ostavljali odlican vizualni dojam nakon prelazka na jug, imali smo odlicne, organizirane, bakljade/dimnijade (Partizan,Zvezda, Borac, Zeljo itd.) i odlicne transparente.

Slicna se renesansa na maksimirskom sjeveru dogada i danas, odbacile su se neke suplje price poput "grlo, dlan...", te se krenilo prema ultra fazonu.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Godra on April 15, 2003, 03:02:45 PM
Boy,

to je ono sto ja hocu da kazem, kopiranje. U vreme vaseg prelaska na sever stvarno ste pravili OK bakljade i dimnjade, ali to su svi radili, desavalo se da Horde popale 100 baklji, pa Lesinari, Armada, svi su palili. Secam se vase bakljade za, mislim godisnjicu postojanja, oko celog maksimira, mislim da je bilo protiv Partizana, ali kazem ti, sve je to vec bilo provaljeno.

Sada i ja citam o nekoj vasoj renesansi, ali mogu samo da citam, nista vise. Shavtio sam da ste dobri na gostovanjima, ali na znacajnim tekmama ste losi, posebno kad gubite. Pokusavate neke koreografije, ali mislim da vam ne ide. Dobro, vremenom se postaje bolji, ali treba da jos radite. Kao i mi, na nekim segmentima navijanja.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: supreme on April 16, 2003, 09:53:58 AM
Prvi deo je za Budu:

Nakon tekme jedna grupa splicana zalutala je i krenula sa talibanskog juga prema skveru kod bolnice Dragisa Misovic. Nas desetak smo to snimili i krenuli za njima, a otprilike je i njih bilo toliko. U jednom momentu smo ih izgubili. Dok smo zverali okolo trazeci njih, oni su izleteli iz jedne ulicice sa kamenicama vicuci "Cigani lete u nebo". Meni i jos jednom ortaku razbijene su glave od kamenja, ali jebi ga, sve je to sport i reinkarnacija. Sibali smo se nekih pet minuta, po meni tuca je bila sasvim egal izuzev onog sranja sa kamenicama. Tada smo videli pandurska kola i svi se razbezali, a tri torcidasa i dvojica mojih ortaka su ipak zavrsili u marici. Toliko o tome.

A sada bih voleo da mi neko od splicana isprica malo detaljnije kako su spektakularno docekali BBB nakon utakmice u Milanu kada je Dinamo bio u Ligi Sampiona. Ono sto ja znam glasi otprilike ovako: BBB-ovce su razbili Fossa dei Leoni, zatim karabinjeri, koji su ih nakon toga brodom deportovali u Hrvatsku, i to pravo u splitsku luku, gde ih je na kraju docekala Torcida. Je li bas tako bilo?
Title: dobar topic
Post by: Forever Ultras on April 16, 2003, 11:34:15 AM
Dobar topic, svi smo tu, skoro kao na Torcinom forumu. :)
Da krenemo redom, sto se transparenata tice, secam se i ta tri: New Blue..; Blue Madness; Lions.. i ostalih. Po meni oni nisu bili nista posebno, zaista. BBB su me uvek po transparentima posecali na glodare. Uglavnom su krpe, a onda naprave: onaj veliki: jug ili neke slicne poput Alkohola, Fronta ili Commanda (hehehe). Ali, generalno gledano, imali su lose transparente, za grupu formata koja su oni zeleli da budu. Kao da ih to nije toliko zanimalo. Kada pogledas Toprcidu, pa samo njihova podruznica iz Zagreba  imala je genijalni transparent bolji od vecine BBB. Isto tako, kao i kod glodara, BBB nisu imali nekog svog coveka koji bi im se bavio fotografijom vec je to radio, kada je stigao, jedan moj prijatelj :) koji je navijao za Hajduk, zajedno sa svojim bratom. Postoji mnogo segmenata u kojima su BBB bili inferiorni u odnosu na Torcidu, a ovo su samo neki od njih. O pesmama, koreografijama, bakljadama, da i ne pricam.

I da, sto se ove price tice, nemojte me pogresno shvatiti, ja pricam/pisem o periodu kada sam ih gledao live, a video sam slike iz tog preporoda o kojem se prica. Tada je stajalo ovako, sada je malkice drugacije sto svedoci i kaseta koju sam dobio na gledanje (Cro mix) gde su predstavljene sve njihove veec grupe u zadnjih nekoliko godina i moze da bude vrlo informativna o njihovoj sceni. Popravili su se BBB i Armada dok je Kohorta potpuno pukla. (utisak sa kasete)

E sada, ja opet mislim da je bilo jako tesko doci do tovara nakon tog finala zbog murije i svega sto se dogadjalo tih dana u ExYu i ovo je prvi put da cujem za takve slucajeve, sto ne znaci da ih nije bilo, samo kazem da su mi neverovatni. :)

TorcaST, dobro si opisao psiholoski profil BBB i T, ima tu istine. :) Pristojno si me nasmejao. Imala je Torcida neki poseban "djir" kako su to oni zvali, ali opet, meni su Boysi bili i nekako mentalno blizi, ne drazi, :) tako da su mi bili uvek interesantniji. Recimo, oni su se vise lozili na te sportove koji nisu fudbal (basket, rukomet...) dok je Torca bila vise fudbalska navijacka "skupina". Mi smo pratili skoro sve, pa i hokej i atletiku. :)

Boy, mislim da je prva veca tekma kada ste presli na jug bila upravo protiv nas, zadnja (2:2), kada smo vodili sa 2:0 pa vi izjednacili a poznata je po tome sto ste na njoj iscepali onaj, navodno nas, :) transparent Delije Zagreb? Meni ste bolje izgledali na Severu, nekako vam je ta tribina bila bolja za navijanje, a secam se i kada ste bili na istoku. :) Mozemo da pricamo o duhovitosti i dovitljivosti sa transparentima, ali nisam siguran gde bi nas to odvel2o. Po meni je najduhovitije ono kad su Tovari na gorepomenuto :) finale kupa doneli zastavu: Droga (Portoroz) ili kada smo mi u ZG odneli zastavu Beograd olimpijske igre, ali bilo je toga puno u ExYu.

Mogli bi, vas dvojica, u skladu sa temom ove diskusije, da nam malo opisete kakav je bio vas derbi, barem kada je navijacki ugao u pitanju. Isto tako me zanima, da li je bilo sacekusa lokalnih torcidasa po ZG, na dan utakmice i tako to. Naravno, ne moram ni da pitam da li ste pokazali one "nase" novosasivene zastave. :)

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: boy on April 16, 2003, 12:58:53 PM
Sorry, FU...al`ne slazem se da su navedeni trans. bili poput grobarskih (crnozeleni Front, Commando itd.) potrazi fotke s BBB iz tog perioda i vidjeces da su jako dobro izgledali.

Zatim...u vezi tvoje nevjerice za oduzeti Delije Zagreb,-Cao Tifo, broj 10, jun 91, slika Marakanin sjever, papirici, na dnu tribine taj transparent.

Jesmo, jedno razdoblje smo bili inferiorni u mnogim segmentima, al`smo pri kraju stlgli i imali mogucnosti da prestignemo neke od vodecih grupa, al
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: boy on April 16, 2003, 01:04:22 PM
...e, da...na jug smo presli protiv Partizana (bod na penale), dimnijada u razlicitim bojama, velika bakljada pred drugo poluvrijeme.
protiv vas smo imali barjake na motkama, sto nam je ranije bilo zabranjeno (jedina grupa kojoj se to zabranilo).
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on April 16, 2003, 05:23:57 PM
Pozdrav svim forumasima...Evo i mene da se javim posle duuuzeg vremena...
1.Boy,da su samo vama bili zabranjeni barjaci,tu se varas grdno
2.Sto se vasih zastava tice,JEDINA(lepa i pristojna) vasa AUTENTICNA zastava je ona BBB koju je Buda spomenuo,sa slovima kao BNA.Ostale(Volim te mama,Ja-srce-samo Dinamo)su isfinansirane od HDZ,kao i cela vasa zadnja sezona u ex-yu ligi.Cak vam je i ono legendarno gostovanje u Splitu od strane HDZ isfinansirano.Toliko o vama kao navijacima...Za sadasnje stanje ne znam(nisam licno video),ali ono sto se moglo na TV-u videti,nista posebno. ;pljuga
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: navijac on April 16, 2003, 07:25:00 PM
bravo...nama jedno gostovanja mozda izfinancirano mada znam 100% da je preko 60% ljudi na to gostovanje islo autima i u svom aranzmanu ..a ajde ti nama reci na koje si ti gostovanje otisao o svom trosku.a da ti ga djaja nije platio ....pa ja da sam na vasem mjestu bi sutio ..sjetimo se samo ko dila garte za sjever kod vas? ko vam placa koreografije? ko vam placa vize i put na sva gostovanja? ...kakvi ste vi samo navijaci kad sami svojima putovnice kradete....
ja na gostovanja idem od 88 i do sad ni jedno mi nije niko platio cak si i karte za utakmicu kupujemo, tu ne racunam domace prvenstvo....

ali ajde mi smo papci vi ste navijaci, kurcite se sranjima a niste bili u stanju onu saku jada od zadrana razbiti...ah da niste htjeli jer vi volite svoj klub ali bojkotirate kad vam zatvore neke ljude...ma necu vise o tome...

kizo ako smeta moj post slobodno ga brise necu se naljutiti :)
Title: dalabu
Post by: Forever Ultras on April 16, 2003, 07:55:55 PM
Taman pocne ok rasprava, pa se pojavi neki lik poput ovog naBijaca. :)

Dakle, verovao ti meni ili ne, meni NIKO i NIKADA nije platio niti jedno gostovanje, niko mi nije iSfinansirao niti sal, niti majcu, niti moja kola koja cepam kada idem sa ekipom na gostovanje (pa su sada u statusu nekretnine)... To si ti nas pomesao sa komsilukom. Tako idi na sajt glodara 1790 :) pa njih pitaj ko im sta i koliko placa. U situaciji u kakvoj jesmo, trenutno, normalno je da klub pomogne svoje navijace i to nije nista strasno. Da se razumemo, ti mislis da navijaci ne trebaju od svog kluba da dobijaju nikakvu podrsku? Ako tako mislis onda se ja i ti u mnogome razlikujemo. Ja mogu da se "lozim" ma to da sam sebi finansiram svoju ljubav, ali mi to ne daje za pravo da pljujem nekoga koga iz ovih ili onih razloga klub pomogne za neke sitnice. Javna je tajna koliko su pojedine nase grupe "pukle" para za raznorazne koreografije bez i jednog jedinog dinara od streane kluba... Drugo je kada postanes navijac po profesiji, to ti je agencija "glodari" pa drpas pare od svojih ortaka da bi kupio sebi noovi Audi ili Oktaviju. :) Nemoj da brkas te dve stvari, nije u redu. I ja na gostovanja, recimo u Cro, idem od 88, nikad se cak nisam ni svercovao u vozu. :)

A sto se tog povetarca tice, :) iz Zadra, ako ti mislis da ekipa koja je tamo bila, ja nisam bio, mogla ih je pojesti za dorucak a to su svi i videli. Ja jedva cekam da se ponovo sretnem sa vama, ne sa Zadronjama, pa da se priupitamo za junacko zdravlje. Bili smo vam na oko 100 km od Zg, pa vas niko nije video, valjda zbog toga sto tamo i kada na skijanje odete, lose prodjete, cak imam i slike koje su Viole kacile.

Najlakse je kur*iti se preko neta, sto si ti upravo uradio. Imao sam prilike da upoznam nekoliko vasih vodja iz onog perioda, ukljucujuci i onog iz TorcideZG koga je boy pomenuo i za koga sa velikim ponosom mogu reci da mi je licni prijatelj, nikada se nisu ponasali na taj nacin, cak su govorili o nama sa puno hvale. Recimo, na gostovanju BBB na Banjici, citava nasa tadasnja prva ekipa bila je na severnoj tribini, onoj montaznoj pored njih i pandura, pa nikome nije ni palo na pamet da idu u onaj drveni WC, toliko o vama.  Seti se i onoga sto je bilo u BL i kako vas je murija odvalila tada na pomocnom terenu, meni su tvoji iz prve BBB ekipe pricali horor price o tome... Dakle, svi znamo sta se sve desavalo tih godina, zao mi je kao i boyu sto nismo imali jos jednu sezonu jer tvrdim da je navijacki pokret te godine u ExYu bio jaci od italijanskog i ravan kraju sedamdesetih u engleskoj.

Sada da se vratimo ozbiljnoj raspravi. :) Boy, bas zahvaljujuci RP sam imao sve vase fotke iz tog vremena. Znam gotovo napamet svaku vasu zastavu, pa i reklamu na atletskoj stazi i ostajem pri tome da ste imali losije transparente. Vi ste kao navijacka grupa krenuli malo kasnije i to se osecalo u raznim segmentima navijanje. Pre nego sto ste bili _bas_ BBB, spominjala se i neka grupa koja je imala sasvim ok transparent, mislim da su bili Blue Maligans ili tako nesto. Kada ste uzeli zalet bili ste ok, imali ste najveci uspon, i ja mislim da nam je svima nedostajala barem jos jedna sezona... Recimo, tada bi mogli da odradite neku koreografiju, da imate brojnije gostovanje u Bg poput Torce, da napravite neki nered. Mislim da su tada bile jos dve grupe u usponu: Vulturesi iz BL i Horde Zla iz SA.  Ali to je vec neka druga prica... :)

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: south fanatic on April 16, 2003, 08:34:38 PM
vidin da puno ljudi prica o transparentima pa da ner
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: torcaST on April 16, 2003, 09:12:46 PM
evo vam par zanimljivosti...

naime,za one koji neznaju,navijanje bbb se temelji na dovikivanju dvije tribine..npr.sjever:DINAMO,.pa istok ZAGREB,ili sjever:TOVARSKE,istok:PICKE itd..

torcida je odlucila to "kopirat",pa je na danasnjoj utakmici polufinala kupa sa varteksom(gledalaca 10 000),predstavljena bbb shema navijanja u torcinoj izvedbi.izgledalo je ovako:

sjever:KISA CE..istok:NECE
sjever:SLANE..istok:SRDELE

covik uci dok je ziv ;pljuga
Title: buhahaha
Post by: Forever Ultras on April 16, 2003, 11:03:10 PM
:rofl  :rofl  :rofl
:rofl  :rofl  :rofl
:rofl  :rofl  :rofl

poz,
budimir
p.s. nemam reci...  :rofl
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on April 17, 2003, 01:14:08 AM
Navijac,isfinansirana vam je CELA zadnja sezona u Ex-yu od strane HDZ-a,zastave,barjaci,sve sto ste te godine uradili.To je ono sto vas boli,sto ste se prodali.Znaci ne od strane kluba(sto po meni i nije neki problem),vec od POLITICKE PARTIJE.Da ne bude zabune,te godine ste stvarno bili u usponu,to ne sporim...
  Sto se tice Zadra,pa da li ti stvarno mislis da tako smesna ekipa moze da se suprostavi ekipi u onom sastavu u kojem su Cigani bili u LJubljani?Ako mislis,onda si stvarno ili nerealan ili malouman.I opet navodim Budine reci,bili smo vam na 100 km od ZG a od vas ni traga ni glasa.Trebali ste da se pojavite pa da stvarno iskusite nasu trenutnu snagu...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: porky pig on April 20, 2003, 05:46:26 PM
ajme meni u sto se ovi topic pretvori
imao sam neki osjecaj da ce fu kopati po proslosti(sto mu ne zamjeram) asli ljudi ovo je malo previse

daj se malo smirite
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: delije knin on April 20, 2003, 09:28:56 PM
:rofl
A jeste opiceni vi splicani." Slane-Srdele".Zato ja i rece
da ste nam vi bili nekako blizi,vise smo vas postovalu.
Bar nama iz Knina.

KRALJEVINA SRBIJA U SRCIMA SIJA
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: bojan on April 28, 2003, 12:18:01 AM
Opet se "prepucavate" sa "bracom".Ja napravih duuuugu pauzu,al vidim da je sve po starom :( ,dajte nesto novo.
Pozdrav porky-pigu
...i vama Ciganijo :ruke
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 04, 2003, 09:58:31 AM
Jooooj jo
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 04, 2003, 09:39:06 PM
Tomase,
Izvini, ne zelim da se prepucavamo, zaista bih voleo da ovde mozemo da razgovaramo najnormalnije, argumentima, o svemu onom sto se tice BBB i "usporedbe" sa ostalim navijackim grupama.

Prvo, govoris ovde da se nikako nemozemo porediti sa vama, a vasa prva ekipa ode u Svajcarsku na susret sa glodarima gastarbajterima i onda popusi nevidjene batine.

Drugo, padne vam jedan od transparenata vase dijaspora ekipe od srane nase dijaspora ekipe, pa smo mi opet nekakvi indijanci po tebi.

Trece, pogledaj nasa gostovanja u Evropi, ne moras u ono vreme kada smo bili najbolji na svetu, pogledaj samo u vreme sankcija i bede. Koli je ljudi samo otislo u Vigo, Barselonu, Bec, Ljubljanu, Bukurest, Moldaviju...

A to o zavisnost od kluba. Samo potvrdjujes da nemas pojma. Kako mozes da pricas nesto a nisi upoznat sa detaljima. Mogu privatno da ti opisem, na vrlo jasan nacin, necu to da radim javno, na koji nacin se obezbedjuje novac za koreografije po kojima smo poznati u ovom delu Evrope. Eto, i u tom segmentu smo za vas "profesori". Osnova novca kojom se izdrzava nasa grupa jesu pretplatne karte i necu se truditi da to oko toga detaljisem. Autobusi za gostovanja po Srbiji nisu skupi, bedak je kada imamo vise od pola beogradskih tramvaj gostovanja.. Ono malo gostovanja po Evropi, ili samo finansiramo ili nas pomogne, delimicno, klub i to samo oko smestaja...

Grdno gresis ako mislis da je nama tako mali prosek godina, pa barem u Ljubljani ste mogli da se uverite u nas prosek godina. Ako ti ni to nije dovoljno imas gomilu slika na ovom sajtu na kojem se vide nase ekipe kako izgledaju i koliko imaju godina. I tu debelo gresis ili te tvoji grobari lose izvestavaju o tome.. :)

Zao mi je sto sam te razocarao svojom neinformiranoscu... :) Posalji Mi R. broj na private ovde ili na nekom drugom Forumu. Btw. prijateljski savet vam je da malo preuredite onaj vas forum, kakve tek tamo dece i indijanaca ima... :)

Pazi, ne stvara se efekat piskaranjem Tovara po forumima vec slikama i akcijama. Volecu da vidim vasu akciju poput njihove na medjunarodnim gostovanjima. Ajde rim, ali pogledaj ono sto su napravili u Svicarskoj, vidim, vi st se tamo lepo pokazali... :)

Armada bolja od Torcide!? Hrabro... To pokazuje koliko si realan. Daj neku sliku Armade, daj neku njihovu koreografiju pa da uporedimo sa Torcidom.. Ne kazem da Torcida nema nekih ociglednih mana, ali to je kao kada bi uporedjivao nas i UF...

Zasto bih ja mrzio BBB? :) Pa vi ste nam stare i najvece musterije... :) Iskreno, evo, samo za tebe, znaju to ovi moji prijatelji sa sajta, oduvek sam cenio daleko vise BBB i bili ste mi nekako drazi, svidja mi se vas stil, mentalno mi je blizi, puno vremena sam proveo kod rodbine u ZG i bivao na mnogim tekmama.. Ali, pukli ste, onda pri kraju ExYu... i to je kraj. Voleo sam neke vase transparente Onaj sa crvenim srcem, onda NBGeneration, onaj sa "atalanta" slovima... Objektivno, nama je SPlit bio daleko opasniji i to je to. Vise ih je dolazilo, pravili su bolji "djir"... Dzaba sto ste meni "drazi"...

A mi nismo u stalnom rastu? Pogledaj incidente, izgled tribine, brojnost, koreo, marketing grupe... Pokazujes i ti svoju "objektivnost"...

Koj e ste vi stvari prosli koje mi nismo? Borba sa bivsim rezimom? Dok su glodari pravili za 1000 dem koreo za repku, nas su hapsili i zatvarali zbog borbe... Prakticno smo izneli deo tereta u skidanju Slobe... Vrlo slicno sa vama... BBB za HDZ seti se transparenta koji smo vam skinuli...  :D

Neredi... Gledao sam kasetu sa Milanom i Bergamom, ako su ono neredi, onda su nasi derbiji Argentina... :)


Ajde, jedva cekam odgovor i telefon na Private... :)

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 05, 2003, 03:04:36 AM
O tome ko uziva vise postovanja od strane nas ( BBB ili Torca ) ne bih, jer licno ne postujem kao protivnike ni jedne ni druge! Nije da se sad mangupiram, nego kao sto rekoh nisam imao prilike da bijem ni BBB ni Torcidu, pa ne mogu da kazem koga postujem, a koga ne. Samo cu ti reci jednu stvar. Po onome sto citam na internetu, mnogo realniji i normalniji mi se cine Torcidasi! Evo, na foumu BBB sam ranije pisao u nekoj temi i tu nisam prozivao niti hrvate, niti BBB, nego napisao sta mislim o nekoj tuchi na italijanskoj tifo-sceni... Ne mogu ni da se setim o cemu se pisalo, bilo je to prosle godine... Svi BBB koji su bili na forumu su mi odgovorili odprilike "Ajde ti pi*** Cetnicka ne seri... bla bla bla..."
A, dok forum Torcide i dan danas posecujem, i daleko se normalnije moze diskutovati i komunicirati. Ako ne prozivam ja njih, ne prozivaju ni oni mene i to sve normalno funkcionise...
Isto kao ovde na ovom forumu. Pristup je dozvoljen svima i grobarima i hrvatima i muslimanima i niko nece biti iznapusavan bez razloga ako normalno pise... Doduse, siptarima nije dozvoljen pristup, jer oni i ovako i onako nemaju sta pametno da pishu!

To da ste finansirani od HDZ zna i moja baba! Pa svi ste vi bili uz Tudjmana na samom raspadu bivse nam drzave i bili ste ( nekim delom ) "desna ruka" HDZ-a!
Odakle su posle sukoba nas i vas na Maksimiru potekle vesti da je to izazvano iz ciste nacionalisticke prirode??? Odmah su sva glasila u Zagrebu na sva usta raznosila vesti kako je grupa Cetnika dosla da zapocne rat!!! Bili ste finansirani od HDZ, ali svakoj ljubavi dodje kraj, pa je tako i to puklo!

Nama prosek godina jeste mladji, ali to onda samo uvecava sve nase uspehe! Mislis da bi nam danas na tribini preovladavali mladji ljudi da nije bilo rata? Nama je gotovo cela prva ekipa otisla u rat da brani Srpstvo i Srbe! Mnogo tih ljudi se nazalost nije vratilo sa ratista...

O brojnosti na gostovanjima i domacim tekmama... Ma, koju vi to brojnost imate? Kakva vam je brojnost??? Sta ste vi to uradili na evro-gostovanjima zapazeno??? Sta??? Nista! Apsolutno nista!!!
Navedi mi jedan pravi incident koji ste napravili van Hrvatske? A seti se nasih... Redom... Evo ti nekih najsvezijih... Celta de Vigo - Zvezda ( Tukli smo se sa policijom i kamenovali sa tamosnjim navijacima ), Chievo Verona - Zvezda ( Sukob sa policijom ispred ulaza u stadion ), Nistru - Zvezda ( Tukli smo se sa pandurima na kraju mecha ), Zvezda - Lester ... I jos mnogo toga...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Ultras Hajduk on December 07, 2003, 12:38:38 AM
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Radza on December 07, 2003, 03:45:03 AM
Bivsi zidov, a trenutni pripadnik konglomerata vera i nacija - 'hrvatska', je u vise navrata na mnogim forumima dokazao da se sa njim ne moze voditi normalna komunikacija - iz razloga nemerljive prepotentnosti kad je u pitanju njegova grupa, tako da je svaki razgovor sa doticnim vrtenje u zacaranom krugu i slusanje njegovih uobrazilja. Pored toga, ne znam da li ima nekog smisla da nazivas pripadnike ovog foruma smrkavcima, ako ti to moderatori dozvole, ja necu - a videcemo i kako ... Na ovom forumu ima masa ljudi koji su u kasnim dvadesetim, a ima i onih koji su presli 30-u, medju kojima sam i ja, pa je glupo od tebe da donosis prozvoljne zakljucke, ispadas budala. Tako da, ako vec ne odletis odavde, a verovatno hoces, povedi racuna sta blebetas.

Sto se tice bbb73, gledao sam vas masu puta, i na Maksimiru, Kantridi itd. Vi ste za vreme ex-drzave bili najobicniji indijanci, o tome najbolje svedoci cinjenica da vas u Beograd nikad nije doslo vise od 73.5. I tu prestaje svaka prica o vama/sa vama, svakom normalnom i razumnom, o eventualnim sranjima po Bgd-u da i ne govorimo. To kako smo vam mi lomili lobanje po Jugu onog dana svi znamo, i to pravoj ekipi (a prava ekipa je na Jug-u bila, ljudi od 30/40 godina, a ne deca sa Severa od 17/20 ), kako su Cigani setali po zagrebu i zapisavali jelacica takodje znamo (ista je prica i sa Grobarima - kao i sa vasim gostovanjima na JNA), prema tome, budi miran.

p.s. lepo je biti samostalan, ali je jos lepse i saradjivati sa klubom, harmonican odnos je nesto pozitivno, nesto cemu se u zivotu tezi, bilo da je u pitanju brak, prjateljstvo ili nesto trece, ista stvar, nuzno, je i sa odnosom kluba i navijaca, ako je taj odnos bolji - onda je on bolji - a to je pozitivno.

p.s.s. vase koreografije u pokusaju, njihov broj kao i originalnost necu da pominjem ...

p.s.s.s. a da, najvaznije, jebes tribinu i navijace koji na proslavi titule pokradu i pocepaju vlastite/sopstvene/svoje transparente, kroz takve 'detalje' se vidi ko ste vi u stvari.

p.s.s.s.s armada je bolja ekipa i od vas i od bbb, ako imas malo elementarne logike shvatices i zasto je to tako.

SMRT SRBIMA, ZIDOVIMA I CIGANIMA

NULO
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 07, 2003, 09:48:58 AM
Hm,
Alo, polako, ojs!!!

Prvo pravilo je da nema vredjanja, cenim sto ste svi izneli argumente ali pustite coveka da odgovri. Izostavite prozvike ubuduce, nama razloga za to. Neka Bauer odgovori na poruke a raspravu nastavite u normalnom tonu, ok? Ovaj forum se razlikuje od slicnih po tome sto na njemu moze normalno da se komunicira, bez vredjanja, a barem tako je bilo do sada. Argumenti su ono sto ste vas dvojica naveli poput Zapresica i slicno, a prozivke tipa, kako neko ko je Jevrejin moze da podrzava ovo ili ono, ostavite za neki politicki forum ili licne poruke..

Sta god da je po nacionalnosti, nemojte vredjato coveka..

I da, nije u pitanju indijanac vec covek koji jeste nesto u BBB-ima, kakva god oni bili grupa..

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on December 07, 2003, 06:33:42 PM
Budo,ljakse(Bauer na nemackom znaci seljak) je BBB Vlada Mauzer,to je njegova pozicija u grupi.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 08, 2003, 12:47:48 AM
Stagod :) ali on ipak na njihovoj tribini znaci nesto...

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 09, 2003, 12:08:56 PM
A kakve ste vi budale i indijanci, kakve su to uvrede, tipa
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Radza on December 09, 2003, 12:46:01 PM
:rofl

I opet sam bio u pravu, a advokatska kancelarija ...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 09, 2003, 04:41:45 PM
Eh, a mislio sam da mozemo normalno da razgovaramo. Ovim postom si pokazao kakav si indijanac i da su svi drugi bili u pravu.. Ja sam mogao da nabavim kartu za Sever, ne od vodja, mogao sam i da idem na atletsku stazu, da sam to zeleo, ja sam svojim potezom ukazao na probem.. Nisam o njemu cutao, daleko od toga.. Bolje sam se osecao na toj tekmi na jugu sa gomilom ljudi koje znam nego sa gomilom sabana koji su tada videli Marakanu i ko zna kada... Ne ocekujem da to razumes, ocigledno da nisi u stanju.

I sada ti to uzimas za neki argument?! Ja ne glumim frajera na nasoj tribini, nisam nikakav faktor na njoj, nisam deo niti jedne ekipe na njoj a licna prijateljstva ne racunam u to.. Nastupas sa neke visine ovde, a stanje i zadnje akcije vase grupe pokazuju ko ste i sta ste. Vi ste grupa koja na praznom Poljudu krade transparente Torcidi... Isti ste ko glodarski misevi, ako niste i gori od njih.. Nije ni cudo sto imate toliko kompleksa kada vas grobarski gastarbajteri iz Svajcarske otkinu od zivota pred TV kamerama...

Poken*ao si se na pokusaj normalnog razgovora sa tobom, ako si ti takav, onda i ne cudi sto forum BBB i izgleda onako kako izgleda...

A za ostale koji misle da sam ja neki advokat, neka izvole i to mi kazu javno... Ne mogu ja svakom da objasnim zasto zelim normalno da komuniciram sa svima...

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 10, 2003, 05:07:07 AM
Bauer, sto rece Jackass, ti si ko nas Vlada Mauzer... S' jednom razlikom... Vlada Mauzer, pored sto je fizicki retardiran, on je pametan momak, dok si ti i fizicki i mentalno retardiran izgleda.
Ti da si hteo naormalno da razgovaras/diskutujes, to bi i uradio, a ovako, pokazujes da si samo idiot i nista vise!

To sto se sa Tovarima napusavas, boli me kara, ako svadjajte se, poubijajte se, manje ce ostati nama posla! To oko Tita ostavi po strani, to ne pije vodu!
Svi smo mi rent a hooligans, placenici, tapkarosi, klinci... Vazno da si ti veliki i mnogo opasan huligan! Pa da je to istina, ti se onda ne bi ni registrovao na sajt na kome iskljucivo diskutuju: rent a hooligans, placenici, tapkarosi, klinci...
Sta ces ti, kao mnogo zajeban tip onda na nasem sajtu?! Ajde zapitaj se malo! Sta ces ti, veliki hooliganu da diskutujes sa placenicima, klincima... Itd.???

Ovo oko karata za Sever ti stvarno ne prolzi retardu! O tome koliko nisi obavesten se vidi iz prilozenog. To da Buda nije nabavio kartu si procitao ovde na forumu, ali on nije bio jedini redovan cigan, koji nije mogao da dodje do karte. Bilo je jos mnogo takvih ljudi, koji eto, ne koriste internet i nemaju kompjutere, pa to nisu mogli da napisu ovde. E, ali ti, ti se toliko interesujes za nas Sever, a informacije o istom prikupljas iskljucivo sa raznih navijackih fouma...
Prvo, da te naucim nesto... Ako si vec INTERNET-HOOLIGAN, kao sto jesi, onda nauci da na svaki navijacki forum moze da dodje bilo ko ko ima komp. i da pise sve i svasta, tako da jedan forum ne bi trebao da ti bude glavni izvor informacija. E, sa druge strane, to sto Buda nije nasao kartu, da li to znaci da on nije pravi navijac, ili nesto???
Ti, kao 'prijedsednik udruge BBB' bi trebao da znas kako to sa kartama ide lopove jedan!
A, otkricu ti podatak, da mnogo jos, pravih cigana nije moglo doci do karte. Evo, npr. momci iz moje ekipe nisu uspeli da nabave karte, a dolaze na sve utakmice. I, sta, svi koji nisu uspeli da nabave kartu nisu navijaci, jel? Eeeeee... pokazao si koliko se razumes u navijace i navijanje...! Pojma ti nemas! Pa bre, moja keva zna vise o navijacima od tebe!
Drugo, Buda je mogao da nabavi kartu za sever, ali je iz drugih razloga otisao na jug. A te razloge ti je vec napisao, a podseticu te da je gotivnije biti na tribini sa gomilom pravih cigana, koje poznajes, nego li stajati na severu sa nekolicinom onih, pravih i jos gomilom drugih seljaka koji stadion drugi put u zivotu vide. Ja sam bio na atletskoj stazi, ali da nisam, najverovatnije bih isto isao na jug!
No, sto bi se ja sada tebi jadao o tome ko je dobio kart, a ko nije...?

Ako si vec toliko pametan, sto nam ne napises neki argument, neku cinjenicu, nego, kada smo te ukopali, onda "Buda je picka zato sto nije isao na Sever", "Tovar je picka zato sto nije hrvat"... I tako u nedogled...Daj bre napisi nesto pametno ako mislis normalno da diskutujemo, a ako ne zelis normalno da pricamo, onda mars na maksimir i tamo cuti i smrdi!

Sto se tice vas, BBB, stvarno nema mnogo ( pametnog ) da se pise! Ja sam, eto, bio klinac kada se raspala stara Tugoslavija, pa nisam imao, ponavljam, priliku da iznabadam ni tebe ni tvoje BBB, ni Torcidu, nikoga sa vase navijacke scene... Tako da o tome ko je jaci i koga vise postujem, ne mogu da govorim. Iskreno, ne postujem ni jedne ni druge, ali eto, po onome sto se na net-u moze procitati, torcida je daleeekooo ispred vas!

Toliko o tome....


Pozdrav!
Velja :)
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 10, 2003, 10:39:46 AM
Quote from: "Forever Ultras"Vi ste grupa koja na praznom Poljudu krade transparente Torcidi... Isti ste ko glodarski misevi, ako niste i gori od njih..

Evo da ne ulazim s vama u neke dublje rasprave, da recimo poka
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Godra on December 10, 2003, 11:30:13 AM
Po mom misljenju nema sta da im se zameri sto su maznuli transparente. I ja bih to uradio partizanima bez trunke razmisljanja. Pogledajte sta se radi, nama Toma dolazi na tribinu ne bi li pokusao da cimne neki transparent. A ako mu uspe, nema tu vise price, zastava je pala. Pitao bih svakog od vas da vam stoji neka partizanska krpetina ispred nosa, kao ne bi je uzeli. A da se to ne desi svaka navijacka grupa treba da se osigura. A ne da im nas redar dodaje zastavu.

Mala digresija na sve ovo pljuvanje.

I molim Kizu da nikome ne edituje postove, svako od nas je punoletan i odgovara za ono sto pise.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: south fanatic on December 11, 2003, 08:18:50 PM
e moj bauer ti si covik od nekih 30 godina,svka tebi clast
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on December 11, 2003, 11:08:31 PM
Fanatic,kako si dozvolio da ti Boys-i uzmu zastavu Budapest?Gde si ti bio dok su oni uzimali zastavu?
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 12, 2003, 12:47:59 AM
Ma koji bre BBB? Mnogo puta se dokazalo ko ste! Ponovicu da nisam ( nazalost ), do sada, imao priliku da se bijem ni sa jednom hrvatskom grupom, ali ono sto sam video na snimcima, procitao, cuo... Pa to je totalna bruka!

Kako je pala BBB Bern? Oni koji su je nosili ni najmanji otpor nisu pruzili kada su im nasi momci uzimali zastavu!!!
Prijateljska tekma Dinamo-Partizan? Ej, oni smesni glodari-gastarbajteri vam prebiju vasu ( BBB ) gastarbajtersku ekipu! A evo i zasto je to ogromna bruka: Grobari nisu u evropi nesto specijalno organizovani, kao sto recimo mi imamo ekipe Ultra Klan i Ortodokse iz Slo.
A pri tom, BBB su se hvalili kako imaju ogranizovane ekipe po evropi i onda vas ta, neorganizovana skupina prebije!
Pa onda opet, ona dva grobarska debila - Siki i Dacha, kada se igralo Cibona-Partizan u Zagrebu, su se po celom Zagrebu setali 'ko po svojoj kuci' i sta ste vi uradili? Nista? Vratili su se u Beograd, a nije im falila 'ni dlaka sa glave'! I vi ste neki huligni, jel?
Bilo je sa te tekme i slika, kao na primer ona kada ova dva mandrila, sa pakistanovim salovima stoje ispred spomenika banu Jelacicu.
Videlo se i na snimku sa prenosa, kada pred sam kraj tekme ova dvojica polaze ka tunelu, Siki ljubi glodarski sal, a Daca pokazuje tri prsta... I? Sta se tada desilo? I pored pune hale, poletelo je samo par debila ka ovoj dvojici i od tih par debila ni jedan nije ni udario ni Sikija ni Dachu, a i jedan i drugi su uspeli malo da ishutiraju ove vase debile!
A, garantujem ti da je neko sa dinamovim salom dosao, ili sada da dodje ovde, da se ponasa tako, i pored ovog zakona, garantujem ti da ne bi bilo bas tako jednostavno!!!
Koji ste bre vi huigani?
Smesni ste... :boks
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on December 12, 2003, 04:12:45 AM
Ukratko-Bolji ste od Tovara(sto i nije problem,jer su u kurcu vec godinama).U zadnje vreme tovarske mladje ekipe se nesto kao trude,ali jos uvek su dosta slabiji.Imate mnogo jacu ekipu za fight,dosta starijih hooligana,tako da su vam sve to plusevi u odnosu na njih.

  Sve to ti ali ne daje za pravo da nase ekipe omalovazavas,glupo je da ti sa "tolikim" navijackim iskustvom pises takve gluposti.Kazes da si hteo argumentovano da pricas?Gde su ti argumenti?Tako sto ces mi reci da ste najjaci jer ste "prebili" karabinjere u Milanu?Tako sto ces mi reci da ste prebili BNA?E to su tvoji argumenti...

  Kreni o nekoj temi,pa cemo argumentovano da pricamo,ali bez propagande i uvelicavanja.Kroz neka licna poznanstva i neki od nas znaju dosta o vama,i da imate itekako minusa.To ko bi koga dobio u fight-u ostavljam na procene internet-huliganima,normalan covek se nikada ne bi usudio da napise takvo nesto.

  O cemu argumentovano,Thomas,o cemu?

  P.S.Nisam internet-jahac,imam 28 godina,video sam vas na delu bar 10 puta u svom zivotu,takodje nikada nisam uzeo ni dinara ni evra od kluba,mislim da sam dovoljno kompetentan da pricam o navijanju uopste.Nadam se da ces ti kao "navijac nad navijacima" da me udostojis argumentovane price,nadam se, jer si ti ipak za mene "faca",pa ti je mozda trulo da se upustas u rasprave sa nekim manjim od sebe.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 12, 2003, 09:54:14 AM
South fanatice ne pricaj gluposti, dosadni ste ko proljev,
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Red Star MG on December 12, 2003, 10:22:45 AM
O brate mili moj...sta covijek mora da dozivi!!

JEZGRO,pa ti si stvarno konjina nevidjena
A onaj tvoj topic (Prva ekipa Delija) na BBB Forumu "Birtija" to samo potvrdjuje...

Ali jedno pitanje,ali zelim realan odgovor:

Cuo sam te tog dana sa momcima iz Kranja i sami su rekli,da je grad pun kurac Hrvata.

Jeli bi ti stajo sa svojom ekipom na crtu,ako znas da imas 3000 neprijatelje oko sebe,koji jedva cekaju da ubiju Boga u tebi???
Ma da sigurno....razvalio bi ih,dok si rekao "keks"

A sta se tice zastave....tema je vec million put prozvacena,ali ipak:
Tog dana je bilo dosta drugih Hrvata na plivalistu....gdje su oni bili,da odbrane svoja braca???  :zbunjen  :zbunjen
A akcija se dogodila blizu samog plivalista.
A onim debilima,koji su nosili zastavu nije falila ni dlaka sa glave...sem zastave  :D  i "cao djaci"
A ponovo ti postavljam jedno pitanje:
Naletis slucajno sa svojom ekipom na trojca Srba bilo kad,bilo gdje na svijetu i nema veze sa kojom zastovom (ajd,nek bude nasa  namigivanje ).....
Vodijo bi i sigurno negdje na cevape i na toceno...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 12, 2003, 10:42:03 AM
Quote from: "Red Star MG"Naletis slucajno sa svojom ekipom na trojca Srba bilo kad,bilo gdje na svijetu i nema veze sa kojom zastovom (ajd,nek bude nasa  namigivanje ).....
Vodijo bi i sigurno negdje na cevape i na toceno...

Pa sigurno da bi napravio isto, uzeo bi im zastavu, ali vi niste bili bilo gdje u svijetu, vi ste bili kod kuce.
Jebiga da niste to napravili ne bi do
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Red Star MG on December 12, 2003, 11:16:15 AM
E pa vidis...ucinili bi istu akciju,mozda bi vi cak razvalili nasih na licu mjesta,ali to je druga prica.
A koje to veze ima,da smo bili " kod kuce"????
Zastava bi sigurno isto pala na drugom mjestu...ja tu ne vidim razliku.
Jos jednom da ti ponovim,da je tog dana dosta drugih Hrvata bilo na plivalistu i da su mogli doci u pomoc.
Deset HILJADA Srba u Kranju????  :o  :o De mi pokazi ili navedi,KAD SMO TO REKLI I KADA SMO VAMA PRIJETILI???Majke ti...
Sami Kranj plus okolina ima negdje oko 50.000 stanovnika,a da je svaki peti stanovnik Srbin????Cisto sumljam...ali necemo sada o geografiji i stanovnistvu.
Zastava bi sigurno isto pala na drugom mjestu...ja tu ne vidim razliku.
A slike sa Tovarskim zatavama je bio samo DOKAZ i nikakva prijetnja drugima.
Vas problem je,ako to shvacate kao provokaciju.
Sjecas li se price Juzderica po forumima BBB i Torcide,kao pale su Ciganske zastave na Final Four-u u LJ i kako je obecao postaviti slike?Dan danas cekamo i docekamo...dakle,suplja prica!

To sto se napali neduzne ljude po Kranju je vasa sramota i bruka.
Valjda mozete sami razlikovati,ko ima veze sa navijanjem....

I po mome bi sigurno stigo isti broj Hrvata na dan finala.
Tog dana su bili pripadnici BBB,Torcide i Armade u Kranju,da se "osvjete" za Torcinu zastavu???Znaci odmah je cast Hrvatske u pitanju???
Meni nebih nikad palo na pamet,da se osvijetim za neku Grobarsku zastavu,ako bi je vi digli!
Toliko o tome...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on December 12, 2003, 09:25:30 PM
Thomas,ja ti rece da neki od nas imaju i privatna poznanstva sa nekim vasima...

  Znam i za Madrid i za Marseille,znam i za Z
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 13, 2003, 03:32:05 AM
Pa ti JEZGRA rece da cemo normalno, argumentovano da pricamo, ali...
Svaka tebi cast na tvojih tridesetak godina zivota, ali sa tih 30 godina, ovde, po forumu, pricas kao da imas 13 godina!

No, ajmo redom... ( Kresem redom i belezim kredom! )

Sto se grobarskih akcija kontra-vas tiche ( i kad su debili po imenu Siki i Dacha isli u Zagreb, i Cirih, itd... ), bili me djoka! Ali, naveo sam ti to, tek da se zna kako ste postupili!

No, i pored toga sto smatram da su totalni retardi, Siki i Daca su se setali Zagrebom sasvim normalno, bez pratnje policije i bez obezbedjenja. Dakle, nisu se samo stekali uz ljude iz kluba kako ti ovde kazes. Licno sam gledao slike koje su doneli iz Zagreba. Pokazao mi ih je jedan decko koji je tada bio sa Agentima, pa je presao u JF, a sada odavno ne ide na tekme ( vec dve godine je u zatvoru zbog neke pljacke, a i pre toga je prestao da ide na tekme ).
Gledao sam slike gde stoje na trgu bana Jelacica sa partizanovim salovima i pokazuju tri prsta!
Osim toga, neki zagrepcanin ( ne verujem da je BBB ) ih je nesto napusio, pa je bezao od njih na sred Zagreba!!! Ej! Sramota za hrvatski rod! Bas bih voleo da vidim dva BBB kako sa salovima se slikaju i kurce u centru Beograda!
A za ono na kraju tekme... Nisu pobegli u tunel, nego su ih tamo sproveli ljudi iz naseg DB koji su bili u hali sa njima zaduzeni da ova dva mombrila ne naprave neko sranje. I, nadji snimak te tekme i videces kako su isutirali neke idiote koji su im prisli. A nisu dobili ni jedan jedini udarac!!!
Jaki ste vi huligani kad ne uspete da navatate dva agentska debila u sred Zagreba!!!

Sto se tice one troice koji su dosli u BG na Partizan-Croatia... E, to vec ubrajam u jajarstvo grobara! Mislim, u jeku ratnih desavanja, eskalacije mrznje izmedju Srba i Hrvata, dok nasi ginu od strane hrvata i obrnuto, ovi glupi agenti ih docekaju ko da su im dosla rodjena braca! Kazes svaka cast... Hmm... Pitam se sta bi vi ( BBB, Torcida, Armada... ) uradili da, recimo ja dodjem na Cibona-Zvezda u Zagreb i kazem "braco hrvati ja sam cigan i evo doso sam iz Beograda da gedam tekmu"??? Sta bi ti Bauer uradio da ti ja tako pridjem na Cibona-Zvezda???
Drugo, zapitaj se malo da li je to 'mudovitija' akcija od ove koju su napravili agenti!!!
Ipak, mozda su i imali dogovor sa Cegijem ( i ostalim govnima ). Mozda su ovi znali da dolaze ovi vasi... Ne ulazim u to...
Ali, u onim ratnim godinama se setati u sred Zagreba sa salom nekog beogradskog kluba... Zapitaj se malo sta je 'mudovitije'!

Za Svajcarsku ( da ne kazem 'Svicarsku'...:) )...
Hmmm... Pa slazem se ja da su dobili batine "s' preda", a ne "od pozadi" :) ali, svakako su dobili batine! Ali, ono sto je tu bruka je to da grobari u dijaspori i nisu bas organizovani najbolje, sto se za vas ne moze reci. OK, mozda nemate dobro organizovane grupe vani kao mi, ali opet, sigurno ste bolje organizovani po evropi u odnosu na crno-bela govna!

Zatim... Kakvo ti je ovo glupo pitanje: "Al di su vam one junacine OB koje su maltretirale tovare i razne debile, a kad im je u Kranj stiglo 3000 Hrvata, onda mi
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Torcida Split on December 13, 2003, 05:39:30 PM
Quote from: "JEZGRA"cast mi je
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 13, 2003, 06:30:03 PM
Vidis, a meni je vise nego drago sto sa svakim, o navijanju i jos neki stvarima, ovde moze normalno da se prica... Tomase, kada si se pojavio, niko te nije vredjao, vecina ekipe pokusala je argumentovano da razgovara sa tobom. I sta si ti na to uradio? Poceo si da vredjas... Ok, nema frke, ali onda ostaje cinjenica da nisi imao argumente&da se ponasas onako kako se ponasas... Sam sebi rusis ugled...

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on December 13, 2003, 09:23:52 PM
Bauer,sad jos nesto da te pitam u vezi tog Marseille.Iz vasih izvora znam da ste im uleteli u klub navijaca.Svaka cast za akciju,ne zelim da je omalovazavam.Ali,vi sebe dizete TOLIKO u nebesa sa tom akcijom,da ste mi se vec smucili.

Pre svega,niste im upali ni u lokal od South Winners-a,ni u lokal neke od ekipa,vec u ZVANICNI KLUB NAVIJACA.Oficijelnu prodavnicu suvenira,dreseva itd.Demantuj me ako mozes,ovo je prica jednog od vasih.Opet ponavljam,akcija kao akcija je OK,ali se vi sa njom hvalite kao da ste razvalili i CU '84 i SW i Fanatics-e,sve njih zajedno.

Sami ste sebi utuvili u glavu da ste najjaci,najbolji,najstrasniji.Sto je daleeeeko od istine.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 14, 2003, 01:10:35 AM
Evo kako je Tomasu Baueru duhovito odgovorio jedan pripadnik Torcide, na njegov post, na njihovom forumu... :)

poz,
budimir

uskoro bi to moglo izgledat ovako:
--- ulomak iz knjige : 'Sjecanja jednog Cifuta'-----

Krenuli smo prma Splitu sa tri busa.Sve prva ekipa , pravi fighteri k'o i uvijek.Vec na naplatnim kucicama u Luckom srecemo 4 busa sa pripadnicima 4.brigade koji su ba
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 15, 2003, 09:41:29 AM
Prvo bih vas zamolio da mi maknete onaj podnick jer nisam predsjednik Udruge navijaca Dinama nego sam glasnogovornik, ili ako hocete portparol.

Budimire kad si vec citirao one nebuloze nekog nadrogiranog kretena mogao si vidjet da ti isti tovari otvaraju zaseban topic za moju
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: POCTOB on December 16, 2003, 01:32:25 AM
Nisam spomeno velike nerede u Auxerreu kada su se jednom francuskom murijaku borili za
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 16, 2003, 03:55:41 AM
Heh... Bauer...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 16, 2003, 09:29:53 AM
Quote from: "Hooligan"
Ajde, molim te, daj mi te slike na kojima se va
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 16, 2003, 05:12:52 PM
Mogu samo da zamislim kakve te sve uspomene vezu za Shtaygu... :) Radio si u okolini honorarno kada si dolazio u BG na utakmice? :) A sada ozbiljno, na slici nema nikoga oko njih, mora da su prebili celu stanicu sa sve murijom, pa se onda u trenutcima dokolice slikali sa svojom zastavom... :)

Generalno, nikakav cin hrabrosti, kao sto je mene blam ili Kizu da objavljujem fotke sa plaze u Dubrovniku ili sa Straduna od ove godine. Kiza zna da sam opusteno setao ULTRAS majcu tamo, no nije bitno, kazem ti, nista vredno pomena... Vise sam pogleda punih mrznje zbog te majice imao u Ulcinju, ali ni to nije bitno...

Nesto drugo si ti ovde rekao sto nisu bas svi primetili od one stupidne price o ratu, rekao si da:

Prvo bih vas zamolio da mi maknete onaj podnick jer nisam predsjednik Udruge navijaca Dinama nego sam glasnogovornik, ili ako hocete portparol.

Pa jesi li to napredovao? Da li u tom svojstvu i pises na nasem forumu?

poz,
budimir
Title: a
Post by: Anonymous on December 17, 2003, 12:36:01 AM
U Ulcinju!!???!!! Bogami Budo Ti si hrabar covjek!!!! Pa znash li TI koliko dole ima TORCIDASHA?????!!!!!!!! I nista Ti nebi?!Mora da je pisalo malim slovima ili cirilicom(nemoguce ulras cirilicom=otpada).Ma gledali su ljudi MACE pa te nisu primetili.
Inace ovom BBB gore: Nikakva hrabrost ,2-3 sek. rashirili zastavicu ,slikali i odmah brze bolje u torbu!! I cime se TI TO hvalish?!! Ajd CA, ne s.ri ovdje!!!!!!Idi u SPLIT pa rashiri BARJAK!!!??? Nemate muda 3.14ZDE!!!!
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: south fanatic on December 17, 2003, 01:19:03 AM
ja nezna koji se kurac vi prepucavate pizdarijama...pa
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 17, 2003, 09:20:03 AM
Sa pricom o majici sam zeleo da pokazem koliko je glupo to oko cega ste se prepucavali i da vam dam priliku, da druga strana napise koliko je glupo.. :) Btw. Sandokane, sada bez zajebancije, probaj sledece leto da pricas srpski u Ulcinju, kada ceo UCK letuje tamo..

Nesto nema "glasnogovornika"? :)

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 17, 2003, 09:29:22 AM
Joooj koji ste vi indijanci, serete bez veze, a ne citate postove.

Pa nisam ja niti tvrdio da je to neko herojstvo, nego me Velja hooligan pitao da mu postavim tu sliku jer kao Siki i Daca su se slikali u Zagrebu, a on meni nije vjerovao da su se ovi moji slikali u Beogradu...

Naravno na njegov zahtjev ja sam sliku postavio... Ni
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 17, 2003, 06:15:21 PM
E, moj Bauer... Ti si samo jedna TABULA RASA  :boks  i ni
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Anonymous on December 18, 2003, 11:29:33 PM
Ako neko zna gde se mogu videti slike ta dva famozna grobara u ZG, neka stavi link ili saljite na pm, ako se topik zakljuca posto vidim, da je otisao u  nekom x smeru :finger. Zato svaki put kad se logujem pogresim topik,  pa se onda  setim Dinamo Hajduk.
drz'te se teme  ;pljuga mada je i ovako zanimljivo :D
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: gogili on December 19, 2003, 12:48:03 AM
Jezgra
posto vidim da si negde oko mog godista, mozda godinu mladji, aj opisi par susreta sa nama, ono neku tucu, akciju, gostovanje gde je doslo do fizickog susreta i sl.. .naravno u kojoj si ti ucestvovao...

potparol udruge  :o , pa mislim, da su tvoje vodje iz 80tih tu- (aktivni i u istom fazonu ko tad) tukli bi te samo zbog 'zvanja' i prosipanja po forumima...potparolu :)
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: POCTOB on December 19, 2003, 03:43:01 AM
ima na torcidinom forumu pun qrac njegovih dozivljaja, tamo je prava zvezda.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Anonymous on December 19, 2003, 10:42:14 AM
Quote from: "Forever Ultras"Sa pricom o majici sam zeleo da pokazem koliko je glupo to oko cega ste se prepucavali i da vam dam priliku, da druga strana napise koliko je glupo.. :) Btw. Sandokane, sada bez zajebancije, probaj sledece leto da pricas srpski u Ulcinju, kada ceo UCK letuje tamo..


Ne letujem u Ulcinju!!A i meni nebi nista , mnogo sam VELIK!!T.S.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on December 19, 2003, 01:44:49 PM
Quote from: "Hooligan"E, sad, ono
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: gogili on December 19, 2003, 10:01:13 PM
Quote from: "JEZGRA"
Quote from: "Hooligan"E, sad, ono
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: POCTOB on December 19, 2003, 10:18:42 PM
ponovicu pitanje: da li ste(BBB) ikada na Mari provalili van svoje tribine?
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on December 19, 2003, 11:48:01 PM
Ja izbegavam, nacelno da pisem o Maksimiru iz vise razloga. To je prica sa dve medalje. Jedna medalja se tice svega onoga sto se dogadjalo do trenutka kada su BBB zapoceli svoj sou na samom terenu i svega onoga sto se dogadjalo nakon toga. Iskreno, nikada se onako bez murije nismo setali prethodnih godina zbog rucne koja je povucena pre stanice, i to je veliki plus kao i ono orgijanje i razbijanje ljudi po samom gradu koji su "vukli" na Dinamo, ali istina je da je ono prva prava otvorena tuca sa murijom, mada je na neki nacin izrezirana. I tome treba odati pocast, zaista i to treba priznati kao sto je Tomas priznao da smo imali zajebanu ekipu. Istina je i ono sto Rostov kaze da nije bilo takvih njihovih nerada u BG, nije ni nama bilo ranijih godina. Taj dan je rezirana prica HDZ-a i murije u koju smo se mi uklopili. Reci mi da nisam u pravu?! Istina je da je pre rata citava ZG i ST murija bila gotovo srpska... Pa Martic je bio pozornik u Sibeniku... Juris preko terena je u rangu sa onim nasim jurisom na glodare od pre par sezona (115. derbi), ali se ne slazem da vam je samo T. vracao kamenje. Meni je ono lomljenje stolica bilo bez veze, nikada nisam podrzavao izivljavanje na imovini vec na drugim navijacima ukoliko su voljni za to....

Dakle, ostavite se Maksimira, tu najmanje ima navijanja, a najvaznije je da se mi nismo obrukali. I jos nesto Tomase, kada ste uleteliu teren i kada je pocelo sra*je dole, nas su cuvali vojni panduri s automatima i pancirima i toga se ti dobro secas ako si bio tamo... Nije bilo sansi da ucestvujemo u tome...

poz,
budimir
p.s. Pisao bih detaljnije ali necu za slavu da kuckam toliko... :)
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Radza on December 20, 2003, 12:14:03 AM
Kakvo praznoslovlje, kakavo trosenje dragocenog vremena i tastature.

"Niti ostali nisu daleko, zapravo osim Time i donekle Ultras London i Budimira na cijelom netu nema cigana s kojim se uopce isplati prepirati ili komunicirati."

Ne sumnjam ni jednog trenutka da smo svi ovo doziveli kao kompliment - pa sad kako kome Gospod bude sudio, hvala farisejcicu!
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Raspucin on December 20, 2003, 12:30:25 AM
Na gostovanju u Zagrebu koje je prethodilo onom kada su se dogodili neredi{1>0 za Dinamo, ponisten gol Prosineckom za Zvezdu} doslo je do dzumbusa u vozu, pola ekipe je ostalo u Pazovi
 Pri povratku, u Slavonskom Brodu, vagon cigana je kamenovan. Izasavsi iz prednjeg dela kompozicije{ izmedju dve grupe je bio prazan vagon}, BBB iz Slavonskog Broda su nas zasuli kamenicama.
 U nasem vagonu nije se mogla pronaci jebena cigareta.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Anonymous on December 22, 2003, 12:46:47 AM
Quote from: "gogili"Jezgra
posto vidim da si negde oko mog godista, mozda godinu mladji, aj opisi par susreta sa nama, ono neku tucu, akciju, gostovanje gde je doslo do fizickog susreta i sl.. .naravno u kojoj si ti ucestvovao...

potparol udruge  :o , pa mislim, da su tvoje vodje iz 80tih tu- (aktivni i u istom fazonu ko tad) tukli bi te samo zbog 'zvanja' i prosipanja po forumima...potparolu :)
u ono doba, toma je sakuplja
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on December 25, 2003, 02:54:05 PM
Munja, ne znam da li ima tih slika na netu negde. Mo
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Raspucin on December 26, 2003, 02:35:14 AM
Na pomenutom gostovanju koje je prethodilo neredima zaista je bilo komforno. Mi smo Cigani obezbedjivani koracajuci nekih tri km od kolodvora do Maksimirske sume, tamo smo sacekali pocetak tekme, slusali huk rulje okolo. Ali nije se od gustog zbunja i krosnji moglo videti odakle huk prispeva. Nimalo nalik Vecitim Derbijima gde dolazeci na stadion cesto hodas ukorak sa suparnickim navijacem.
Pevali smo iscekujuci pocetak, nas nekih hiljadu dusa,  bilo je mnogo pozitivne zajebancije, a prednjacile su najduhovitije Delije Dzigi iz Valjeva, Smuka i Stepa  iz Novog Sada, Peca Panker pogotovo.
Na stadionu medjutim, neposredno pred pocetak tekme, neki nas je imbecil poceo gadjati kovanim novcem sa gornje terase Juga. I sad pamtim njegov osmeh, nesto bolesno u njemu. Ne gadja te da zamahne, da taj dinar poleti, nego sa nekim sadistickim zadovoljstvom, iz lakta, zadovoljan sto mu se ne mozes popeti gore,
Slicno je bilo u povratku, sacekali su da voz krene pa poceli frljaciti kamenice.
Naravno, uzvratile su Delije iduci put, ali tu pricu znamo.
Title: strasno !!!
Post by: паја&јаре on January 05, 2004, 05:07:22 PM
tomasu baueru ? sta god bio !
Za pocetak mislim mnogo gresis sto se tice ovih ljudi na forumu znam da dosta njih ide na tekme i prati navijacka desavanja na samom severu a i okolo i mislim da ce od nekolicine postati pravi navijaci a neki to vec i uveliko jesu !!!
sto se tice prepucavanja neverujem da te ne smara ovo gusenje sa nekim tovarima i nasima odavde , tvoje pisanje se svodi na 15-ogodisnjaka iz Spanskog zeljnog divljanja i srpske krvi !???
bar tako deluje kada citam tvoje postove...
sto se tice hrabrosti sirenja zastave u BG-u ??? smesno , oces sliku u majci Crvena Zvezda Beograd ispred spomenika u samom stadionu Maksimir??? sta je to hrabrost??? bez veze
Po meni mnogo ste vi napaljeni protiv srba i ostalih mesto da vas boli kurac i okrenete se sebi svom klubu , pa onda ostali !
Koliko nisi upucen vidi se i iz toga da smatras da su UF neka grupa ??? to ti je neki internf huligan obajsnio jer je cuo kako su tocelavi zlikovci koji bodu nozevima koga stignu !!!
e pa nije bas tako...
Ti koji ti prenose neke informacije o nama su za mene izdajnici , verovatno su srecni sto se dopisuju sa nekim kao sto si ti a ti si navodno iz novina znam predstavnik bbb-a za medije i ostala sranja , sto ne znaci da si navijac po mom kriterijumu , iako sam dosta mladji od tebe stvarno stojim iza ovoga sto sam rekao...
pozdrav...
Sto se vi odjednom svi zajedno sa Torcom u kranju ??? kada je njima pala zastava ?
a Sa druge strane pre koji dan vasa torca pali automobile jednoh purgera i unakazava invalida ??? to mi nikada nece biti jasno!!
pozdrav sa brda !
...ma ne torcida brda , nego banovog...
Title: Re: strasno !!!
Post by: JEZGRA on January 27, 2004, 09:25:34 AM
Quote from: "pijani boske..."tomasu baueru ? sta god bio !
Za pocetak mislim mnogo gresis sto se tice ovih ljudi na forumu znam da dosta njih ide na tekme i prati navijacka desavanja na samom severu a i okolo i mislim da ce od nekolicine postati pravi navijaci a neki to vec i uveliko jesu !!!
sto se tice prepucavanja neverujem da te ne smara ovo gusenje sa nekim tovarima i nasima odavde , tvoje pisanje se svodi na 15-ogodisnjaka iz Spanskog zeljnog divljanja i srpske krvi !???
bar tako deluje kada citam tvoje postove...
sto se tice hrabrosti sirenja zastave u BG-u ??? smesno , oces sliku u majci Crvena Zvezda Beograd ispred spomenika u samom stadionu Maksimir??? sta je to hrabrost??? bez veze
Po meni mnogo ste vi napaljeni protiv srba i ostalih mesto da vas boli kurac i okrenete se sebi svom klubu , pa onda ostali !
Koliko nisi upucen vidi se i iz toga da smatras da su UF neka grupa ??? to ti je neki internf huligan obajsnio jer je cuo kako su tocelavi zlikovci koji bodu nozevima koga stignu !!!
e pa nije bas tako...
Ti koji ti prenose neke informacije o nama su za mene izdajnici , verovatno su srecni sto se dopisuju sa nekim kao sto si ti a ti si navodno iz novina znam predstavnik bbb-a za medije i ostala sranja , sto ne znaci da si navijac po mom kriterijumu , iako sam dosta mladji od tebe stvarno stojim iza ovoga sto sam rekao...
pozdrav...
Sto se vi odjednom svi zajedno sa Torcom u kranju ??? kada je njima pala zastava ?
a Sa druge strane pre koji dan vasa torca pali automobile jednoh purgera i unakazava invalida ??? to mi nikada nece biti jasno!!
pozdrav sa brda !
...ma ne torcida brda , nego banovog...

Ja uopce nisam
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Radza on January 27, 2004, 07:55:05 PM
"1. Drugaciji.
2. Stariji.
3. Svake godine u svakom pogledu sve vi
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: POCTOB on January 27, 2004, 11:34:47 PM
Ja uopce nisam
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Solo_Sempre_Spalato on February 07, 2004, 07:06:55 PM
Slucajno san naisa na ovaj topic i tija bi samo istaknit par cinjenica koje su dosad propustene.

1) Gostovanja.
Torcidi je najblize gostovanje 200km udaljeni Zadar (doduse vise od pola Zadrana navija za Hajduk). NAJBLIZE iduce gostovanje je ZG koji je udaljen oko 380km, to ti dodje nekih 5-6 sati voznje. Nas je gori uvik bar 500 a imali smo izdanja sa krcatin jugom (8000), neki prosjek je izmedju 1000 i 2000. Njih kad u nas dodje 1500 je ludilo. Treba isto tako spomenit i da je Split BBB-ima najudaljenije gostovanje, Tu su negdi i Vinkovci i Osijek (300-350km). GOSTOVANJA BBB su i Zapresic (20km, nedavno su isli biciklama), Kranjceviceva (par stanica tramvajem), Varazdin (niti 70km) itd itd. Nama je taj isti Varazdin daleko 450km pa nas bude isto. Vinkovci 700km :o pa nas bude vise od njih...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Godra on February 07, 2004, 07:46:50 PM
Sad kad BAuer vidi ovaj post :D

I ja se slazem da vasa gostovanja imaju vecu tezinu.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Solo_Sempre_Spalato on February 08, 2004, 06:04:08 PM
Osin ovoga sta san navea o fizickoj udaljenosti gradova ima jos par vrlo vaznih elemenata. Prvi je da je Zagreb 4-5 puta veci grad od Splita, a u bliskoj okolici (Karlovac-Varazdin-Bjelovar tj po nekih 70km u svakon smjeru) zivi jos miljun ljudi. Split u svojoj okolici ima oko 200-300 iljada ljudi. Grad Split i Grad Zagreb unatoc velikoj razlici u broju stanovnika imaju ISTI BROJ NEZAPOSLENIH (oko 40 iljada). Po podacima Hrvatskog Zavoda Za Statistiku, grad Zagreb ima najnize troskove zivota u Hrvatskoj (oko 6000kn za cetveroclanu obitelj), u Splitu su troskovi zivota oko 6500kn za cetveroclanu obitelj. Po podacima istog izvora, u gradu Zagrebu i okolici je koncentrirano 50% hrvatskog gospodarstva, a BDP (Bruto Domestic Product tj ukupna vrijednost usluga i proizvoda proizvedenih u jednoj godini po stanovniku) u Zagrebu iznosi 9000 USD sta je malo slabije od Slovenskog prosjeka ali oko 40 posto vise od Hrvatskog prosjeka koji iznosi 6500 USD. Grad Zagreb je najvaznije prometno cvoriste Hrvatske i kraj njega prolaze sve najvaznije zeljeznicke pruge i autoceste.

Dakle sta san tija ovin rec? Jedan prosjecan ZG navijac ima vrlo dobro placen posal, a posto uziva u najnizin cjenama u Hrvatskoj od prosjecne place mu ostane solidna svota za trosenje na razne luksuze tipa odlazak na utakmice, gostovanja itd. Taj doticni gospodin znaci ide na autobusni ili zeljeznicki kolodvor, sidne u vlak koji mu triba jer sa ZG kolodvora voze vlakovi za sve krajeve Hrvatske bez potrebe za presjedanjima, zajebavanjima itd. Karta mu je jeftina jer je ZG geofizicki u samoj sredini Hrvatske pa su i udaljenosti manje. Sa svin gradovima u kojima gostuju osin Splita su povezani autocestama (dobro ajde, do Rijeke nije izgradjeno jos 50ak km autoceste od 250 ukupno). Moglo bi se rec da u Hrvatskin prilikama imaju idealne uvjete za ic na gostovanja, da ne spominjemo cinjenicu da vecina sjeverne Hrvatske (tj regija iz koje dolazi 9 od 12 prvoligasa) navija za Dinamo iako i Hajduk ima veliku i vjernu vojsku navijaca. Znaci situacija je bogomdana, imaju jake podruznice u regiji, ZG ekipi je blizu i jeftino, po nekoj logici trebalo bi ih bit pun kurac na svakom gostovanju, u svakon slucaju bar 2-3 puta vise od nas. Znate i sami da situacija nije takva (bice van stavljene i slike njih i nas na istin gostovanjima u istoj sezoni ako mi ne virujete).
Ajde ajde da je tako smao na gostovanjima. Ali i na domacin utakmicama na Maksimiru jedva ih bude vise od 3-4000, do prosle sezone samo je Hajduk moga dovest vise od 20 000 gledatelja, a ove sezone izgleda ne mozemo vise ni mi. NITI jedan drugi klub nije dovea vise od 10000 ljudi na stadion. Cak i na kup UEFA ih bude po 10-15000.
Torcida je prosle sezone imala vise od 10 000 ljudi na iducin domacin utakmicama: Varteks prvenstvo, Varteks polufinale kupa, Uljanik finale kupa, Zagreb prvenstvo, Dinamo dva puta prvenstvo plus sta je na SVAKOJ proljetnoj domacoj utakmici bilo vise od 5000 ljudi (na Zadra 8000 npr). Na gostovanjima nas je bilo 1000 u Vinkovcima, 3000 u Velikoj... to su gostovanja od 700-800km udaljenosti, npr jedan Rim ispada blizi nego Vinkovci kad tako gledas. Necu uopce spominjat razliku izmedju nase proslave naslove (15000 u 450km dalekon Varazdinu, pa 150 000 na Rivi u Splitu) i njihovih 5000 u Maksimiru. Mi u Europi ove godine imamo 200 ljudi u Finskoj, 7000 u Zurichu i 6000 u Rimu. Oni imaju 1500 u Mariboru, 100 u Kijevu i 20 u Dnjepropetrovsku.

Ja ovin ne zelin rec da su BBB losa grupa, dapace ja vas uvjeravan da nisu toliko losi kakav se dojam moze stec kad citas sta se o njima pise na internetu. Mi smo bili daleko isprid njih, ali oni svake godine napreduju, poceli su i s koreografijama koje su stvarno dobro ispale kad se pogleda koliko ih dugo rade. Ka sta kaze Bauer svake godine imaju nesto i novo i zato se moze rec da su oni grupa u rastu.
ALI ove price koje oni prodaju tipa Torcida treca grupa u Hrvatskoj :o , BBB nenadjebivi i bolji od svih ostalih jednostavno.... neman uopce rici. U bakljadama smo bolji mi, u brojnosti, po estetskom izgledu tribine, po tradiciji, po pismama, po inovacijama, po koreografijama smo bolji mi, po gostovanjima... za njih se moze rec da su glasniji (sjever vice DINAMO a istok ZAGREB i tako cilu utakmicu) i da imaju bolji huliganski rejting u Europi (Milano, Auxerre, Bergamo, itd). Svakom normalnom navijacu koji ovo procita ce bit jasno da smo ipak mi Numero Uno u Hrvatskoj. Meni je drago npr sta mi i oni imamo skroz drukcije stileve navijanja (mi smo juznoamericko-talijanski a oni englesko-njemacki) i to je po meni jedna dobra stvar, ne bi volija da se boysi pocnu furat na Ultrase npr.

I za kraj, ti Baueru koji na BBB forumu u svakom svom postu spominjes Srbe ka nizu rasu sa kojima ti se uopce ne da zabrinjavat i opterecivat i bakcat s njima, kojima jebes mater neopranu i zoves ih neandertalcima i inace prosipas svakakve druge rasisticke gadosti (a bar bi ti od svih ljudi triba znat bolje od toga), KOJI SI SE KURAC REGISTRIRA OVDE NA FORUM KAD TI SE TOLIKO GADE????
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Forever Ultras on February 08, 2004, 08:44:07 PM
Sto rece Dzoni Stulic:

"Svak' placa za ono sto mu fali..."  namigivanje

poz,
budimir
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: CZTZ on February 09, 2004, 03:15:43 AM
Quote from: "Solo_Sempre_Spalato"

I za kraj, ti Baueru koji na BBB forumu u svakom svom postu spominjes Srbe ka nizu rasu sa kojima ti se uopce ne da zabrinjavat i opterecivat i bakcat s njima, kojima jebes mater neopranu i zoves ih neandertalcima i inace prosipas svakakve druge rasisticke gadosti (a bar bi ti od svih ljudi triba znat bolje od toga), KOJI SI SE KURAC REGISTRIRA OVDE NA FORUM KAD TI SE TOLIKO GADE????
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: CZTZ on February 09, 2004, 03:27:41 AM
:)  Eto dokle je doslo, kad tovar treba da mu ovo napise.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Niski Delija on February 09, 2004, 10:20:23 AM
Petorica policajaca povredeno je u neredima nastalim posle prekida fudbalske utakmice hrvatskih klubova Dinamo i Hajduk, koja se igrala u finalu turnira "Gojko
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Solo_Sempre_Spalato on February 10, 2004, 06:14:39 PM
sta se tice sirokog... ja osobno nisan bija pa necu previse pizdit. uglavnon doslo je do vecih sukoba, naravno standardno nasa i njihova verzija se razlikuju nebo zemlja. niti jedan transparent nije pa ni s jedne strane a glavna stvar je tuca sa BiH pandurima koji su totalno dobili po picki (neki kazu ni krivi ni duzni) i od nas i od njih pa su se morali spasavat pucanjen u zrak. jedan je teze ozlijedjen i ovi momci sta ih se tereti za napad na njega mogu dobit i do 10 godina u zenici :o  :o  :o  :o  :(
na samoj utakmici je bilo svega, gadjanja bocama, nozevima, itd itd.
i za kraj jos da kazen da odnosi BBB i Skripara vise nisu tako idilicni ka sta su bili.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on February 12, 2004, 02:57:58 PM
Quote from: "Solo_Sempre_Spalato"Ja ovin ne zelin rec da su BBB losa grupa, dapace ja vas uvjeravan da nisu toliko losi kakav se dojam moze stec kad citas sta se o njima pise na internetu. Mi smo bili daleko isprid njih, ali oni svake godine napreduju, poceli su i s koreografijama koje su stvarno dobro ispale kad se pogleda koliko ih dugo rade. Ka sta kaze Bauer svake godine imaju nesto i novo i zato se moze rec da su oni grupa u rastu.
ALI ove price koje oni prodaju tipa Torcida treca grupa u Hrvatskoj :o , BBB nenadjebivi i bolji od svih ostalih jednostavno.... neman uopce rici. U bakljadama smo bolji mi, u brojnosti, po estetskom izgledu tribine, po tradiciji, po pismama, po inovacijama, po koreografijama smo bolji mi, po gostovanjima... za njih se moze rec da su glasniji (sjever vice DINAMO a istok ZAGREB i tako cilu utakmicu) i da imaju bolji huliganski rejting u Europi (Milano, Auxerre, Bergamo, itd).

Svakom normalnom navijacu koji ovo procita ce bit jasno da smo ipak mi Numero Uno u Hrvatskoj. :rofl  :rofl  :rofl  

Meni je drago npr sta mi i oni imamo skroz drukcije stileve navijanja (mi smo juznoamericko-talijanski a oni englesko-njemacki) i to je po meni jedna dobra stvar, ne bi volija da se boysi pocnu furat na Ultrase npr.

I za kraj, ti Baueru koji na BBB forumu u svakom svom postu spominjes Srbe ka nizu rasu sa kojima ti se uopce ne da zabrinjavat i opterecivat i bakcat s njima, kojima jebes mater neopranu i zoves ih neandertalcima i inace prosipas svakakve druge rasisticke gadosti (a bar bi ti od svih ljudi triba znat bolje od toga), KOJI SI SE KURAC REGISTRIRA OVDE NA FORUM KAD TI SE TOLIKO GADE????

Cuj ciravi pra
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Solo_Sempre_Spalato on February 12, 2004, 05:41:31 PM
vidis u ovom tvom postu ima cak i nekih konkretnih tvrdnji o kojima mozemo pricat. prvo cu ti odgovorit na ono o BDP-u, naravno da to nije presudno, samo san to napomenija ka ilustraciju situacije. govoreci o nekim objektivnim temeljima vi ste u prednosti iz razloga sta je zg veci grad, bolje prometno povezan i sa vecin standardon. i nemozes mi rec da to nema nikakve veze jer bi onda najbolji nogometni navijaci bili u iranu i kini, a ne u bogatim, razvijenim i prometno povezanim zemljama ka sta su Italija i V. Britanija. Znaci neke bolje osnove imate.
Kazes odi na forum od Armade i pitaj ih sta misle ko je bolji. A onda kazes pola Rijeke navija za Hajduk. Vidis iz tog razloga nas Armada i mrzi i mi smo njima neprijatelj broj 1 i kao takvi nisu bas potpuno objektivni. To znas i sam. Idemo dalje. Kazes nas na gostovanje ide 100 iz ST a vas 1900 iz ZG :rofl otkad ti ides s nama na gostovanja pa znas te brojke? ja nisan govorija da vas ide 10 posto iz ZG a sve ostalo lokalci jer se zna da nije tako. to je jedan plus za vas. ALI ide vas malo s obziron na to koliko bi vas moglo ic! kuzis? a sad ajde malo nazad pa procitaj ono sta san ti napisa o udaljenostima, standardu i nezaposlenosti pa MOZDA skuzis da je i logicno da nas ide iz ST u Vinkovce manje nego vas iz ZG. Sta se tice Hake - zabrlja si, sta se tice Fulhama to ti donekle stoji ALI mislin da smo to sa Romon vise nego dostojno ispravili.
Spominjes Faruka iz Joint Uniona a ja cu te uputit da popricas sa nekima od talijanskih navijaca koji su posjetili Split u zadnjih deset godina (bilo Fiorentinini, bilo Romini, bilo ovi sta su dolazili pojedinacno) i pitaj njih za misljenje.
Da smo mi u padu - jesmo. Da ste vi u laganon porastu - jeste. Da smo jos uvik bolji od vas - jesmo.
E, da. Zoves mene internet huliganom. raspitaj se malo o svojoj reputaciji medju ostalim navijackin grupama i onome sta misle o tebi. vidis za razliku od tebe Gospodine Kulturni Purgeru ja te ne triban vridjat na osobnoj osnovi, ja mislin da tvoje izjave tipa "nije da ne bih volio da padne nuklearka na Beograd, al zasto si ne bi mogli popricati" sve govore o tebi. Ako bas inzistiras, stavicu ovde linkove svih tvojih postova sa BBB foruma u topicima skroz nevezanima za Srbe u kojima ih gadis, pljujes, zoves nizon rason itd itd.
A sad iden nac onu sliku o kojoj san govorija kad nas je bija pun Jug da je stavin.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: SUSFC on February 13, 2004, 05:07:35 AM
pazi kad mi je pozlilo dok sam procitao ovaj post. pola posta je vredjanje i spustanje na najsmrdljiviji nacin. nema neke preterane inteligencije. zar ti imas toliko slobodnog vremena da toliko kenjas? na sta ja gubim vreme. a sve sam se nadao da ce nesto da izadje iz ovog posta. nikad nisam bio da se neko banuje ali stvarno... bruka!
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: torcida gripe on February 13, 2004, 07:46:03 PM
kakva rasprava ne mogu virovat. samo par recenica ovoj dvojici.

JEZGRA
toliko si jadan i bijedan da je to za popizdit. vrida
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Radza on February 14, 2004, 12:07:07 AM
"A tebi scenaristu te serije koji nesumnjivo
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Solo_Sempre_Spalato on February 14, 2004, 04:37:03 PM
ko se steka :zbunjen
iman svoje misljenje iza kojeg stojin. istina je da nikad nisan bija osobno na zvezdi jer san mladji (19 mi je godina tek) al iman iza sebe dovoljno utakmica da znan o cemu prican kad kazen da mislin da su bolji...
sta se tice nicka alealestina, taj mracni trenutak mi ne spominji ;pljuga
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on February 16, 2004, 09:59:08 AM
Quote from: "torcida gripe"
coravi mali
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: torcida gripe on February 17, 2004, 06:04:04 PM
:zbunjen  :zbunjen  :zbunjen  :lol:  :lol:  :jebanje , ti si neki komedija
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on February 18, 2004, 09:30:32 AM
Quote from: "torcida gripe":zbunjen  :zbunjen  :zbunjen  :lol:  :lol:  :jebanje , ti si neki komedija
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Jackass on February 20, 2004, 04:02:27 PM
Ajd' sad ja kao jedan od moderatora da vas zamolim da smanjite malo dozivljaj,za vasa privatna prepucavanja imate PM.I malo manje psovki i licnih uvreda ako moze,a ako ne...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Älvkungen on February 26, 2004, 10:07:54 PM
E, Hrvati...

Citam u Svedskom Aftonbladetu da se sprema snimanje neke sapunice sa fudbalskim huliganima kod vas na leto. Kazu da ce na jedan luxuzni brod koji ce ploviti za Portugal pred vas mec sa Englezima smestiti okorele huligane obe reprezentacije, i onda ce gledaoci pratiti kako ce se situacija razvijati... Ovaj producent kaze da su vec stupili u kontakt sa nekima od najozloglasenijih Engleskih huligana i da se nada da ce oni dati svoj pristanak za ovaj projekat... Zna li neko nesto vise o ovome?
Kaze da su na ideju dosli nakog vase tuce u Sirokom Brijegu...
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: şamohajduk on February 27, 2004, 01:00:26 AM
Quote from: "JEZGRA"
Picko retardirana, vidimo se u Portugalu, ako ne i prije :)
Toplo se nadam da ce se te tvoje prijetnje ostvarit... heheheeheh Vidjet cemo kome ce doc glave internet piskaranje...

Sad me ovaj pripadnik nize rase natjerao da se registiram na forum. Ispricavam se administratorima, biti cu kratak i jezgrovit.

Gledaj Yitzak, 20ak cm sam nizi od tebe a mozda i toliko kilograma lak
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on February 27, 2004, 12:30:53 PM
Quote from: "samohajduk"
Gledaj Yitzak, 20ak cm sam nizi od tebe a mozda i toliko kilograma lak
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: şamohajduk on February 27, 2004, 01:34:08 PM
Ovo nije bila prijetnja nego ponuda.

A o vasem neograniziranom dolasku u Split sam se toliko naslusao... zato vas i cekamo u Kastelima (slucaj: zarobljenici u vlaku), dugopolju, klisu (slucaj: naprid bili)...

Necu vise raspravljati sa tobom, samo ti nastavi brojiti gostovanja i pisi sastavke,

Shalom.
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: JEZGRA on February 27, 2004, 04:10:30 PM
Quote from: "samohajduk"Ovo nije bila prijetnja nego ponuda.

A o vasem neograniziranom dolasku u Split sam se toliko naslusao... zato vas i cekamo u Kastelima (slucaj: zarobljenici u vlaku), dugopolju, klisu (slucaj: naprid bili)...

Ovo sa va
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: радомир on February 27, 2004, 05:19:20 PM
KAD MAUZER POSTANE ZAKON, BAUER JE TVOJA DUZNOST!!!!!!!!
Title: Delije, Torcida, BBB...
Post by: Веља on February 27, 2004, 10:29:15 PM
Quote from: "radomir"KAD MAUZER POSTANE ZAKON, BAUER JE TVOJA DUZNOST!!!!!!!!

??? ????!!!  :bes

Osim toga, "dragi" moji djecki, imate lepo svoje forume, pa se tamo prozvajte, natjecajte ili