Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KB FCRS

1
Делије само једна констатација... знате и сами да стока пусти два улаза на онај њихов лавор,па улазак траје до полувремена,често праћен инцидентима и кошкањем са муријом... ајмо да дођемо што раније и направимо карневал...
2
http://img216.imageshack.us/img216/7522/imgrh8.jpg

саопштење ДЕЛИЈА ПЕТРОВГРАД
3
а шта је са текстом у газзети како се короман крио у гепеку,како су делије чекале играче у паркићу... спомињу се батине,лоломљене ноге,па чак до пуцања по коленима...

два јако чудна текста у истом дану.случајност или нешто више???

мислим да би требало да се изађе са неким саопштењем.
4
Делије сада када смо најпотребнији нашем клубу долази утакмица од које нам зависи даљи наступ у европи... Сада треба да покажемо сву снагу нашег СЕВЕРА



Зато,четвртак 20.15ч СВИ НА СЕВЕР
5
Quote from: Nikola013 on August 24, 2008, 01:14:17 PM
Манекенима требају добре батине да би схватили где су и шта им је посао !

Незнам зашто се прекинуло са том праксом, претходних година је бар било тако... чим манекени почну да намештају фризуре по терену и да више воде рачуна да не испрљају дрес, него да дају гол и одбране свој.... за који дан у новинама осване наслов "ВИШЕ НЕПОЗНАТИХ НАПАДАЧА СА ФАНТОМКАМА НА ГЛАВИ УЛЕТЕЛО НА ПОМОЋНИ ТЕРЕН И БЕЗБОЛ ПАЛИЦАМА ИСПРЕБИЈАЛО ПРВОТИМЦЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ"

Боже како су само после тога знали да пруже добре партије, али јебига неко је морао да их подсети на то :)

поздрав Делије !

ОК друже слажем се да им треба скренути пажњу,али да ко је крив због свега што се дешава нашем вољеном клубу,ко је довео те фудбалере,ко је био неутралан приликом избора председника ФСС.да ли су само фудбалери проблем?????
6
недеља 17.30ч

Почетак нове сезоне,одлично гостовање... ПОЗИВНИЦА НИЈЕ ПОТРЕБНА,СВИ У НОВИ САД
7
једно питање да ли ће се скупљати помоћ у виду одеће и обуће као на коцерту у руском дому
8
QuoteДруги у низу концерт се одржава на истом месту, на северној трибини стадиона Фудбалског клуба Црвена звезда, а датум је 3. јун 2008, са почетком у 20 часова. Водитељ ће бити Милан Калинић, исто као и прошлог пута, а и цена карата је иста и износи 400 динара.

Владимир Шавија, један од организатора концерта и вођа Делија, истиче да је искуство од прошле године добра полазна тачка за нови концерт, као и да се нада да ће одзив људи ове године бити још већи, а да ће цео догађај бити још бољи.
- Концерт прошле године је успешно прошао, гледајући са организационог аспекта и броја људи који су дошли. Мислимо да ове године имамо још већи повод за организовање новог концерта, а да ће цела манифестација бити још боља, уз још већи одзив људи. Делије као организатори, желе на време да обавесте јавност о концерту, као и све оне које би узели учешће у истом. Ове године учеснићи ће бити исти као и прошле године, а то су: Рибља чорба, Бајага и инструктори, Неверне бебе, група 357, као и оно што је нама веома битно, деца са Косова и Метохије, тачније група Косовски божури, који су учествовали и у овогодишњем концерту који смо ми организовали у Руском дому и који је одлично прошао. Деца са Космета су из разних делова наше јужне покрајине, што даје посебан тон овом концерту. Надамо се да ћемо обезбедити још учесника, а на томе се увелико ради, како би програм на концерту био што богатији. Концерту ће присуствовати и свештенство, како из Рашко-Призренске епархије, тако и епархије из Београда.

Веома нам је битно да што више људи сазна о овом концерту и да их што више присуствује, како би се показала слога, воља и свест свих нас, да учествујемо у помоћи српском народу. Сва средства и помоћ која се прикупе, намењена су Србима на Рашко-Призренској територији, а видећемо на који начин ће она бити подељена, јер има много места и људи који су угрожени. Наша активност траје још од 2000. године, а недавно смо били у Пећкој патријаршији и Дечанима, а пре тога, заједно са Спортским друштвом Црвена звезда, у посети Косовском Митровици. Не желимо да станемо, јер мислимо да и себе градимо кроз ове акције, да би позвали на свест све наше навијаче.

Овом приликом бих скренуо пажњу да уопште није битна навијачка припадност, јер је најпотребније да се покажу јединство и слога. Ми као навијачи Црвене звезде, јесмо организатори, али и да је било која друга навијачка група организатор ми би смо масовно узели учешће. Сви људи су добродошли, па самим тим и навијачи других клубова. Знамо да постоји осећај у нашим људима, да помогну нашем народу на Косову и Метохији, али и да су многи спречени због разних раглога да оду на Космет. Ово је прилика да уз приступачну цену карте, сви они који желе да помогну, одвоје времена и дођу на концерт и на нај начин са својим породицама и пријатељима учине праву ствар.

Желим да се у име Делија, овим путем захвалим Фудбалском клубу Црвена звезда и маркетингу Фудбалског клуба, као и Спортском друштву и њиховом маркетингу, који су свако на свој начин омогућили организовање овог хуманитарног концерта.

Стефан Ивановић, директор Маркетинга Фудбалског клуба Црвена звезда, истакао је да Клуб подржава све хуманитарне акције Делија, самим тим и овај концерт и позива своје навијаче и све људе добре воље, да својим присуством узму учешће у овој хуманитарној манифестацији.
9
ајмо делије
ајмо да наставимо онај шоу од среде,не смемо сада да станемо

СВИ НА СЕВЕР
10
немам речи за оне гробаре него стока.иначе наш трћи гол је био тотално регуларан,али шста сад нема кукања.иначе навијање у неким тренуцима ехтра
11
нека му је вечна слава

аааааааа оним талибанима треба јебати матер по кратком поступку,јер им то није први пут да ваде утоке.
12
значи сви који су прошли пут купили заставе нека понесу,са новим би требало да изгледа још боље,још лепше него прошли пут.ајмо делије сада када је најпотребније и најтеже
13
дефинитивни субота 16.30ч као што рече бока мени је ово све много сумњиво,као да некоме одговара да нас што мање буде на стадиону,али делије у инат свима сутра на север
14
izgleda da je tekma pomerena za nedelju u 16.30 ako je tacna informacija sa u92 onda sutra svi na odbojku.devojke su zasluzile podrsku
15
само једна исправка на званичном сајту стоји да је утакмица у 16.30ч
отварање пролећног дела сезоне на нашој маракани,СВИ НА СЕВЕР
16
QuoteДошли смо данас до нове идеје за акцију како би пробудили успавани и деморалисани српки народ.
Окачимо наше српске заставе на свој балком ,прозор,терасу,подигномоморал свима,нека за сад крене од нас,има нас много и тако ћемо пробудити своје градове да ураде исто.
Ево данашње слике почетка



17
Quote14.02.2008 , BEOGRAD
Izvor: Ekipa Pressa
USTANI SRBIJO!

Na ulice širom zemlje moraju da izađu milioni ljudi i da celom svetu jasno kažu da se Srbija nikada neće odreći Kosova i Metohije



Milioni Srba moraju da izađu na ulice i da na mirnim demonstracijama pokažu celom svetu da Srbija nikada neće odustati od Kosova i Metohije, apeluju brojni političari, analitičari, navijači... I redakcija Pressa pridružuje se ovim apelima. Uvereni smo, naime, da građani Srbije naprosto nemaju prava da sede po kućama i mirno gledaju kako nam svetski silnici potpuno nezakonito otimaju 15 odsto teritorije i poklanjaju je albanskim separatistima i teroristima.

Albanci u Prištini već su razradili scenario jednostranog proglašenja nezavisnosti. Najuticajnije zemlje Evropske unije već su najavile da će ubrzo priznati Kosovo kao novu, albansku državu. Njihov plan se, između ostalog, zasniva i na uverenju da će građani Srbije ćutke i mirno preći preko ovog strašnog nasilja. Neće im biti svejedno ako narednih dana na ulicama Srbije vide milione građana koji se protive strašnoj, siledžijskoj politici. To je, konačno, i jedini preostali način da se u celom svetu čuje glas srpske strane, da se čuje istina. I zato i pozivamo: Ustani, Srbijo! Nemaš prava da žmuriš! Istorija ne sme da zabeleži da su Srbi ćutali dok su im otimali Kosovo!

Svi podržavaju

Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić zatražio je juče od Borisa Tadića i Vojislava Koštunice da zajednički organizuju veliki miting ako Albanci u nedelju proglase nezavisnost Kosova.

- Ako je nedelja dan proglašenja nezavisnosti Kosova, taj miting mora biti održan iduće sedmice - rekao je Nikolić, i naglasio da Tadić i Koštunica treba da organizuju miting na mestu ,,gde može da se okupi milion ljudi". Prema njegovim rečima, SRS zahteva od državnog rukovodstva jedinstveni front u borbi za Kosovo i Metohiju.

Nikolić je rekao da će SRS, ukoliko dođe do proglašenja nezavisnosti Kosova, predložiti promenu Ustava koja će obavezati sve državne funkcionere da Kosovo vrate u sastav Srbije.

Premijer Srbije i lider DSS-a Vojislav Koštunica nije juče želeo da direktno odgovori na pitanje da li će se pridružiti pozivu Tomislava Nikolića da se organizuje protest zbog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije.

- Imamo redovnu komunikaciju s drugim strankama i treba da radimo sve što je u skladu sa Ustavom i međunarodnim pravom da očuvamo teritorijalni integritet - rekao je Koštunica posle sednice Vlade Srbije.

Ideju o mirnim protestima odmah je, međutim, podržao ministar za infrastrukturu i lider NS-a Velimir Ilić.

- Obavezno treba izaći na ulice da protestujemo protiv namere EU i SAD da naprave albansku državu na teritoriji Srbije! Treba masovno izaći na ulice i pokazati da građani Srbije ne razmišljaju isto kao čelnici EU i SAD i da Kosovo i Metohija nema cenu! - kaže Ilić.

Politički analitičar Đorđe Vukadinović kaže da bi Srbija zajedničkim protestom Vlade i opozicije, uz masovan odziv građana, poslala jaku poruku zemljama koje planiraju da priznaju nezavisnost Kosova i Metohije.

- Veliki protest bio bi dobar i logičan korak! Srbija sada ne može puno toga da učini osim da uloži protest zbog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, a taj protest imao bi veću snagu ako bismo na velikim uličnim demonstracijama pokazali da smo jedinstveni. Sigurno je da se Priština i Brisel ne bi mnogo potresli zbog toga, ali ne bi im ni prijalo da im šaljemo poruku odlučnosti i sloge - objašnjava Vukadinović.

I navijači složni!

Na drugoj strani, navijači Crvene zvezde i Partizana izaći će u subotu ispred zgrada američke i slovenačke ambasade u Beogradu u znak protesta zbog proglašenja nezavisnosti Kosova. Kako najavljuju, u ulicama Kneza Miloša i Pariskoj okupiće se više od 10.000 navijača.

- Uveliko se organizujemo da bi nas na ulicama oko ambasada bilo što više. U ovom slučaju neće biti važno ko za koga navija, najvažnije je da odbranimo Srbiju - rekao nam je juče jedan od Zvezdinih navijača iz ,,prve ekipe".

Jeremić: Srbi nikada neće zaboraviti!

- Kosovo će biti naše do kraja, Kosovo će ostati deo Srbije zauvek! - poručio je sinoć šef srpske diplomatije Vuk Jeremić u Savetu bezbednosti UN. U naglašeno emotivnom tonu Jeremić je svoj govor okončao pozivom svim članicama UN da nastave da poštuju suverenitet i teritorijalni integritet Srbije.

- Mi vam kažemo, sa svom sigurnošću i moralnom snagom ujedinjenog naroda: Srbija nikada neće zaboraviti! Mi smo napravili izbor. Sada je vreme da Savet bezbednosti i zemlje članice izaberu da li će nam se pridružiti u odbrani načela koja svi duboko poštujemo. Trenuci kao što je ovaj određuju put svake nacije. Srbi su narod koji se vekovima borio da odbrani svoju slobodu, da uspostavi demokratiju i da izgradi pravedno društvo. Tako je bilo, tako jeste i tako će biti. Kao i Kosovo što će biti. Naše do kraja! Kosovo će ostati deo Srbije zauvek! - kategoričan je bio Jeremić. On je odbacio neistine da je Srbija uzrok tekućih problema na Kosovu.

- Moj narod je dovoljno propatio zato što je bio satanizovan zbog događaja iz devedesetih godina. Umorni smo od toga da se ljudi i dalje kriju iza prošlosti da bi opravdali svoje napade na našu zemlju danas - rekao je Jeremić, ističući da će biti nediplomatski otvoren da bi predočio kakav je trenutno status čitave Srbije.

On je naglasio da Srbija ne može da dopusti da se čitav niz laži ovekoveči u knjigama istorije o tome kako ,,Srbija opstruira procese, da je Srbija i dalje nacionalistička zemlja koja pokušava da ugnjetava manjine, da je Srbija uzrok tekućih problema".

- Po kuloarima i hodnicima vama je rečeno da su sve mogućnosti iscrpljene. Da rešenje mora biti nametnuto, jer pregovori nisu urodili plodom - obratio se Jeremić ambasadorima, i podsetio ih da ,,ono što se dešavalo poslednje dve godine nisu bili pregovori" već ,,vežba čiji je krajnji ishod unapred saopšten svima".

Vlada poništila nezavisnost

Vlada Srbije usvojila je juče odluku o poništavanju protivpravnih akata privremenih organa samouprave na Kosovu i Metohiji o proglašenju jednostrane nezavisnosti, kojom se unapred odbacuje i poništava odluka o samoproglašenju nezavisnosti koja se očekuje narednih dana.

Predstavljajući odluku Vlade koja, po njegovim rečima, ima istorijski značaj, premijer Vojislav Koštunica rekao je da se njom poništavaju svi akti i radnje privremenih organa samouprave na Kosmetu kojima se narušavaju integritet i teritorijalna celokupnost Srbije, koji su garantovani Ustavom Srbije, Poveljom UN i Rezolucijom Saveta bezbednosti UN 1244.

- Reč je o događaju koji će za koji dan postati stvarnost, o protivpravnom činu proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, i Vlada je zato unapred donela odluku koja će biti aktivirana kada dođe do proglašenja nezavisnosti - rekao je Koštunica.

On je dodao da takvi akti predstavljaju nasilno i jednostrano otcepljenje dela teritorije Republike Srbije i da su zato nevažeći i ništavni.

- Ovi akti i radnje ne proizvode nikakvo pravno dejstvo u Srbiji, kao ni i u međunarodnom pravnom poretku. Jednostrano otcepljenje dela teritorije suverene države predstavlja pravno nasilje nad Srbijom i nasilje nad važećim međunarodnim pravom - rekao je Koštunica. Premijer je kazao i da odluka Vlade potvrđuje spremnost da se u južnoj srpskoj pokrajini ,,sprovode Ustav i zakoni", ali i obavezuje sve državne institucije da u skladu sa svojim nadležnostima čuvaju teritorijalni integritet.

- Ova odluka istovremeno nedvosmisleno predstavlja poziv svim Srbima da ostanu da žive na Kosovu i Metohiji, a Vlada će učiniti sve da stvori uslove za njihov normalan život i za to će obezbediti dodatna budžetska sredstva - rekao je Koštunica.
18
??? ????????,??? ????????... ???????? ?????? ?????????,? ????? ????????? ? ???????
19
у сваком случају писмо је релативно добро и ако је стварно са усташког б92,барем ће га доста обичних људи прочитати и видети да баш и није тако како се прича у медијама
20
пренешено са једног суботичког сајта,извор-непознат


Добро јутро Колумбо! Навијачи и сви остали редовни посетиоци утакмица већ годинама говоре да овако више не може, али њихови вапаји и њихове поломљене кости, разнесени образи, исцепана одећа, одузете СРПСКЕ заставе, претрпљене увреде и најсвирепија малтретирања за вас не вреде ништа. За вас има значаја само чињеница да су поред мајке пандурске, оном недотупавном идиоту који је ПУЦАО У 10.000 људи (а не у ваздух!), псовани и Терза, ФСС, Јочић, Коштуница и ваш никада прежаљени СЛОБА. То је оно што вас боли и тера на размишљање и давање оваквих изјава које су толико неистините да их не вреди демантовати. Боли вас чињеница да нико од вас ПРАВИХ КРИВАЦА не сме да се појави ни на једном стадиону без телохранитељске свите, јер би прошли исто као и овај несрећник који је платио за сва зла која је ОН лично до сада починио, али и све његове колеге и налогодавци. Већ месецима на овом сајту упозоравам да је само питање дана када ће зли дух излетети из отворене Пандорине кутије на којој крупним словима пише НОВИ ЗАКОН! Мрзи ме да сада тражим свој коментар на тај, назови, закон, али тада сам рекао да је усвајањем истог учињена велика медвеђа услуга фудбалу, навијачима, али и полицији, с тим да у полицији не постоји довољно бистроумних кадрова да то схвате.
Раније се пиротехника уносила на стадионе организовано, уз знање и преглед полиције, и тај период сарадње навијача и полиције је познат по најмањем броју инцидената. Онда се неки "мозак" досетио да ту праксу договарања са навијачима пред сваку утакмицу једнострано прекине. Одмах су кренули мањи инциденти широм земље. Уведена је званична забрана пиротехнике, почела су и прва хапшења навијача, што је био увод у још горе инциденте. Ипак, били су то инциденти малог интензитета и сводили су се на покушаје приведеног да побегне од полицајаца који су га приводили. Није било већих инцидената, јер је приведени навијач знао да ће се све завршити на пар шамара и, у најгорем случају, плаћањем минималне новчане казне. А онда долази 5. октобар 2000. и сазнање новопечених властодржаца да се морају отарасити једине друштвене групе која има средства, знање и моћ да изведе неки нови 5. октобар. Донесен је чувени тзв. Закон о навијачима у тренутку када је Србија на самом зачељу Европске листе земаља које имају проблема са навијачима. Никоме, међутим, није пало на памет да драконско кажњавање може бити мач са 2 оштрице. Ево примера: Ако упалим бакљу (КАО САВ НОРМАЛАН СВЕТ)знам да ми хапшење аутоматски доноси и вишемесечну затворску казну, а то значи ДА САМ СПРЕМАН НА СВЕ ДА ТО СПРЕЧИМ. Дакле, нема више мирног одласка са полицијом ван стадиона и до пол. станице, већ ситуација налаже борбу свим силама да се хапшење спречи. Али, неком кретену је и то било мало, па су и онако драконске и неуставне одлуке још више пооштрене. То је довело до ове ситуације. Навијач је срединим првог полувремена упалио бакљу, није је бацио на терен, није никог повредио ни угрозио, изгорела му је у руци, маса навијача са узвицима одобравања и одушевљења је пропратила паљење и те и свих других бакљи на стадиону, атмосфера на трибинама уобичајена за првенствену утакмицу, НЕМА НИ ГОВОРА О БИЛО КАКВОМ ИНЦИДЕНТУ, а онда на сцену ступа НАЛОГОДАВАЦ! Налогодавац "ОДОЗГО" шаље једног од бар 20 полицајаца у цивилу да сам приведе навијача који (још једном понављам) никога ничим није угрозио, из масе од преко 5.000 људи. Пошто припадници полиције нису познати по интелигенцији и оштроумности, овај несрећни Небојша прихвата задатак - ту НЕПОТРЕБНУ, НИЧИМ ИЗАЗВАНУ И пре свега САМОУБИЛАЧКУ АКЦИЈУ. Наравно, научен и испраксиран да буде веома бахат, безобразан, свиреп и безобзиран у таквим ситуацијама, у очима навијача, АЛИ И ОБИЧНИХ ГЛЕДАЛАЦА, ово је био знак да је "дара превршила меру" и МАСА (а не некакви непостојећи хулигани) креће у обрачун са Небојшом, али и са свима онима које он представља и персонификује. Само због чињенице да је примао ударце и за Јочића, и за Тадића, и за Коштуницу, Чеду, Тому, Вељу, Шутановца, и за оног Новаковића из жандармерије (случај Пионир), за Терзу, Жућу и остале, овог Небојшу Трајковића називам несрећником, али... Зна он јако добро како се и он и његове колеге понашају према ухапшенима па не треба ни да га чуди одакле оваква бруталност према њему. 20 година идем на утакмице, раније сам и ја учествовао у навијачким сукобима, али овакву бруталност масе према некоме ко тој маси не припада, доживео сам само у Сплиту на сусрету Хајдук - Звезда, али су ти сусрети увек били више од спорта, И У ПОЛИЦИЈСКИМ СТАНИЦАМА. Одлазио сам чак и на препуну противничку трибину са само неколико другова, а да нисам зарадио ни поштен ударац. Чим сам видео са каквом мржњом газе овог човека, било ми је јасно да није реч о сукобу навијача, већ се ради о полицајцу. За чудо (или не?), и сви остали су имали исту претпоставку. У том тренутку сам био међу људима чији је просек старости око 50 година. Било је и двоје мале деце (око 4-6 година). На интервенцију нас старијих, клинци (16-20 год) који су газили полицајца га полако остављају на миру, али он тада из панталона вади пиштољ и пуца (са земље, из лежећег положаја на боку) у МАСУ (а не у ваздух) која је удаљена педесетак метара и која није имала никакве везе са овим. Уопште ми није јасно како никога није погодио. Потом "шара" пиштољем по маси, између осталих и по оној деци међу нама. Е, тада настаје прави хаос. Неки људи беже и залежу у паници, а неки се бацају преко своје деце као у акционим филмовима. У том тренутку и последњи неопредељени гледалац постаје страна у сукобу, а један од првих који је појурио ка Трајковићу у намери да ГА ЗАДАВИ је отац детета које је стајало међу нама и које смо држали потрбушке на бетону између столица у намери да га заштитимо од паљбе. Тешко да се тај очајни отац може назвати хулиганом јер је голорук јурнуо на цев (из које се још увек пуши) да би заштитио своје дете предшколског узраста. Ову причу причам због оних који тврде да не могу да иду са децом на утакмицу због "хулигана". Тек тада Трајковићу у помоћ пристиже командир жандармерије САМ, наоружан исуканим пиштољем, али без штитника и пендрека (свака част на храбрости и колегијалности, а оних двадесетак "колега" у цивилу који су стајали међу навијачима и мирно посматрали линч нека се замисле). Али тада је већ касно, поменути зли дух је пуштен и онда настају сцене када је Трајковић пржен бакљама са свих страна и гађан свим и свачим. Тукло га је и старо и младо, и мушко и женско. ЗАСЛУЖЕНО!
Потом на трибине улеће полиција и по старом обичају пендречи све што јој се нађе на путу. Ту бивају ухапшена и одмах брутално тучена 2 човека са којима сам минут пре тога стајао и који су од инцидента били удаљени 30 метара и не само да у њему нису учествовали него нису знали ни о чему се ради. Маса навијача покушава да спречи њихово батинање, и улази у сукоб са полицијом, која је запањена и уплашена решеношћу навијача да им наплати сва злодела и малтретирања. Сукоб престаје оног тренутка када ВОЂЕ навијача преко мегафона и стајањем у "тампон зону" позивају гледаоце и полицију на смиривање страсти. Ово причам због оних који траже 15 година затвора за вође навијача.
После свега морам властима да поставим неколико питања на које знам одговор, али их не постављам ради себе:
1. Да ли закони ове земље важе за све грађане исто, као што пише у уставу, или је полиција ВАН ЗАКОНА???
2. Ако је полиција ВАН ЗАКОНА (а јесте), зашто се њени припадници, организатори и налогодавци не налазе тамо где је и место онима који су са друге стране закона?
3. Да ли је боље пустити народ да се у овом ужасном времену, самостално макар мало весели и радује, или је боље спречити то весеље без обзира колико ће лешева морати да се прегази да би се весеље спречило?
4. Зашто нисте овако реаговали када је више од десет полицајаца у Нишу тукло средњошколца до онесвешћивања, затим га вукло по земљи уз непрестано батинање, да би га на крају тукло и онесвешћеног са више од 20 удараца пендреком у главу (снимак преузмите са сајта [link], секција аудио-видео, наслов:пребијање)?
5. Да ли би било некакве реакције са ваше стране да је 20 полицајаца линчовало неког навијача или било ког "обичног смртника"?
6. Ко је послао полицајце у цивилу на утакмицу са ПИШТОЉИМА за појасом?
7. Када ће грађани ове земље моћи да оду на неку утакмицу или било какво масовно окупљање а да не буду подвргнути иживљавању најгоре врсте од стране ВАШЕ полиције коју МИ плаћамо?
8. Када мислите да престанете са давањем траги-комичних извештаја МУП-а у које, због неистинитости и константне замене теза (узрока и последица), не верују више ни ђаци прваци?
9. Када ће коначно почети да ради служба при МУП-у која се бави проценама психолошког стања његових припадника, нарочито ПРЕ пријема у службу?
10. Зашто је полиција највећа организована криминална група у земљи из које се регрутује највећи број најгорих криминалаца, кад је уставна улога полиције управо супротна, да штити грађане од криминала?
11. Када ће бити покренути кривични поступци против полицајаца одговорних за тешко рањавање Милана Васића (14 год), пребијање навијача у Нишу, Вршцу и Пиониру, када су видео снимци и сведоци доступни свима?
12. Када ће се покренути кривични поступак против одговорних лица због забране уношења СРПСКЕ државне заставе на утакмице (последњи пример утакмица Рад - Н.Пазар)?
13. Када ћете јавно објавити међудржавно протестно писмо које вам је због КОНСТАНТНИХ забрана уношења СРПСКИХ застава на стадионе и етничке мржње према СРБИМА упутио Николај Курјакович члан Комитета за Безбедност Руске Државне Думе?
Могао бих да упутим још неколико хиљада оваквих питања, али и ова су довољна.
За крај ћу вам још једном поновити:
НАВИЈАЧКИ ПОКРЕТ НЕ МОЖЕТЕ УГАСИТИ!!!