Делије Онлајн

Делије Кафе => Терен => Topic started by: pravi Bole car on December 11, 2006, 10:19:20 AM

Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: pravi Bole car on December 11, 2006, 10:19:20 AM
Звезда жели Коромана
10.12.06. 11:20

У интервјуу за "Спорт", председник фудбалског клуба Црвена Звезда Драган Стојковић потврдио је да и поред неуспеха у летошњем покушају да у редове "црвено-белих" доведе репрезентативца Огњена Коромана, актуелни првак поново жели да ангажује офанзивног играча Портсмута.

- Тада се нису поклопиле све потребне коцкице за његов долазак на "Маракану". У међувремену се у његовом статусу није променило ништа на боље, тако да смо поново ступили у акцију како бисмо у пролећни део сезоне ушли јачи за играча репрезентативног калибра. Сада све зависи од одлуке менаџера Портсмута Харија Реднапа. Искрено се надамо да ће овога пута омогућити нашем интернационалцу да привремено напусти енглески фудбал и помогне нам прво у наставку првенства, а потом можда и у квалификацијама за улазак у Лигу шампиона, рекао је Стојковић за "Спорт".
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: KizaLion on December 11, 2006, 10:28:25 AM
Као замена за Бишевца помињу се Бајалица из ОФК-е, а додатна појачања су двојац Бежаније, Марио Ђуровски и Антонио Рукавина.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Лаф on December 11, 2006, 11:21:43 AM
За последњу двојицу кружи прича да су већ виђени у Патлиџану...наравно, не треба свему веровати, али видећемо...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: 100%anti crnobeli on December 11, 2006, 11:38:42 AM
Лазетић и Рукавина су већ виђени у партизану,тј. били су у Хумској  на преговорима,тако да на њих заборавите.Овај Милков метросексуалац се још двоуми,тако да за њега има наде,али оно што се мени не свиђа је позајмљивање Коромана.
Који ће нам мој играч на 6 месеци,поготово кад имамо оволику бодовну предност,да није толика предност,па ајде.
Боље да пазаре неког доброг игарача,тј више њих,па да их уигравају за квалификације за ЛШ,место да доводе на 6 месеци играча који већ годину дана не игра у првој постави,а притом и доста кошта.Па неће нам сигурно Портсмут плаћати да игра за нас.Чак и да хоће,на тако кратак пероид нам не треба.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Бока on December 11, 2006, 12:40:14 PM
Без тих кружења и непроверених информација. Ако почнете са неким глупостима, "паметним" предлозима и сл оде тема одмах у лок.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Majka Mara on December 11, 2006, 12:42:05 PM
Бурзановић близу Маракане,у игри и Ђорђевић

Руководство Црвене звезде после успешно одрађеног посла у јесењем делу шампионата, ових дана озбиљно је прионуло на нови задатак - разматрање понуда око евентуалних појачања.

У медијима се већ дуже време спекулише о именима која би у зимском прелазном року могла да појачају редове црвено-белих, а као најозбиљнији кандидат слови Игор Бурзановић. Првотимац подгоричке Будућности практично је на корак од преласка у Љутице Богдана, а како преноси београдска штампа, предстоји још само финални договор клубова.

У игри је био и Милош Бајалица, али како преносе медији, тај трансфер је пропао због великог обештећења које је зацртао ОФК Београд.

Будући да је извесно да Милан Бишевац напушта Црвену звезду како би појачао француски Ланс, ужурбано се тражи његова замена. Место штопера могао би да попуни играч из Бразила.

"Спортски журнал" преноси да није у питању "кариока" већ Нишлија Владимир Ђорђевић, који је од прошле зиме члан Флуминезеа.

Наиме, млади штопер се вратио из Бразила пре неколико дана незадовољан условима у клубу, са којим има потписан уговор на једну сезону, уз могућност продужетка на још годину дана. Он је за Флуминезе наступио на само шест мечева, због чега је донео одлуку да се врати у Европу.

Нјегов менаџер Бобан Петковић изјавио је да Дјордјевића нико није контактирао из Црвене звезде, али да његов клијент не би имао ништа против да настави каријеру у црвено-белом дресу.

Осим Ђорђевића, у комбинацији је и Марио Ђуровски, за кога је заинтересован и Партизан, али и млади репрезентативац Србије Антонио Рукавина.

(МОНДО)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 11, 2006, 01:26:04 PM
Зна ли неко нешто више о том Ђорђевићу???
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Бока on December 11, 2006, 06:29:59 PM
Овај Бобан Петковић је Рамбов буразер, који се бацио у менаџерске послове.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on December 11, 2006, 09:41:59 PM
Spominje se ponovo i Koroman..... ja bi licno bio zadovoljan kad bi doveli njega, i plus jednog pouzdanog stopera. I ako dolazi Burzanovic i Djurovski, mislim da to je to!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: maestro on December 11, 2006, 10:13:26 PM
Ево неких информација,мислим да су доста провјерена,извињавам се ради латинице али немам ћирилицу на компу

Долазим у Звезду!
М. МАРКОВИЋ, 11. децембар 2006

ФУДБАЛСКИ "бисер" Црне Горе сели се у Београд! Игор Бурзановић (21), најбољи играч и капитен Будућности из Подгорице, у јануару ће званично променити клупске боје и обући дрес Црвене звезде. Сјајни везиста се договорио са руководством шампиона Србије, сада се само чека прелазни рок да се посао реализује.
- Долазим у Звезду - потврдио је јуче Бурзановић у телефонском разговору за "Новости". - Разговарао сам са спортским менаџером Стеваном Стојановићем и за неколико минута смо све утаначили, пошто је моја једина жеља да каријеру наставим на "Маракани". Млад сам, али знам да је то једини пут да играч направи праву каријеру.
Будућност је прва у шампионату Црне Горе, али у 2007. години неће имати помоћ прве звезде.
- У разговору са директором Дробњаком, истакао сам да ми је одлазак у Европу у другом плану, без обзира на неке добре понуде. И искрено, добио сам гаранције да ће се клубови договорити, а наредних дана очекујем дозволу и Управног одбора.
Обештеће плаво-белима, свакако, неће бити проблем.
- Клубови ће се споразумети, у обостраном интересу, пошто Будућност, у којом сам поникао, хоће да ми изађе у сусрет. Уговор ми истиче у јуну 2007 године, што је олакшавајућа околност.
Бурзановић ће поново,као и у Будућности, играти у тандему са Пуровићем.
- Верујем да ћемо поново бити успеши. Милан је, као и Дејан Савићевић, "кумовао" мојој одлуци, а на мени је да се покажем головима и добрим играма. Звезда је изазов за младе играче - поручио је на крају Бурзановић.
Бурзановић је на корак од "Маракане", ту дилеме нема...


МЛАДИ ФУДБАЛЕР БЕЖАНИЈЕ ЖЕЛИ НА "МАРАКАНУ"
ЂУРОВСКИ НА КОРАК

НАРЕДНИХ дана се очекује и коначан расплет око доласка Марија Ђуровског (21), младог везисте Бежаније, у Црвену звезду. Шампион хоће да ангажује перспективног фудбалера и чека се договор клубова, пошто је Ђуровски изразио жељу да дође на "Маракану".
- Интересовање за Ђуровског постоји - истакао је спортски менаџер Стеван Стојановић. - Што се тиче Огњена Коромана, питају се Хари Реднап и Портсмут. Све је у њиховим рукама. Исти случај је и са Владимиром Ђорђевићем, који је играч Флуминенсеа из Бразила. Разговараћемо и сачекати расплет.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: maestro on December 11, 2006, 10:26:26 PM
Ево још неких информација, ако претјерујем нека ме модератор опомене:

СИНЕ САМ ОДЛУЧИ!

Милко Ђуровски често разговара са наследником
Маријом, али избегава давање директних савета
Марио је интелигентан дечко и никада му се нисам мешао у каријеру,
сигуран сам да ће донети најбољу одлуку. Са Маракане су га практично
отерали у Бежанију, а сад га хоће назад

Тачно пре двадесет година реализован је трансфер од којег се Топчидерско брдо данима тресло. Несташни момак Црвене звезде и југословенског фудбала, Милко Ђуровски, у јеку највеће славе одлучио је да напусти Маракану и обуче дрес Партизана. После толико времена, наша два највећа клуба поново воде битку за једног Ђуровског. Марио, син легендарног нападача, током јесењег дела шампионата у великом стилу је креирао нападе Бежаније и преко ноћи постао играч о којем се прича. Док се талентовани везиста презнојава на слатким мукама и размишља шта му ваља чинити, позвали смо једног од највећих бунтовника у историји лоптања на овим просторима...

- Изгледа да нема праве фрке без фамилије Ђуровски - увек је у добром расположењу Милко Ђуровски који је тренутно тренер словеначке Нафте и активни играч у једном трећелигашу. - Знао сам да ће Марио постати фудбалер на цени, јер је још као клинац показивао фанатичну љубав према лопти. Потом је имао сан да постане првотимац Црвене звезде, али иако је прошао све млађе категорије, није му се посрећило да заигра за сениорски тим.

Ђуровски-јуниор је у последње време интензивирао контакт са оцем који савршено добро зна како се његов наследник осећа у тренутку када се нашао на најзначајнијој раскрсници у досадашњем делу каријере.

- Марио је интелигентан дечко и никад му се нисам мешао у каријеру. Сигуран сам да ће на крају донети најбољу могућу одлуку. Наравно да му приликом разговора указујем на неке ствари и помажем да јасније сагледа комплетну ситуацију како би лакше преломио. При том сам стекао утисак да мој син од мене очекује директну сугестију, међутим, неће је добити. Једноставно, мораће сам да преуме одговорност, јер у случају да касније не крене како је очекивао неће моћи никога да криви.

Из речи некадашњег аса јасно се примећује жал, помешана љутњом, што Марио никада није добио шансу у првом тиму црвено-белих. Подсећамо га да су бројни Звездини омладинци силом прилика морали да напусте улицу Лјутице Богдана да би се у њу вратили на сва звона.

- Све је то у реду, али пре само годину дана су говорили да је физички слаб и да није за Звезду. Практично су га отерали у Бежанију, а сада кажу да је добар. Опет понављам, важно је да се не залеће, нека добро извага и тек онда нека подвуче црту - закључио је Милко Ђуровски.

НА МАРАКАНИ СКИНУЛИ РУКАВИЦЕ

ЗВЕЗДА ЗА МАРИЈА

Први пут откако се у спортској јавности спекулише у вези могућег ангажмана креатора игре Бежаније, огласило се и клупско руководство освајача дупле круне.

- Заинтересовани смо за услуге Марија Ђуровског и чинимо потребне кораке у циљу реализације његовог трансфера из Бежаније - кратко и јасно је рекао Стеван Стојановић, спортски менаџер црвено-белих.

ВЕЗА НЕ ПОМАЖЕ

ЗНАШ ИЛИ НЕ ЗНАШ

Према бројним мишљењима, кључни адут црвено-белих у борби са комшијама из Хумске за ангажовање Марија Ђуровског, биће Бошко Ђуровски, стриц талентованог фудбалера.

- Већ дуго сам у тренерском послу и добро знам шта причам: ако играч вреди, онда вреди и не треба му никаква подршка са стране. Чим ме неко позове због неког свог штићеника, одмах знам колико је сати - у свом стилу ће Ђуровски - сениор.

СРПСКИ ВЕЗИСТА СЕ ВРАТИО НА ОСТРВО

КОРОМАН У МАГЛИ

Огњен Короман је провео два дана у Београду и састао се са челницима Црвене звезде, али нових момената у причи о евентуалном доласку српског репрезентативца на Маракану нема.

Жеља искусног везисте да обуче црвено-бели дрес није спорна ни у једном сегменту, баш као ни одговорних из Лјутице Богдана, међутим, коначну реч и даље има Хари Реднап, менаџер "помпејаца". Практично, судбина овог трансфера, као што смо пре два дана писали, налази се у рукама некадашњег власника Портсмута Милана Мандарића који увелико лобира за Звездину ствар.

ХАЛО, ФЛУМИНЕНЗЕ

Пошто Ђорђевић?

Владимир Ђорђевић, стамени штопер Флуминензеа у овом тренутку представља идеалног наследника Милана Бишевца. Ипак, долазак 24-годишњег дефанзивца још увек је под великим знаком питања, јер бразилски прволигаш још годину и по дана полаже право на нашег интернационалца.

- Спремамо се да ступимо у контакт са руководством Флуминензеа како бисмо пред собом имали јасну ситуацију. После тога ћемо тачно знати шта нам ваља чинити - информише Дика Стојановић
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: KizaLion on December 11, 2006, 11:31:10 PM
Ја сам за довођење Коромана, али 6 месеци је премало. Ништа нам не вреди освојена титула ако у наставку играмо без њега. Боље да потпише на годину дана... Позајмица је реалнија, немају наши пара за откуп уговора. Овај би играо на позицији Тришовића (није се уклопио).
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Djape_BBrdo on December 11, 2006, 11:33:13 PM
Quote from: "maestro"ali iako je pro­šao sve mla­đe ka­te­go­ri­je

Лупа глупости,јер је дечко у петлићима и пионирима тренирао самном у једном клубу,а у Звезди је био само у омладинцима,или чак можда само у кадетима.
Quote from: "maestro"- Ma­rio je in­te­li­gen­tan deč­ko

Ово је веома дискутабилно.
Quote from: "maestro"VE­ZA NE PO­MA­ŽE


Поготово не код нас у фудбалу,сви су једноставно алергични на родбинске односе и на утицајне родитеље,тако да о овоме нема ни говора.
Quote from: "maestro"Evo jos nekih informacija, ako pretjerujem neka me moderator opomene:


Маестро мајсторе,само без латинице ако може.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on December 12, 2006, 12:03:37 AM
Мислим да је одбрана приоритет у овом тренутку.Довести штопера који ће се фино уиграти са Гајем и евентуално овог Ђуровског.Мислим да је то ок с обзиром на стање на табели.Фино уиграти екипу и онда кад оду на крају сезоне Миловановић и Благоје довести евентуално Коромана и једног нападача и то је то.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 12, 2006, 12:06:04 AM
Јел може неко да каже нешто више у вези Владимира Ћорђевића.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: maestro on December 12, 2006, 10:04:41 AM
Извињавам се ради латинице али стварно нисам у могућности да пишем ћирилицом, зато се и устручавам да пишем, тј остављам што мање постова иако сваки дан читам форум. И ја се сјећам да је у млађим категоријама био у неком другом клубу, знали смо се када смо били клинци, чини ми се да је играо у Раду ако се не варам. Добар је дечко био, а колико се сјећам његовом брату су даване веће шансе да успије. Ако се добро сјећам ово је млађи од браћа Ђуровски...Не знам шта је после било са њим, тј с њима али ето...мислим да би нам добро дошао, он и Бурзановић би дали лепршавост нашој игри

Што се тиче стрица Бошка

Бошко Ђуровски, асистент Душана Бајевића, о плановима синовца

Марио хоће у Звезду!

Постоји жеља код тренера Бајевића да се он ангажује, тако да је сада све на руководству клуба. Нисам за то да оде у иностранство. Ако одлазе са 18 година онда боље да угасимо фудбал или да пређемо у аматеризам, каже Бошко Ђуровски
Иако Марио Ђуровски не жели да открије ком ће се "царству" приклонити, Звездином или Партизановом, то је учинио његов стриц Бошко Ђуровски. Први помоћник Душана Бајевића залаже се да синовац дође на "Маракану", али не жели да врши притисак на претпостављене, тако да одлуку препушта искључиво њима.
- Марио хоће у Звезду, а и Звезда жели да га доведе. Постоји и жеља код тренера Бајевића да се он ангажује, тако да је сада све на руководству клуба - не крије Ђуровски.
Према речима Ђуровског, његов синовац је профил играча који у овом тренутку недостаје актуелном шампиону.

- Марио има, што се каже, "добру лопту", преглед игре, брзину... Дакле, хоћу да кажем да има све што је потребно за једног играча који креира игру.
Звезда се пре неколико година олако одрекла Ђуровског.

- То су била нека друга времена. Марио је имао и бројне повреде, на пример главе која га је одвојила од терена на годину дана. Био је ситан, мршав, невидљив... Процена је била погрешна, али добро, то је сада прошлост. Све је то био стицај околности.
За сина Милка Ђуровског постоји интересовање и неколико иностраних клубова, између осталих Панатинаикоса, али...

- Нисам за то да оде у иностранство. Није ни добро за наше играче да одлазе тако рано преко. Треба прво да оставе траг у нашем фудбалу, да стекну афирмацију, да их се навијачи сећају. Ако одлазе са 18 година, онда боље да угасимо фудбал или да пређемо у аматеризам - поручио је на крају Ђуровски, који ће 14. децембра заједно са тренером голмана Срђаном Максимовићем отпутовати у Шпанију, где ће се усавршавати у кампу Реал Мадрида и пратити тренинге Фабија Капела.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 12, 2006, 12:27:40 PM
SELTA ZAINTERESOVANA ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH CRNOGORSKIH FUDBALERA

Milioni za Purovića


Podgorica - Nakon Porta, Benfike i Deportiva, interesovanje za napadača Crvene zvezde i trenutno jednog od najboljih crnogorskih fudbalera Milana Purovića, pokazala je i Selta - saznaju "Vijesti". Početna ponuda prvoligaša iz Viga za bivšeg golgetera Budućnosti, bila je 2,5 miliona evra ali predsjednik crveno-bijelih Dragan Stojković, prema tvrdnjama ljudi bliskih upravi najtrofejnijeg srpskog kluba nije htio ni da čuje za mogućnost da Purović zimus ode sa Marakane. Od 21-godišnjeg Podgoričanina takođe se nije mogla dobiti potvrda, ali ni demanti informacije da bi zimus mogao da se preseli u Galiciju.
- Ugovorom sam čvrsto vezan za Crvenu zvezdu i mogao bih sa Marakane samo ako tako odluče čelnici mog kluba - bio je komentar Purovića na vijest da ga traži Selta.
Nekadašnji golgeter "plavo-bijelih" je, prema riječima menadžera Milana Ćalasana koji je ljetos iz Zvezde odveo na Pirineje i najboljeg srpskog fudbalera Nikolu Žigića, Purović je trenutno najskuplji fudbaler kluba sa Marakane iako nema status standardnog prvotimca. Mladi Podgoričanin je u beogradski klub, stigao ljeta 2005. godine kao slobodan igrač za 80.000 evra(u Budućnsoti imao status stipendiste). Budu li sa Balaidosa narednih dana malo pojačali ponudu bivšem prvaku Evrope, ko zna, moguće je da Piksi Stojković i popusti...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: kiki on December 12, 2006, 01:18:08 PM
Ђорђевић је штопер. До пре 6 месеци је играо за Раднички из Ниша. Дечко из Ниша који је имао прилику да га гледа, спомињао га је још прошлог лета као доброг играча и изразио жељу да га људи из Звезде доведу. По његовим речима, брз је и скочан.
У међувремену, Ђорђеић је завршио у Бразилу где се није наиграо. Мислим да је везан за Бразилце још 1,5 годину, тако да је питање да ли ћемо моћи да га платимо.
Колико сам ја скапирала Ђуровски и Бурзановић су исти тип играча - офанзивни везни који могу да играју и полушпица. Битно је да се гомиламо на средини, јебеш одбрану :finger .
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: pravi Bole car on December 12, 2006, 01:34:15 PM
Bajević odmara i snima
11.12.06. 20:30

Trener Crvene zvezde Duško Bajević se nalazi u Atini, gde odmara, ali i "snima" potencijalna pojačanja za svoj tim.

Bajević je u ponedeljak, u društvu svog asistenta Dimitrisa Buruzikasa, gledao utakmicu Druge lige Grčke izmešu Trasivulosa i Agrotikosa.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on December 12, 2006, 02:04:45 PM
^^^
a na skeneru "Princa sa Neretve" našao se mladi brazilski fudbaler zvučnog imena.

Reč je o 20-godišnjem Leonardu, koji nastupa za Trasivulos. Brazilac (171 cm, 69 kg) je u domovini igrao za Atletiko Paranense, a pre tri godine je stigao u Grčku. Godinu dana je igrao za mladi tim AEK-a, a poslednje dve sezone je član Trasivulosa.

Leonardo igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i po ocenama grčkih kolega poseduje veliki potencijal. Treba dodati da je u Bajevićevom društvu, današnju utakmicu posmatrao i Leonardov menadžer Janis Kenurjos.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 12, 2006, 02:14:33 PM
Quote from: "Johnny Blaze"^^^
a na skeneru "Princa sa Neretve" našao se mladi brazilski fudbaler zvučnog imena.

Reč je o 20-godišnjem Leonardu, koji nastupa za Trasivulos. Brazilac (171 cm, 69 kg) je u domovini igrao za Atletiko Paranense, a pre tri godine je stigao u Grčku. Godinu dana je igrao za mladi tim AEK-a, a poslednje dve sezone je član Trasivulosa.

Leonardo igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i po ocenama grčkih kolega poseduje veliki potencijal. Treba dodati da je u Bajevićevom društvu, današnju utakmicu posmatrao i Leonardov menadžer Janis Kenurjos.


О не, ево га још један Тадеу...

@ Кики
Све је тачно у вези Ђорђевића, ево данас му слика изашла у Журналу, физички има потенцијал, ваљда има и неко знање.
И у праву си шта ће нам одбрана, кад имамо 100 играча у средини и 100 играча средине у најави :rofl
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: CEBEP on December 12, 2006, 03:09:36 PM
Ovo zvuci prilicno prosto: Bugarin napolje iz kluba, Debeli takodje. Ja isto ne znam kako Milijas misli da napreduje u svojoj karijeri kada decko ne moze da se sastavi sa loptom. Mislim da nije dobro da gomilamo igrace koji nece moci ni na klupi da sede. Ja bih kupio jednog napadaca, dvojicu koji bi igrali u vezi i naravno coveka mesto Bisevca. Ostalo je po meni cisto nagomilavanje. Mislim da treba misliti o Ligi Sampiona a ne vise o prvenstvu. Isto tako se slazem sa Kizom da bilo koji ugovori na sest meseci ne mogu da donesu neki boljitak.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: ОртоДелија on December 12, 2006, 04:45:58 PM
Ђуровски,Бурзановић,Леонардо...Све офанзивни везни?! :zbunjen Ето гомилања. :zbunjen
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: gaudi on December 12, 2006, 07:43:39 PM
Neka,neka nek se gomilaju pa ce valjda neko da valja.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on December 12, 2006, 08:38:18 PM
Бурзановић је екстра таленат, мислим да од њега можемо имати користи. Ђуровског и не знам баш најбоље, мада сам чуо да је ову сезону сјајно играо на позицију задњег везног.
Сложио бих са некима који кажу да немао неке користи од играча који би нам играли наредних шест мјесеци, а да на љето оду. Јер треба искористити наредну полу-сезону да се види на кога се може рачунати следеће сезоне за Еворопу.
Такође сматрам да је боље одмах продати Миловановића, ако постоји добра понуда, да нам на љето не оде за мање паре а и онако имамо огромну бодовну залиху , па титула не би требало да дође у питање.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on December 12, 2006, 09:24:18 PM
Purović odlazi u Seltu?
Utorak, 12. decembar 2006. 21:19

Iako već više od mesec dana ne igra zbog oporavka od potresa mozga koji je zaradio na kup meču sa Mokrom Gorom, Milan Purović mogao bi u predstojećem prelaznom roku da napusti redove Crvene zvezde.

Kako prenosi "Blic", za usluge bivšeg mladog reprezentativca SCG izuzetno su zainteresovani čelnici španskog prvoligaša Selte i spremni su za transfer da izdvoje 2,5 miliona evra.

"Ugovorom sam čvrsto vezan za Crvenu zvezdu i mogao bih sa Marakane samo ako tako odluče čelnici kluba", rekao je Purović.

Prema rečima menadžera Milana Ćalasana koji je letos iz Zvezde odveo u Santander i najboljeg srpskog fudbalera Nikolu Žigića, Purović je trenutno najskuplji fudbaler kluba sa Marakane iako nema status standardnog prvotimca.

Mladi Podgoričanin je crveno-beli dres obukao leta 2005. godine kao slobodan igrač za 80.000 evra.

(MONDO, foto: MN Press)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Леса on December 12, 2006, 10:19:47 PM
А шта је са оним Лакићем, мислим да је исто из Будућности?Он се спомињао у прошлом прелазном року.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 12, 2006, 10:22:32 PM
Quote from: "lesa"А шта је са оним Лакићем, мислим да је исто из Будућности?Он се спомињао у прошлом прелазном року.


Колико сам ја чуо он је отпао и неће долазити. Али не знам тачно шта се десило.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 13, 2006, 07:56:03 AM
Quote from: "lesa"А шта је са оним Лакићем, мислим да је исто из Будућности?Он се спомињао у прошлом прелазном року.



Vijesti:


DESNI BEK BUDUĆNOSTI OTPUTOVAO U FRANCUSKU

Lakić u Avru


Podgorica - Risto Lakić blizu je odlaska iz Budućnosti. Desni bek "plavo-bijelih", minulih godina i član reprezentacije Srbije i Crne Gore, jedini igrač u istoriji podgoričkog kluba zbog koga je uprava rekla "ne" Crvenoj zvezdi, otputovao je sinoć u Francusku gdje će narednih dana trenirati sa Fudbalskim klubom Avr.
Lakića će na aerodromu u Parizu danas sačekati jedan od najpoznatijih evropskih menadžera Milan Ćalasan, koji će ga otpratiti na sami sjever Francuske u Avr, grad poznat po velikoj luci, čudesnim katedralama i prvom fudbalskom klubu ikada osnovanom u zemlji "galskih pjetlova" (formiran je 1872. godine). Nasuprot tradiciji, Avr je trenutno član druge lige, gdje se nakon 19 odigranih kola nalazi na petom mjestu, sa solidnim izgledima da do kraja sezone izbori povratak u elitu.
Jedan od najboljih igrača Budućnosti će kroz desetak treninga pokušati da ubijedi trenera Avra Tijerija Ivenara da zaslužuje mjesto kraj desne aut linije najstarijeg francuskog kluba.
Lakić u inostranstvu boravi uz odobrenje kluba, ali čelnici Budućnosti nijesu odredili visinu obeštećenja za igrača koji je ugovorom vezan za Podgoricu do juna 2008. godine. Ukoliko zadovolji, "plavo-bijeli" imaju i moralnu obavezu da ga puste, s obzirom da su nedavno priznali da su napravili grešku pošle zime, kada mu nijesu dozvolili da pređe u Crvenu zvezdu.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 13, 2006, 11:36:49 AM
Preokret u "slučaju Đurovski"


Na pomolu je veliki preokret u sagi o prelasku Marija Đurovskog iz Bežanije u Crvenu zvezdu. U utorak uveče se činilo da je posle dogovora dva kluba povratak talentovanog veziste u matični klub formalnost, ali poslednje vesti govore da su pregovori zapali u ćorsokak.

Bežanija i Crvena zvezda jesu postigli dogovor o visini obeštećenja, ali Đurovski junior nije bio zadovoljan uslovima koje su mu ponudili "crveno-beli". Posle dvočasovnog sastanka između 21-godišnjeg fudbalera i rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana, zainteresovane strane su se razišle neobavljenog posla.

Sada jedni "izvori bliski Zvezdi" tvrde da je Mario Đurovski zauvek zatvorio vrata Marakane, dok drugi, isto tako "dobro obavešteni izvori" ističu da će pregovori biti nastavljeni.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Пијанац on December 13, 2006, 11:44:04 AM
Иако у он-лајн издању Новости пише да се Звезда договорила са Бежанијом и завршила цео посао са Маријом Ђуровским, у писаном издању истог медија пише да је синоћ цела ствар пропала. Мрзи ме да прекуцавам текст, па ћу пробати да кажем сусштину. Наиме, Марио је тражио прилично високе приходе, доста веће него што имају остали првотимци Звезде. Такође је постављао и неке услове које је Нишлија глат одбио. Неколико пута је за време разговора тражио да се консултује са породицом, али ни то није помогло да дође до споразума. У углу стоји мали текст чији наслов: ''А сад, правац Хумска...''

Нека иде пицопевац тамо где му је и татица отишао. Он ће са 20 година да Звезди поставља услове  :zbunjen
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 13, 2006, 11:50:29 AM
Ko не жели у Звезду и ко глуми неког играча, слободно нека нас заобиђе.
Иначе Ђуровски игра офанзивног везног а не дефнзивног везног како Нешо рече.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: CEBEP on December 13, 2006, 02:17:09 PM
Пази, он да Звезди поставља услове. Глупости. Мали дошао иѕ Бежаније.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Red Star Forever on December 13, 2006, 02:30:17 PM
Није још дошао а и боље да не дође... Доста скупљања непроверених и сељачких "талентованих" фудбалерчића... Док не буде лове за једног правог, тишина и освајајте првенство и са овим тимом...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on December 13, 2006, 06:36:00 PM
:(
Ništa od odlaska
13.12.2006 14:15

Još jedan fudbaler Crvene zvezde je zapao za oko inostranim klubovima.

Napadač Milan Purović se našao na meti španskog prvoligaša Selte koja je, navodno, spremna da za njegove usluge "crveno-belima" plati obeštećenje od 2.5 miliona evra. Bivši igrač podgoričke Budućnosti je na "Marakani" tek godinu i po dana i zato je ponuda Španaca odbijena.

Purović u ovom trenutku nije u prvom planu kod trenera Dušana Bajevića, ali se očekuje da već na proleće ima veću minutažu, pa će Selta i još neki klubovi morati malo da sačekaju.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: NightMare on December 13, 2006, 07:38:48 PM
Ови што се помињу, по позицијама на којима играју су потребни Звезди. Али не сви. Надам се , ако ипак дође тај Ђуровски, да има бар нешто у свом карактеру на стрица. Ако је скроз на тату дебилка, онда нека иде у оном правцу слободно. Такође, видим да овај Бурзановић баш жели у Звезду али се бојим, да се оно што њега интересује не налази на Маракани већ на Сави или Дунаву. Бразилца из друге грчке лиге не бих коментарисао.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on December 13, 2006, 09:30:18 PM
Стављена је тачка на случај Ђуровски!

Đurovski nas
više ne zanima!

M. M. - V. T., 13. decembar 2006

MARIO Đurovski neće na proleće nositi dres Crvene zvezde! To je konačan epilog pregovora, koji su dva sata vođeni između mladog veziste i rukovodstva šampiona. Bez obzira što su dva kluba utanačili posao u utorak pre podne, uveče nije došlo do sporazuma, pošto Đurovski nije pristao na ponuđene uslove.
- Bežanija i njihov predsednik Dejan Mišić su bili korektni i konkretni. Dogovor je postignut brzo, bez zatezanja, a kada smo hteli da završimo posao sa Đurovskim došlo je do razlaza - otkriva predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.
Razlog su finansijski uslovi...
- Zvezda je iznela ponudu koju igrač nije hteo da prihvati.
Koliko je ponuđeno Đurovskom?
- To je poslovna tajna, ali da je pristao, bio bi među najplaćenijim igračima u klubu. Postoji prag preko kojeg se ne može, a meni je samo važno da smo mi "čisti" i da smo u razgovorima bili maksimalno korektni.
Priča o "trećem Đurovskom na Marakani" nije imala srećan kraj...
- Tako je to u poslu, svako ima pravo izbora. Što se Crvene zvezde tiče, nama Mario Đurovski više nije interesantan.
Ipak, pojačanja neće izostati...
- Svakako, planiramo dovođenje igrača na nekoliko mesta u timu - zaključio je Stojković.

MARIO ĐUROVSKI, POSLE NEUSPELOG DOGOVORA SA ZVEZDOM, VIŠE NEĆE DA PRIČA O FUDBALU
ODOH JA U ITALIJU...

NOVA destinacija Marija Đurovskog je Italija! Ali, samo u narednih 15 dana, jer je fudbaler Bežanije u sredu krenuo put "čizme" na odmor. Fudbalska javnost će, dakle, toliko morati da sačeka odgovor na pitanje gde će "treći Đurovski našeg fudbala" da nastavi karijeru.
- Spakovao sam kofere, krećem u Italiju na odmor od 10-15 dana. Fudbal me ne zanima, sad ću da ugasim telefon, nikom neću da se javljam, da dajem izjave, neka priča ko šta hoće, ništa me drugo do odmora trenutno ne zanima - poručio je pred polazak Mario Đurovski.
Da li će doći do veleobrta, da umesto u Crvenu zvezdu mladi igrač ode u Partizan, epilog ćemo morati da sačekamo.
- Neću da pričam ni na jednu temu koja je vezana za prelazni rok! Šta god da me sada pitate, odgovoriću vam da nemam komentar. Sve što budu ljudi iz Crvene zvezde pričali narednih dana, neka bude da je to istina. Gde ću da nastavim karijeru, trenutno ne znam, sve su opcije u igri, o tome ću da razmišljam tek kada se vratim iz Italije. Ionako ima dovoljno vremena, prelazni rok počinje tek 8. januara - poručuje Mario Đurovski.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 13, 2006, 09:30:24 PM
Đurovski nas
više ne zanima

13. decembar 2006

MARIO Đurovski neće na proleće nositi dres Crvene zvezde! To je konačan epilog pregovora, koji su dva sata vođeni između mladog veziste i rukovodstva šampiona. Bez obzira što su dva kluba utanačili posao u utorak pre podne, uveče nije došlo do sporazuma, pošto Đurovski nije pristao na ponuđene uslove.
- Bežanija i njihov predsednik Dejan Mišić su bili korektni i konkretni. Dogovor je postignut brzo, bez zatezanja, a kada smo hteli da završimo posao sa Đurovskim došlo je do razlaza - otkriva predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.
Razlog su finansijski uslovi...
- Zvezda je iznela ponudu koju igrač nije hteo da prihvati.
Koliko je ponuđeno Đurovskom?
- To je poslovna tajna, ali da je pristao, bio bi među najplaćenijim igračima u klubu. Postoji prag preko kojeg se ne može, a meni je samo važno da smo mi "čisti" i da smo u razgovorima bili maksimalno korektni.
Priča o "trećem Đurovskom na Marakani" nije imala srećan kraj...
- Tako je to u poslu, svako ima pravo izbora. Što se Crvene zvezde tiče, nama Mario Đurovski više nije interesantan.
Ipak, pojačanja neće izostati...
- Svakako, planiramo dovođenje igrača na nekoliko mesta u timu - zaključio je Stojković.


:ruke  :ruke  :ruke

браво за пиксија.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА је клуб ским не може свака дроља да се поиграва а поготово не дете од 20 година.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 13, 2006, 09:58:41 PM
напокон нешто паметно од пиксија.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Eribo on December 13, 2006, 10:51:33 PM
Tako i treba. Neces milom , pa sigurno neces ni silom ;)
Ma samo neka ide u drugom pravcu. Podetimo na slucaj Lazarevic, ili kako se vec taj zove. Gde je ??? Nigde, tako ce i ovaj pican.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on December 14, 2006, 12:24:25 AM
индијанац
(http://img259.imageshack.us/img259/4599/mariodjyg5.jpg)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Данило89 on December 14, 2006, 12:29:41 AM
Јели ово он???  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl
'Бем ти... :batine  :batine  :batine
Какав шабан! :boks
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Djape_BBrdo on December 14, 2006, 02:49:24 AM
Био дебилко остао дебилко.Кад се буде оснивао бој бенд биће први на листи жеља.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 14, 2006, 02:54:49 AM
Који метиљавац. Прави пекмец.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Skrimo on December 14, 2006, 09:26:29 AM
добро је што га нисмо довели...тај дечко је пре 2-3 недеље изјавио да није битно дал ће играти за партизан или за нас што се мене тиче већ ту су требала да му се затворе врата и да уопште се више и не прича о њему.
По мени је грешка што Пуровић није пуштен јер не видим како ће му порасти цена може само да пада а по мени он није неки екстра играч који ће нешто много помоћи мени се лично уопште он не свиђа...Бурзановић јесте добар играч али прилично експлозиван,неретко се свађа са саиграчима,има неке своје бубице сад не знам дали би се смирио у звезди али тако стоје ствари.
Криво ми је што Пикси не прода 3-4 играча који ће на лето свакако отићи мислим на Миловановића,Пуровића...и доведе 3-4 играча и да се целу пролећну сезону прави тим за лигу шампиона и да се уигравају нови играчи...Овако неће нико отићи као због титуле коју не видим како можемо да изгубимо и играћемо целу сезону са играчима који ће отићи на лето и опет ћемо имати 2 месеца само да направимо нови тим,да се уиграмо итд...не знам јесте лакше то рећи него урадити али мислим да би то била боља опција.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 14, 2006, 11:25:07 AM
Педерчић више није ни битан(ако је некада и био), не заслужује више о њему да се прича.
Него да сумирамо, за сада завршен је посао са Бурзановићем, у најави су Бајалица, Ђорђевић, Короман... Нешто ми мало чудно што се чека са Бајалицом иако се причало пре пар месеци да је са њим и са Коларовим завршена ствар.

Ево нових вести

Везни играч Црвене звезде Душан Баста на метио је вишеструког првака Француске Олимпика из Лиона, сазнаје ,,Блиц". Интересовање француског шампиона за нашег репрезентативца потврдио је Милан Ћаласан, фудбалски менаџер који је прошлог лета Николу Жигића одвео пут Пиринеја. Према његовим речима интересовање за Басту постоји код више француских лигаша:

"Душана Басту би радо у своје редове довели Нант и Ница, а најновија вест јесте то да је и Лион почео да се распитује за њега. Председник Драган Стојковић, међутим, није спреман да га пусти ове зиме. Ови клубови су вољни да га већ сад доведу у своје редове и сигурно ће покушати да се договоре са Звездом" рекао је Ћаласан.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: boca on December 14, 2006, 11:57:57 AM
Пошто се увелико тражи нови штопер занима ме да ли је неко гледао Адамовића некад. Дечко је доведен као екстра таленат и као такав требало би са својих 19 година (чини ми се да је 87.) да има бар првенство над Јоксом и Туторићем. Ако се не варам тек скоро је и дебитовао.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: johny on December 14, 2006, 01:06:03 PM
ma najbolje da je sad kad ne dolazi peder,ovo-ono.Decko je sam odabrao i neka ga.Nego,po meni levi bek,stoper i ofanzivni vezni nam fale,a prava(finansijski realna) resenja bi po meni bila Kolarov,Bajalica i Burzanovic.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Verbal Kint on December 14, 2006, 01:50:13 PM
Мали Ђуровски је паметан на тату. Треба да си кретен за медаљу па да у овом тренутку одабереш партизан а не Звезду. Сасвим објективно.

...али све је то дим и магла...Пијмо!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: kiki on December 14, 2006, 02:14:01 PM
Bajalica najverovatnije nece doci, tj. prodace ga u inostranstvo. Kolarov se vise i ne spominje, mada to nista ne znaci.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 14, 2006, 06:33:01 PM
Прочитао сам пе 5-6 дана у Журналу да је ОФК довела неког талентованог клинца који игра на позицији левог бека и доведен је да замени Коларова који одлази у француску, сад колико је то сигурно, не знам...
Мислим да Адамовићу треба пружити шансу, имаће читаву полу сезону да покаже да ли вреди.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: archer on December 14, 2006, 11:06:17 PM
Quote from: "Verbal Kint"Мали Ђуровски је паметан на тату. Треба да си кретен за медаљу па да у овом тренутку одабереш партизан а не Звезду. Сасвим објективно.

...али све је то дим и магла...Пијмо!

Знаш, фудбалери мисле да ће много лакше проћи као играчи у Партизану и изборити место у првом тиму него у Звезди, што и јесте истина... Ми  не размишљамо као фудбалери већ као навијачи и сваки резон из свог угла има предности. Свако од њих жели да се прода што боље, а неће се продти добро ако седи на клупи Звезде, па му је зато боље да проба да се нађе у првих 11 код пакистанаца. Е сада постоје и други примери супротних овоме али су доста ређи... Мислим да овај Лазетић што је отишао код њих навија за Звезду, ако се то може назвати навијањем.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Red Star Forever on December 15, 2006, 10:13:41 AM
Ma људи не трошите своје драгоцено време пишући о дилетантима... У неко нормално време они би играли искључиво и само у Бежанији која би била петолигаш и  то је то... Нису то играчи за Звезду, само себи дижу цену причом да их тражи Звезда и ту се завршава свака њихова веза са нашим клубом!!!

Играч који би нама значио је Короман али не на 6 месеци него на годину, две... Не треба нам неко да одигра пар утакмица, повећа своју цену и оде...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on December 15, 2006, 10:51:18 AM
Još jedan fudbaler Zvezde na meti evropskih velikana
15.12.2006 10:15

I pored prodaje najatraktivnijih fudbalera početkom sezone, za igrače Crvene zvezde i dalje vlada veliko interesovanje u evropskim klubovima. Prema izjavi fudbalskog menadžera Milana Ćalasana za njegovog klijenta Dušana Bastu zainteresovani su Olimpik iz Liona, Nica i Nant.

- Nica i Nant su od ranije zainteresovani za Bastu, a od nedavno se uključio i Olimpik. Iako je predsednik Zvezde Dragan Stojković izričit da u januaru neće biti odlazaka, klubovi koje sam pomenuo će sigurno pokušati da pregovaraju o mogućem transferu izjavio je Ćalasan.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on December 16, 2006, 01:34:09 PM
Quote from: "Johnny Blaze"Milana Ćalasan

Овај ми човјек све више иде на живце. Има ли он права на још неког играча код нас? Ако има, продати га одмах, и опростити се са дотичним господином.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 16, 2006, 08:11:19 PM
КАд год се спомиње неки трансфер у Звезди он је одмах умешан.
Јел зна неко нешто више о томе и којим је он играчима менаџер.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 17, 2006, 11:52:35 PM
Čelnici Zvezde, zbog vremenskih uslova, nisu bili u mogućnosti da otputuju u Podgoricu
Magla protiv Burzanovića

Igor Burzanović zaista nema sreće. Zbog guste magle koja je okovala Beograd, kao i Aerodrom "Nikola Tesla", čelnici Crvene zvezde nisu bili u mogućnosti da doputuju u Podgoricu na završne pregovore sa upravom Budućnosti.

S obzirom na to da Dragan Stojković, predsednik "crveno-belih", narednih dana ima neodložne poslove, razgovor o kupovini Burzanovića odložen je za narednu nedelju.

- Burzanović je zanimljiv igrač. On je izrazio želju da dođe, što je i normalno, budući da je Zvezda veliki izazov za svakog igrača. Prvi kontakti, doduše telefonski, već su uspostavljeni, a u narednih nekoliko dana srešćemo se sa čelnicima Budućnosti - ponovio je Stojković.
Sa druge strane, dolazak Ognjena Koromana je, takođe, u magli. Reprezentativac Srbije razgovarao je sa menadžerom Portsmuta Harijem Rednapom o svom statusu i ponudio rešenje da dođe u Zvezdu na pozajmicu. Odgovor bi trebalo da dobije do srede i tada će situacija na "Marakani" biti jasnija.

Što se tiče upražnjenog mesta štopera Milana Biševca, njega će najverovatnije zameniti Vladimir Đorđević iz brazilskog Fluminensea.


izvor: blic.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on December 18, 2006, 12:45:10 PM
Већини наших фудбалера агенти су Ћаласан и Ранко Стојић.
А ова магла нам не да да доведемо појачања  :)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: dadax on December 19, 2006, 12:13:44 AM
Па има ли имало истине  у томе да је Пикси продао баш оне играче чији је трансфер био несразмерно већи у корист менаџара у односу на клуб и да више неће бити тако неповољних трансфера за Звезду !? :zbunjen
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 19, 2006, 07:01:59 PM
Odlazi Blago?

Bugarski sportski list Meridijan meč piše da će Blago Georgijev ove zime sigurno napustiti Crvenu zvezdu! Čelnici sofijske Slavije, koji su pozajmili reprezentativca Bugarske crveno-belima, ističu da je Georgijev dobio nekoliko inostranih ponuda, pre svih iz Španije, i da bi bilo dobro da na njemu zarade.
Predsednik Slavije Venceslav Stefanov veruje da će Georgijev otići iz srpske prestonice, mada je spreman da sa čelnicima Crvene zvezde pregovara i o otkupu ugovora. Blagoj Georgijev je u crveno-belom dresu odigrao kvalitetno samo protiv Milana, dok je u svim narednim utakmicama bio loš, a navijači su ga nazvali i "maneken", pošto je u svim mečevima gledao da izbegne duel igru i sačuva noge.


На латиници је текс пошто сам га копирао.

Не знам да ли смо ми те среће па да стварно оде.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 20, 2006, 07:51:18 AM
Quote from: "dadax"Па има ли имало истине  у томе да је Пикси продао баш оне играче чији је трансфер био несразмерно већи у корист менаџара у односу на клуб и да више неће бити тако неповољних трансфера за Звезду !? :zbunjen


istina.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 20, 2006, 02:31:08 PM
Прочитај Правилник!!!
http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2773

КББ
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on December 20, 2006, 10:12:19 PM
Quote from: "drenke"Odlazi Blago?

Bugarski sportski list Meridijan meč piše da će Blago Georgijev ove zime sigurno napustiti Crvenu zvezdu! Čelnici sofijske Slavije, koji su pozajmili reprezentativca Bugarske crveno-belima, ističu da je Georgijev dobio nekoliko inostranih ponuda, pre svih iz Španije, i da bi bilo dobro da na njemu zarade.

!? Он је позајмљен!? !?
Јесам ја једини ово тек сад сазнао!?
:zbunjen
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 20, 2006, 10:57:02 PM
Quote from: "Igor_RS"Прочитај Правилник!!!
http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2773

КББ


OK нисам знао за У92, извињавам се.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 21, 2006, 04:49:44 AM
ZVEZDA HOĆE JOKIĆA

Đorđe Jokić, nekadašnji štoper i kapiten OFK Beograda, a sada član Torpeda, nalazi se blizu "Marakane". Zvezda je uspostavila kontakt sa Rusima, ali pitanje je da li će uspeti da umanje obeštećenje koje trenutno traže Rusi, a ono je pola miliona dolara.
- Mene niko nije zvao, ali sam čuo da dva rukovodstva kontaktiraju. Rado bih se iz Rusije vratio u Srbiju i to na "Marakanu"-rekao je Jokić.


извор Глас Јавности
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Skrimo on December 21, 2006, 03:19:53 PM
Јокић је одличан играч било би то право појачање да дође..
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 21, 2006, 05:01:45 PM
Istina ili prilika za novi demanti?
21.12.2006 15:35

Crvena zvezda je zadovoljna učinjenim u prvom delu sezone pošto na tabeli Meridian Superlige ima prednost koja joj garantuje mirno proleće.

Kako je istakao predsednik Dragan Stojković, odlazaka igrača sa "Marakane" u januaru neće biti, ali je zato na pomolu odlazak jednog od rukovodilaca kluba.

Generalnom sekretaru Crvene zvezde, Nebojši Lekoviću, ozbiljno je uzdrmana pozicija u našem najtrofejnijem klubu. Kako se saznaje, predsednik Dragan Stojković nije zadovoljan radom i potezima koje je Leković vukao u pojedinim situacijama, naročito u odsustvu prvog čoveka "crveno-belih", pa bi lako mogao da ga smeni.

Ono što bi se moglo staviti na teret Lekoviću je preterano isticanje u javnosti, što se svakako ne dopada pojedinim osobama iz najbližeg Stojkovićevog okruženja, kao i pojedini poslovni i "politički" potezi poput posete Sulejmanu Ugljaninu i poklonjeni dres prilikom boravka u Novom Pazaru pre kup utakmice sa Mokrom Gorom na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo da je upravo imenovanje Nebojše Lekovića bio jedan od (zvaničnih) razloga zbog kojeg su pojedini sponzori, predvođeni Telekomom i Deltom, napustili Upravni odbor Crvene zvezde. Posle meča sa Liberecom pojedini mediji su pisali o navodnom sukobu Stojkovića sa Lekovićem, ali je tada sve odlučno demantovano.

Kako se trenutno odvija situacija, vrlo je moguće da zarad nekih drugih ciljeva i interesa Leković pre vremena završi svoj mandat u Crvenoj zvezdi.


:ruke  :ruke  :ruke  :ruke
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 21, 2006, 05:14:13 PM
Даће бог да и он оде.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: CEBEP on December 21, 2006, 06:11:24 PM
Ја сам одушевљен!!! Ово је феноменална вест. Свака част! ;pivo
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: srbski mozart on December 21, 2006, 10:50:45 PM
Izgleda da je samo Burzanovic siguran...Ali problem je da nam ni ovaj Jokic, ni onaj Djordjevic nece puno pomoci. Negdje sam citao da OFK za Bajalicu trazi vise nego Torpedo za Jokica. Znaci ni od njega nista... Odlazak Lekovica bi stvorio mjesto za nekoga od bivsih igraca, kao recimo Jugovic ili Pancev ili tako neko...Bar je to moje zelja...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Хитмен 49 on December 21, 2006, 11:29:57 PM
БУРЗАНОВИЋ ЗВЕЗДИН

Челници Будућности и Црвене Звезде јуче постигли прелиминарни договор
Успешна мисија Стевана Стојановића у главном граду Црне Горе.
Део обештећења у новцу, део у спортској опреми

Стеван Стојановић, спортски менаџер Црвене звезде, јуче се у Подгорици са­стао са представницима подгоричке Будућности и утаначио ред потеза у вези пре­ласка Игора Бурзановића у редове нашег најтрофејнијег клуба. Као што су одго­ворни људи из реномираног црногорског клуба и најављивали, преговори око трансфе­ра капитена "ђетића" у црвено-бели табор, текли су глатко и веома брзо је пронађен заједнички језик.

- У принципу, договорили смо скоро све појединости око одласка Игора Бурзановића у Црвену звезду. Остало је само да се Београђани споразумеју са нашим најбољим играчем, а то би требало да представља формалност - каже за "Спорт" Жарко Вукчевић, директор Будућности.

За јучерашње преговоре може се рећи да су прелиминарни, пошто ће званична церемонија доласка још једног изданка црногорске школе фудбала на Маракану, бити организована у Љутице Богдана с првим данима предстојећег прелазног рока (8. јануар). Наравно, у присуству Звездиног председника Драгана Стојковића. Према незваничним информацијама, Подгоричани ће за перспективног офанзив­ног везисту део обештећења добити у новцу, а део у спортској опреми.

Боравак у граду на Морачи, Дика Стојановић, голман најславније генерације у историји црвено-белих, ис­користио је за сусрет са некадашњим саборцем Дејаном Савићевићем, актуелним председником ФС Црне Горе. Догодило се то по завршетку тренерског семинара на којем је један од предавача био Љубиша Тумбаковић, освајач кинеских фудбалских простора.




ЂОРЂЕ ЈОКИЋ О ДОЛАСКУ У ЗВЕЗДУ

''НИКО МЕ НИЈЕ ЗВАО''

Ђорђе Јокић, некадашњи првотимац ОФК Београда, а већ две сезоне играч руског Торпеда, затечен је информацијом која се појавила у медијима у вези његовог потенцијалног доласка у Црвену зве­зду.

- Све што знам, знам из новина и заиста нисам у позицији да било шта конкретно кажем. Из Звезде ме ни­ко није контактирао и зато се полако припремам за одлазак на прозивку у Москву. Мој статус је остао непромењен, садашњи власник је најавио продају клуба и ускоро ћу тачно знати како стоје ствари и са мном и са екипом - објашњава у кратким цртама Ђорђе Јокић постојећу ситуацију.

                                                                   

                                                            ''Спорт'' 21. Дец. 2006.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Red Star Forever on December 22, 2006, 09:56:36 AM
Quote from: "srbski mozart"Odlazak Lekovica bi stvorio mjesto za nekoga od bivsih igraca, kao recimo Jugovic ili Pancev ili tako neko...Bar je to moje zelja...

Одлично је што се "растајемо" од "драгог" нам лековића, али... Боље да на тој функцији неко време нема никог него да дође опет неки дебил... Панчев и Југовић су далеко од тога да могу да воде финансије и да буду одговрни за масу дешавања у клубу... За такво место нам је потребан неко много стручан а истовремено фанатично заљубљен у Звезду...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Eribo on December 22, 2006, 02:48:34 PM
Quote from: "Red Star Forever"За такво место нам је потребан неко много стручан а истовремено фанатично заљубљен у Звезду...

E ovo dvoje sastaviti je malo nemoguce.

To bi ti bilo isto kada bih nasao zensku super "proporcija" i fantasticnih osobina.

Nemoze pare i jare  :finger

Nadam se da nisam u pravu  namigivanje
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: srbski mozart on December 22, 2006, 02:50:29 PM
U sustini su u pravu, ali naci takvog je vrlo tesko...Mozda Cvele prekine penziju za kratko, da bi nas odveo ponovo na krov Evrope...I ovako mislim da  je on Dzaji omogucio stvaranje tima ´91...

Mozda bi se problemi u odbrani mogli rijesiti dovodjenjem nekog novog stranca. Jednostavno nemam sliku ko bi nam mogao pomoci od igraca sa nasih prostora...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: CEBEP on December 23, 2006, 03:35:03 AM
Хе Цвеле.....
Можда би могао да помогне када би престао да пије по флашу вискија дневно.  :flasa
Невиђено се леши.....
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: ОртоДелија on December 23, 2006, 08:29:23 AM
Генерални секретар Црвене звезде позвао на коктел и оне који га смењују:

ЛЕКОВИЋ:ДОЂИТЕ ДА НАЗДРАВИМО!

Небојша Лековић,генерални секретар Црвене звезде,иритиран због вести које се протеклих дана појављују у појединим медијима у вези његовог наводног сукоба са Пиксијем Стојковићем и скорог одласка са Маракане,упутио је јуче јавни позив свима онима који мисле лоше Звезди и њему лично,да следеће среде дођу на новогодишњи коктел.
-Том приликом моћи ће на лицу места да се увере да је наше клупско руководство предвођено Драганом Стојковићем,хомогено и све време на истим таласним дужинама.Уосталом,да ствари нису постављене на тај начин,зар бисмо могли да поседујемо тако изражену бодовну предност и истовремено анулирамо огромна дуговања.То је све што бих рекао на тему неистинитих информација које минулих дана неко пласира изван клуба-ставио је Небојша Лековић тачку на чаршијске приче.


(Спорт 23.децембар)

Ја идем на коктел! :D  :boks
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: KizaLion on December 23, 2006, 10:33:47 AM
Лековић је Бомба прелазног рока! Трансфер ће се догодити ових дана, када прелази код своје дугомесечне љубави, у ФК Нови Пазар Сулејмана Угљанина! Срећно ти било дружење са обрезаним курчинама!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: ОртоДелија on December 23, 2006, 10:38:22 AM
Кизо није 1.април да ложиш људе. :D
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Red Star Forever on December 23, 2006, 03:02:31 PM
Quote from: "KizaLion"Лековић је Бомба прелазног рока! Трансфер ће се догодити ових дана, када прелази код своје дугомесечне љубави, у ФК Нови Пазар Сулејмана Угљанина! Срећно ти било дружење са обрезаним курчинама!
:rofl  :rofl  :rofl
:D
:rofl  :rofl  :rofl
E Лековићу ал ти га Киза утеро... Зови и њега можда и он има нешто да ти каже...

:lol:  :lol:  :rofl
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 23, 2006, 07:29:23 PM
SLOVENAC U ZVEZDI?!
Fudbaler Sosijedada Dalibor Stevanović moguće pojačanje crveno-belih

Slovenac Dalibor Stevanović mogao bi da bude još jedno pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku! Vezni fudbaler Real Sosijedada prošle zime je bio prvi pik sportskog direktora crveno-belih Stevana Stojanovića, ali je baskijski klub bio mnogo izdašniji u ponudi, pa su Domžale 22-godišnjeg igrača umesto u Srbiju pustile u Španiju.

Španski mediji pišu o tome da će u igračkom kadru Real Sosijedada doći do velike čistke u prvim danima januara 2007. godine i da će novu sredinu morati da potraže Stevanović, Rosato i Kifu. Baskijski klub trenutno zauzima 19. poziciju u Primeri i na proleće ga čeka grčevita borba za opstanak, što nikako ne može da zadovoljni čelnike kluba, koji su samo za Dalibora Stevanovića platili 800.000 evra.

Slovenački reprezentativac dobiće odrešene ruke u zimskom prelaznom roku, uz minimalno obeštećenje, naravno. Dalibor Stevanović nije uspeo da savlada španski jezik, niti da se adaptira na Primeru, a odigrao je samo dve utakmice ove sezone. Kao novo odredište bivšeg igrača Domžala španski novinari navode Crvenu zvezdu.

- Crvena zvezda je najjači klub na prostorima bivše SFRJ koji je pokazao interes da u svojim redovima vidi Dalibora Stevanovića. Za razliku od Španije, Stevanović ne bi imao nikakvih problema da se navikne na život u Srbiji, jer je po roditeljima upravo Srbin, iako je rođen u Sloveniji.

- Njemu je i Darko Kovačević posavetovao da ode u Zvezdu. Stevanović je fudbaler velikog potencijala, koji je veoma mlad i kome su potrebne utakmice da izraste u vrhunskog igrača. To svakako može da postigne u Crvenoj zvezdi - piše dnevnik Dijario Vasko iz San Sebastijana.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: kiki on December 23, 2006, 08:00:54 PM
Било би лепо када бисте наводили извор вести и да ли је исту могуће наћи и на интернету или само у штампаном издању (уколико је из новина, наравно).
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: acafcrs on December 26, 2006, 11:32:49 AM
Ево последњих дана доста се прича о Рамбу Петковићу (по ко зна који пут), али не верујем да ћемо га довести. Мислим да наша управа трага само за младим играчима на којима ће моћи да заради што није случај са Петковићем који би вероватно и завршио каријеру у Звезди. Моје лично мишљење је да је то велика грешка и да би пар искусних играча (и Петковић) могли значајно да унапреде игру Звезде и да би млади играчи још више дошли до изражаја јер на њима више не би било толико притиска. Наравно да не треба претерати и отићи у другу крајност и направити од Звезде пензионерски дом, али један, два, искусна играча, била би права мера.

Велика предност Рамба је и језик који би побољшао комуникацију са јужноамериканцима којих ће бити све више у нашем клубу.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on December 26, 2006, 12:15:12 PM
рамбо би нас заиста појачао али наша управа га неће изгледа.велика штета.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: dadax on December 26, 2006, 05:09:01 PM
Паре или неки други разлози  :zbunjen
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on December 27, 2006, 01:10:07 AM
Stevan Stojanović očekuje finalizaciju dogovora sa Fluminenseom i Portsmutom
Stižu Đorđević i Koroman

Vladimir Đorđević, štoper Fluminensea, nalazi se na korak do "Marakane", a njegovim stopama vrlo lako mogao bi da krene i vezista Portsmuta Ognjen Koroman.
- Pregovori sa brazilskim klubom u vezi sa Đorđevićem idu u pozitivnom smeru i čekamo odgovor agencije koja posreduje u tom poslu. S obzirom da vrlo dobro poznajem te ljude, iskreno sam ubeđen da će sve biti u najboljem redu i da ćemo uspešno realizovati taj posao - kaže Stevan Stojanović, generalni menadžer Crvene zvezde.
Što se tiče Koromana, čeka se definitivna odluka menadžera Portsmuta Harija Rednapa...

- Intuicija, koja me nikada nije prevarila, govori mi da će sve biti u redu i da će Rednap pustiti Koromana. Engleski stručnjak najpre želi da završi sa još ove tri utakmice, pa će onda odlučiti. Koroman može dobro da nam posluži tih šest meseci, a i njemu bi bilo u interesu da igra kako bi se vratio u reprezentaciju.
Dejan-Rambo Petković bio bi idealno rešenje za kreatora igre srpskog šampiona, ali...

- Petković ima ponude brazilskih klubova s kojim mi sigurno ne možemo da se takmičimo - brzo stavlja tačku na ovu temu Stojanović.


glas javnosti.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on December 27, 2006, 01:22:31 PM
Quote from: "dadax"Паре или неки други разлози  :zbunjen

А ко им га зна брете. Рамба да ја знам наша управа никад не помињу у потенцијална појачања, а сигурно да би нам био од велике помоћи.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on December 28, 2006, 09:48:32 PM
"Brazilac" u Zvezdi
M. M., 28. decembar 2006

Odbrana Crvene zvezde dobila je pojačanje iz Brazila. Vladimir Đorđević (24 godine) novi je član crveno-belih pošto je posredstvom menadžera Bobana Petkovića, brata Dejana Ramba Petkovića, postignut sporazum sa brazilskim Fluminenseom čiji je član bio poslednjih godinu dana.
- Dolazim u Zvezdu zaobilaznim putem, ali se čekanje isplatilo. Ovo je korak napred u mojoj karijeri i verujem da ću ispuniti očekivanja. Sada je na meni da se izborim za mesto u najboljem timu. Slede pripreme i sa puno elana započeću rad u novim klupskim bojama - rekao je u četvrtak Đorđević, koji odmor provodi u rodnom Nišu, a pre epizode u Brazilu bio je kapiten Radničkog.
Verovatno već 2. januara, Đorđević i Burzanović će obaviti lekarske preglede u Beogradu, javiti se na prvu prozivku trenera Dušana Bajevića, a 8. januara kada zvanično počne prelazni rok, staviće potpis na četvorogodišnje ugovore.
U knjizi željenih pojačanja stoje još dva imena: Miloš Bajaliva (OFK Beograd) i Ognjen Koroman (Portsmut). Rasplet se očekuje do 12. januara i odlaska ekipe na pripreme u Marbelju.


ČESTITKA I 50 EVRA
U KLUB je stigla zanimljiva čestitka iz Hrvatske, od navijača Iloka Barića koji živi u Babinoj Gradini. Pored lepih želja Crvenoj zvezdi u koverti je bilo i 50 evra!?
Klub će se "odužiti" Bariću slanjem dresa i trenerke na kućnu adresu.

SPEC.
u četvrtak je na "Marakani" organizovana predstava i deljenji su paketići za decu, a ulogu Deda Mraza imao je sportski menadžer Stevan Stojanović.
V.N.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on December 29, 2006, 11:07:12 AM
Quote from: "djole"ČESTITKA I 50 EVRA
U KLUB je stigla zanimljiva čestitka iz Hrvatske, od navijača Iloka Barića koji živi u Babinoj Gradini. Pored lepih želja Crvenoj zvezdi u koverti je bilo i 50 evra!?
Klub će se "odužiti" Bariću slanjem dresa i trenerke na kućnu adresu.

Можда и добије тренерку и дрес  :rofl  :rofl  :rofl
Ајде да је неки Санџаклија па да му Лековић носи пуне руке, овако-немогуће... :bes  :bes  :bes
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on January 02, 2007, 09:21:03 PM
Odbio Harts
zbog Zvezde



Nije sve u novcu, ima nešto i u ličnom motivu, ljubavi prema klubu u kojem je kao klinac iz Sarajeva završio omladinski staž, ali igrom slučaja nije dobio priliku da u seniorskoj konkurenciji igra za Crvenu zvezdu. Zato ovih dana Ognjen Koroman (28) vodi veliku borbu, kako bi napustio Portsmut, gde ne igra, i došao na "Marakanu". Spreman je na svaku opciju samo da njegov sadašnji menadžer Hari Rednap dozvoli da se preseli u Beograd...
I pred Novu godinu stigla je ponuda iz Škotske! Harts iz Edinburga hteo je da otkupi Koromana, bio je spreman ugovor na tri godine, ali je reprezentativac Srbije sve gurnuo u fijoku, samo sa jednim ciljem: da obuče crveno-beli dres.
Koliko mu je stalo do Zvezde, govori i činjenica da će se odreći velikog dela primanja od Portsmuta, ali bi u timu šampiona imao minutažu koja mu garantuje i nastavak igara u dresu nacionalnog tima. Naravno, čelnici šampiona će, zauzvrat, Koromana "nagraditi" dobrim primanjima za naše uslove, oko čega je dogovor sklopljen još pre nekoliko nedelja.
Dan konačnog raspleta sve je bliži, pominje se 10. januar, ali već sutra ili prekosutra predstoje novi razgovori između Rednapa i Koromana, koji bi, ako se kockice slože, mogao da popumi spisak novih pojačanja Zvezde, na kojem su, zasada: Igor Burzanović (Budućnost - Podgorica) danas dolazi u Beograd i Vladimir Đorđević (Fluminense). "Pik" je i Miloš Bajalica (OFK Beograd), a razgovori dva kluba započeće, verovatno, po dolasku predsednika Dragana Stojkovića iz Pariza.
- Burzanović i Đorđević obaviće lekarske preglede i već od prvog dana priprema biće sa ekipom. Cilj u Novoj godini je poznat: da se na domaćoj sceni odbrani dupla kruna i formira kostur tima za Evropu - jasan je sportski menadžer Stevan Stojanović.


ŠAMPION KREĆE U PETAK

POLAKO se završava zimski odmor za igrače Crvene zvezde. Trener Dušan Bajević je odlučio da pripreme šampiona za prolećni deo startuju u petak, 5. januara. Posle prozivke i sastanaka, biće obavljeni testovi, za Božić je planiran slobodan dan, a ekipa 12. januara, u ranim jutarnjim satima, kreće u Marbelju.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: SerbianEagle on January 02, 2007, 10:24:02 PM
E pa onda neka je i na 6 mjeseci. Kad neko ima toliku zelju da obuce sveti dres, onda neka dodje.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: pravi Bole car on January 03, 2007, 03:33:24 PM
Sportski žurnal
Koroman sve dalje od "Marakane"?

Reprezentativac Srbije Ognjen Koroman sve je dalje od dolaska u Crvenu zvezdu.

Fudbaler Portsmuta želi da dođe u Beograd na pozajmicu, ali je menadžer engleskog kluba Hari Rednap izjavio da Koroman može da ode samo u klub koji bi platio obeštećenje i preuzeo obavezu isplaćivanja plate srpskom reprezentativcu.

Koroman je, u želji da se vrati u Crvenu zvezdu, već odbio ponudu škotskog Hartsa, a za njega su zainteresovani i pojedini španski i francuski klubovi.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on January 04, 2007, 12:44:50 AM
Šampion definitivno ostao bez reprezentativnog pojačanja
Rednap ne da Koromana
Nekoliko klubova iz Engleske i Škotske zainteresovani su da me dovedu u svoje redove i spremni su da adekvatno plate šestomesečnu pozajmicu Portsmutu. Iz tog razloga Rednap ne želi da me pusti u Zvezdu, koja ne može da "zagolica maštu" mojim poslodavcima, kaže Koroman

Novogodišnja želja Crvene zvezde - Ognjen Koroman - neće biti uslišena. Deda Mraz je, na intervenciju menadžera Portsmuta Harija Rednapa, zaboravio da poseti "Marakanu", tako da će aktuelni šampion prolećna iskušenja dočekati bez srpskog reprezentativca, koji bi svakako predstavljao veliko pojačanje.
      

BAJEVIĆ SUTRA PALI MOTORE

Dušan Bajević, trener Crvene zvezde, izvršiće sutra prozivku igrača i tako označiti početak priprema za prolećni deo sezone. Na "Marakani" će se pojaviti i novajlije - dojučerašnji ofanzivni vezista Budućnosti Igor Burzanović i defanzivac Fluminensea Vladimir Đorđević, koji će prvog dana prelaznog roka i zvanično staviti paraf na ugovor s "crveno-belima".
Što se tiče priprema, aktuelni šampion boraviće nekoliko dana u Beogradu, gde će odraditi psihofizičke testove, a 12. januara kreću na prvu fazu rada u špansku Marbelju.
      
   
   

- Stvari su veoma jasne. Naime, nekoliko klubova iz Engleske i Škotske zainteresovani su da me dovedu u svoje redove i spremni su da adekvatno plate šestomesečnu pozajmicu Portsmutu. Iz tog razloga Rednap ne želi da me pusti u Zvezdu, jer naš najtrofejniji klub nema tu platežnu mogućnost da "zagolica maštu" mojim poslodavcima. Žao mi je što se neće ispuniti moja želja da se vratim na mesto mojih početaka i što neću moći da ispravim neke stvari iz mladosti - kaže Koroman.

Dakle, trud rukovodstva "crveno-belih" i velika želja Koromana bili su uzaludni, a i nedovoljni, što će najverovatnije iskoristiti drugi klubovi. Škotski Harts je, po svemu sudeći, potencijalna nova sredina srpskog reprezentativca, a sve će biti poznato krajem sledeće nedelje.

- Interesovanje su pokazali i pojedini klubovi iz Španije i Francuske, pa ćemo videti kako će teći situacija. Postoje osobe koje su zadužene da vode računa o tome, tako da sam sve prepustio njima. Jednostavno, moja želja je da igram i upravo zbog toga sam izrazio želju da odem iz Portsmuta - zaključuje Koroman.



глас јавности-интернет издање
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 04, 2007, 03:45:42 PM
Све ближи одласку са Маракане је Радован Кривокапић, а могућа дестинација је Кореја. Заинтересована је Ирва, а до викенда требало би све да буде ријешено.

пише у данашњи журнал
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 05, 2007, 05:03:49 PM
Е ово за Кривокапића ... коначно нека добра вијест.  :)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on January 05, 2007, 10:14:23 PM
Стојковић: Лековић размишља о одласку

Председник и главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић јуче се осврнуо и на учестале гласине о могућој промени на месту генералног секретара клуба.

– Небојша Лековић ми је у једном неформалном разговору најавио могућност да оде из клуба из личних разлога! Али, сада је време одмора. Лековић је у значајној мери допринео консолидацији клуба, али ако буде инсистирао на одласку, мораћемо да потражимо ново решење – изјавио је Драган Стојковић.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on January 06, 2007, 12:57:41 AM
Quote from: "cazzo_FCRS_forever"Стојковић: Лековић размишља о одласку

Председник и главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић јуче се осврнуо и на учестале гласине о могућој промени на месту генералног секретара клуба.

– Небојша Лековић ми је у једном неформалном разговору најавио могућност да оде из клуба из личних разлога! Али, сада је време одмора. Лековић је у значајној мери допринео консолидацији клуба, али ако буде инсистирао на одласку, мораћемо да потражимо ново решење – изјавио је Драган Стојковић.

Састанак са навијачима је уродио плодом...оде турчин Лековић.
А то нам нисте објавили као закључке са састанка, ццц  :rofl  :rofl
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Бока on January 06, 2007, 12:52:54 PM
Какве везе има прича о овом мајмуну лековићу са прелазним роком? Држите се теме.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 06, 2007, 09:13:28 PM
Радован Кривокапић све ближи преласку у Азију. За њега је заинтресована корејанска Ирва.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on January 06, 2007, 09:51:15 PM
Само пар постова пре тебе то је већ неко написао.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 07, 2007, 10:57:32 AM
Quote from: "drenke"Само пар постова пре тебе то је већ неко написао.
Видим брате, и то сам баш ја написао  :lol: . Деси се грешка, мошда сам срећан што ћемо коначно да се ослободимо Кривога
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 08, 2007, 06:44:53 PM
Првог дана прелазног рока стигло прво појачање.
Игор Бурзановић је прво појачање Црвене звезде у јануарском прелазном року. Бурзановић, који долази из подгоричке Будућности, данас је потписао уговор са Црвеном звездом на четири године.
Рекао бих да смо добили изузетно квалитетног фудбалера, од којег се много очекује.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: UK_Nikola on January 08, 2007, 06:58:56 PM
Изгледа да дебели прави проблеме. Треба га одма отерати није се показао како треба.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on January 08, 2007, 08:03:29 PM
AIL­TON (JOŠ) NE­DO­STU­PAN

Iskusnog brazilskog napadača i dalje nema na treninzima.
Da li je u pi­ta­nju pro­blem sa avi­on­skim kar­ta­ma ili ne­što dru­go ne zna
ni­ko na Ma­ra­ka­ni, s ob­zi­rom da se Bra­zi­lac ni­je ni ja­vio

Bra­zil­ski in­ter­na­ci­o­na­lac Ail­ton ni­je do­šao na po­če­tak pri­pre­ma fud­ba­le­ra Cr­ve­ne zve­zde ko­je su po­če­le u pe­tak, a na na­šem naj­ve­ćem sta­di­o­nu ni­je se po­ja­vio ni to­kom vi­ken­da. Ju­če ni­ko od od­go­vor­nih iz Lju­ti­ce Bog­da­na ni­je bio u mo­guć­no­sti da ka­že ni­šta od­re­đe­ni­je po­vo­dom ka­šnje­nja vre­me­šnog na­pa­da­ča.

- Tre­ba­lo je da se po­ja­vi u pe­tak ve­če, ali to se ni­je do­go­di­lo. Za raz­li­ku od nje­ga, Ka­sti­ljo ko­ji je na­ja­vio da će ma­lo da za­ka­sni, sti­gao je na vre­me i u su­bo­tu je od­ra­dio oba tre­nin­ga. U su­bo­tu je sti­gao i Eli Ta­deu, me­đu­tim, Ail­ton ni­je bio u nje­go­vom dru­štvu, ta­ko da se na­da­mo da će sti­ći da­nas. Isto­vre­me­no oče­ku­je­mo i do­la­zak Bla­go­ja Ge­or­gi­je­va, po­sle če­ga će­mo bi­ti u pu­nom sa­sta­vu - uvek je na uslu­zi "sed­moj si­li" Go­ran Ne­gić, se­kre­tar struč­nog šta­ba li­de­ra na ta­be­li.

Su­na­rod­nik ne­ka­da­šnjeg pr­vog strel­ca Bun­des li­ge, Fa­bio Da Sil­va, po­ku­šao je da se ču­je sa njim, me­đu­tim, te­le­fon u bra­zil­skom do­mu kla­snog na­pa­da­ča uza­lud­no je zvo­nio.

- To­kom pro­te­klog od­mo­ra vi­de­li smo se u Bra­zi­lu, ma­lo se dru­ži­li i po­što ži­vi­mo u raz­li­či­tim gra­do­vi­ma, pri­li­kom ra­stan­ka je­dan dru­gom smo re­kli da se usko­ro vi­di­mo u Be­o­gra­du. Ta­da mi ni­je po­mi­njao mo­guć­nost pre­ki­da sa­rad­nje sa Zve­zdom i za­to sam uve­ren da je imao pro­blem oko na­bav­ke avi­on­ske kar­te. Mno­gi su za No­vu go­di­nu ot­pu­to­va­li u Bra­zil i stvar­no su ne­ve­ro­vat­ne gu­žve - ob­ja­šnja­va Fa­bio.

Ma­lo se zbu­nio je­dan od "ka­ri­o­ka" sa Ma­ra­ka­ne ka­da smo mu u ša­li re­kli da se Ail­to­nu ve­ro­vat­no ne vra­ća u Sr­bi­ju, jer se bli­ži kar­ne­val u Ri­ju.

- Ni­je to u pi­ta­nju, pa kar­ne­val je tek ne­gde u fe­bru­a­ru. Do­ći će on si­gur­no.

Po­de­lje­ni u če­ti­ri gru­pe (dok jed­ni tre­ni­ra­ju, dru­gi će da oba­vlja­ju te­sti­ra­nja) iza­bra­ni­ci Du­ša­na Ba­je­vi­ća da­nas i su­tra će oba­vi­ti le­kra­ske pre­gle­de na Ko­šut­nja­ku. Do pet­ka, kao što je Princ sa Ne­re­tve i na­ja­vio, Mi­lo­va­no­vić i dru­ži­na će tre­ni­ra­ti dva pu­ta dnev­no, a on­da sle­di pa­ko­va­nje tor­bi i od­la­zak na še­sna­e­sto­dnev­ne pri­pre­me u Mar­be­lji (12.-28. ja­nu­ar).

Спорт
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on January 08, 2007, 10:57:30 PM
Đurovski, ipak, u Zvezdi
N. I., 8. januar 2007

MARIO Ćurovski prelazi u Crvenu zvezdu! Ista rečenica na početku vesti glasila je pre mesec dana, ali je talentovani fudbaler Bežanije tada šampionu rekao "ne". Izgledalo je da će Partizan na tacni dobiti fudbalera koji je uz Žarka Lazetića trebalo da bude zvezda prelaznog roka.
Od ponedeljka su međutim, kontakti između čelnika Crvene zvezde i Bežanije ponovo aktivirani, a Mario Đurovski se prema poslednjim informacijama sprema da do kraja ove nedelje ipak potpiše ugovor sa crveno-belima.
Predsednici dva kluba, Dragan Stojković i Dejana Mišić, trebalo bi u utorak ili u sredu da se ponovo sastanu. Pre mesec dana su bezuspešno čekali Đurovskog da se pojavi na potpisaivanju predugovora, ali kako stvari trenutno stoje, ovog puta će da dočekaju mladog asa. Mariov stric Boško Đurovski je ponovo bio najjača karika u ovom lancu. Prvi asistent Dušana Bajevića je uz dogovor sa šefom struke ipak ubedio mladog Đurovskog da je za njegovu karijeru u ovom trenutku najbolja prolazna stanica prvak države.
- Čekam i ja šta će da se dogodi, a čekam i novi poziv sa "Marakane". Ipak, pre svega sam presrećan što sam posle višenedeljne pauze jutros na treningu Bežanije, na testovima izdržljivosti pokazao sjajne rezultate - ne krije Mario Đurovski.
:zbunjen  :zbunjen
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: KizaLion on January 08, 2007, 11:18:24 PM
Непотизам...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on January 08, 2007, 11:27:17 PM
Joj што не волим те приче...
Пре 20 дана су рекли да су за њега врата Звезде затворена, сад га доводе....
Мали очигледно има проблем у глави, не знам колико ће нам бити од помоћи.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Бока on January 08, 2007, 11:58:28 PM
Малог дочекати на нож и чекати први прилику да погреши на утакмици и да га поштено извиждимо и протерамо из клуба.

Биће да је превисоко полетео. Манекен. Нема везе што смо ми рекли да нас он више неинтересује.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 09, 2007, 05:16:25 PM
Мислио сам да је та књига завршена ... Јебо ли га татица, не видим који ће нам он ... Толико играча је у задњих годину дана доведено да гради игру (Сузуки, Георгијев, Бурзановић итд.), а они опет траже плејмејкере. Мени Ђуровски не треба. Мисли да је Бога видио што игра у Бежанији. Слажем се са Боком.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on January 10, 2007, 04:32:16 PM
Izgleda, da ipak ne dolazi....


10. januar 2007.
PIKSIJEV VETO
Dragan Stojković rekao Dušanu Bajeviću da zaboravi na dolazak Marija Đurovskog u Crvenu zvezdu

Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, stavio je veto na dolazak Marija Đurovskog na Marakanu! Naime, prvi čovek crveno-belih i šef stručnog štaba Dušan Bajević održali su kratak sastanak čija je glavna tema bio mladi vezni igrač Bežanije, koji je bio glavni i izričit zahtev Mostarca u zimskom prelaznom roku.

"Princ sa Neretve" nije bio zadovoljan što po povratku iz Atine u Beograd među igračima Crvene zvezde nije zatekao Marija Đurovskog, pa je zatražio objašnjenje od predsednika kluba. Stojković je objasnio Bajeviću pregovore sa Đurovskim koji su vođeni početkom decembra i rekao mu da je mladi vezni igrač za njega završena priča i da o njemu više ne razmišlja.

- Bajević je zatražio od Stojkovića da ponovo kontaktira sa Đurovskim, jer mu se on mnogo sviđa kao igrač. Tada je Piksi objasnio svom treneru da dolazak Đurovskog nije moguć, pošto je mladi igrač odbio ponudu Zvezde. Mario je pogrešio u decembru i trebalo je da bude mnogo fleksibilniji u razgovoru s Piksijem. Iako je Đurovski korigovao svoj stav, neizvodljivo je da dođe na Marakanu jer ga Piksi neće - rekao je izvor Kurira.

Mario Đurovski za naš list kaže da nijednog trenutka nije odbio da pređe u Zvezdu. On kaže da mu je u pregovorima sa Stojkovićem smetalo što je imao malo vremena za odluku.
- Svašta se pisalo o pregovorima između mene i Piksija i gotovo većina od onoga što je napisano nije istina. Nikada nisam odbio Crvenu zvezdu, niti je bilo govora o finansijama kad sam razgovarao sa Piksijem i Dikom. Ne volim da radim stvari na brzinu. Trebalo mi je vremena da razmislim, jer odlučujem o svojoj karijeri - rekao je Mario Đurovski.
:rofl
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Eribo on January 10, 2007, 10:07:58 PM
Види како је сада његова пиштаљка променила звук.....ко те *ебе када си глуп као и тати ца ти !!!!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on January 10, 2007, 11:11:22 PM
Стигао и Аилтон, Звезда комплетна
Среда, 10. јануар 2007. 18:03

Бразилски фудбалер и сигурно највећа звезда Црвене звезде Аилтон вратио се у Београд после одмора и придружио се саиграчима који су већ почели припреме.

Искусни нападач је у среду тренирао нешто краће од остатка тима, али ће већ од четвртка да се укључи у програм рада који је предвиђен за све играче.

Звезда ће још два дана бити у Београду, а потом одлази на припреме у шпанску Марбељу, где ће бити до 28. јануара. После повратка у Београд, лидер Меридијан Суперлиге Србије ће имати други део припрема на Кипру.

(МОНДО)
;pivo  ;pljuga
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: SerbianEagle on January 10, 2007, 11:31:54 PM
Пикси свака част
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on January 11, 2007, 10:47:07 AM
Quote from: "Maximiliano"
Tada je Piksi objasnio svom treneru da dolazak Đurovskog nije moguć, pošto je mladi igrač odbio ponudu Zvezde.
l

Чини ми ѕе да је у Новој години Пикси почео да ради паметне ствари(иначе то је требао да ради од почетка, али...), вероватан отказ Лековићу, па одбијање овог педера Ђуровског, изгледа да се опаметио.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: North_RS on January 11, 2007, 11:09:55 AM
Ја сам лично за то да Пикси треба да отера тог левичара Лековића... Сећате се да је он био у ЈУЛУ... Стртанци извесне Мире Марковић... А и на то место би требало да се доведе много бољи кадар...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Гојко on January 11, 2007, 11:54:00 AM
E људи, колико сте ви задовољни овим појачањима?

Да ли сте уопште?
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 11, 2007, 04:50:55 PM
Којим појачањима?  :finger
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Eribo on January 11, 2007, 06:57:31 PM
Дали ико зна шта би с оним "малим" (180 цм и 80 кг , ако се не варам) Јелићем из Модриче ???
Било је говора о њему пре 2-3 године и сада као да је пропао у земљу.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on January 11, 2007, 08:38:41 PM
На сајту //www.sportskevesti.net пише да је Иван Дудић близу повратка у Звезду.Наравно ради се о Дудићу десном беку,а не о нападачу,брату Милана Дудића.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on January 11, 2007, 11:15:39 PM
Quote from: "Djole"На сајту //www.sportskevesti.net пише да је Иван Дудић близу повратка у Звезду.Наравно ради се о Дудићу десном беку,а не о нападачу,брату Милана Дудића.

A joj, па шта ће нам он, тај није играо фудбал 100 година. Надам се да је дезинформација, пошто на том сајту пишу углавном глупости.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: SerbianEagle on January 12, 2007, 12:16:04 AM
Quote from: "Eribo"Дали ико зна шта би с оним "малим" (180 цм и 80 кг , ако се не варам) Јелићем из Модриче ???
Било је говора о њему пре 2-3 године и сада као да је пропао у земљу.

Дечко игра у Немачкој, само сам заборавио ѕа који клуб.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on January 12, 2007, 10:34:03 AM
Колко се ја сећам, док је играо за нас, био је изузетно брз по десној страни, и имао је јако употрбљив центарсут. Играо је и за репку.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Red Star Forever on January 12, 2007, 11:13:39 AM
Али давно је то било, он има преко 30 година... Мада мислим да је и у овим годинама много бољи од разних Анђелковића, Пантића и сличних... И даље остајем при тврдњи да Баста треба искључиво десно да игра па нам Дудић онда ни не треба, по средини има ко да "замени" Басту...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Иван on January 12, 2007, 12:27:19 PM
Quote from: "Red Star Forever"Али давно је то било, он има преко 30 година... Мада мислим да је и у овим годинама много бољи од разних Анђелковића, Пантића и сличних... И даље остајем при тврдњи да Баста треба искључиво десно да игра па нам Дудић онда ни не треба, по средини има ко да "замени" Басту...

Дудић има 29 година...А и ја се слажем да Баста треба да игра десног бека...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 12, 2007, 04:31:12 PM
А Бинићев мали? Шта би са њим?  ;pljuga
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: slawisha on January 15, 2007, 12:15:52 AM
Koroman je pre neki dan bio u Banjaluci i dao je neke izjave za RTRS, izmedju ostalog rekao je da je zeleo da dodje u Zvezdu zbog porodice jer mu je dosta seljakanja a cerka treba da krene u skolu, ali da je ta mogucnost verovatno otpala i da karijeru nastavlja u Skotskoj.
Sto se tice pojacanja mogu samo da kazem da ovakvom politikom nikada necemo uci u Ligu Sampiona. Nama su pojacanja igraci koji nemaju mesta u Flumineseu,  Real Sosijedadu i sl. Uprava ne zeli da iskesira za Koromana, kao da ne znaju da bi im se visestruko vratilo ulaskom u LS.
Druga stvar, ne svidja mi se sto smo doveli samo 2 igraca u ovom prelaznom roku. Dovescemo ih vise na leto ali tada ce biti malo vremena da se uigraju i sve mirise na staru pricu.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 15, 2007, 02:13:53 PM
Quote from: "slawisha"ne svidja mi se sto smo doveli samo 2 igraca u ovom prelaznom roku. Dovescemo ih vise na leto ali tada ce biti malo vremena da se uigraju i sve mirise na staru pricu.

Слажем се са тобом и додао бих да Звезда треба да доведе још бар једног централног бека јер се са Миладиновићем и Јоксимовићем и Туторићем не може у Европу. Гај се показао као одлично решење, надам се да ће се и Ђорђевић добро снаћи.
Што се Бурзановића тиче, неоспорно је да је добар фудбалер и технични подкован, али његова велика мана је што је доста лијен а то је показао у Будућности. Мора много више да трчи и надам се да ће га конкуренција на то натјерати.
Ја сматрам да нам је Аилтон један вишак и да га се треба одмах ослободити. Мислим да је боље дати шансу млађим перспективним играчима да се у овој полу-сезони докажу, него пуштати дебелог старог Аилтона да заузима мјесто у нападу, од којег и немамо неку велику корист.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 15, 2007, 02:26:52 PM
Quote from: "Nesho"Што се Бурзановића тиче, неоспорно је да је добар фудбалер и технични подкован, али његова велика мана је што је доста лијен а то је показао у Будућности.

Типично, јел да?  :rofl
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 15, 2007, 03:18:45 PM
Quote from: "Mikelandjelo"
Quote from: "Nesho"Што се Бурзановића тиче, неоспорно је да је добар фудбалер и технични подкован, али његова велика мана је што је доста лијен а то је показао у Будућности.

Типично, јел да?  :rofl

Па Црногорац  :lol:  :D
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on January 16, 2007, 09:45:36 PM
Незнам колико можемо да се ослањамо на сутрашње вести, али изгледа да прича око Коромана, није завршена!
"СРЦЕ НЕЋЕ У ХАРТС"
Огњен Короман у Хартсу, редом су пренели београдски медији и погрешили. Репрезентативца Србије јуче смо пронашли са породицом у шетњи по Портсмуту. Слатко се насмејао на констатацију ,,Вести" да је нови првотимац ,,срца" из Единбурга.
- Ма какав Хартс, какав Единбург. Нисам ништа потписао са њима и далеко сам од главног града Шкотске - објашњава Короман.
• Зашто? Чинило се да је трансфер готова ствар?
- Не одговарају ми неки детаљи. У ствари, хоћу у Звезду, а Портсмут хоће да ме да у Хартс. Сад се мало инатимо, па да видимо ко ће да победи.
• Седите на клупи већ месецима?
- Реднап ме је опет вратио да играм за други тим. Прија ми то јер немам мечева у ногама. Нећу још дуго јер мислим да ће се ситуација решити за десет дана - каже Короман.
• Звезда се пре Нове године чинила много далеком?
- Сада није тако. Промениле су се ствари. Звезда има све веће шансе, а онда ће и мој сан бити испуњен - каже Короман.
Видећемо да ли ће победити репрезентативац Србије или Портсмут. Клементе и ,,делије" нестрпљиво чекају расплет. :ruke  :sampion
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: srbski mozart on January 17, 2007, 08:05:50 PM
Коромана сам увијек готивио, а сад га полако "кујем у Богове"


Нек ми кеко објасни зас"то не функционис"у код мене С", З", Ц"...


Хвала!!! ;pivo
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on January 23, 2007, 02:43:35 AM
Ponovo aktuelan dolazak ofanzivnog veziste Srbije i Portsmuta na "Marakanu"
Koroman odbio Harts zbog Zvezde

Ognjen Koroman debelo je poremetio planove Portsmuta i Hartsa, koji su se praktično dogovorili da srpski reprezentativac na pozajmicu provede neko vreme u Edinburgu. Naime, Koroman je jednom nogom već bio u škotskom premijerligašu, ali proradio je srpski inat zbog Crvene zvezde i, sve je propalo...

- Postoji veliko pitanje kod njega. Nije reč o novcu, ali ne želim da kažem kakva je tačna situacija s njim - uzdržan je bio strateg Hartsa Valdas Ivanauskas.

Enigmu je rešio sam Koroman...
- Odbio sam Harts zbog Zvezde - kao iz topa kaže za Glas naš reprezentativac. - Moja velika želja je da dođem na "Marakanu" i nadam se da će mi se ona ispuniti. Uradio sam sve što je bilo s moje strane. Sada samo ostaje da se Zvezda i Portsmut dogovore između sebe.

Dakle, Koroman je odbio Harts, a iz Zvezde su ekspresno najavili da će ponovo kontaktirati Portsmut, a u narednih nekoliko dana biće poznato hoće li doći na "Marakanu". Opcija je da se angažuje na pozajmicu koja bi trajala do 31. avgusta, što bi značilo da bi mogao da nastupi u utakmicama kvalifikacija za Ligu šampiona, naravno pod uslovom da "crveno-beli" odbrane šampionsku titulu.



извор блиц-интернет издање
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Dalibor on January 23, 2007, 12:38:47 PM
Ailtona hoće HSV

Čelnici bundesligaša Hamburgera raspoloženi su da u zimskom prelaznom roku dovedu svog bivšeg igrača Brazilca Ailtona. Nemci su spremni za pregovore, a klub iz Hamburga platio bi Crvenoj zvezdi na račun obeštećenja 100.000 evra, što je cifra koja sigurno neće zadovoljiti predsednika crveno-belih Dragana Stojkovića. Trener HSV Tomas Dol nije zadovoljan učinkom napadača Danijela Ljuboje, Paola Gerera, Bubakara Sanoga i Benjamina Lauta, pa bi voleo da za male pare dovođenjem Ailtona pojača konkurenciju.


izvor: KURIR
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on January 23, 2007, 01:36:44 PM
Мислим да би Пикси требао да се отвори и доведе Коромана, мало је таквих играча који толико воле наш клуб, а притом су и квалитетни. Повољна околност је што би био у могућности да нам помогне у квалификацијама за ЛШ.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: North_RS on January 23, 2007, 03:28:02 PM
ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Бока on January 23, 2007, 04:32:34 PM
HSV би могао да нам да Љубоју у замену за Аилтона. Фер размена  :D

Далиборе пиши на Ћирилици!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 23, 2007, 04:44:40 PM
Quote from: "Бока"HSV би могао да нам да Љубоју у замену за Аилтона. Фер размена  :D

ма ето им дебели џабе  :rofl  :rofl  о како га само мрзим не знам ни сам зашто  :D
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Иван on January 23, 2007, 05:32:30 PM
Quote from: "North_RS"ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...

Узе ми пост из тастатуре...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Dalibor on January 23, 2007, 05:38:28 PM
Па видиш ми потпис :)


него сам копирао са сајта Курира

извињавам се
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on January 23, 2007, 06:10:40 PM
Quote from: "Dalibor"Па видиш ми потпис :)
него сам копирао са сајта Курира
извињавам се

Брате, видим да си нови члан, све текстове са латинице можеш пренијети на ћирилици помоћу сајта http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Dalibor on January 23, 2007, 06:15:40 PM
Ок хвала................
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Коди on January 23, 2007, 09:35:57 PM
Quote from: "Ivan_FCRS"
Quote from: "North_RS"ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...

Узе ми пост из тастатуре...
Шта је ту лоше што жели да му деца живе у Београду...,човек је патриота,воли своју нацију=самим тим воли и Звезду .
ЗВЕЗДА ЈЕ СЕВЕР=СЕВЕР ЈЕ СРБИЈА
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: slawisha on January 23, 2007, 10:35:42 PM
Не знам у цему је проблем да се доведе Короман. Па јеботе наса управа изгледа стварно мисли да зајебе цели свет и уђе у ЛС са половњацима. Неце то тако бато мој, него плати па оцекуј резултате. Лековиц је рекао да је у каси остало 5 милиона евра, па хајде онда јеботе доведите некога, доста је Јоксимовица, Кривокапица, Миладиновица, Либереца, Екерена... Докле год не поцнемо да дајемо пар милиона евра за играце неце од нас ниста бити.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 25, 2007, 10:24:23 PM
Quote from: "slawisha"Не знам у цему је проблем да се доведе Короман. Па јеботе наса управа изгледа стварно мисли да зајебе цели свет и уђе у ЛС са половњацима. Неце то тако бато мој, него плати па оцекуј резултате. Лековиц је рекао да је у каси остало 5 милиона евра, па хајде онда јеботе доведите некога, доста је Јоксимовица, Кривокапица, Миладиновица, Либереца, Екерена... Докле год не поцнемо да дајемо пар милиона евра за играце неце од нас ниста бити.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :lol:  :lol:  :lol:  :rofl  :rofl  :rofl

Значи, Славиша, без љутње ... али ...  :lol:  Лековиц ... Кривокапиц .... Хахахахаха ...

Е, сад, могло би Љубоја за Аилтона. Ја сам за. Али ко мене пита. Изгледа да се одустало од Бајалице. А Короман је добродошао што се мене тиче ... Али јбг.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: drenke on January 26, 2007, 05:06:50 PM
Djurovski: Zvezda nije htela da me saceka
Talentovani fudbaler Bežanije Mario Djurovski rekao je u razgovoru za dnevni list "Sport" da sredinom decembra nije odbio ponudu Crvene zvezde da predje na Marakanu, veæ je samo tražio malo vremena da razmisli, što èelnicima lidera Meridian Superlige nije odgovaralo.

"Odmah po okonèanju jesenjeg dela sezone dobio sam poziv Zvezde, koji nisam odbio. Nisam èovek koji donosi odluke za tren. Želeo sam da stvar 'prenoæi', a njima kao da je život zavisio od mog odgovora", objašnjava sin legendarnog Milka kako su propali pregovori.

Djurovski tvrdi da ga medijska prašina nije poremetila i da se još uvek sa obe noge nalazi na zemlji.

"Ne mogu da kažem da mi nije prijalo toliko prisustvo u medijima, ali me istovremeno nije poremetilo. U fudbalskim krugovima se svašta prièalo, a ja sam sreæan što sam ostao u Bežaniji. Spreman sam za izazove, a gde æu otiæi u dogledno vreme - nije ni bitno. Igram fudbal iz ljubavi, ne zbog novca", kaže Djurovski.

Momak koji æe na proleæe nositi kapitensku traku Bežanije otkriva da takmièenja za njegov potpis izmedju Zvezde i Partizana nije ni bilo.

"Bio sam daleko bliži Zvezdi. Dragan Stojkoviæ me je prvi pozvao, trener Bajeviæ je rekao mnogo lepih reèi o meni i imponovalo mi je što me takvi ljudi žele u timu. Svi ostali su me videli u Partizanu, a pravog kontakta sa Humskom uopšte nije bilo. Prièali smo samo preko posrednika".

Mondo
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: slawisha on January 26, 2007, 06:29:13 PM
a ja sam sreæan što sam ostao u Bežaniji.

I mi smo srecni.  :D
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Иван on January 26, 2007, 07:49:32 PM
Quote from: "drenke"Djurovski: Zvezda nije htela da me saceka

Mondo

Какав наслов,каква реченица,момак ме просто одушевљава!:megafon
Ау,каква је то дијабола,њега звезда да чека,па јел он дечко на луд! :nene
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: kiki on January 26, 2007, 09:37:28 PM
Кривокапић у Ријеци :D . Бар тако пишу поједине новине, а ослањајући се на изјаве брата Звездине десетке.
У Јужној Кореји је дошло до масовног квара на факсовима :finger .
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Dalibor on January 27, 2007, 10:48:46 AM
Аилтон иде без титуле


Црвена звезда ове зиме остаје без једног Бразилца, пошто је Аилтон Гонзалес да Силва добио дозволу да напусти "Маракану", пише "Блиц" у издању од суботе.

"Аилтон може да иде ако добије понуду. Нећемо му правити проблем, као што нисмо ни Сузукију", изјавио је београдском листу Стеван Стојановић, генерални менаџер црвено-белих.

Аилтон је на 11 утакмица првог дела Меридијан Суперлиге постигао три гола, што свакако није задовољило ни Делије, ни тренера Душана Бајевића, па ни челнике клуба.

Уз слаб голгетерски учинак, Бразилац је шест дана каснио на зимске припреме шампиона, што је додатно изнервирало тренера црвено-белих.

Аилтон је у Звезду дошао летос, као фудбалер Бешикташа са позајмице из Хамбурга, који је пред Нову годину поново желео да ангажује искусног нападача, док су поједини мексички медији најавили повратак нападача црвено-белих у земљу где му живе супруга и деца.

"Разговарао сам с њим о томе и он ми је рекао да не намерава да се враћа у Мексико", рекао је председник Црвене звезде Драган Стојковић.




Шпанци и Португалци хоће Пуровића

За разлику од некадашњег најбољег стрелца Бундеслиге, који тренутно нема конкретну понуду, Звездин Подгоричанин Милан Пуровић интересантан је многим клубовима са запада Европе.

"За Пуровића смо имали понуде Селте, Порта и Бенфике, међутим он није на продају", поручио је је Стеван Стојановић.

,,Блиц" наводи да је Селта за будућег репрезентативца Црне Горе понудила два и по милиона евра, Порто 500.000 више, док је Бенфика изашла са понудом да до лета позајми Пуровића са могућношћу да тада откупи његов уговор.

(МОНДО)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: slawisha on January 27, 2007, 11:30:21 AM
Prva stvar, voleo bih da Ailton ode, jer mi ga je muka gledati kako igra preko qrca.
Druga, ne verujem da smo dobili te ponude za Purovica, i treca, ako jesmo, onda je nasa uprava debilnija nego sto sam mislio jer odbiti 3 miliona za ono drvo je katastrofa.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Леса on January 27, 2007, 12:54:19 PM
3,5 милиона евра за Пуровића!Па овде се стварно не зна ко је луђи.Селта што је понудила толике паре за тог благо ретардираног дечка, или Пикси што је одбио понуду!

Наравно ако је све ово истина...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 27, 2007, 01:47:34 PM
Био сам међу првима који су рекли да је глупост доводити Аилтона. Уколико сад оде, тек ће се показати као највећа трансфер глупост протекле деценије иза партизановог Асена Николова. Безвезе.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on January 27, 2007, 02:06:18 PM
Није глупост ако нађу буадле које ће дати 500тињак хиљада за дебелог.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: kiki on January 28, 2007, 10:27:24 AM
Пикси је најавио да бисмо могли да потпишемо још два играча, оба наша. Један је из домаће лиге, а један из иностранства. Наравно, потоњи је Короман, а питање је ко је домаћи - можда Бајалица.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Иван on January 29, 2007, 12:21:20 AM
Bajalica blizu Crvene zvezde
Nedelja, 28. januar 2007. 23:41

Miloš Bajalica, najbolji fudbaler OFK Beograda ove sezone, najverovatnije će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, javio je izveštač "SOS kanala" sa priprema koje "romantičari" i ove zime obavljaju u turskom letovalištu Antaliji.

Bajalica je u nedelju prekinuo pripreme, pozdravio se sa čelnicima kluba i saigračima, napustio hotel i krenuo ka Beogradu.

On bi do kraja prelaznog roka, 31. januara, trebalo da potpiše ugovor sa Zvezdom, koja je po odlasku reprezentativca Milana Biševca u francuski Lans deficitarna upravo na poziciji štopera.

Na subotnjoj prijateljskoj utakmici protiv ruskog Zenita (2:0), trener Dušan Bajević je svih 90 minuta na terenu držao tandem Nebojša Joksimović - Vladimir Djordjević. Djordjević je u aktuelnom prelaznom roku stigao na Marakanu iz brazilskog Fluminenzea.

(MONDO, foto: MN Press)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on January 29, 2007, 09:45:30 PM
Изгледа стварно долази Бајалица..
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: dadax on January 30, 2007, 01:15:18 AM
Коначно једна добра вест
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Хитмен 49 on January 30, 2007, 03:51:11 AM
Блиц; 30. Јан. 2006.


Бајалица: Част је играти у Звезди

Црвена звезда ће од среде бити јача за два дефанзивца. Поред Владимира Ђорђевића, који је прошао припремни период шампиона у Шпанији, четворогодишњи уговор са црвено-белима потписаће и Милош Бајалица, који је јуче напустио припреме ОФК Београда у Турској.

Капитен ,,романтичара" је и ранијих година био на мети Црвене звезде, али ће трансфер бити реализован тек ове зиме.

- У клубу су ми рекли да кренем за Београд јер ме тамо чекају представници новог клуба. Још не знам о коме се ради - покушао је Бајалица да прикрије најављену промоцију на ,,Маракани".  ;pljuga

У тренуцима док је јуче чекао авион за Београд, штопер плаво-белих је ипак попустио.

- Биће ми част да носим Звездин дрес. То је ипак наш највећи клуб - поручио је он.

За разлику од Милоша Бајалице, који би у црвено-белом дресу требало да дебитује 4. фебруара против јужнокорејског Пусана, Владимир Ђорђевић је на припремама у Марбељи већ одиграо три утакмице под Звездиним грбом.

- Обрадовао сам се када сам чуо да су из Бразила коначно стигли папири са којима могу и званично да приступим нашем највећем клубу. У досадашњем делу припрема сам се уверио да је атмосфера у екипи одлична. Свестан сам конкуренције, а самим тим сам и изузетно мотивисан да се кроз рад на тренинзима изборим за место у тиму - изјавио је Ђорђевић, који ће бити лиценциран под бројем шест.

Стеван Стојановић, генерални менаџер Црвене звезде, каже да Милош Бајалица и Владимир Ђорђевић нису последњи на листи жеља зимских појачања.


- Прелазни рок траје до 31. јануара и до тада ћемо дати све од себе да доведемо Огњена Коромана. Он има велику шансу да дође на ,,Маракану", али се за све и даље пита менаџер Портсмута Хари Реднап. Било како било, сматрамо да ћемо са Бурзановићем, Ђорђевићем и сада Бајалицом бити јачи на пролеће. Још раније смо показали интересовање за капитена ОФК Београда, али ни сада није касно за реализацију трансфера - изјавио је Стеван Стојановић.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Хитмен 49 on January 31, 2007, 06:03:15 PM
Владимир Ђорђевић званично у Црвеној звезди
31.01.2007

Уговор потписан на четири године


Владимир Ђорђевић је у среду потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом и појачао конкуренцију на позицији штопера у нашем тиму.

Овај 24-годишњи фудбалер каже да му се доласком у Звезду испунило све о чему је маштао на почетку каријере.



"Из нишког Радничког сам отишао у Бразил, земљу која живи за фудбал, и после годину дана сам се вратио у Србију и то у наш највећи клуб који има најбоље навијаче на свету", рекао је Ђорђевић и наставио:

"Прошао сам први део припрема са Звездом и сјајно сам прихваћен од саиграча. Атмосфера у екипи је заиста сјајна. Конкуренција на ком играм је оштра, али то је само мотив више да се покажем у најбољем светлу. Надам се да ћу оправдати указано поверење и помоћи клубу да да оствари свој циљ, а то је одбрана дупле круне".



Спортски менаџер Стеван Стојановић је истакао да је задовољан оним што Ђорђевић показује у првим данима свог борабка у Црвеној звезди и додао да се очекује да до краја прелазног рока буде још појачања.

"Са ОФК Београдом смо се договорили око трансфера Милоша Бајалице и преостаје да утаначимо детаље уговора. Очекујем да све буде завршено данас на обострано задовољство. Када је реч о Огњену Короману, жеља да дође у наше редове постоји, али тренутно све зависи од Терека, са којим је под уговором, и Портсмута, где је тренутно на позајмици", изјавио је Стојановић.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Иван on January 31, 2007, 09:40:30 PM
Zvezda dovodi Seada Bandu iz Lećea
Sreda, 31. januar 2007. 20:50

Nakon Vladimira Djordjevića, koji je u utorak potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, beogradski klub doveo je još jednog štopera.

Kako prenosi "Blic", u pitanju je mladi fudbaler Lećea Sead Banda, koji će sa aktuelnim srpskim šampionom potpisati četvorogodišnji ugovor.

Banda je karijeru počeo u nikšićkoj Sutjesci, a bio je član kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

(MONDO)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Ђоле on January 31, 2007, 10:16:59 PM
Сеад?????!!!!!!Ма дааааај...
Уосталом Гај,Туторић,Ђорђевић,Јоксимовић...све штопери,шта ће нам сад овај Банда...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on January 31, 2007, 10:24:56 PM
Quote from: "Djole"Сеад?????!!!!!!Ма дааааај...
Уосталом Гај,Туторић,Ђорђевић,Јоксимовић...све штопери,шта ће нам сад овај Банда...

:lol: Наследник Сеада Сушића.  :lol: Јел ово неко зајебава, а?
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Бока on January 31, 2007, 11:16:25 PM
Банда има 18 година ваљда. Још увек је клинац и неће играти за први тим. Доведен је као потенцијал-таленат за нека будућа времена. Мада доста нам је шарен састав. Мислим да би нама најбоље било да следећи део првенства одиграмо у формацији 4-5-1.

Позади Баста, Гај, Бајалица (ако дође), Ђорђевић средина Милијаш, Кастиљо, Миловановић, Тришовић, офанзивни Бурзановић и напад Ђокић или Пуровић.

Мислим да ако играмо 4-4-2 играмо са играчем мање, јер Аилтон или Пуровић или Ђокић заједно не иду, а имамо квалитетне играче средине терена који могу да буду и добри гол играчи.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on January 31, 2007, 11:56:43 PM
90. годиште је тај ваљда
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Nesho on February 01, 2007, 11:42:33 AM
Је ли то онај што је из Сутјеске прешао у Леће ?
За њега се причало да је екстра таленат
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on February 01, 2007, 12:09:25 PM
Quote from: "Nesho"Је ли то онај што је из Сутјеске прешао у Леће ?
За њега се причало да је екстра таленат
Да то је тај, иначе он је 1990. годиште.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Alco Boy 40 on February 01, 2007, 12:41:42 PM
Sta bi sa Bajalicom i Koromanom,zar prelazni rok nije do 31.1.2007.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Maximiliano on February 01, 2007, 04:14:18 PM
Да, несто се одужио тај параграф на верност! Несто сам се унервoзио, комшијама је отишо Ђорђевић.....
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Eribo on February 01, 2007, 04:14:48 PM
Quote from: "Alco Boy 40"Sta bi sa Bajalicom i Koromanom,zar prelazni rok nije do 31.1.2007.

Код нас је ваљда до 4. фебруара.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Red Empire on February 01, 2007, 05:24:14 PM
Потписао је Бајалица ...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on February 01, 2007, 06:54:07 PM
Извор Мондо :

Фудбалски клуб Црвена звезда довео је и треће појачање у зимском прелазном року, досадашњег одбрамбеног играча ОФК Београда Милоша Бајалицу.

Бајалица је постигао договор са челницима Звезде да у наредне четири године носи црвено-бели дрес.

Представљање 26-годишњег фудбалера најављено је за петак у просторијама клуба. Одмах потом, Бајалица ће се прикључити тиму и отпутовати са новим саиграчима на други део припрема на Кипру.

Пре Бајалице у Црвену звезду су ове зиме дошли и Игор Бурзановић и Владимир Ђорђевић, а преговори су у току око ангажовања Огњена Коромана.
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on February 01, 2007, 07:08:01 PM
И на званичном сајту пише за Бајалицу, дакле дошао је.
Мислим да у Европи прелазни рок траје до 31.1. тако да је за Коромана касно..... можда и гријешим....
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: slobodan11 on February 01, 2007, 08:06:37 PM
Прелазни рок у Енглеској је просо, сад мозда није у Русији посто је он играц Терека, ко це га знат ста сад вази!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Mikelandjelo on February 01, 2007, 09:18:25 PM
У Србији трансфер рок траје до 5. фебруара, тако да нас боли курац што је завршен прелазни рок у Енглеској, као и докле траје у Русији. Битно је да код нас траје још четири дана. И све до петог у поноћ можемо довести било ког играча, било одакле, у овом случају Коромана. Побогу, људи, играте ли ви менаџера?  :D
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Verbal Kint on February 01, 2007, 09:21:12 PM
Quote from: "slobodan11"Прелазни рок у Енглеској је просо, сад мозда није у Русији посто је он играц Терека, ко це га знат ста сад вази!

Ко це га знат ста сад вази.. мозда додје мозда це ипак цак и сацека јос па опет после додје..ја верујем да це стојковиц све постици како зелимо..мада се пласим да не буде просо воз..
ај зивели!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Johnny Blaze on February 01, 2007, 09:34:17 PM
Quote from: "Verbal Kint"

Ко це га знат ста сад вази.. мозда додје мозда це ипак цак и сацека јос па опет после додје..ја верујем да це стојковиц све постици како зелимо..мада се пласим да не буде просо воз..
ај зивели!
Да ли си ти нормалан ?
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Verbal Kint on February 02, 2007, 12:25:50 AM
Хахаха..па коњи једни погледајте цитат..
ај живи били...

Све у свему мислим да је довођење Коромана тежак промашај..играч коме треба да плаћамо озбиљан кеш да код нас вида ране..и да запали кад је најважније..Чему то? И уз то све..тако се квари атмосфера у тиму, јер ће он такав заузимати некоме место...
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: cazzo_FCRS_forever on February 02, 2007, 01:17:38 PM
ako je ovo tacno onda je on prvi fudbaler posle piksija kojeg su navijaci sacekali i  pozeleli dobrodoslicu. jos mu poklonili sal!!!


http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=790&News=790
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: North_RS on February 02, 2007, 04:30:04 PM
Боље Кизо да му испод аватара напишеш... Данац који ништа не зна...  :D
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: North_RS on February 02, 2007, 04:37:18 PM
И немој те више људи да се трипујете да играчи као нешто воле Зведу, нас Делије и још бла, бла, бла... што потекне из њихових уста... Ево чист пример вам је Марко Пантелић! Који је пре два дана за црногорске новине ДАН изјавио како је Херта клуб о коме је сањао и у коме ће сигурно каријеру завршити... А да ли се можда сећате шта је тај исти наш капитен Марко говори о Звезди?! Зато пустите ту причу људи и нема више потребе ниједног играча да дичемо у небеса и спомињемо његово име на Северу! (осим ако га баш неким гестом не заслужи!)
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: Игор on February 02, 2007, 04:47:52 PM
Воли дрес, а не играча који га носи !!!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: North_RS on February 02, 2007, 04:50:49 PM
ВОЛИ ЗВЕЗДУ, СРБИЈУ, ПРАВОСЛАВЉЕ!!!
Title: Прелазни рок јануар 2007
Post by: КББ on February 02, 2007, 04:54:24 PM
Волите ви да усерете сваку тему па то ти је...