Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ЗаЈебант Јуни

1
Пивница / Одг: Одг: Графити
February 18, 2009, 10:48:12 PM
Quote from: kscz on February 17, 2009, 02:15:46 PM
Пусти Сампдорију, ко их јебе, зна се ко су нам братски клубови, нећемо као глодари да се шлихтамо коме год стигнемо...

Опет нигде везе, који је теби... Тема се зове сваштара, колико ја знам. Ако кажем да ми се свиђа граф и да готивим Сампдорију, не значи да би продао буљу за њих, стога нее капирам чему онда твоје баљезгање, живи брате и пусти друге да живе! Ај уздравље
2
Пивница / Одг: Графити
February 17, 2009, 12:22:07 AM
Quote from: kscz on February 16, 2009, 06:36:36 PM
Чему графити неких тамо индијанаца, који нам нису нико и ништа ???

Какве везе има, одлични су графити бато, најјачи су ми ови од Сампдорије (Ultras Tito), тај клуб много готивим!
3
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 11, 2009, 08:26:41 PM
Брате, ево реци да сам расиста или шта год, заболе ме патка, али слободно могу да кажем да мрзим цигане. Од малих ногу сам имао проблема са њима, увек су се скупљали иза школе, и цимали далеко млађу децу од њих, а кад наиђу на неког бају својих година, да ви'ш како уфате тутањ или крену да мољакају!
Није за џабе циган карактерна особина. Све би ја то у један воз па за Индију!!!
4
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 11, 2009, 04:30:30 PM
НИје нормално, колико се само толерише и повлађује тој гамади, па онда кaд се мало опасуљиш извалиш да су Срби мањина у Србији!
5
Пази имају и они неку своју мутантну песму којој су натакарили тај део `Зови само зови, сви ће соколови...`, тако да можда си се и преварио, можда и не, али ако је баш тако као што тврдиш, онда те је укењало за пехар што си ухватио тако редак тренутак да видиш тако нешто.
Мене и рибицу нису хтели да услуже летос у два кафића у Дубровнику, а како су нас извалили да смо Срби, питај Бога. Тако да рекох себи, тамо никад више, бар не као туриста!
6
Схвати их како хоћеш, али ће број људи на истоку и западу бити за трећину мањи због јебених цена, па види онда колико су паметни!