Quote from: "Nesho"
Зар више вјерујете новинама него Пиксију, који је данас изјавио да Бајевић сигурно остаје.

Шта је све Пикси рекао па порекао....

Quote from: "goku"
Quote from: "Nesho"
Зар више вјерујете новинама него Пиксију, који је данас изјавио да Бајевић сигурно остаје.

Шта је све Пикси рекао па порекао....

Hajde navedi. Nije mi cilj da branim Pixija nego nesto ne mogu da se setim sta je to rekao pa slagao. Secam se da je rekao da necemo prodati Zigu prosle zime pa je to obecanje odrzao. Iako smo mogli da uzmemo duplo vise para.

Mozda neki zale za zlatnim Dzajkinim vremenima kad su igraci prodavani bez ikakvog plana i svake sezone obecavan tim koji ce za 2-3 godine da igra LS.

За сваког играча који је отишао су лагали да неће бити продан.

Замисли нови тренер Црвене Звезде да буде Илија Петковић
па мислим да би их онда требало спалити све  :megafon
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Quote from: "Woodoo"...nesto ne mogu da se setim sta je to rekao pa slagao...

- "U najkraćem, 10. jula 1986. godine došao sam na "Marakanu" kao momak koji igrački obećava. Institucija zvana Crvena zvezda me je izgradila fudbalski na terenu, a ljudski van njega. Možda se vratim tačno 19 godina kasnije (i bukvalno, jer se kao datum izborne Skupštine nezvanično pominje upravo 10. jul). Vraćam se bez lažne skromnosti, kao prava ličnost: Otac troje dece, suprug, dugogodišnji reprezentativac, internacionalac, član Tehničke komisije UEFA, Fudbalskog komiteta FIFA, Ambasador FIFA u borbi protiv rasizma i u prethodne četiri godine predsednik Fudbalskog saveza SCG. Kao takav, kadar sam da se odužim. Mnogi koji su mi te 1986. godine pomogli, sada nisu ovde. Stvaranjem trofejnog tima, uređenjem našeg klupskog prostora i kompetentnim razvojem, sada ću ja pomoći nekim novim ljudima."

Било би јако лепо када би Пикси помогао неким "новим људима" да се фудбалски изграде и постану неке нове Звездине Звезде.  
Али не верујем да је распродаја младих потенцијала пут да се ово обећање испуни.

- "Finansije nisu i neće biti ono što će nas kočiti. Novac se mnogo lakše pronalazi nego jedan pravi igrač ili trener. Pare se štampaju, zvezde se rađaju."

Два најбоља играча из претходне сезоне продата су у рекордном року без икаквих најава уочи летњих припрема и квалификација за ЛШ! Продати су за сићу. Бар је званична цена "сића". Овај потез могу да "разумем" једино ако је "на црно" узета нека већа кинта...

- "Paralelno sa stvaranjem moćnog prvog tima, brinućemo se i o omladinskoj školi. Planiram šampionsku mašineriju. Želim da milionska armija zvezdinih "delija" bude srećna, zadovoljna i ponosna. Oni će biti ogledalo našeg rada. Od kandidata se očekuju predizborna obećanja. Pod jedan, imao sam privilegiju da često tokom igračke karijere budem kapiten. Tu ulogu ću da zadržim, biću kapiten novog rukovodećeg tima spremnog za organizacione, kadrovske i druge promene.

Pod dva, u Japanu sam živeo osam sati unapred u odnosu na moj Beograd i moju domovinu. Trudiću se da našu Crvenu zvezdu odvedem isto toliko unapred, daleko ispred svih, da je približim krovu fudbalske Evrope i fudbalskog sveta. Bili smo tamo. Vratimo giganta na njegovo mesto. To je nama crveno-belima poznat put. Za Zvezdu sam, u svojim najboljim godinama, spreman da dam najbolji deo sebe."


Богами, како смо започели сезону, на супротном смо путу од пута ка "крову фудбалске Европе". Политика "продај скупо - купи јефтино" је коцкарски, расипнички и клошарски начин размишљања. И тешко да ће нам у витрине донети пехаре и трофеје.

"Procene pokazauju da šest milioni ljudi širom planete navijaju za Zvezdu. Slušaću ih tokom utakmice, pratiću njihov huk. I razumeću ih vrlo dobro, znajte to. Znam šta koji zvižduk znači, znam kada je aplauz pun, a kada prazan, znam poruku praznih stolica. Gledaćete me i u svlačionici, i na terenu, i u kancelariji. Ne da bih naređivao ko šta da radi, već da bih lično izgradio osećaj zajedništva i kolektiv vredan uspeha. Greške ću prvo tražiti u sebi, a tek onda u drugima."  

 namigivanje

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"
Quote from: "Woodoo"...nesto ne mogu da se setim sta je to rekao pa slagao...
"Finansije nisu i neće biti ono što će nas kočiti. Novac se mnogo lakše pronalazi nego jedan pravi igrač ili trener. Pare se štampaju, zvezde se rađaju."[/i]

A cekaj sta smo ocekivali da ce jednostavno da dodje sa 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova??? Prva(druga) godina je bolna, ali ja ocekujem od njega da od ove polusezone pare zaista prestanu da budu problem. E sad, prodani su dobri igraci zato sto lose niko nije hteo da kupi.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "lucky_star"

Било би јако лепо када би Пикси помогао неким "новим људима" да се фудбалски изграде и постану неке нове Звездине Звезде.  
Али не верујем да је распродаја младих потенцијала пут да се ово обећање испуни.

Два најбоља играча из претходне сезоне продата су у рекордном року без икаквих најава уочи летњих припрема и квалификација за ЛШ! Продати су за сићу. Бар је званична цена "сића". Овај потез могу да "разумем" једино ако је "на црно" узета нека већа кинта...

Богами, како смо започели сезону, на супротном смо путу од пута ка "крову фудбалске Европе". Политика "продај скупо - купи јефтино" је коцкарски, расипнички и клошарски начин размишљања. И тешко да ће нам у витрине донети пехаре и трофеје.

Да би играч могао да постане Звездина звезда прво мора да жели да остане у тој Звезди. И да остави траг. Ниједан играч који је отишао није отишао на силу а једино је Жигић оставио траг.
Јесмо имали много талентоване клинце, али они тек теба да се доказују. Наша лига дефинитивно није место за то, и ако се неко од њих докаже преко скидам му капу. Овако, једино залим за Жигићем.
Ти исти клинци нису били 100% у власништву клуба него су имали уговоре са разноразним менаџерима и сумњивим ликовима па смо од сваког добили дупло мање него што је требало.
И мени је било жао кад је отишао Стојковић, али нисам приметио да је и он делио моја осећања. За сад се његов изостанак не примећује јер су нам у извештајима са текми голмани углавном играчи утакмице.
Луковић је био добар али ни близу толико колико га хвале. Да није тако не би га одмах проследили у Асколи. Већи нам је проблем од његовог одласка недолазак другог левог бека па морамо да импровизујемо са крилима.
Твоја прича о званичној лови и лови на црно је заоставштина Џајкиног времена. Колико год био заслужан за титулу ЕШ он нам је уништио клуб и све ово је још увек последица његове заоставштине.
Продај скупо купи јефтино је једини начин да клуб у кратком року проба да задржи титулу и евентуално уради нешто у Европи. Како би га тек пљували да је направио нагли рез и кренуо у тоталну реорганизацију.
А то како смо почели сезону, хм, нико се није надао да ће екипа овако да игра под Бајевићем. Вероватно је Пикси крив што је у клуб довео најбољег Српског тренера тренутно (Антића не рачунам јер је гробар). Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Зато пустите човека да ради па тек онда дајте суд о резултатима рада. Није било оволико негативних коментара ни у време кад смо били у много већој дубиози.

Vidim da autor ovog podugackog teksta gore iznad ocekuje da se igraci ne prodaju, da cjene ulzanica budu niske ili cak da je ulaz besplatan, a da tim bude u vrhu evrope bez ikakvih novcanih problema. E brale ne moze tako, narocito ne u Srbiji.

Quote from: "Milos_cz"A cekaj sta smo ocekivali da ce jednostavno da dodje sa 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova???

Vecernje novosti, 2.9.2006.

VRAĆENI DUGOVI

PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojković.

Ako vec imas nameru da branis seljaka iz pasi poljane onda barem prati sta baljezga po novinama.

Pa dobro, sta vi hocete od Pixija i Dike?

Da nam u jednoj sezoni vrate dugove, koji su se na pocetku sezone nagomilali na 8.9 Mio €, da u istom vremenu zadrzi najbolje igrace i da jos dovede par igraca, sa kojima bi se kvalifikovali za LS?! I jos uz to, naravno, da ne racunamo tekuce troskove, koji se sami od sebe placaju?! Jesu li tu neki od vas normalni?! Sta vam je ljudi?!

Cinjenica je da smo pod Pixijem osvojili duplu krunu, zar ne? Cinjenica je, da su prodajom igraca u vecini vraceni dugovi! Doveo je po titulama gotovo naseg najboljeg trenera! I vi sada tu kenjate po njemu. Vi mislite da to sve jednostavno ide, da lova lezi na podu i da je samo treba podici. U posranoj Srbiji nema pravog sponzora, koji moze ili zeli da odresi kesu i investira u nas klub, prodaja igraca jeste gotovo jedini nacin, na koji mozemo finansijski da prezivimo. Pa ni u najbolja vremena nismo mogli zadrzati igrace. Poslje trijumfa u KES tj. 1992 sve su nam zapadni klubovi pokupovali, kako onda nece sada?

Ako vam nije jasno - mi tek SADA krecemo od nule! Sada, a ne prije godinu dana, kada je Pixi dosao! I to stvarno od nule! Kako finansijski, tako i sportski! Zalosno, ali tako je.

I jos nesto: siguran sam da nijedan igrac CZ ne bi otisao iz kluba, da on to nije htio. Isto kao i Bajevic. Nije Pixi kriv, sto Bajevic kod prve inostrane ponude pregovara sa PAO. Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.

Quote from: "Sima"
Quote from: "Milos_cz"A cekaj sta smo ocekivali da ce jednostavno da dodje sa 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova???

Vecernje novosti, 2.9.2006.

VRAĆENI DUGOVI

PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojković.

Ako vec imas nameru da branis seljaka iz pasi poljane onda barem prati sta baljezga po novinama.

A ti pre nego sto kritikujes, procitaj kontekst ovog posta.

Quote from: "Milos_cz"A cekaj sta smo ocekivali da ce jednostavno da dodje sa 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova???
Ovo je receno u smislu - Pa naravno da je VRATIO DUGOVE, i naravno da je to jedino moglo da se uradi prodajom igraca.
Onda ide citirana recenica: "Pa nismo valjda ocekivali da ce IZ SVOG DZEPA da izvadi 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova".

A ti nastavi da ga napadas. Videces za godinu, dve na sta ce Zvezda liciti.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

А вратио је дугове тако што је распродао 15 играча?!Па то је могао да уради ко хоће.

Quote from: "Woodoo"Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке. Под Пиксијем смо у сезони 05/06 остварили на спортском плану исти резултат као и под Џајком у сезони 03/04 (Дупла круна + пролаз у првом колу Купа УЕФА). После те сезоне се Пикси послужио управо Џајкиним рецептом и продао чак 7 стандардних првотимаца у једном прелазном року.

Quote from: "DelijaHH"U posranoj Srbiji
Мани се ти који си запалио у Дојчланд да причаш о Србији у овом контексту.

Quote from: "DelijaHH"Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.
НЕ! Пикси држи његов уговор. Без обзира да ли Бајевић хоће или неће да иде, његова је дужност да га НЕ ПУСТИ, ако се већ толико бусао тиме да је довео највећег српског тренера.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Pa pijanac, ako drzis Srbiju za svjetsku silu u ekonomskom pogledu, onda si ti vjerovatno jedini! Ljubav prema zemlji ne bi trebala da pravi ljude sljepim, zar ne?!

Drugo, nisam opicio za Deutschland, nego jesam iz Deutschland. Imas problem sa tim?!

Naravno, da je Pixi zaduzen da zadrzi Bajevica. Kako stvari stoje, tako ce to i biti! Dakle, hajka se je vjerovatno dizala za dzabe.

Medjutim, ono sto mi se nikako ne svidja, je da se nakon svakog poteza Pixija pljuje po njemu, a da nije on dosao, bili bi sada u jos gorem (finansijskom) stanju, jer bi se stara politika nastavljala. Jeste on  prodao pola tima (sto bi i moja baba znala), ali je vratio dugove i jedan dio novca odmah reinvestirao (Gaj, Kastijo i Ailton). Za vrijeme Dzajica su se nazalost igraci prodavali, a dovodili anonimci i da sve bude jos gore, neki od igraca cak nisu ni bili u "vlasnistvu" kluba. Sada se na to gleda i nece se desiti da pola kolaca od obestecenja pripadne menadzerima! To je velika razlika.

Takodjer je logicno da smo i pod Dzajkom osvojili duplu krunu (kao sto je neko gore od vas tacno naveo), samo i tu postoji jedna velika razlika: Pixi je to napravio vec u prvoj sezoni, a u koliko godina Dzajic?! Pixi nije mogao napraviti i osvojiti vise, kada jeste samo godinu dana na celu! Pustite neka radi ovu sezonu, bice vremena da ga izkritikujemo i "izmuzemo", ako bude radio kao i njegov prethodnik.

Da se ne bi krivo razumjeli, Dzaja je Zvezdina legenda, samo nazalost u zadnjim godinama je napravio dosta los posao - u prvom pogledu gledavsi finansije. To je cinjenica i sada njegov nasljednik "ispasta".

Naravno, za godinu-dve, Pixi se nece moci vise "vaditi" sa dugovima. Sad cemo da vidimo, koliko on toga zna, a koliko ne!

Poz.

Quote from: "Pijanac"
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке.

Не мрзим Џајку али га ни не волим. А то да нам је скоро уништио клуб то стоји. Ова управа има право да се вади на прошлу јер је то реалност, па прошло је само мало више од годину дана од кад раде. А шта ће бити за 50 година видећемо. И да ли ти видиш некога за кога мислиш да би сада боље радио Пиксијев посао? Ја не видим.

:jebanje  Вас и Џаја и Пикси у пакету...'

Ове форуме и други читају...

Ајде мало о'ладите...

Quote from: "Бока":jebanje  Вас и Џаја и Пикси у пакету...'

Ове форуме и други читају...

Ајде мало о'ладите...

Имаш право, доста је било са причом о Џаји и Пиксију  :bes . У четвртак нас чека Либерец, једна од најважнјих текма ове сезоне ако мислите да помогнете, дођите на стадион и навијајте.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "DelijaHH"

Drugo, nisam opicio za Deutschland, nego jesam iz Deutschland. Imas problem sa tim?!



ali ne mozes tako da prichas za SRBIJU..."posrana"
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Mislio sam na ekonomsku situaciju, a nisam to eksplicitno rekao, tako da stvarno zvuci, da je Srbija sranje! Sorry za to!

Quote from: "Pijanac"
Quote from: "Woodoo"Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке. Под Пиксијем смо у сезони 05/06 остварили на спортском плану исти резултат као и под Џајком у сезони 03/04 (Дупла круна + пролаз у првом колу Купа УЕФА). После те сезоне се Пикси послужио управо Џајкиним рецептом и продао чак 7 стандардних првотимаца у једном прелазном року.

Quote from: "DelijaHH"Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.
НЕ! Пикси држи његов уговор. Без обзира да ли Бајевић хоће или неће да иде, његова је дужност да га НЕ ПУСТИ, ако се већ толико бусао тиме да је довео највећег српског тренера.

Не стајем ни на једну страну али сећате се колико година смо били у сенци пакистанаца и од 91 ми смо ако се не варам освојили 3-4 титуле они дупло више Пикси је већ у првој сезони освојио дуплу круну и играли смо 5 мечева у европи из које смо несретним сплетом околности испали...Пикси је продавао играче али да би се дуг вратио то је и морао да уради не знам како другачије би и могло трагедија би била после свих ових продаја да смо опет у дугу а ако је пикси рекао да нисмо верујем му а ако јесмо онда стварно не видим разлику између ове и претходне управе.Пикси јесте продао играче али је довео солидна и звучна појачања без обзира дал сад Аилтон добро игра дал је у форми Пиксијев задатак је био да доведе достајне замене за продате играче и то је он и урадио...Пре 3-4 сезоне као главна појачања су били Спалевић,Ораховац....Још нешто ако играч или тренер хоће да иде може пикси или било ко други да каже не може ал тај играч ће убрзо бити незадовољан,неће се залагати...е шта ће нам као такав неко у тиму не треба нам...Још нешто олако пљујете по легенди Џајићу заборављате неке ствари...И сигуран сам да су ситуацији код нас у његово време највише кумовали његови сарадници а не само он.