Quote from: "North_Side011"Perovic je jedan kreativan igrac sredine terena i tako se i ponasa.
Perovic je jedan najobicniji balvan koji je zalutao u prvi tim, i tako se i ponasa.

Na moju zalost, veceras je i Milijas bio krajnje prosecan. Ne znam sta se desava s njim - nadam se da ce se uskoro vratiti u formu, a ne sumnjam da ce onda i Bajevic da mu pruzi vecu minutazu.

Andjelkovic sasvim solidan u ofanzivi, a u odbrani mi je nakon Perketa svako dobar, tako da nisam objektivan.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Dobro, dobro. Pobjeda je pobjeda.

Zadnjih 6 godina na pocetku smo lose igrali ali i gubili. Ove, eto igra nijne nesto, ali bodovi su tu.

@Devil,ne bih se s' tobom slozio da je Perovic balvan,mislim da se malo pogubio zbog cinjenice da mu Bajevic nije pronasao pravu ulogu i nije ga stavio na pravu poziciju.On je trenutno u krizi i to se vidi iz aviona.Ali bas da je balvan,nije tako-seti se skorasnje proslosti i derbija na MARAKANI kada je polomio kicmu Nadju i zakucao loptu u mrezu,seti se njegovog debija u "vecitom derbiju" kada je prosao po levom boku i uvalio gol onom mrtvom Panticu.Ne bih da nabrajam dalje,ali u proteklih par godina on je imao svoj ucinak u pobedama i titulama i to ne na mestu levog beka.Ali nemam nameru da ga branim,ako je stvarno dobar morace pod hitno da prebrodi krizu,nastavi da trenira i nametne se treneru.
Kao sto sam u proteklih par postova tvrdio,Andjelkovic se pokazao kao pravo resenje na levom beku.Smatram da je on prakticno na ovoj tekmi obezbedio sebi startnu poziciju u narednim utakmicama.Naravno da to nije vanserijski,ali opet se pomavljam uz adekvatan rad i konstantno igranje u prvih 11 on ce biti ono sto nam je potrebno.Mislim da je Andjekovic razuverio i Bajevica i upravu oko dovodjenja Trisovica jasno stavljajuci do znanja da se na njega moze ozbiljno racunati.Slazem se sa svima vama oko cinjenice da bi Nenad Milijas morao vise da igra jer realno gledano za takvog igraca prosto mora da ima mesta u prvoj postavi.Georgijev,Jankovic(nasi glavni tehnicari) su se trudili i pokusavali i to se ceni,ali igracima ovakvog tipa kisa,kao sto smo videli ume da napravi problem.
U svakom slucaju bledo i dosta lose izdanje CRVENE ZVEZDE sinoc,u prvenstvenim tekmama to mora mnogo ozbiljnije i odlucnije.Nadam se poboljsanju igre pred Milan,iako sama igra nece mnogo uticati na rezultat,jer mislim da ce presudni biti motivacija,zelja,borbenost i naravno koncentracija... ;pljuga
______________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Quote from: "North_Side011"Ne bih da nabrajam dalje,ali u proteklih par godina on je imao svoj ucinak u pobedama i titulama i to ne na mestu levog beka.Ali nemam nameru da ga branim,ako je stvarno dobar morace pod hitno da prebrodi krizu,nastavi da trenira i nametne se treneru.
E фора је у томе што немаш шта даље да набрајаш.Евентуални неки бљесак с времена на време и то је то.Три године је он у првом тиму и ништа није напредовао ич ни мало,неће бити да је то само да тренера већ и до њега,тј да нема квалитет као што су наши вајни спортски новинари писали да има.
Тако да бих се сложио са Девилом да је он најобичнији балван.Наравно то је само моје мишљење.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Svaka čast za gol u derbiju i lomljenje Nađa, ali to je jedini bljesak Marka Perovića u dresu Zvezde. Nek mi neko kaže kad je on to još dobro igrao ceo meč. Iskreno, jedva čekam da on ode negdje, a teško da ću to skoro dočekati. Nadam se samo da ga je Anđelković istisnuo iz tima.



Пазите није баш тако што се Перовића тиче имао је он добрих утакмица али сада стварно није у форми плус што га Бајевић сељака са једног места на друго...Није баш лако да једној текми играш бека на другој играш везног итд не може тако лако то да функционише плус дефинитивно није у форми.А ни прошле године није много играо код Зенге.Не знам можда је рано још за давање оцена видећемо још.

Иначе читам Бајевић хоће да доведе Мутавџића мислим да му не треба да је Анћелковић наставити са добрим партијама само му треба утакмица још у ногама јер му је синоћња ако се не варам била прва ове сезоне а иначе ме је прошле сезоне одушевио у Земуну тад ми чинило да Луковић није бољи пуно од њега.А Мутавџић плус има 30 и кусур година.

A ko ce nam igrati levog beka ukoliko se Andjelkovic povredi/dobije kartone? Da ne spominjem njegovo neiskustvo.
..baklje gore, pesma cigana...

Мислим да је Перовић имао довољно времена у протекле 3 сезоне да се докаже и да напредује, али изгледа да он више не може, да је достигао свој лимит. Свака част за игре у два дербија, али мислим да је он најбоље решење за играча који улази са клупе, да одмени некога пуно, пуно бољега од њега.
А што се тиче Анђелковића, мислим да би требало да одигра 10-ак утакмица(и неку европску) у првом тиму па тек онда да видимо где је. За сада обећава и у сваком случају је боље решење од Перовића на тој позицији.

Quote from: "kiki"A ko ce nam igrati levog beka ukoliko se Andjelkovic povredi/dobije kartone? Da ne spominjem njegovo neiskustvo.

пре бих ставио неког кадета да му буде резерва за не дај боже него да доводим 30-годишњаке плус што је Мутавџић рекао да му је примарније да игра у иностанству него у Звезди.

Vladimir Mudrinic je pozajmljen Smederevu.

Quote from: "Johnny Blaze"Vladimir Mudrinic je pozajmljen Smederevu.

Немогуће!!!Како ћемо без њега?

Quote from: "Johnny Blaze"Vladimir Mudrinic je pozajmljen Smederevu.

Коначно, још само да се решимо Кривог и  :sampion

Quotekiki Posted: Mon Aug 14, 2006 2:28 pm    Post subject:  

--------------------------------------------------------------------------------

A ko ce nam igrati levog beka ukoliko se Andjelkovic povredi/dobije kartone? Da ne spominjem njegovo neiskustvo.

Луковић :(

Баста на десно крило,Мивела на лево,Жигић као либеро,а Бошко Ђуровски може да помаже са клупе и саплиће противничке играче уз аут-линију и не треба ти онда леви бек :D

Quote from: "Igor_RS"

Коначно, још само да се решимо Кривог и  :sampion

Како да се решимо Кривокапића,он је звездина десетка!!!

Potencijalno pojačanje Crvene zvezde na poziciji levog beka, odložiće na nekoliko dana svoju eventualnu selidbu na Marakanu.

Dvadesetdevetogodišnji Aleksandar Mutavdžić trenutno boravi u trening kampu francuskog drugoligaša Šaterua, gde će pokušati da se nametne stručnom štabu. Proba će trajati nekoliko dana, tako da od odgovora Francuza zavisi hoće li Mutavdžić potpisati ugovor sa "crveno-belima" kako najavljuju beogradski mediji.

Postavlja se, međutim, pitanje da li vredi dovoditi fudbalera u redove srpskog šampiona koji ne može da prođe u francuskom drugoligašu.

и дали вреди доводити играча којем је примарније да игра у француској другој лиги па ако не прође тамо да дође код нас :bes страшно не би га довео па макар због тога Жигић играо левог бека.

A jos bira izmedju Zvezde i Saterua....Strashno... :boks
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Ako ispadnemo od Milana, onda je licno mislim da nema potrebe da se dovodi bilo ko vise u ovom prelaznom roku, a narocito ne ovaj Mutavdzic. Andjelokovic je dobar za prvenstvo i kup Uefa,a ima Perovica za rezervu.

e ako prodjemo Milan, onda treba da se dovede eventualno Trisovic ili neko njemu slican. ali opet ne ovaj Mutavdzic, pa ako on treba da razmislja koga da izabere izmedju Zvezde i Saterua onda mu treba pomoci i napraviti da mu izbor bude mnogo jednostavan.

Pa nismo partizan da dovodimo neke tamo....

Quote from: "SerbianEagle"Ako ispadnemo od Milana, onda je licno mislim da nema potrebe da se dovodi bilo ko vise u ovom prelaznom roku, a narocito ne ovaj Mutavdzic. Andjelokovic je dobar za prvenstvo i kup Uefa,a ima Perovica za rezervu.

e ako prodjemo Milan, onda treba da se dovede eventualno Trisovic ili neko njemu slican. ali opet ne ovaj Mutavdzic, pa ako on treba da razmislja koga da izabere izmedju Zvezde i Saterua onda mu treba pomoci i napraviti da mu izbor bude mnogo jednostavan.

Pa nismo partizan da dovodimo neke tamo....
I da ne prodjemo Milan imamo meceve kupa UEFA. A necu da nam tada levu stanu odbrane pokriva Perke.

Ovog Mutavog treba isprozivati ako ga dovedu.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Dosadašnji centarfor Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nikola Žigić karijeru će nastaviti u Juventusu, saznaje internet sajt Mondo. Žigić će, nakon revanša protiv Milana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, potpisati sa Juventusom trogodišnji ugovor vredan preko sedam miliona evra. Novi trener Juventusa Didije Dešam više puta je uživo gledao Žigića i, uverivši se u njegove kvalitete, odlučio da centarfora Zvezde dovede kao zamenu za Zlatana Ibrahimovića, koji je otišao u Inter. Kako Mondo saznaje, Žigić je izuzetno zadovoljan ishodom pregovora sa torinskom ,,starom damom", kao i uslovima ugovora, bez obzira na činjenicu da će Juventus sledeće sezone igrati u Seriji B. Prelaskom Žigića u italijanski klub biće okončana gotovo šestomesečna saga o transferu Zvezdinog igrača, za čije usluge su se interesovali mnogi evropski klubovi, među kojima su Hamburg, Vest Hem, Bolton i Lokomotiva iz Moskve. (Mondo)
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]