Quote from: "KizaLion"
Quote from: "Casual"
Dalmacija,klape,tovari,ovo ono... :D

Istra, moto trke u grobniku, vino, armada...  :finger

Znaci ove godine menjas lokaciju...

Sto,jel te dirao neko prosle godine ili opet nesto baksuziras?  :D

Ma kakvi, nije me niko dirao.

Za Rijeku ne planiram odmor nego gostovanje u kupu UEFA. :) Sto se tice odmora, ima tu mnogo kombinacija, ali o tome cemo na PM.

Quote from: "KizaLion"Ma kakvi, nije me niko dirao.

Za Rijeku ne planiram odmor nego gostovanje u kupu UEFA. :) Sto se tice odmora, ima tu mnogo kombinacija, ali o tome cemo na PM.

I hope they meet Rijeka kiza, than i come to because marko is on sea to  ;pivo
nschede-Beograd 1629km

Quote from: "radomir"Биће ово скупа јесен за делије....

Da pace .... poskupela i putarina ...

1. oktobar-Podgorica,mislim da smo prosle godine u ovo doba bili u Golubovcima,lepo vreme,mozda najbolje gostovanje ove sezone,ko zna.

Quote from: "маникомио"
Prvo kolo: 6. avgust (17:30h - 20:00h)
Hajduk Kula - Crvena Zvezda

Изгледа да ће се ова текма играти 7. августа (недеља).
Због сусрета са Јувентусом који је заказан за 2. август.

Све је напетије!  :D

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"
Quote from: "маникомио"
Prvo kolo: 6. avgust (17:30h - 20:00h)
Hajduk Kula - Crvena Zvezda

Изгледа да ће се ова текма играти 7. августа (недеља).
Због сусрета са Јувентусом који је заказан за 2. август.

Све је напетије!  :D

Zna li neko netsa vise u vezi ove tekme sa Juventusom?

Procitah ne gde u novinama da ce na zahtev predsednika Stojkovica od FSSCG traziti da se tekme na Mari za ovu sezonu igraju u vecernjim terminima.

Sta vi mislite o tome?
Ja sam uvek bio za, da se tekme igraju u 19 ili 20 casova, a ne ono zimi u 13:30, pa prvi smo igrali od svih timova u Evropi (cak i slovenci su znali kasnije da igraju svoje tekme).

pa to nije losa ideja, ali vise je nekako za evropske.


Inace u zurnalu pise da necemo igrati sa juveom. valjda onda i prvenstvo pocinje 6. a ne 7. kako bi se igralo da je tekma bila odrzana u torontu.

Да, отказана је текма са Јувеом, због лоших авио веза...

Али зато треба да играмо са Интером....
gt; > > ШИД < < <

Ni od Intera nishta , kolko sam prochitao sa teletexta rts-a .
Ako se dobro secam trebalo bi da igramo sa nekim shpancima ali nisam siguran .

И са Шпанцима(Левантеом) је одложена читам данас................то је требало да се игра сутра.................значи прво коло пада 6. августа у суботу ипак..................само молим Бога да буде лепо време................ако буде ова киша јебена неће бити добро никако...................

Shit,to nikako,taman smo sve isplanirali za 7 avgust,to nam lezi,da li je sigurna info(100%)da se igra 6 avgusta?

Можда ће гостовање у Бијело поље бити одложено за 31. август...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"Можда ће гостовање у Бијело поље бити одложено за 31. август...
Odlozeno.. namigivanje
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Prokleti kurac!

Onda moraju Chachak pomeriti poshto je bio predvidjen za 27. avgust.
Jebala ih reprezentacija i turnir u Ukrajini...

Пуће,ове недеље без текме,јебем их у Србију и Црну Гору и њихов пријатељски јебени турнир.................нама ваљда иду тамо Жига,Луковић ретард и још један чини ми се,а и млади играју прујатељску...............тек оне тамо суботе Вождовац кући...................јеботе 10 дана до тада,прснућу.............а таман сам планирао цело лето и све се скоро договорио за Бјело Поље,и израда....................на РТС најављују пренос оданде јуче цео дан.............у курац,јебе луд збуњеног,и даље нам је лига у говнима................једно раде,друго причају кретени....................после Вождовца ће бити екстра недеља,четвртак 25. реванш са усташама,Чачак се помера за недељу вероватно 28.,а затим среда 31. Бјело Поље пада,и онда пауза због репке 3.септембра субота и после тога 10.септембра Банатски Двор......................биће добра она недеља кад је реванш са усташама и следећа....................Чачак и Бјело Поље у 3 дана............страва,ал јебено је јел треба то дочекати,полудећу до тад...........

Quote from: "Maj 25"Prokleti kurac!

Onda moraju Chachak pomeriti poshto je bio predvidjen za 27. avgust.
Jebala ih reprezentacija i turnir u Ukrajini...

Ma mi u Bar patimo za tom tekmom chitavo ljeto i sad nam odlozhe... katastrofa...

A Hrvati u svom stilu dan pred tekmu najavljuju da nece moci da se kace transparenti na stadionu.Tako sam bar zakljucio iz naslova na SC,ali nisam clan...

"Delijama" u Zaprešiću dozvoljeni samo šalovi!
09.08.05. 18:20

Fudbalsku utakmicu između Intera i Crvene Zvezde u Zagrebu će obezbeđivati oko 1.000 hrvatskih policajaca, a 300 "Delija" će, od prelaska granice do ulaska na tribine stadiona koji prima 3.500 gledalaca, biti pregledani na tri kontrolna punkta.

Da nastavim Djoleta...

...Fudbalsku utakmicu između Intera i Crvene Zvezde u Zagrebu će obezbeđivati oko 1.000 hrvatskih policajaca, a 300 "Delija" će, od prelaska granice do ulaska na tribine stadiona koji prima 3.500 gledalaca, biti pregledani na tri kontrolna punkta.

Kako je saopšteno u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ), ova utakmica visokog sigurnosnog rizika dokazaće "da tamošnji organi javnog reda i mira mogu osigurati da meč prođe bez većih incidenata". Na konferenciji za medije zamenik direktora policije, Jakob Bukvić, istakao je da MUP za sada ne raspolaže podacima zbog kojih bi se sprečio ulazak u Hrvatsku navijačima Zvezde.

- U svim vozovima, autobusima kao i na trasi kretanja gostujućih navijača nalaziće se dovoljan broj policajaca koji će po potrebi intervenisati, a ukoliko dođe do većeg narušavanja javnog reda i mira postoji mogućnost da se i pre početka utakmice svi gostujući navijači vrate u Srbiju i Crnu Goru, rekao je Bukvić, dodavši: - I domaći navijači će se, ako narušavaju javni red i mir, udaljiti sa utakmice ili će im biti onemogućen dolazak na utakmicu. Dolazak navijača i njihov boravak na stadionu policija će snimati video-kamerama.

Ekipa Crvene zvezde u Zagreb dolazi sutra, zajedno s gostima i novinarima. Očekuje se oko 300 Zvezdinih navijača, koliko je prodato karata, rekao je zamenik načelnika PUZ-a i zapovednik "Stožera osiguranja" te utakmice Dubravko Novak. On je dodao da karata više nema, pa policija neće dozvoliti mogući dolazak nekih drugih grupa navijača.

Novak je rekao da će policija Zvezdine navijače pregledati u tri navrata: pri ulasku u Hrvatsku na graničnom prelazu, u trenutku njihovog preuzimanja i najdetaljnije - prilikom izlaska iz autobusa i ulaska na tribinu Interovog stadiona. Na tribinu će "Delije" moći da unesu jedino propisane navijačke šalove. Zagrebačka policija neće dozvoliti neprimereno skandiranje, isticanje transparenata, grbova ili neprimerenih natpisa.

Novak je rekao da su u PUZ-u održali sastanak s predstavnicima "Bad Blue Boysa", navijačima Dinama, koji su decidirano izjavili da neće niti dolaziti na utakmicu niti organizovati grupe koji će na nju otići s obrazloženjem da su oni navijači Dinama. Predstavnici Interovih navijača izjavili su da nemaju nameru praviti nered već samo sportski navijati za svoj klub.

Stadion i prilazi njemu biće tzv. "sterilna zona" za saobraćaj i pešake. Na stadion u Zaprešiću ulaziće se kroz dva službena ulaza, istočna tribina rezervirana je za domaće, a zapadna za gostujuće navijače.

Na pitanje novinara da li se razmišljalo da se Zvezdinim navijačima zabrani dolazak zbog "njihovih pretećih poruka na Internetu", Bukvić je odgovorio da se ne može reći ko Internetom šalje takve poruke.

Prvi čovek celokupnog policijskog osiguranja, Dubravko Novak, dobio je za ovu priliku apsolutna ovlašćenja po pitanju upotrebe bilo kakvih sredstava prinude predviđenih zakonom i pomoć u broju potrebnih policajaca i tehnike.
DEMO ZAJEDNO