Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - chika velja

1
Терен / Odlasci / Dolasci
January 13, 2006, 09:59:29 AM
zigicu ugovor istice 2007.ako je roma kasana prodala za 5,5 miliona, sest meseci pre isteka ugovora,za koliko ce zvezda moci da proda zigu,ako ga ne pusti na leto?
suzuki je vise neki poluspic,tako su rekli na b92
djokic ima 25 godina


e kad bi vratili purketa iz genka!!!!!!!!!!!!!!     :sampion
2
Северна трибина / Crvena Zvezda-Braga
September 17, 2005, 10:02:45 PM
sto se tice vozdovca
jedno od najboljih navijanja u  poslednje ,usudio bih se da kazem, dve tri sezone
stvarno nije bilo veze sto zvezda nema veze,pevali smo bolje nego na nekim utakmicama kad smo vodili
3
Терен / Formacija za Bragu
September 17, 2005, 09:54:09 PM
kojih se krivokapicevih dobrih igara i golova secas,ja ne mogu ni jednog
perovic,o njemu nemoj da pricam,skocice mi pritisak na 200s300
a purovic protiv vozdovca,sutno je iz kuka,tako da smo se cepali jedno 20 minuta posle suta
4
Северна трибина / Crvena Zvezda-Braga
September 17, 2005, 10:22:49 AM
ulazim na ulaz 11 i idem prem broju 9,i tamo izmedju samog ulaza i  stuba na kome je ploca poginulim delijama neki "urbani momci" zapisavaju. po kolicini tecnosti koja se slivala iz pravca zapada rekao bih da to nije bio izolovani incident.

neko je gore napisao da je ostalo 0-0 zato sto sever nije navijao,nije tacno.ostalo je 0-0 jer ovi nasi degenerici ne znaju vola da ubodu,a drugi razlog je to sto im je valter izgleda rekao da slucajno ne napadnu jer bi iz kontre mogli da prime gol.kako drugacije objasniti da u zaustavnom vremenu smucija i odbranu boli qrac da odu po loptu i ubace je u igru,cuvale su sise  nulu.

sto se tice navijanja,pa realno vodje se bez razglasa ne cuju ni u centralnim sektorima,a mozete da zamislite prema istoku i zapadu.pa protiv dvora su bolje navijala cetiri lika koji su stajali van kopa nego ceo kop.njih 250 nije moglo da se uskladi,a mozete da zamislite kako to izgleda kad 5000 i ne zna sve reci.
ona grupa prema zapadu,ne znam ko su alli ih je bilo dosta,stalno je "minirala" sipku.od njih je kretalo dusan basta,dok su vodje pevale nesto drugo,kao i uuuuuuuuuu onom camugi dok su se pevali oni "nepoznati" stihovi marsa na drinu.

sto se tice pozera,ide pesma: samo ti. do jaja pesma i mnogo bolja od oooooo zvezda ole,nju bih mogao da pevam i celo poluvreme, ali nije se dugo pevala i donekle mogu da shvatim zasto ljudi ne znaju tekst.sok je nastupio kad je krenulo dobro znaj.ako se neka pesma peva na svakom fudbalu i kosarci onda je to ta pesma,likovi okolo mumlaju.....naravno posle toga mars na drinu samo do krente i ne zalte zivot svoj u nastavku ljudima stizu poruke,gledaju u telefone ili traze nesto po dzepovima

ajde da dodam jos jednu stvar koja se desila protiv zapresica,ne znam da li su vec pisali o tome . na pocetku poluvremena ide himna nase drzave(ne scg,Srbije) ko zna peva ko ne zna ceka "refren",ajde bar su svi ustali.i u prvom i u drugom poluvremenu tokom himne izlaze  hrvati,i stoka krece da zvizdi.meni nisu jasni ti ljudi,koji patriotizam mere brojem puta kada su viknuli ubij zakolji,valjda iznad te mrznje prema hrvatsjkoj ima nesto vece ,ljubav prema SRBIJI
5
Терен / Formacija za Bragu
September 16, 2005, 10:21:34 AM
nama se onaj siroti purovic grci u napadu,ne moze da potrefi loptu,a purke ga mece iz utakmice u utakmicu

joj sto ga pustise imbecili............. :batine
6
Терен / Avram nagradjen za dosadasnji trud
December 30, 2004, 07:30:28 PM
da je zvezda dovodila svakog ko je koci davao gol imali bi 100 bolida u ekipi

verovatno si mislio na nenada stojanovica
7
Терен / Henderson u Zvezdi
December 30, 2004, 10:06:29 AM
ne znam koliko ce on pruziti u zvezdi
na utakmici u vrscu,pre ove koja je bila prekinuta,najvise je najebao upravo henderson,znam da se po sportu i zurnalu cudio gde je dosao,kakvi su to divljaci dosli iz beograda......
ako to nije bio on neka me neko ispravi
8
Терен / Avram nagradjen za dosadasnji trud
December 30, 2004, 10:04:48 AM
proslo je vreme kada je bilo dovoljno dati gol zvezdi,i u narednom prelaznom roku stici na marakanu(bogavac),a posle toga sedeti na klupi ili u lozi(bogavac)
nazalost danas nije dovoljno dati 8 od 9 golova(boban stojanovic) koje je postigla izuzetno slaba ekipa(borac cacak)
na svu srecu vujin je rekao da ce ako ratko pozeli inostrano pojacanje on i uprava uciniti sve to je u njihovoj moci,a svi mi dobro znamo koliku moc poseduje nasa uprava