Quote from: "Maj 25"Protiv ovakvog zla moze se boriti samo njihovim oruzjem, tj. medijima.
Чим се чује и друга страна приче, она по њих неповољна, одмах подивљају... (Па људе су почели да касапе кад им је хала певала: ''Нека знају сви...''). Реткост је да се чује и та друга страна, ал' кад се то деси губе стрпљење, падају у ватру и тад показују своје право лице... Од вола са палицом у скафандеру, до оног вола за столом у министарству... Јер знају да се бављењем њихове неспособности и идиотлука, незаконитих поступака и овлашћења, од стране друштва може једном изгубити посао, положај, па чак и, дај Боже, слобода (у организованој земљи, каквој барем декларативно, тежимо)...
Зато, медијска офанзива... За почетак, против свих оних који су одговорни за догађаје од пре неколико дана: министар, надлежни у жандармерији, као и они ретарди са палицама... Права је срећа што овај пут нема мртвих, не дозволимо да се овако нешто опет понови...
Ако новинари неће сами да пишу, користити њихова средства: платити топли оброк, па чак и ужину, ако треба, новинару па да објави истину тако ако неће другачије... Користити чак и оне најгоре новине, медије који теже сензационализму... Лепити плакате, штампати летке, ноцити мајце са сликама полицијске тортуре над људима... Нон-стоп прозивати судство докле се дошло у поступцима против мурије...
Па мајку им јебем, пола ће војске, радника, лекара, просветних радника отпустити само ће ове психопате (које највише оптерећују буџет, а ништа не раде осим што некажњено батинају) да се и даље множе и запошљавају... Па ће се једног дана, можда, и обраћати људима са: ''Извол'те господине...'' (кад науче да и постоје због народа, а не обрнуто)...
П.С. Председник кк партизан, старац – 68 лета, екс-ју-кому-гарда, поред хрпе глупости изјављује - парафразирам: ''полиција има право да интервенише како хоће ако неко не покаже поштовање према у н и ф о р м и ! ! ! Еј, бре, према униформи!!!(не полицији)... Па пишам вам се, бре, на вашу униформу идиоти ретардирани!!! Докле год има дебила који тако виде вођење било које друштвене институције, макар и месне заједнице, нама се не пише ништа добро...

Ako se ljudi koji vode tribinu odluce na bilo kakav pocetak organizovanja neka daju poziv svim navijacima koji zele da ucestvuju.
Po mom razgovoru sa ljudima mnogo njih zeli da usestvuje u tome.
Kao sto je rekao Boldrik-majce,plakati,grafiti,izjave u medijima(negde bi nam mozda naplatili negde bi bilo za dz.) propagandni leci,parole na Marakani koje stoje 90 min. i sa dobrom porukom,posecivanje drugih foruma i menjanje misljenja ljudima.

Mene je licno sinoc pitalo mnogo ljudi(za koje sam mislio da su zatucani i zasljepljeni)  jel istina da su nas prvi napali,da su tukli decu-onda im ja ispricam pricu oni se najeze...
doprlo je do Srbije ovo sto se desilo e sad moramo da ih podsecamo,razmrdamo...

Kakvi pritisci?Nek vrse pritisak,nek mi prete,nek me biju ali vise necu da cutim hocu da delujem i da menjam!

Nije ni to toliko lako da se sve sad odjednom promeni. Treba da prodje neko vreme ali takodje ne treba da se sedi skrstenih ruku vec mora nesto da se radi po tom pitanju. Malo po malo pa ce sve da dodje onako kako bi trebalo da bude.  A oni nas maltretiraju, tuku i daju nam imidz huligana i kojekakvih raznih  stvari samo zato sto smo mi jedni od retkih koji smemo da im se suprotstavimo i snamo sta rade.

Неко време неће бити утакмица и окупљања, па се могу изакцијати протести (у виду порука) које не захтевају јавна окупљања.
Мени се добром чини идеја да се ураде мајице и графити са порукама отпора режиму. Не замишљам их у оном класичном, безброј пута виђеном фазону, типа "стоп репресији" са цртежом жандара који педречи. Делије су увек биле домишљате и духовите и трали би остати доследни традицији.  namigivanje

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ta ideja sa majicama je super za pocetak ali posle toga mora da se bastavi sa necime ozbiljnijim.

И ја подржавам ту идеју око тих мајица (морају се добро одрадити, и да нису скупе, да их што више људи има), графита... чак и та протестна шетња, мислим да би била супер (сетите се само оног подметнутог случаја "Пивнице" 2003. или 2004. године), када смо у Пионир долазили са великим транспарентом СЛОБОДА ЗА ДЕЛИЈЕ! Не кажем да свако ко нас види да ће скапирати о чему се ради, али нека за сваку шетњу освестимо бар 10 људи, то је већ велики успех... у току тих протестних шетњи, требају да се певају и скандирају песме искључиво против жандара!!!

И акција СРНН, мора опет жестоко да се настави, нема повлачења... лоше је што ту увек посустанемо.

Пионир пре три године :

Звезда - Варезе (2003-2004 пролеће)






Звезда - Крка (2003-2004 пролеће)








Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

pred pocetak sezone 2005-2006..


Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Sto se tice svega toga majci, grafita...
Ja mislim da se to treba odraditi sto pre da bi se to do pocetka sezone razvilo i onda da se pred pocetak prve utakmice odrzi neki protest na kojem bi se sve reklo.

Ovo gore je stvarno bilo dobro odrađeno, što je dokaz da bismo i sad trebali da slične proteste uradimo odlično. Ali uz veću medijsku pompu, svakako. Jer čini mi se da je ovo prošlo bez nekog odjeka u javnosti.



Маракана (Црвена звезда - Будућност, 2004-05)







Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "jovicn"Evo ako neko hoce da ima rezime represije milicije nad Delijama,a nema volje sam da napravi.Tu se nalazi mix slika i klipova sa basketa,zenita,torpeda,vrsca...uz pesmu Vrsac.
http://rapidshare.de/files/23591071/ACAB.wmv.html

Овај музички спот би требало ставити на насловну сајта.
Свим средствима треба подржати протест - музиком, песмама, паролама, графитима, мајицама...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!


Na Poligrafu je pala prozivka.Poslednje pitanje upuceno portparolu DSS bilo je vezano za playoff,i za rad policije i bezbednost gradjana.

Svaka cast na ovom klipu :ruke  :ruke  :ruke


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"
Мени се добром чини идеја да се ураде мајице и графити са порукама отпора режиму.

Grafiti su uradjeni, imate slike na delije.net.






@archer оваквих графита би требало да буде по целом граду и то не само главном граду. Надам се да ће бити и предлога за мајицу. Нешто у духу наше трибине.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"@archer оваквих графита би требало да буде по целом граду и то не само главном граду. Надам се да ће бити и предлога за мајицу. Нешто у духу наше трибине.


Potpuno se slazem.