Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - UltrasLondon

221
Северна трибина / ????? ????? ??????
December 15, 2002, 01:46:55 PM
Quote from: "LovacNaJelene"Evo reko samo da ostavim link za intervju sa Nemanjom Vidicem, pa koga interesuje nek procita (reko da ne otvaram novi topic).
Pa bolje da si otvorio topik ovo nema apsolutno nikakve veze sa temom!!!??? Ne kapiram, da'l nesto kosta kad se otvori novi topik.

B.R.C.A.K  potpuno si u pravu za to da obicno najbeu obicni navijaci ali ja sam mislio da se prica o tucama konkretno. Mada... sad kad si skrenuo temo na ovo - ko je gledao BBC dokumentarac o hoolsima, moze da vidi kako je lik najebo kad je dolazio do svojih kola koja su imala amblem svog kluba (znaci ne zna se da li je hool) i navijaci Milvola njih 10-ak ga gazi. U principu ovde se ne napadaju likovi sa salovima ili dresovima, ali i medju takvim ima huligana, a sa druge strane hool moda se prosirila tako da se svi oblace 'casual' i oni koji nisu huligani. Nas 4 smo pili pivo ispred prodavnice pre tekme Milvol - Man City nedaleko od New Den-a (svi pabovi su zatvoreni, zamandaljeni, zapecaceni kad Milvol igra) i prisao nam je lik sa salom da nas proveri da nismo Severnjaci.
222
Северна трибина / ????? ????? ??????
December 14, 2002, 02:12:20 PM
Samo da napomenem da 'mit' o fer tucama je ipak samo mit. Dogode se i one, ali Englezi isto tako nose nozeve i ostala (za)pomagala. U jednoj takvoj ferki je i nastradao onaj forestov lik... a za "smajlija" smo isto tako culi, zar ne, a to datora jos iz '70-'80.
223
Северна трибина / ????? ????? ??????
December 13, 2002, 07:47:54 PM
Sta ove slike treba da predstavljau? Fer borbu? Ili samo onako  :batine
224
Северна трибина / incident 2
November 20, 2002, 11:37:16 AM
Quote from: "BBB"ja bi isto u heroje tamo su navodnosve jebaci :)
...ti nije bilo dosta?
:lol:
225
Северна трибина / .
November 17, 2002, 02:58:03 PM
Quote from: "LovacNaJelene"Za mene licno nikad nije bilo niti ce biti ikakve razlike izmedju muskih i zenskih Delija,
Ja ipak pravim razliku, veeeeeliku razliku, fundamentalnu... :jebanje

Pricaju ribice po kaficima, zurkama,... da su Heroji jebachi... i potpuno mi je jasno zasto su se prve zenske grupe (od Zulu Girls-a) pojavile oko njih.
226
Северна трибина / Izve
October 07, 2002, 11:41:14 AM
:nene
Neke stvari ipak nisu za javnost. :D

Na dan tekme oko keca smo se nasli na trgu sa Z. i Poljakom nevidjenim Zvezdasem. U potrazi za jeftinijim pivom naleteli smo i na prvu grupu nasih navijaca - Ultra Klan iz Nemacke. Pre toga smo naleteli na Dzaju koji nas je sam startovao kao odakle smo itd. mnogo je bio opusten i pozitivan. (uopste cinilo se da je citava atmosfera pozitivna).

Zabili smo se u neki skotski pab gde sam pio neko pivo od 9% alkohola (ono 12% na BIP-u je ekstrakt, a BIP ima nekih 4,5% alkohola) odatle opet na trg gde smo lokali. Ubrzo su poceli da dolaze i likovi iz Bgd-a koji su zapalili muriji u Bresci. Tu se pojavio i Nikola UK sa ekipom i castio vopsom. Jos jednom hvala. I svaka cast za akciju. Zatim se cuo navijacki huk i samo na sekund pomislili smo da cemo videti zuto-plave, medjutim, ispred kolone navijaca u crveno-belom nosili su transparent Delije Knin. Navijaci iz inostranstva su dosli na trg i poceli da pevaju pesme. Nekada nisu bili organizovani i izgledali su katastrofalno, sada je situacija drugcija, duksevi i majce Ultra Klan su odlicni. Ipak ne ide mi iz vangle onaj lik sa 4 sala i srpskom zastavom u dresu...

Krenuli smo ka stadionu. Odjednom ispred nas se pojavi lik skockan, u odelu, stariji, sed i neki mladji takodje u odelu, i kaze na srpskom - Ne moze dalje morate na pivo i sendvice ja castim. Ok. zabili smo u kafic, najeli i napili, lik je rodjen u Bgd a zivi i "radi" duze vreme u Zabariji. Jebi ga Nikola niste sacekali sendvice. :D Lik je na kraju sam ustao i pozele srecu. Nismo morali ni da ga eskiviramo.

Na stadionu odlicna atmosfera. Puno malih barjaka, i zastava na dva koplja, jedan transparent AVANTI STELLA ROSSA je spusten na samom pocetku kad je pocela i bakljada. Videli smo neke drage nam njuske koje i ovom prilikom pozdravljamo. North Side imbecili prave neku debilnu koreo a transparenti su im ocajni. Pocetkom drugog dize se setalica RSFC Ljubljane i navija se bolje, forsira se Marsh on River Drina :)

Delirijum zbog pobede.

Nakon tekme, kafic. Umor.  :D
227
Северна трибина / Izve
October 05, 2002, 08:12:47 PM
Mrtav sam umoran na poslu sam bio do sada, napisacu izvestaj do kraja sutra ili NAJKASNIJE u ponedeljak.

Kizo da li neko ima snimak tekme? Nismo uzeli nikom zastavu u Milanu. Jebi ga indijanac nije sisao (sishao ne sisao :) ) na istoj stanici, a tekma je bila kasno i morali smo na zadnji voz za Veronu.
228
Северна трибина / Izvestaj iz Verone
October 04, 2002, 05:14:19 PM
;pivo
Fala ti Nidzo!!!!! Mora se priznati covek je kupio preko deset piva (nama). Nadam se da ti je put kuci brzo prosao, vidimo se opet.

No da krenemo iz pocetka.
Nas dvojica iz Londona (Koventri nov na forumu Delija i ja) stigli smo u Veronu oko 10 ujutro u utorak. Tu smo se nasli sa jos jednim poznanikom iz Srbije, a uvece je stigao i jos jedan iz Bgd-a, mozemo slobodno reci bitan lik na Severu. Do tada mi smo uglavnom jeli i pili u lepoj Veroni. Zaglavili smo uvece u nekom baru gde smo sedeli pored polica sa nanizanim punim flasam vina!!?? To vece pili smo pivo, a vino smo poneli kuci. :)

Prvog dana nismo videli nikog osim jedne devojke sa obelezijima Kijeva. (Svi znamo da su im navijaci smesni, a da navijaci Hellas Verone imaju jednu od najboljih hul. ekipa u Zabariji - ext. desnica)

Sledeceg dana sa igracima Zvezde doslo je i nekoliko starijih likova sa Severa, (popularnih Delija :D ) ali su ih ovi spakovali dosta daleko od grada i nisu dolazili u Veronu (valjda, mozda neko jeste) Nas cetvorica smo seli na voz i uputili se put Milana gde je igrao Inter sa Lionom. U podzemnoj smo videli grupicu od nekoliko klinaca svi sa bar-salovima (sto nije cudno jer gotovo svi samo njih i nose) ali skoro svi su imali po transparent na dve motke. Zakljucili smo da bi mogli da se vratimo u Veronu 'obogaceni'.  Do San Sira smo stigli na gotovo sam pocetak kupili smo karte za Curva Nord gde se okupljaju Interisti. Stadion deluje nestvarno, kao deo grada u buducnosti, zaista impozantno. Trebalo nam je dosta da se popnemo do tribine, a isli smo na drugu. Tako izmoreni upali smo na tribinu i stali na ivicu kopa, ali sasvim slucajno uz interove fasiste.

Navijanje je bilo odlicno sinhronizovano u trenutku bi svi prihvatali pesmu koju bi vodja, koji je bio daleko ispod nas, zapevao. To su uspevali zahvaljujuci rasporedjenim likovima sa megafonima. Jedan takav je bio ispred nas, ali ocigledno nebitan lik koji je imao takvo izoblicenje lica kad bi pocinjao pesmu da smo mi gledali njega vise nego bilo sta drugo. Dobio je nadimak "Vodja" i zdusno smo se trudili da otpevamo po neku pesmicu koju su ukrali od nas. ;) Pevali smo: "Jebati, karati...", kad bi ono pocinjali pesmu sa istom (ukradenom :D ) melodijom od nas. Na Non molare mai smo normalno pevali - Njega vole sve, zene devojke najveci svaler vlada mauzer.!!! Inace "Vodja" je definitivno bio na nekom spidu jer takve promene na licu ni "Maska" ne moze da uradi.

E sad, blizu nas na zemlji bio je jedan veci barjak, a desno od nas bilo je nekoliko malih, dogovorili smo se da bi u slucaju neke guzve isparili sa jednim ili dva. Do guzve je i doslo, ali male. Bilo je nekih cimanja izmedju, reklo bi se unutar, te grupe medju kojima su bili i skinsi i koji tren kasnije dva lika su se pobilana na nekih 6, 7 metara od nas.

Lionci :D su bili ok, bilo ih je oko 700, izgledali su OK imali su bas finu bakljadicu na pocetku, sitniji okrsaj sa redarima, gde nisu totalno ustuknuli, ali je jedan redar kad se frka malo smirila ladno uzeo upaljenu baklju iz ruku jednog od Lionaca.

Eh da, ako ikog zanima Inter je puko 2:1...

Na povratku nista uzbudljivo. Ladno lik sedi u podzemnoj sa barjakom na dve motke i igra igricu na mobilnom, a nije ni svastan nas kojima voda ide na usta...

Povratak u Veronu prosao je brze uz pomoc piva iz McDonaldsa. 

A sutra...

...(nastavljam sutra, sad idem da spavam)

Nikola ocekujem i ti da napises nasto.
229
30000 nije samo. To je pola stadiona Za 1 kolo kupa UEFE odlicno. U Engleskoj van ligaska takmicenja (znaci 5 liga) prati vise ljudi na stadionima nego kod nas u prvoj ligi.
230
Forum on English/Russian / FORZA CHIEVO VERONA!!
September 20, 2002, 10:18:39 AM
Forza who????

Who are ya?!
Who are ya?!...

There is a football club in Verona, but its name is not Chievo.

And yes,... we are not from Yugoslavia, but from Serbia.

Sorry mate, no amici. Not today.
231
Северна трибина / Chievo Verona
September 10, 2002, 12:21:05 PM
Ne mogu da dodjem u LJU nikako. Sad vidim da sam zajebao, trebalo je da se kladim u Kijanti a ne u pivo... no nema veze, Peroni je OK.
232
Северна трибина / Chievo Verona
September 08, 2002, 12:00:35 PM
Nas dvojica iz Londona dolazimo u Veronu u utorak ujutro.Nadam se odlasku u Torino gde Juve igra sa Njukaslom to vece. Zatim sledeceg dana poseta San Siru na Inter-Lion, a u cetvrtak ima neka tekma u Veroni... :)
233
Северна трибина / '
August 01, 2002, 09:13:56 AM
U pravu si za Milka, mada kad je igrao za nas mnogo smo ga voleli zato se i diglo toliko frke. Meni je isao na jaja Mrkela, nevidjeni potencijal, ali picka. Taj nikad u duel nije usao. Secam se tekme protiv Reala kad smo ih tukli na Marakani 4:2 (prvo poluvreme 3:0) a tamo pukli 2:0, kad je odustajao da dodje do lopte cim vidi protivnickog igraca.
234
Kako ovo izgleda za UltrasLondona, da vidimo... :wave