Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Бока

41
Терен / КК Црвена звезда 07/08
October 01, 2007, 10:12:20 PM
Quote from: "rukometas_bg"за Јоровића мислим да су рекли негде око децембра да ће да се врати. Не верујем да ће успети да се врати брзо. Волео бих да грешим
а ову сезону би требало да обележи Немања Александров

Сезона је дуга, а и НЛБ лига ме интересује.
42
Терен / КК Црвена звезда 07/08
October 01, 2007, 09:37:12 PM
Дакле ово је шири списак кошаркаша који ће носити дрес кошаркашког клуба у сезони 2007/2008. Танки јесмо, на свим позицијама у клубу (ту мислим и на стручност тренера и управе), али никад се не зна, можда нешто и урадимо.

Игор Милошевић, плејмејкер
Омар Кук, плејмејкер
Борис Бакић, бек
Игрор Краснић, бек
Стеван Марковић, плејмејкер
Мирко Ковач, бек
Ненад Мишановић, центар
Бранко Јоровић, крило
Дејан Ковачевић, плејмејкер
Марко Попадић, плејмејкер
Тадија Драгићевић, крило
Младен Лукић, центар
Марко Цветковић, бек
Младен Шљиванчанин. бек
Лазар Радосављевић, крило
Никола Рондовић, крило
Душан Милошевић, бек
Немања Александров,крило
Владимир Тица, центар
Елмедин Кикановић, центар

Ове сезоне највише очекујем од Драгићевића, Александрова, Јоровића, Милошевића, Мишановића и Кука.
43
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
October 01, 2007, 11:52:41 AM
Нема везе, боље да је на ћирилици. Бришем своју поруку.
44
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 30, 2007, 02:53:57 PM
Још један велики пропуст је намерна игра руком сикимћа који је такође био последњи  играч одбране и да је лопта прошла Короман би још тада изашао сам пред голмана. талибан не само да није кажњен картоном већ није ни свиран индирект.

Такође жука је има у првих 15 минута 4 погибељна старта с леђа од тога 2 са обе ноге и није добио жути.

Чудно да буде баш толико грешака.

http://www.mtsmondo.com/gallery/view_photo.php?IDPhoto=130950
45
Терен / КК Црвена звезда 07/08
September 27, 2007, 04:21:42 PM
:zbunjen

Какве то везе има? Нема правила о броју странаца...

Прошле године смо имали Антића, Марковића, Буркса, Томаса итд...
46
Терен / КК Црвена звезда 07/08
September 27, 2007, 12:35:07 PM
Лажеш  :o  :nene  :batine
47
Терен / FKCZ WEB
September 26, 2007, 10:59:51 AM
Quote from: "Red Star Forever"Из ЗВЕЗДЕ из ЗВЕЗДЕ марш из ЗВЕЗДЕ!!! Сељачино једна са Паси пољане јесу те тако учили у Паризу и Јапану да се води посао... Да одуваш људе који све раде волонтерски и доведеш лопове који ће да те одеру и направе сајт који су могли и ови људи да сте им само мало помогли и то без пара... Уколико резултатски и у игри не дође до неких позитивних померања у наредне две утакмице, мислим да Север нема шта да чека... Говњива мотка и марш бре у пи... материну!!!

Али онда не би могли да оперу паре... Овако су ангажовали фирму те ће их израда сајта изаћи пар хиљада евра разне цуце из Звезде ће добити испод стола паре од Пакома због тога што су им набацили посао и то је то.

Не знам зашто само тај посао није прошао сличну процедуру као за постављање вештачке траве:

QuoteО Г Л А С

за прикупљање понуда за израду пројекта и инсталирање вештачке траве за два помоћна терена на спортском комплексу "Маракана" Ул. Љутице Богдана 1а, Београд.

Димензије терена су:
- 105 метара са 68 метара /7.739 м²/
- 80 метара са 40 метара /3.200 м²/

Понуђачи су дужни да уз понуду доставе:

- Сертификат ФИФА 1 СТАР који важи 3 године
- Монофиламентну вештачку траву са 50-60 милиметара висине
- Влакна микрона дебљине 150-220
- Пуњење кварц и гумени гранулат
- Целокупни пројекат за постављење подлоге на којој ће се инсталирати вештачка трава
- Да обезбеди стручни надзор изведених радова подлоге на којој ће бити постављена вештачка трава
- Цену по м² вештачке траве на паритету "Ф-цо ИНСТАЛИРАНО"
- Гаранција квалитета целокупног пројекта и његове изградње
- Да обезбеди материјале и машине за одржавање терена

Оглас је отворен 8 дана од дана објављивања.

Понуде доставити у затвореној коверти на адресу:
ФК Црвена звезда
Љутице Богдана 1а
11000 Београд

За све додатне информације:
Телефон: 3672 – 134
Фаx: 3672 – 070
e-mail: office@fk-crvenazvezda.com

Ја бих сачекао да видим тај невероватни сајт који ће паком да уради, па онда да осујемо дрвље и камење.
48
Пивница / C.K.C.K. Хроника
September 24, 2007, 04:06:31 PM
Usvojen pooštreni zakon o nasilju u sportu
Ponedeljak, 24. septembar 2007. 16:36

Navijači u Srbiji, pre svega fudbalski, ubuduće će morati dobro da razmisle da li će upaliti baklju ili istrčati na teren, jer je Skupština Srbije u utorak usvojila izmene Zakona o sprečavanju nasilja na utakmicama kojima je predvidjeno drastičnije kažnjavanje izgrednika, ali i dodatna ovlašćenja i obaveze za organizatore mečeva.

Zatvorske kazne utvrdjene su za neovlašćeni ulazak na sportski teren, izazivanje nasilja, fizičke obračune, unošenje i bacanje predmeta, pirotehničkih sredstava, zapaljivih i škodljivih supstanci.

Izmene zakona predvidjaju povećanje trajanja zatvorskih kazni za huligane, od šest meseci do pet godina za onog koji je samostalno izazvao incident. Prema dosadašnjem zakonu, huligan za incident koji je sam inicirao može biti kažnjen izricanjem zatvorske kazne od tri meseca do godine dana.

Znatno su pooštrene kazne i za incidente izazvane u grupi - umesto dosadašnje kazne od šest meseci do tri godine zatvora, huliganima koji deluju u grupi moći će da bude izrečena zatvorska kazna od jedne do osam godina zatvora.

Kolovodjama huliganskih grupa će biti izricana zatvorska kazna od jedne do deset godina, umesto jedne do pet godina zatvora, kako je do sada pisalo u zakonu.

Takodje, izgrednicima koji su učestvovali u neredima u kojima je neka osoba telesno povredjena ili je oštećena imovina većeg obima biće izricana kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Zatvorska kazna, po novom zakonu, preti i službenim i odgovornim licima koja na sportskoj priredbi ne preduzmu adekvatne mere obezbedjenja.

Propisana je i dužnost sportskih klubova da utiču na igrače i službena lica u cilju smanjenja rizika od izbijanja nasilja na sporstkim dogadjajima.

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića u sportskom objektu tri sata pre i posle utakmice kao i za vreme trajanja sportskog dogadjaja.

MUP može i da zabrani održavanje sportskog dogadjaja u slučaju procene da bezbednost učesnika sportske priredbe može biti ugrožena u značajnoj meri.

Sportski objekti će biti otvarani dva sata pre početka utakmice ili priredbe, a povećava se dužnost i obaveza organizatora dogadjaja - sportskog saveza, kluba, redara, gostujućeg kluba ali i MUP-a, utvrdjeno je zakonom.

Odluka srpskih vlasti da pooštre takozvani "zakon o navijačima", usledio je posle izbacivanja Partizana iz Kupa UEFA zbog nereda navijača u Mostaru. Zakon je donet još 2003. godine, a prve izmene je pretrpeo 2005. godine.

Tokom rasprave o izmenama zakona u Skupštini Srbije, prošle nedelje, ministar policije Dragan Jočić rekao je da je od januara 2006. do jula 2007, zabeleženo 305 težih incidenata, u kojima je 198 gradjana povredjeno, od kojih 27 teže, a ujedno je teže povredjeno i 107 policajaca.

Prema njegovim rečima, podneto je 346 krivičinih prijava, a protiv sedam osoba su podignute optužnice. Jedna od novina u zakonu je i da se, po ugledu na Veliku Britaniju, odredjenim izgrednicima, zabrani pristup sportskim objektima.

(MONDO)
49
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 23, 2007, 10:43:08 PM
Милорад Косановић је после утакмице са Војводином, која је завршена резултатом 1:1, на конференцији за медије изјавио да је ово реално стање Црвене звезде.

"Одиграли смо најбољу утакмицу у досадашњем току првенства, контролисали игру и меч рутински приводили крају и онда нас је једна кардинална грешка коштала два бода. Заслужили смо победу, али нисмо имали среће", започео је причу наш тренер.

"Жао ми је због играча који су се максимално трудили и наших навијача, али боље од овога у овом тренутку не можемо да одиграмо. Екипа је под оптерећењем јер паралелно радимо на поправљању физичке спреме, на уигравању и тактици, а при свему томе се очекују победе. Још смо далеко од праве форме, али евидентно је подижемо из меча у меч. И даље имамо проблема у завршници, али све то не би био проблем да не губимо бодове", рекао је Косановић и наставио:

"Две утакмице недељно је за овај тим у овом тренутку превелики напор. Ипак, пред нама су важне утакмице после којих ситуација може да буде много боља. Прво нас чека Куп, потом вечити дерби и онда најважнији дуел у сезони, реванш са Гроцлином и шанса да се пласирамо у Куп УЕФА што нам је у овом тренутку приоритет".
50
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 20, 2007, 06:31:26 AM
Какве везе с' тим има УЕФА, а посебно ФИФА?
51
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
September 18, 2007, 06:32:13 PM
Quote from: "VlAdA nS"РК нам се распада/о...како ствари стоје,тим путем су/ће кренули/ти још неки наши клубови..

А да се полако расформира СД и да кренемо од бетон лиге.. :bes   :cigla

И треба да се расформира. Колико нас је ишло на одбојку, рукомет чак и кошарку прошле сезоне? То је тром наслеђен систем без подршке... Нека иду у бетон лигу и у тим клубовима ћемо играти ми навијачи, онако за нашу душу.

Quote from: "Kiki"
Што је најгоре, такво је стање у читавом нашем рукомету па и не постоји нека нада да ће ускоро бити боље

Такво је стање у целом спорту не само у рукомету,
52
Forum Help / Шта се збива?
September 18, 2007, 01:11:24 PM
Вероватно је код тебе проблем. Пробај са неким другим интернет претраживачем. (Опера, Фајерфокс итд)
53
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 13, 2007, 06:13:45 PM
Потписујем ВД.

Пијанац управо тако сви су се смејали када смо довели Жигића, можда се историја понови.
54
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 02, 2007, 02:45:51 PM
И то нема везе са прелазним роком.
55
Северна трибина / Сезона 2007/2008
September 02, 2007, 11:07:22 AM
На званичном сајту пише да играмо 9. септембра. Није ми само јасно зашто је Косановић на конференцији за штампу рекао да ће имати две недље времена да освежи и додатно уигра екипу...

Он је вероватно заборавио на то да пре Борца играмо против Хајдука...
57
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 31, 2007, 03:42:33 PM
Код нас су бољи стадиони?

Не сећам се да је Левадија имала неки посебан бољи стадион
58
Терен / ???????? ??? 07/08
August 31, 2007, 03:38:04 PM
???????? ??? ?? ???????? ???????, ??? ????????? ????? ?????? ???? ????.

????? ?? ??? ????????? ??? ??  ?????? 2007/2008



??????????????:

??????:
??????????
?????
?????????
??????
?????
???????

?????:
?????
??????
?????
??????????
?????????
??????
????? ????????
???????

??????/????? ???????:
???????
???
???????
59
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 31, 2007, 10:04:57 AM
Вуковарац свака часта теби и томе слично, али боље би ти било да два-три пута прочиташ шта је човек написао пре него што оставиш коментар.

Вербал не би било лоше да уопотребиш неки смајли типа  :batine  namigivanje како те буквалисти не би погрешно разумели.
60
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 30, 2007, 11:25:21 PM
Као што смо левадију појели за доручак?

Срећа па има доста времена да се уиграмо, иначе да се утакмице играју следеће недеље не бисмо морали ни да играмо двомеч.