Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - berbat

21
Пивница / Glodarski blamovi - kroz istoriju...
August 27, 2006, 10:27:14 PM
?? ???? ?? ?? ?? ?? ?????? ??? ?? ??????. :zbunjen
22
Quote from: "berbat"Pijani navijači demolirali voz  
Grupa pijanih navijača Crvene zvezde juče je potpuno demolirala vagon putničkog voza koji je u 10 sati krenuo iz Niša za Beograd. Voz je zaustavljen na železničkoj stanici u Mladenovcu, gde je policija iz voza izvela 72 huligana, od kojih je čak trinaestoro maloletnika.

Dojavu o vandalskom ponašanju navijača policija je dobila od konduktera.

- Huligani su počeli da se skupljaju još u Nišu, ali je većina u voz ušla na usputnim stanicama u Jagodini, Paraćinu i Ćupriji. Zauzeli su ceo poslednji vagon. Svi su bili u Zvezdinim dresovima a većina je u rukama nosila plastične flaše piva. Desetak njih su još pre ulaska bili potpuno pijani. Još na stanicama su počeli sa dranjem i lupanjem po vozu. Kada su ušli unutra, počeli su da divljaju. Zapalili su baklje, počeli su da skaču po sedištima, šipkama su porazbijali prozore. Lupali su lancima. Bilo je strašno. Sve vreme su urlali kao divljaci - pričaju putnici voza koji su bili u ostala dva vagona.

Opkoljen voz

Po dojavi konduktera, mladenovačka policija je oko 12.30 zaustavila voz.

- Desetak policajaca je opkolilo voz. Nikome nisu dali da izađe napolje. Kada su ih videli, svi navijači su izašli na prozor i počeli da urliču na njih: ,,Av, av, av..." Ućutali su tek dvadesetak minuta kasnije kada su se na peronu pojavila dva policijska kombija. Iz njih je u zaštitnim oklopima i sa kacigama na glavi izašlo tridesetak pripadnika Brigade beogradske policije - kaže jedan od putnika.

Mladenovačkoj policiji su u pomoć stigli i sopotski policajci.

- Napravili su špalir između prednjih i zadnjih vrata vagona a zatim su počeli da izbacuju navijače napolje, jednog po jednog... Njih sedamdeset dvoje. Policija ih je sve pretresla, legitimisala. Stajali su mirno, sa rukama ispruženim na peronu. Nijedan više ni reč nije dobacio. To su sve baš mladi momci. Dvadesetak njih, koji su baš bili pijani, zaista su napravili strašan lom. Razbili su sve prozore vagona, a šipke su bacili pre nego što je policija zaustavila voz - pričaju putnici koji su u mladenovačkoj stanici proveli skoro dva sata, koliko je trajao uviđaj.

Vračeni kućama

Zbog incidenta, nijedan navijač iz voza juče nije uspeo da stigne do ,,Marakane" i bodri svoj tim u igri protiv irskog fudbalskog kluba Kork sitija.

Svi pijani huligani, kao i kolovođe zadržani su u policijskom pritvoru. Protiv njih je podneto sedamnaest krivičnih i prekršajnih prijava, dok je pedeset ostalih navijača u pratnji policije vraćeno ka Nišu.
23
Bogami, kako stvari stoje sever ce biti solidno popunjen.Na bralajni guzva...
24
Северна трибина / Re: podrska
August 01, 2006, 06:01:57 PM
Svi na sever.Karata jos ima i nema frke, ali ne cekajte zadnji dan da kupite kartu!
25
Терен / Црвена Звезда-милан
July 28, 2006, 12:35:40 PM
je*i ga...više sreće sledeće sezone.
26
Пивница / Србија у НАТО?
July 02, 2006, 12:41:07 PM
Quote from: "KizaLion"Лично не верујем да ћемо ући у ту фамозну ЕУ. Они се нас плаше. Нико нема менталитет као што је наш. Лично, ја нисам за ЕУ.
То Киѕо брате ма каква ЕУ бре, који ће нам то ку*aц.
27
Пивница / 1389
July 02, 2006, 12:30:53 PM
Super, samo im zameram sto forsiraju srpske izdajice SRS.                                                                                                                                                                                                                       _____________________________________________________    Дај боже да се Срби сложе!!!
28
Пивница / Svetsko Prvenstvo
July 01, 2006, 10:29:12 PM
Quote from: "archer"Dva dana pre svetskog stavim na Francusku 20 evropljana, mislim nije ih htelo proslo svetsko pa ce valjda ovo. Nadam se da ce da osvoje, jer navijam za njih a, i dao sam pare. Neko je rekao na forumu pre svetskog da Brazil nece biti prvak, to sam i mislio, ali nisam hteo to da potvrdim da ne ureknem. Lose su igrali. Ronaldinjo izgleda se izduvao tokom sezone u Barsi, pa sada nije mogao.
Brate koji si srecnik ne verujem
29
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 30, 2006, 09:23:33 PM
Tesko da ce debili iz FSS prihvatiti ovako nesto.
30
Терен / R.I.P. Boban Jankovic
June 30, 2006, 09:15:37 PM
Neka ti je vecna slava i hvala. :(
31
Quote from: "misfits-gate7"hello brothers from greece ;pivo
hope to see some of you at monaco  :ruke  :ruke  :ruke
HELLO ORTHODOX BROTHERS FROM BELGRADE! ;pivo  :sampion
32
Quote from: "radomir"
Quote from: "Johnny Blaze"Zar je moguce da nema nijedne slike iz PG u galeriji ?!
Dole na terenu je bilo bar 5 fotografa koji su nas slikali, a jedan od njih je dosao vozom s nama iz BG ......

Све до једног је голем кретен.....