Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Vutra klan

1
Северна трибина / Izve
October 21, 2002, 07:23:17 PM
Brate to su ti ovi gastrosi ovde, koji ono nemaju ni IQ -cvecha. Uzas.. Nesto slicno je bilo na jednoj tekmi koja mi se zgadila do jajca.. Zvezda : Lester.. Bio sam i na prvoj u Engleskoj gde su dosli na tekmu normalni ljudi - fine ekipice cigana iz Engleske (doduse oni su uglavnom ziveli ranije ili u Bgd ili Knin - oni sa kojima sam stupio u kontakt) brate o.k. likovi. I na tribinama je bilo sve fenomenalno.. Ali Bech mi se toliko zgadio zbog onih gastosa - uzas.. Realno, vise volim da igramo sto dalje od tih nekih krajeva, pa da dodje mala ali odabrana ekipica, nego pun kurac debila, nazovi grobara-"patriota", jugoslovena (dokle?),.. Druga stvar je mozda je dobro da oni dolaze, da se opustimo malo na poluvremenu :boks  a mogli bi i oni smekeri svoje ribe da povedu :jebanje .

Partizan je Beogradska nevera..
2
Северна трибина / Izve
October 14, 2002, 10:59:10 PM
Najpre pozdrav svima!

Malo pre sam se cuo sa ortakom iz Bgd koji je bio takodje u Veroni, i objasnio sledecu pricu da je neki iz Ultra klana popusio batine od Ultra boysa?!? Posto znam celu ekipu odma sam krenuo u istragu..
Nekoliko clanova Uk islo je autobusom koji je bio organizovan od strane Aleksandra Ilica - gastrosa iz frankfurta koji uvek organizuje putovanja na svakojake tekme preko nekog folklornog drustva.

I sta se desilo Aleksandar Ilic je od T.me je dobio neke Ultras dukseve da valja, po nekoj nenormalnoj ceni. Na tekmi je bio takodje aktivan, dok ga nisu za stvari pitali Ultra boys-i i tu je odma zaradio samar. Debil je, misleci verovatno posto su neki nasi clanovi putovali preko njega, poceo da poziva Ultra klan da mu pomogne. I naravno posto idiot nema veze sa nama niko nije hteo da mu pomogne, sta vise jos u busu Uk su hteli da ga lincuju kada je izjavio da je ustvari grobar ali da ide na sve tekme yu klubova (?!? Neke stvari mu ocigledno nisu jasne). Tako da je debilcina dobio finu porciju batina,.. A dobice ih jos (garantovano)...

Zasto? Zato jer je malo falilo da se zbog tog debila Ultra boysi zakace sa Ultra klanom.

Ultra klan Hamburg