Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nikola013

21
Слава му !
22
Незнам, ако је таква ситуација, зашто се поново није организовало на маркани, или у пиониру ? могло би много више људи да дође и много би више средстава могли да прикупимо за помоћ нашем народу са Косова !
23
Пивница / Стоп Б92
February 14, 2008, 12:04:48 AM
А био је добар Р.И.П  :)
24
У овој држави никада није било правде, увек су интереси моћника били изнад закона, у то сам се више пута и сам уверио, тако да не очекујем правду ни у овом случају.

Чињеница је да не треба никада одустајати, и да се треба увек борити за истину, али истина тешко излази на видело.

Читам пре неки дан, чини ми се у "Вечерњим новостима" наслов од прилике иде овако "Српска полиција ударила на спортску мафију"

Ово све ми личи на то да је спортска мафија ударила на ситну боранију, што се тиче тог лапања и намештања утакмица, медији су чудо, не верујте свему што пише по новинама, и што говоре на телевизији.
Наравно сви људи који редовно посећују трибину и учествују и навијачком животу већ знају све ово, и мање више су окусили на својој кожи све те медијске лажи и пренемагања типа, "зли покварени навијачи  и наивни и добри ови други, који год да су...

Мука ми је и да гледам и да слушам медије, а поготову ту жидомасонску хипновизију за лаковерни народ, Б92 треба спалти до темеља и забранити све сличне покушаје да се уопште појави таква једна телевизија. Да нам је нека власт тако би и било, а ово што се данас дешава у Србији, да није тужно било би смешно... :bes
25
Пивница / Punk Rock
February 07, 2008, 01:46:34 AM
fegzit treba zabraniti  :bes  :batine
26
Пивница / Стоп Б92
February 05, 2008, 01:08:26 AM
Nema  sumnje da će ga ova soroševska govna opet oboriti !
28
Quote from: "UrbanBaby"Нисам видела садржајнији микс од овог. Интересантан је наслов видео клипа и музика која је у позадини.

Anti-English Hooligan's from Serbia
http://videohooligan.com/story.php?title=Anti-English_Hooligans_from_Serbia

врхован клип :)
29
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 28, 2007, 08:29:48 AM
? ?? ????????? ?? ??????? ?? ?? ???????? ???? ?? ????? ???? ?????? ?? ??? ????? ?????? ? ????, ? ?? ????? ???? ?????????? ? ????? ??????????, ???? ???? ???? ?? ????? ?????? ??????, ?????? ??????? ?? ???? ?? ????? ??? ???????, ??? ??? ??? ???????  "???? ???? ???????? ? ?????? ???????" ? ?? ?? ???????? !

?.?. ??????? ????  :finger
30
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 28, 2007, 08:25:54 AM
??? ??? ?? ???? ??? ???????, ????? ?? ???????? ???????? ???? ?? ???? ????? ????? ?? ????????? ?? ???????? ? ???????? ????? ?? ???? ??? ???, ?? ???? ??? ?????...
???????? ?? ??? ?????? ???????? ????? ? ??????? ? ?? ???? ??????? ????????? ???????, ??? ?? ???? ???????? ?????? ??????? ????? ?? ??????.
??? ????? ?? ????? ???? ?????? ??? ? ???????? ?? ???????????"??? ???? ?? ?? ????????"
? ????? ?? ????? ???? ? ????? ??? ?? ??????????? "???????? ?? ???? ?? ???????, ?????? ? ????? ???? ?? ????? ????????, ???? ?????? ?? ????? ???????? ? ?? ??? ?? ???? ????????, ????????? ?? ????? ? ????? ?? ?????? ? ???? ???? ???? ?? ???? ????????? ?????????? ?? ???? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ??? ?????? ??? ????????? ??? ????????????? ..."
evo kako izgleda jedan govor ekipi pred mec, ko zna engleski neka pogleda ja sam se odu
31
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
October 26, 2007, 11:04:11 AM
Никада у свом животу нисам видео Звезду да је одиграла боље утакмицу (значи покидали су Немцима месо са костију), и никада у свом животу нисам видео да примимо три глупља гола ... :(

САМО ДА НЕ ПАДНУ ПСИХИЧКИ ПОСЛЕ ОВОГА !
32
Терен / УЕФА
August 30, 2007, 05:21:13 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Брате, поТписујем, ИзРаел, и ЋИРИЛИЦА ... А што се тиче Јевреја, то је било за очекивати. Ја само чекам дан када ће све српске клубове и репку дисквалификовати ... А сигурно ће бити тако.
Усташе су у Сарајеву формирали тијелима слово У, Башчаршија је личила на Бејрут, кад су се ује и њихово цвијеће помлатили, али нико и не спомиње никакве казне. УЕФА МАФИОЗИ!

brate ne zameri mi na latinici pisem u poslednje vreme sa burazerovog kompa gde je instaliran linuks i nema cirilice, pregledaj moje postove nema nigde latinice, pozdrav !
33
Најјаче је било 15 мин пре текме кад је стадион грмео уз ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ..... Сав сам се био најежио од позитивних вибрација, а након тога најбоље је било кад су отишли индијанци а остали ми редовни навијање ми је било боље после текме него за време, а што се тиче пролаза нисам се ни надао још од оне текме са чукаричким сам изгубио наду у пролаз.... ни у купу уефе нећемо ништа велико урадити, само срамота и бламажа, појединце треба да је срамота да обуку тај дрес и да се онако понашају на терену...
толико...
Делије поздрав !
34
Терен / УЕФА
August 29, 2007, 09:13:31 PM
Quote from: "Бока"Јевреји су то.

Podpisujem, a uz to izael je čini mi se u Evropi, dok Srbija nije... :bes  :finger
35
Моје мишљење је проистекло из следећег текста :

Завештања великог жупана српског Стефана Немање свом сину светом Сави


....5. Завјештање језика

Чувајте, чедо моје мило, језик као земљу. Ријеч се може изгубити као град, као земља, као душа. А шта је народ изгуби ли језик, земљу, душу?

Не узимајте туђу ријеч у своја уста. Узмеш ли туђу ријеч, знај да је ниси освојио, него си себе потуђио. Боље ти је изгубити највећи и најтврђи град своје земље, него најмању и најнезнатнију ријеч свога језика.

Земље и државе не освајају се само мачевима него и језицима. Знај да те је непријатељ онолико освојио и покорио колико ти је ријечи потрао и својих потурио.

Народ који изгуби своје ријечи престаје бити народ.

Постоји, чедо моје, болест која напада језик као зараза тијело. Памтим ја такве заразе и морије језика. Бива то најчешће на рубовима народа, на додирима једног народа са другим, тамо гдје се језик једног народа таре о језик другог народа.

Два народа, мило моје, могу се бити и могу се мирити. Два језика никада се помирити не могу. Два народа могу живјети у највећем миру и љубави, али њихови језици могу само ратовати. Кад год се два језика сусретну и измијешају, они су као двије војске у бици на живот и смрт. Док се год у тој бици чује један и други језик, борба је равноправна, кад почиње да се боље и више чује један од њих, тај ће превладати. Најпослије се чује само један. Битка је завршена. Нестао је један језик, нестао је један народ.

Знај, чедо моје, да та битка између језика не траје дан-два, као битка међу војскама, нити годину-двије, као рат међу народима, него вијек или два, а то је за језик исто тако мала мјера времена као за човјека трен или два. Зато је чедо моје боље изгубити све битке и ратове него изгубити језик. Послије изгубљеног језика нема народа.

Човјек научи свој језик за годину дана. Не заборавља га док је жив. Народ га не заборавља док постоји. Туђи језик човјек научи исто за годину дана. Толико му је потребно да се одрече свога језика и прихвати туђи. Чедо моје мило, то је та зараза и погибија језика, кад један по један човјек почиње да се одриче свога језика и прихвати туђи, било што му је то воља било да то мора.

И ја сам, чедо моје, у мојим војнама употребљавао језик као најопасније оружје. Пуштао сам и ја заразе и морије на њихове језике испред мојих полкова. За вријеме опсада и дуго послије тога слао сам чобане, сељане, занатлије и скитнице да преплаве њихове градове и села као слуге, робови, трговци, разбојници, блудници и блуднице. Моји полководци и полкови долазили су на напола освојене земље и градове. Више сам крајева освојио језиком него мачем.

Чувајте се, чедо моје, инојезичника. Дођу непримјетно, не знаш кад и како. Клањају ти се и склањају ти се на сваком кораку. И зато што не знају твој језик улагују ти се и умиљавају како то раде пси. Никад им не знаш шта ти мисле, нити можеш знати, јер обично шуте. Они први који долазе да извиде како је, дојаве другима, и ето ти их, преко ноћи домиле у непрекидним редовима као мрави кад нађу храну. Једнога дана тако осванеш опкољен гомилом инојезичника са свих страна.

Тада дознајеш касно да нису мутави и да имају језик и пјесме, и своја кола и обичаје. Постају све бучнији и заглушнији. Сада више не моле нити просе, него траже и отимају. А ти остајеш на своме, али у туђој земљи. Нема ти друге него да их тјераш или да бјежиш, што ти се чини могућнијим.

На земљу коју тако освоје инојезичници не треба слати војску. Њихова војска ту долази да узме оно што је језик освојио.

Језик је чедо моје, тврђи од сваког бедема. Када ти непријатељ провали све бедеме и тврђаве, ти не очајавај, него гледај и слушај шта је са језиком. Ако је језик остао недирнут, не бој се. Пошаљи уходе и трговце нека дубоко зађу по селима и градовима и нека слушају. Тамо гдје одзвања наша ријеч, гдје се још глагоља и гдје се још, као стари златник, обрће наша ријеч, знај, чедо моје, да је то још наша држава без обзира ко у њој влада. Цареви се смјењују, државе пропадају, а језик и народ су ти који остају, па ће се тако освојени дио земље и народа опет кад-тад вратити својој језичкој матици и своме матичном народу.

Запамти, чедо моје, да свако освајање и отцјепљење није толико опасно за народ колико је штетно за нараштај. То може штетити само једном нараштају, а не народу. Народ је, чедо моје, трајнији од нараштаја и од сваке државе. Кад-тад народ ће се спојити као вода чим пукну бране које га раздвајају. А језик, чедо моје, језик је та вода, увијек иста с обје стране бране, која ће као тиха и моћна сила која брегове рони опет спојити народ у једно отачаство и једну државу.....

линк целог текста завештања

http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2620&start=40

Делије ПОЗДРАВ !
36
Quote from: "Nikola013"MAIL JE POSLAT !

ЈЕБЕМ ТИ ЛАТИНИЦУ, ВРАТИТЕ ЕДИИИИИТ !!!! :finger
37
MAIL JE POSLAT !
38
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 09, 2007, 10:34:05 AM
Quote from: "ceo zivot"Сад је прави тренутак па прегледати постове људи који овде пишу од пре месец дана па видети контрадикторности у њима. Ајде још неки пост пљувања стварно не могу да верујем. На навијачким причама нема поста 5 дана а овде опште народна пљувачина. Јеботе све спортски радници и коментзтори, могао је један да напише не знамо ништа,имали смо среће у жребу, нек нам је бог у помоћи и крај.
Нико не наводи за мене светлу тачку а то је уколико не буде неки екстра атрактиван резултат у глазгову биће мањи број коментатора и снимача против ренџерса дефинитивно. Ајмо Чука у суботу(недељу) па ко има шта да им каже нек им каже у лице мада неверујем да ће доста ових што су најбучнији доћи. А да заборавих биће скупа карта за ренџерс па штекују лову, или су на мору или дошла тетка из француске или Гуча брате.....

потписујем !
39
Quote from: "Mikelandjelo"Никола013, играмо са Шкотима, Ирци су Селтик.

Бошко, одлази, памтићемо те по титули и 11 година играња. Останеш ли, памтићемо те по Левадији и још много срамота које нас очекују ... Почев од Ајброкса.

ма брате пуко сам ко ластиж на гаћама, незнам више ни шта су шкоти ни ко су визиготи, ово је све отишло до ку..., ако се нешто радикално не промени бринем за следећу текму против Шкота !
Поздрав !
40
гласао сам да македонац оде, али још су емоције узавреле, за мој коначни суд сачекао би да се окончају обе текме са ирцима.

Мада мистер Ђуровски је тренирао Глогоњ, и то добро знам како га је тренирао, јер је власник клуба Глогоња господин Спасић, човек за кога би најблаже могао рећи да се бави мутним пословима, 90 % текми у тој лиги је било купљено од мистер Спасића, и Глогоњ је те године ушао у српску лигу, па тако би и ја могао да глумим тренера  :bes  а то какав је тренер је очигледно !