Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - дрвосеча

61
Заиста чудни утисци од јуче...

На моменте оно је било ужасно... као да су људи дошли због свих другиг разлога осим због навијања!!!!

Јер рецимо песма Ђенерале одлично звучи, и људи су укапирали ритам, толанитет, и све остало...

када смо дали голове, и када је била бакљада, опет се подиже адреналин и песме грме!!! Није ми јасно зашто људи не могу да певају и у осталим моментима... шта их тера да ћуте?

Ок, ако неко је сморен, има неки разлог, па онда треба да ћути целу утакмицу, а не понекад од себе даје све, а већи део ћути, или мрмља... Значи понесе га атмосфера, па онда се активира!?
Али већина ликова иправо то ради... пева и грми понекад!?!

Ривали преко пута једва да су се чули, и то само у првом полувремену, када смо ми имали неке паузе, или прекиде!

кореографија са заставама је одлична... и то треба практиковати и убудуће... Не знам је ли цифра од 500 застава колико се продало јуче, бројка оног што је донето застава, или је само толико купљено?

Стекао сам утисак да је још људи хтело да купи заставе, али на штанду их није било...
62
Све похвале људима на данашњем ангажовању!!!
На Мари је запажен резултат певања, као и визуелна слика застава, којих није било доста, фали још застава! Али биће их у наредном периоду...


У праву си људи који веле да смо се ужелели Пионира... не памтим када сам био задњи пута...
све због ониг го*нара из КК!!!! којима не требамо...

Али сачекаћемо ми своју зору... зору која свиће, ускоро!
63
Подржавам акцију... заиста је вредна спомена!  :ruke

Треба доћи, и пружити подршку Звезди, нашем Косову, и 1 паметном паролом испрозивати ове крелосе што стално померају термине, и стварају хаос око тога! И нашој "необавештеној" управи, треба посветити 1 транс
64
Срећна слава Делије!
Да напредујемо још више и брже...
А да се за Космет боримо увек више него јуче!
65
Морате да разумете 1 важну ствар! Џају је поставио, и иза њега се крио неко ко је велики кримос!!! То без претеривања... он је требао да буде маска и параван, да је све легално, и да буде оно без сумње... исто је тако са Миљанићем у ФСЈ, који је био "старац Фочо од стотине љета"... а држали су га због неких заслуга из доба 40-их и 50-их година прошлог века! Мазање очију!!!

Колико су они уопште и могли да се одупру томе, не знам... Криминал је чудо, јер и да су се они супроставили, имају породице, ко каже да не би им наудили преко деце, или унука?
Коме ти да се жалиш када је цела држава, а и сада је криминализована???
66
Ја не спадам у птице, уз Џају што се гнезде, ја живим за Звезду, а они од Звезде!

Само хапшење Џаје је више да се добије медијска пажња... колика је његаова кривица, а колика је осталих, сачекајмо 10 дана, па ћемо да видимо, да ли ће нешто бити јасније!

Сам Џаја јест можда и заврнуо неки милион (па не живи он у некој брвнари, у циганмали, нити вози мотокултиватор)... али сигурно, је да су ови око њега заврнули 50 пута више... ко је нама седео у управи ФК, када је он био? Који су то "менаџери" долазили у клуб док је он био?

Сећам се да је Џаја рекао у "Журналу", пре можда 5-6 година, да "ловце на таленте" треба ухапсити!"... ту су спадали и ти менаџери, тј. криминалци!
67
Нека му је вечна слава, и хвала за све!
68
Замислите оног Терзића који каже, да бих волео да се не докажу тврдње да су ови нешто мутили, и намештали!?

:o
69
Пивница / Ja te volim Srbijo...
January 27, 2008, 03:05:21 PM
Све честитке Ђоковићу и Зимоњићу!  :ruke
70
И када говорим бројност, онда мислим на коп - људе који су стајали и певали, скакали... а не који су седели поред нас!
71
Ја сам већ рекао да је било само пар светлих момената, а то ја ПТЛН у 2 наврата, изненадило ме како ја добро звучало Ој Косово... а ово остало су људи пеавали ето да се отпева... поготово у 4. сету када су девојке играле лоше...
Чим се у 5. сету дошло до побољшања, и могућности да се победи... навијање је побољшано скоковито...

Јоца трафкинг је исто поменут, и то је звучало добро...

А бројност није била више од 200 људи, па не знам стварно да смо били онда на исто текми...

То је најављивано, да ће бити људи, да сам мислио да нећу моћи да уђем у халу... а било је места за још 3 пута толико... јер и у копу нисмо били збијени, као раније једном на дерби рукомету, прошле године...
72
Quote from: "DELIJA_KNN"брате јел би ти проговорио док су они идиоти о којима се прича били живи!!! Па појео би мрак све до једног ко би проговорио о њима у то време.

Ово си у праву... ко је тада могао нешто рећи... ево ти примера Ћурувије...

Али и ону су закаснили бар 4-5 година, што јес', јес'
73
Терен / КК Црвена звезда 07/08
January 24, 2008, 11:12:36 PM
Quote from: "Ђоле"
QuoteNEMAMO PRAVE NAVIJAČE
Tadija Dragićević rezigniran zbog stalnih zvižduka Zvezdinim košarkašima s tribina

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević izjavio je da mu nije jasno zašto publika iz utakmice u utakmicu zviždi košarkašima i treneru, iako su ostvarili uspeh iznad svih očekivanja. On smatra da na mečeve crveno-belih ne dolazi prava publika i da je to jedan od razloga zašto pružaju slabije partije u Pioniru nego na gostovanjima.

Јел вас то подсећа на "3 карте за Холивуд", када онај жандар кога глуми Лека, каже: "Е па набавићемо ми себи нови народ!"

Тако и овај прижељкује да управа КК купи нове навијаче...  :finger  али смеши им се мотка... још само да је умочимо где и треба!
74
Одбојкашице Звезде су победиле 3:2 у сетовима, много теже него што се мислило.. водиле су 2:0, али дошло је до опуштања, што су шпањолке умеле да казне, и пети сет наше су добиле 15:13!!!

Нас у копу није било више од 120... можда неки више од 100...
Оно што ме зачудило, је присутност млађе популације, поготово на шипци... вероватно је то и био циљ, али видела им се трема, и да још буре сарме морају појести, да би били у рангу са неки старијим и искуснијим... међутим ето утакмица попут ове је и служила некоме да се испуне дечачки снови.

Песме више мање стандардне... мурије је било као да нас има 3 пута више... претрес, није био ригорозан...

А атмосвера је само делимично подсећала на нешто што зовемо навијање... бројност разочаравајућа.... овде су се помињале  цифре и до 1000, али то је било само жеља... ја сам очекивао бар 300 у копу, али и то је био нереално...

Но бар смо се размрдали у овом мртвилу, док чекамо фудбал...

А клинаца је иначе било за 2 дечија вртића  :D ...
75
Уз све наше несимпатије према Инсајдеру и у92, овог пута свака част на теми, јер могли су је и други покренути, рецимо ртс1, јер су "јавни сервис и ми имамо право да сазнамо све"  namigivanje  

Друга ствар, је што је ртс1 под директном контролом оних који управљају и фудбалом...  :boks
76
Жао ми је што су ови са б92 први почели причу о томе, али је већ и било време да неко дотакне и то горуће питање... стварно је трагично да се годинама питају "селектори" и семенкари зашто не можемо са репрезентацијом направити корак напред, већ стално назад, када нам мафија ушла у све поре друштва, па и спорт!!!

О многим стварим се зна шта се дешавало и те сезоне 97/98, када сам 100% био сигуран да Звезда има најбољи тим у лиги! А није могле чак ни куп да освоји...
Исто тако сам био 100% сигуран да Сантрач не саставља тим, да бар трећина фудбалера који су вођени на СП 1998. у Француску, нису то заслужили, већ да су одведени из других разлога!!! Да Миљанић не управља ФСЈ, већ да то раде људи из сенке!

За сада су почели задовољавајуће, а шта ће бити у осталим епизодама, видећемо...
Углавном добро су поставили анализу, да је фудбал у директној спрези са политиком и криминалом, и да ко год дође на власт у Србији, одмах ставља шапу на фудбал?! Сигурно из љубави  :o
77
? ????... ?? ? ?? ????????? ??? ???? ???? ??????... ?? ??? ?? ???????? ???? ???????, ? ??????????? ???? ????? ???? 2008. ??????!

:ruke


?? ??? ?? ??? ???? ???????????? ? ??????, ???? ?????? ??????!  namigivanje
78
Терен / КК Црвена звезда 07/08
January 10, 2008, 07:52:02 PM
Мени је одавно пукао филм у веку те усране управе КК!!!!

Прекрдашили су више! А крво ми је што Делије и даље седе скрштених руку, и тихо бојкотују Звезду...

И раније је било проблема са овом управом, која стално нешто обећава, а лепо је Вербал Кинт анализирао њихов минули рад... а и са оном управом пре ове је било гадних проблема...
КК је машина за прање лове, то је и врапцима јасно, и зато ми је чудно што "немамо времена" да се озбиљније посветимо овом тешком проблему, тим пре што је сада пауза у фудбалу, па не би било лоше да одемо на 1 утакмицу УЛЕБ купа, као што смо и раније дискутовали о томе, а сада све више ми то пада напамет, и да не дође 100 људи да звижди управи (без обзира на игру и резултат), и оном "појачању", већ да зарми нас више од 6000, и то ће онда бити јасна, и недвосмислена порука!!!!

Значи утакмица где неће пити навијања, и песама за Звезду, већ скандирања против управе КК, и огромнио транспаренти који ће и ћорави видети, а новинари пренети у сутрашњим новимама, па ме занима шта ће онда причати на својим конференцијама....
79
Пивница / C.K.C.K. Хроника
December 10, 2007, 12:52:52 AM
Quote from: "sezione ruma",,Ми припадници Жандармерије Србије последњих година налазимо се на удару навијача, медија, грађана и комплетне популације у нашој земљи. Последњи инциденти на стадиону Црвене звезде, у којима је наш колега Небојша Трајковић умало изгубио живот радећи свој посао и испуњавајући наређења претпостављених, натерали су нас да јавност у Србији чује и наш глас.
Ми нисмо лоши момци који из забаве долазе на утакмице, митинге, концерте... у жељи да се тучемо са навијачима. Жандармерија је део српског народа и ради искључиво за добробит свих грађана Србије. Наше интервенције нису наша жеља или хир, већ само дужност коју обављамо како бисмо прехранили своје породице, али и заштитили грађане ове земље.

:D  :D  :D

Јаче одвале, од ових нисам чуо, мајке ми... ово је за гиниса...

Једино ми није јасно, чији смо ми грађани... можда неке друге државе за коју не знамо, ни да постоји...
80
??, ??, ?? ?? ?? ???????? ???? ????, ????, ?????????? ???????, ????? ??????, ???? ??????? ?????? ?? ??? ? ??... :finger


?????? ??? ?? ?????? ?????? ??? ??????? ???? ???? ? ????????? ? ?????...  namigivanje

????????? ?? ? ?????, ? ???..., ? ???...  :batine

???? ?? ?????? ???????, ? ??? ??????? ?? ??????, ?? ????? ???? ??? ?? ???????, ?? ??? ?? ?????, ??? ?? ??? ????????... ??? ???? ? ????, ???? ?? ??...

???? ?? ??? ?? ?? ???????... ??? ???? ???? ????????... ??? 1 ??????? ????????, ??????? ?? ?????????? 2??? ?? ??????... ?????? ?? ?? ????????, ? ??? ???????? ?? ???? ??????... ???????? ?? ?????? ????? ? "??? ??????????", ????? ?? ???? ??????? ??????? ?? ????, ??? ?.?.?.?.

??????? ? ??????: ?????? ?? ??????!