Изгубили смо у оба меча и сада претпостављам да идемо на шиптаре ако се та текма уопште буде играла.
Потез управе - без коментара!

RUKOMET: Zvezda daleko od evropske elite
Nedelja, 9. septembar 2007. 19:52

Onog trenutka kada su odlučili da oba meča protiv beloruskog Meškova igraju u Brestu bilo je jasno da su se rukometaši Crvene zvezde oprostili od učešća u Ligi šampiona. Belorusi su u subotu u prvoj utakmci savladali srpskog šampiona sa 33:25 (14:14), a u nedelju još ubedljivije 38:28 (18:14).

Kao i prvog dana crveno-beli su i u revanšu bili donekle ravnopravan rival u prvom poluvremenu, a onda je ponovo zaduvao beloruski uragan i razneo kao maglu sva Zvezdina nadanja da može da izbori makar jedan častan poraz.

Uprava Crvene zvezde je kako bi umanjila troškove odlučila je da obe utakmice sa beloruskim šampionom odigra u gostima, čime su i pre početka ovog dvomeča šanse crveno-belih da se domognu elite svedene na promile. Liga šampiona ove sezone ostala je san, a utehu će crveno-beli morati da potraže u Kupu EHF.

(MONDO)

Кофери се смеше вама...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Срамота! Како је могуће да сарајевска Босна сваке године игра Лигу шампиона, а Звезда нема средстава ...? Ма марш у три лијепе материне! НАПОЉЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ!  :bes



Quote from: "rukometas_bg"ПА онда пошто је наша управа видела какву су екипу направили одлучили су да оба меча играју у Белорусији јер тако ће да добију још неки евро од белоруса да гурну себи у џеп.
Управо тако. Нису ни мислили да играмо овде прву и да се боримо да прођемо даље. Маму им јебем...

РК нам се распада/о...како ствари стоје,тим путем су/ће кренули/ти још неки наши клубови..

А да се полако расформира СД и да кренемо од бетон лиге.. :bes   :cigla

Вук Рогановић, тренер Звезде, је поднео оставку.
Распад система.
Што је најгоре, такво је стање у читавом нашем рукомету па и не постоји нека нада да ће ускоро бити боље.
..baklje gore, pesma cigana...

још сам се смејао кад су пакистанцима отишли од 10 играча 12,ми смо запали у још гору ситуацију,страшно одласци и то бар да су нам играчи отишли у иностранство него овде прелазе у друге клубове у Србији,доводимо играче уби Боже који још напуштају после неколико тренинга Звезду,сад и тренер у кога сам колико толико наде уливао иако и да је остао не би ништа се пуно променило...туга.

РУКОМЕТ: Звезда без тренера, играча...
Уторак, 18. септембар 2007. 12:52

После неуспеха у квалификацијама за Лигу еврпских шампиона, српски рукометни шампион Црвена звезда има нових, великих проблема.

Одласци играча више и нису новост, али јесте оставка тренера Вука Рогановића, који је у претходне две сезоне направио чудо и већ "отписану" Црвену звезду (поготово претпрошле сезоне) винуо до врха домаћег рукомета.

Незадовољан играчким кадром који има на располагању и свестан да не може да понови резултате из претходних сезона Рогановић је одлучио да се повуче.

После неуспешног покушаја да се квалификују за Лигу шампиона, Црвену звезду је напустио голман Небојша Николић који је отишао у Пролетер, Шћепановић је ухлебљење пронашао у македонском Металургу, а Бранко Радановић, летошње појачање, незадовољан минутажом и статусом, такође је одлучио да оде.

Када се томе дода и одлука Ненада Максића да више не игра за црвено-беле, тиму из Љутице Богдана се црно пише. "Још у мају сам најавио растанак са Црвеном звездом, уз обећање да помогнем у Лиги шампиона. Она два меча у Белорусији су и дефинитивно преломила да не останем у Звезди", каже Максић.

Председник Црвене звезде Жарко Чабаркапа изјавио је да је Рогановић рекао челницима клуба да одлази, јер има значајно ослабљену екипу у односу на прошлу сезону и а не може да гарантује да ће са црвено-белима одбранити титулу.

"За сада немамо решење, али је сигурно да почетак шампионата нећемо дочекати без тренера", рекао је Чабаркапа за "Спорт".

(МОНДО)

Дно дна!

Quote from: "VlAdA nS"РК нам се распада/о...како ствари стоје,тим путем су/ће кренули/ти још неки наши клубови..

А да се полако расформира СД и да кренемо од бетон лиге.. :bes   :cigla

И треба да се расформира. Колико нас је ишло на одбојку, рукомет чак и кошарку прошле сезоне? То је тром наслеђен систем без подршке... Нека иду у бетон лигу и у тим клубовима ћемо играти ми навијачи, онако за нашу душу.

Quote from: "Kiki"
Што је најгоре, такво је стање у читавом нашем рукомету па и не постоји нека нада да ће ускоро бити боље

Такво је стање у целом спорту не само у рукомету,

Quote from: "Бока"
Quote from: "Kiki"
Што је најгоре, такво је стање у читавом нашем рукомету па и не постоји нека нада да ће ускоро бити боље

Такво је стање у целом спорту не само у рукомету,

А поготову у рукомету... На жалост, знам из личног искуства...
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

Ове године ако будемо имали доста среће нећемо испасти. У РК се већ дуже време краду паре али раније је било и неких резултата(прваци државе 2 сезоне за редом). Доласком Илије Јовића на место директора клуба почиње тотална пропаст клуба. Из клуба одлази цела постава а доводе се нижеразредни играчи. Тако да је клуб доведен на ивицу пропасти.
Ствар је у томе што у рукомету нису велике паре и што нико није размишљао о идеји коју је пре пар година изнео селектор репрезентације Цветковић. Пошто играчи не коштају много могуће је наћи за сваког играча једног спонзора. Али очигледно је да то не одговара људима из управе.
Тужно је то што из године у годину Звезда продаје супер играче који их касније туже због дуговања и опраштају дугове.
Чак ни свом детету Петру Ненадићу нису хтели да дају исписницу.
Било би смешно да није жалосно

Остали без лиге шампиона, без тренера, неких играча...реално речено УЖАС!!!!Како је само могуће да се то догађа екипи која је већ две године шампион???
..Звезда ми је све...

Мене је само страх да не изађемо са овако распалом екипом на шиптаре...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Спортски аспект ове утакмице никако не би смео да дође у питање... Са најраспалијом екипом би морали да победимо шипце, али ово нема везе са спортом, једноставно, по цену казне за сва времена не треба играти са њима!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Не играмо са шиптарима него са турцима.

А нови тренер је Ненад Краљевски. До сад тренирао млађе категорије и нижеразредни Примус. Био је и помоћник Рогановићу.
Истина да је перспективан тренер, али и најбољи светски тренер не би могао са оваквом екипом ништа да уради

Тешко да ико може да учини било шта ако нема играче!
Велико хвала рогановићу за све што је у протекле године учинио за нашу звезду!!
..Звезда ми је све...

Изгледа да нам је лига и даље трула, како сам чуо екипе нису нешто баш јаче од нас, ево нпр пролетер кажу фаворит, а једва извукли бод против нас!
пролетер - црвена ѕвеѕда 28-28
значи могли би опет прваци :sampion
..Звезда ми је све...

А имали смо 3 гола предности 2,5 минута пре краја...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Нисам могао да поверујем кад сам чуо да смо извукли реми. Пролетер ће ове године бити у самом врху и један је од претендената на титулу. Нисам гледао утакмицу па не знам да ли су наши успели да сачувају Рнића или њему није био дан(0 голова), али у сваком случају за овакву екипу Звезде ово је велики бод.
Следећи викенд смо домаћини екипи Планинке и имамо шансу да остваримо прву победу

Не схватљиво ми је само кад нам је већ екипа распад зашто се ове сезоне није пружила прилика талентованом Алчаковићу(`88) који је Звездино дете него је прво био покушај да се доведе Томић који из Партизана у Звезду прелази кад му се ћефне, па кад то није успело онда је доведено партизаново дете Вукас.

Вукас је одлично одиграо и био један од најбољих на мечу.А што се тиче млађих снага треба им стварно пружити шансу...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!