Одлично одрађено гостовање у Никшићу. У копу око 500 до 1000 Делија, углавном из целе Црне горе. Стигло је 2 пуна аутобуса (Нишлије, ББРС, Бригате, Ултра Бојс и Ултрас), и 1 комби са Ултра Клан и Хероес. Дакле било је око 120 из Београда. Наравно био је један део Нишлија са нама, јер нису сви могли кренути због рукомета и припреме кореографије у Нишу. На почетку је упаљено једно 20-так бакљи, неколико димњака, ту негде пада гол за Сутјеску који нисам видео. Навијање вођено са централне шипке, уз један бубањ (два су донета), стварно добро смо се чули иако је било доста млађих и нових који су научили нове песме. Леви и централни део копа је певао константно а десни је помало навијао. Није било лако остати трезан поред пива и осталих помагала који су се трошили у енормним количинама, (још увек се трезним и једва куцам ово).

Било је и Чачана (Риф раф), УЛТРА КРУ из Подгорице, Делије из Бара, локални Никшићани као и још неки из Републике Српске који су дошли комбијем. Поред стандардног репертоара, цео коп је отпевао "Марш на дрину", "Живела, живела Краљевина Србија", "Србија, Србија", као и ону неизоставну "ЈЕБО ВАС МИЛО!". Проблема са полицијом није било међутим при крају утакмице 2 специјалца се сумњиво мувају по нашем копу.

У копу поред мене стајао је један лик што се прерушио у вештицу (само маска) и изазивао смех.

Ja samo sto sam doso .... ufff
Onako nije bilo lose, mada mi se cini da je prosle bilo bolje ....
Od mene toliko nemogu vise da gledam .... Ciao NISLIJE

riff-raff je iz cacka? :o  :nene  :zbunjen

ne nego odakle su? iz moldavije? indijaneru jedan,lepo ti je covek napisao chachani  ;pljuga
oj al se voza,Po jetri ciroza ;)

Kizo jel si ti nesto sliko tamo?

Inace utakmica je bila smor a put avantura... :D

Najjace je bilo kada sam se probudio na bosanskoj granici?! :zbunjen  J..o te, pomislio sam odmah na Zonu sumraka. Kaze lik pored mene, "imas li pasos". tek onda sam bio siguran da sam u Zoni sumraka. :rofl  :flasa  Kasnije mi je,posle toga, sve bilo do jaja. Samo da podsetim da je bilo i Valjevaca u NK, vecina ih je bila u Pioniru na basketu.
Pozdrav
H,DA MI JE ZA JOS JEDNO PIVO!!!

Quote from: "UK_Nikola"Kizo jel si ti nesto sliko tamo?

Slikao je moj prijatelj sa njegovom kamerom, bice kad bude.

Kad smo kod navijanja, cela desna strana je slabo pevala. Svaka cast tebi i ostalima bar ste vi jedini navijali a svi ostali su se i dalje treznili.