Ajde neka neko kaze sta je bilo danas u nekim novinama (mislim Kurir) u vezi Zigic i Kezman. Rece mi ortak da Zigic menja Kezmana u Atletiku. Koliko para daju? Da li su to nagadjanja ili je to bar priblizna istina?

P.S.Misalim da bi bilo fino ponovo otvoriti temu o trasferima

kezman bi trebao u fiorentinu a u Atletiku da ga menja Zigic,ovi nude 9 miliona eura,bar sam tako cuo

Novine moraju nesto pisati,pogotovo za te ''senzacionalne transfere'', tako da ocekujem jos milion kombinacija !
Takodje se cesto pominju Novakovic i Kaje,jel neko gledao te igrace kako igraju?

ŽAN-FILIP KAJE USKORO DOLAZI NA "MARAKANU"

Žan-Filip Kaje, štoper Liteksa iz Loveča, definitivno dolazi na "Marakanu"! Zvezda je uspela da završi sve formalnosti oko dovođenja francuskog internacionalca, koji je protekli period u Bugarskoj radio pod dirigentskoj palici LJupka Petrovića, tako da će u pohodu na Ligu šampiona biti jača za iskusnog odbrambenog igrača.

Јел зна неко мало више о том Кајеу?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

О том Кајеу се прича већ три године... И већ толико га доводимо у Звезду... Од Муслина... Да вреди нешто до сада би га купио неки богатији клуб... то је моје скромно, али врло логично размишљање!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Trebalo bi dovesti malog Vukelju iz Voše. Dečko je mlad i stvarno je dobar ima tehniku, u punom sprintu radi dribling, sa jačim klubom kao što je C.Z. čudo bi napravio. Gledao sam ga na nkoliko tekmi, dobar je.
Ajd sad sutra se ne radi...

Gde su sad svi ti senzacionalni brazilci i argentinci sto se toliko pricalo o njima da ce da dodju.

Ma Vukelja potpisuje za groblje.Brazilci su najmanji problem(brazilaca nema),njih odande izvoze teretnjacima,evo cak su i komsije uzele jednog na probu....A danas citam da h...oce da dovedu Zilica(Rijeka) za golmana,ove godine je stvarno vrh branio,jedan od najboljih igraca ustaskog prvenstva,ali ja ga odavde pamtim kao kiks golmana,videcemo sta ce biti.

Quote from: "drenke"Gde su sad svi ti senzacionalni brazilci i argentinci sto se toliko pricalo o njima da ce da dodju.
Pa pitaj one koji su o tome pricali - Kurir, Blic, SC...
Stojkovic je nesto malo spominjao(Kajea valjda), a to je i na putu da se ostvari. Osim toga valjda nije ni poceo prelazni rok, tako da se ima vremena...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "jovicn"Brazilci su najmanji problem(brazilaca nema),njih odande izvoze teretnjacima,evo cak su i komsije uzele jednog na probu


E stvarno ostavimo se Brazilaca to sto dolazi u istocnu Evropu su sve samo igraci druge trece klase. Cast izuzetcima.

Milivoje Novakovic za koga se navodno interesuje Crvena zvezda postigao je hat-trik za Sloveniju na prijateljski utakmici!

Taj je slovenac ko i ja Kanadjanin :rofl

Inace, pise li se sta kakve su sanse da on zapravo dodje? Mislim na Novakovica.

Quote from: "SerbianEagle"Taj je slovenac ko i ja Kanadjanin :rofl

Inace, pise li se sta kakve su sanse da on zapravo dodje? Mislim na Novakovica.

Za sada mislim da je Novakovic jedino zelja Zvezde jer jedino za Kajeja je bila poslana ponuda(izvor Glas javnosti) Verovatno nece biti jeftin ako bude doso, jer je cini mi se najbolji strelac Bugarskog prvenstva.

http://www.sportskevesti.net

"Žilić na vratima Marakane

Golman Rijeke Dragan Žilić (32) nalazi se jednom nogom u Crvenoj Zvezdi!

Direktor crveno-belh Dragan Stojković uputio je ponudu Rijeci, zatim je hrvatski klub posla svoje zahteve, i sada se čeka dogovor dva kluba o prelasku nekadašnjeg golmana Sartida i reprezentacije SCG u redove osvajača duple krune.

Žilić je izuzetno zainteresovan da pređe na Marakanu, a ukoliko do dogovore ne dođe, Bajević bi mogao rešenje da potraži u Grčkoj ligi. Ukoliko se odluči na takav korak, novi golman bi mogao biti Kocolis, golman Larise ili Sifakis iz OFI-ja, javlja dopisnik Sportskih Vesti iz Atine Nikolaos Mirisiotis. Upitanju su dva odlična golmana, ne previše skupa, i pravi izbori za Zvezdu."
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Eto ti ga sad, pojačavamo se iz Hrvatske ... :lol: :lol:



"Nant baš voli Zvezdine igrače

Prema pisanju pojedinih francuskih medija, tamošnji prvoligaš Nant je zainteresovan za još jednog fudbalera Crvene zvezde".

Ovo sam video na sportskoj centrali, dali neko zna o kom igracu je rec??


Quote from: "Бока"Pa verovatno Milijas

Basta je u pitanu,odbijena je ponuda.

Posle prodaje Stojkovica(koja ce se doduse dobro neutralizovati ukoliko dovedu Zilica) prodaja Milijasa bi bila daleko najgluplja.Ne secam se kad smo zadnji put imali takvog pakera.Ili ajde neka bude perspektivnog pakera.

Zilic izgleda ne dolazi na Marakanu. Ne daju ga rijeke!