Кичасти су и ружни (ништа лично)

Бокин дрес је феноменалан! Само да не 3алепе крпетине на леђима и то је то, нек полеђина буде црвена и биће одличан дрес.
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

@џони блејз ,ако си мислио на ове плаве и жуте, ни мени се не свиђају ... али пошто су ови први псвови онда сам ставио и ове друге..

Ево како би да изгледала полеђина црвена или бела.. без налепљених крпа  :(

Први из гарнитуре првих дресова, први из гарнитуре резервних и обавезно црвена полеђина са бијелим бројевима. Без крпа и селотејпа. И ништа боље не треба. Савршено.  ;pljuga



Извињавам се......хтео сам да поставим слику, како изгледа ПСВ-ов дрес за нову сезону, па ми није успело.
Ево линка, па видите и сами.....мени је страва!
http://maillots-20072008.skyblog.com/6.html

Овај њихов дрес неодољиво подсећа на наш други дрес који је у белој варијанти. Само се питам где су црвено-беле пруге нестале?

Па зар није супер, наравно као други дрес?! Мени стварно изгледа ок!

Ne razumem koji je problem da se opet urade dresovi u fazonu onih Beobankinih iz 96/97? Ovi sa uskim crvenim linijama mi se uopste ne dopadaju. Podsecaju me na Proleterove iz devedeset i prve, onako pravi oni zadrugarski, seljacki.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda

Не знам да ли сам добро сконтао,али одређени људи са овог сајта имају контакте са људима из маркетинга.Е сад,да ли је могуће да тим људима из маркетинга већ годинама нико не може да објасни колико она пришивена крпа наружује дрес.Док нам је адидас радио дресове,мислио сам да је до њих,али кад сам видео и тај дрес без те крпе,није ми био ружан,чак ми се и свидео.Сад се питам да ли они не знају да постоји могућност штампања у 21-ом веку и да број не мора више да се ушива.Нека nike уради дрес по свом избору,не морамо ми да бирамо дизајн,само да скинемо ту крпу.
 ti samo hrabro,bori se

И мени није јасно зашто су ове последње две гарнитуре тако лоше. Сви ранији дресови су били лепши поготово они Каппа дресови са рекламом Беобанка и Пилс. Али добри су били и они Хумел, Пума и  Диадора из 80тих и 90тих као и они стари Адмирал дресови из генерације Дулета Савића и Пижона.
У данашње време компјутерских дизајна и штампе стварно нема смисла да онако изгледају дресови. Једино нам је семафор ружнији од дресова.

По мени они од пилса су најбољи дресови икада
А ови нике су јадни,адидас је много боља фирма,а пума и каппа су ми најбоље

Дресови које најк има у понуди од прошле сезоне.

На пруге





Гостујући са белим или црвеним шорцем




Трећа гарнитура са белим или плавим шорцем.


Бока, па није ваљда да  ће да нам увале дресове од прошле године, за следећу сезону?? Па зар није био договор, да за наредну сезону ми сами креирамо, како  ће да нам изгледају дресови?? :(  :bes

Ти мислиш да је то тек тако лако? Ко ће да их дизајнира? Познајеш неког стручњака и успешног дизајнера међу нама? Најки има своје стандарде, и не може да се неко бави дизајнирањем уместо њих... Зашто би онда стајао најк знак уколико би га ми дизајнирали?

То креирање је као и много што шта погрешно протумачено у јавности и вероватно је значило да ћемо моћи да бирамо од понуђених модела...

Ми смо прошле сезоне добили модел  барсиних пругастих дресова из сезоне 2005/2006. Вероватно ће тако бити и ове године. Само што мислим да је боље да узмемо интерове модел од барсиног. Не верујем да ћемо добити моделе за 2007/2008. годину. Прошле године смо добили наранџасти и бело-плави дрес који су били актуелни у тој сезони 2006, али су то дресови који су прављени за светско првенство у немачкој и појавили су се почетком 2006 године (бразил и холандија)...

Нема најк фабрику у Србији, нити ми имамо екслузиван уговор са њима као што то имају Барса, Интер, Арсенал, МанУТД, Јувентус, Бразил. То су уговори вредни преко 30-50 милиона еура.

Чак и много већи клубови добијају дресове из већ постојећих линија модела најка...

Постоји 5-6 разлчитих линија, а на нама је да одаберемо једну од њих. Овде су приказана 3 модела дресова од прошле године, који су се мени учинили најприкладнијим за наш клуб. Клот коштају имеђу 10 у 12 фунти по комаду.

Уосталом и нису тако ружни.

Најки модели

http://www.prosportuk.com/product/3/20


Само да трећи буде плав, и само да ниједан нема крпу на леђима.

Бока, онда сам и ја један од оних, који се примио на то како је протумачено у јавност, да ми "сами" креирамо опрему! Онда само треба да се обрати пажња на јеедну ствар, а то је, да најк знак не сме овог пута бити црне боје. Мени лично не изгледа лепо. То је ок за ПСВ-ову опрему, која има црне шорцеве, али не и за нашу опрему. Ови модели које си изложио овде су сасвим ок, и само што рече и Johnny Blaze, да овог пута избегну ону крпу са леђа, и све је ок.
namigivanje

Лијепи модели, као што рекоше претходници, само нек нема крпа ...  namigivanje
Посебно ми се свиђа да гледам Фердинанда и Сендероса (полусрбина) у Звездином дресу, макар била и фотомонтажа.  :finger



ваљда ће ноћас играти у новим дресовима.

да ли неко зна када ће се нови дресови наћи у продаји??? онако оквирно!?

нови дресови са данашње текме