Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Joxy

1
Северна трибина / incident 2
January 12, 2003, 09:05:52 PM
E kako sam znala da ce ovaj Baske uvek biti protiv mene...Veruj mi da nemam pojma o kome pricas Strah, Cigani smekeri prvi put cujem... Ali da da oboje mislimo na istog..Iskreno receno,  nek napravi paradu u Beogradu samo za Basketa, mene nek ostavi na miru.
E sad Baske, proterivanje sa severa...hmm pa bre covece tebi je trebalo citavih 10 minuta da me prepoznas letos a kako ce tek ostali cigani :rofl  Shalu na stranu, izvinjavam se Jmilan1 iliti Milanu (predpostavljam da se tako zoves   :)), ali takve stvari mi idu na........


E luda je ova Mila, nije normalna..Gde se seti hijene keve ti
:rofl


PS. Basketo znas da se shalim, znash da si moj omiljeni heroes

namigivanje


JOKSI #0
2
Северна трибина / incident 2
January 12, 2003, 01:48:51 AM
Pozdrav svima...

jmilan1... ovo je sajt za Zvezdine navijace, ja nigde ne vidim da pise zabranjeno zenskom polu. U ovom slucaju smo jednaki, zato O-d-j**i!

Sve sto se reklo lose o nama proizvod je ekipe iz koje smo potekle, normalno da tu nema ni malo istine. Ali opet ponavljam ni jednog trenutka nas lose reci nisu sputale niti povredile, jer smo bili ekipa zbog Zvezde i samo zbog Zvezde. Ne mogu da kazem da je ulazak u heroes bio potpuni promasaj, jer tako smo stekle ime i postale navijaci, upoznale prvu ekipu, imale uvek mesta u busu za gostovanje kada je bilo najgusce.  

Samo me interesuje, kako to da se uvek nadje neko inteligentan koji ce da nas ispljuje na netu, a niko nam u zivotu nista u lice nije rekao??

E da Mila je u pravu, nas vise gotive grobari nego Cigani

:(

PS. Mila posala bih ja ali nesto sumljam u nase prijateljstvo otkad ti je vodja grobara postao najbolji drug:) Pozdrav picko ciganska i za ovo mi dugijes pivo:)

Lates,

Jovana[/i
3
Северна трибина / incident 2
January 10, 2003, 03:22:45 AM
E pa hvala je *urcu jedan pametan reply! Kao jedan od osnivaca ekipe zelim samo jos da dodam da je HGirls postao od ogromne zelje dve devojke da Zvezdu prate svuda, da budu sa njom i u dobru i u zlu, da budu sastavni deo navijackog Severa zajedno sa svojom ekipom. Sta ko misli o nama totalno je nebitno jer 1000 izostanaka iz skole, padanja sa svega 14 godina, dobijanja batina od murije, lomljenja nosa, unosenja baklji i nozeva na stadion bez i grama straha, udela u koreografijama, redovnog odlaska na tekme, neogranicenih suza i tuge i srece NE MOZE NIKO DA NAM IZBRISE!! Za godinu dana postojanja imale smo vise tekmi od 3/4 severa sa derbija, najodaniji Cigani to znaju. A vi maloumni debili(sto bi rekla Mila) da malo dobro razmislite, zbog sexa niko nije spreman da pogine..


Pozdrav svima, narocito Incidentu ;pivo

Jovana