Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gibi

1
Терен / Оставке УО
May 18, 2006, 12:16:47 PM
Bez politike se ne moze u danasnjem fudbalu (pa i u ostalim sportovima) jer su politika, biznis, reklame i sport jako povezani, hteli mi to da priznamo ili ne. Optuzivati Draska Petrovica i predstavnika Delte da su dosli samo nesto da ukradu od Zvezde je po meni nerezonski. Miskovic verovatno ima ambicije da kupi Zvezdu i samim tim njegov predstavnik u Zvezdi ce se ponasati krajnje posteno i pokusati da se umili kako bi eventualna prodaja (mozda i neki ugovor o "prvenstvu kupovine" uradjen ispod zita) prosli bez ikakvih trzavica. Ako je to obracun sa ovakvim intencijama ja to onda podrzavam. Ali sve se bojim da nam se sve pod firmom borme protiv Miskovica te Delta-Zvezde ne podvuce potpuna privatizacija Zvezde od strane Piksija i njegove ekipe, jer je poceo da vuce neke tipicno diktatorske poteze. Sta cemo ako popuni UO sa svojim poslusnicima pa ne moze posle bog otac da ga smeni (mislim tu i na skupstinu ali u sustini ko njih pita, lako ih je ucutkati i potkupiti malo novcem, sitnim privilegijama, malo sarenim lazama i obecanjima)? Hocemo li i mi kao i Grobari u bojkot? Jos nesto o Drasku Petrovicu, to vam je Kostunica licno i DSS. KK je njegovim dolaskom postala "drzavni projekat" i verovatno bi to bio i FK. On se nalazi u poziciji da moze daleko vise da ukrade a da to niko ni ne primeti nego li u Zvezdi (Telekom). On bi samo doneo pare. Slicna je prica bila i sa Zikom Paukom u KK. I on je samo pucao lovu na KK a krao (ako je uopste i krao, ne tvrdim samo pretpostavljam) na drugom mestu. Ja daleko vise verujem Vladi Srbije i Kostunici licno (garantujem da stoje iza Draska - mislim, nisam upoznat i to ali logicki rezonujem) nego li Piksiju i njegovom sumnjivom drustvu jer je politicarima jaka Zvezda te samim tim i reklama preko nje imperativ. Nisu onim ludi da naprave lom u Zvezdi te afere jer ce da im se obije o glavu sa negativnom reklamom i gubitkom glasova.
2
Терен / Оставке УО
May 16, 2006, 07:26:42 AM
Polako momci, ostavka sponzora odlican potez Piksija!? Nije nego. Niko ovde nije za Delta Zvezdu ali nije bogami ni za Piksi Zvezdu, ja sam samo za Zvezdu ako moze. Nama je otislo 5 sponzora i to jakih, a ne samo Delta, a kakvi su to sponzori govori nas KK koji je sa njima nikad jaci (dovedosmo i Nemanju Aleksandrova a pominje se cak i 500.000 obestecenja). Kako to da nemaju para za FK? Ocigledno je u pitanju izvesni "tihi bojkot" istih u poslednje vreme i pitanje je sta stoji iza toga. Sa druge strane imamo "blage pokusaje" gradjenja kulta licnosti od Piksija i pravljenja novog Dzaje (naruceni komentari o "ovacijama navijaca" posle osvojenog kupa, dovodjenje podobnog Nebojse Lekovica itd.) Kad na to nadodamo skandal sa majicama na Kupu (za koje se negde na formima tvrdilo da ih je radio Piksijev sofer - sto ja ne znam ali znam da ih nije radio onaj ko i treba marketing koji se ogradio i izgleda je i izbacen iz FK). Na kraju dolazi ova prodaja Stojkovica i odlazak Zenge.
3
Терен / Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
April 12, 2006, 11:15:42 AM
Mene je prijatno iznenadio Andjelkovic levi bek. Ocigledno je da Zvezda moze da proda Zigica, Lukovica i Kovacevica a da tim nece izgubiti bas toliko mnogo koliko se mislilo. I Suzuki je bio dobar.
4
Терен / UEFA Kup
November 24, 2005, 09:30:24 PM
Krivokapić zamenio Mudrinića. E neka smo izgubili...
5
Терен / КК ЦЗ 2005/06
September 09, 2005, 01:06:03 PM
Šakota: Nova pojačanja tek na zimu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je klub kompletirao sastav za predstojeću sezonu i da će eventualna nova pojačanja na Mali Kalemegdan doći tek u zimskom prelaznom roku.

"Zvezdi se sada ne žuri. Skoro smo kompletirali tim i sa ovim brojem košarkaša možemo da počnemo da igramo. Sada nam sledi najteža faza - uigravanje, a utakmice će pokazati da li će nam trebati pojačanja. Najveći rezovi i u NBA ligi i u Evropi dešavaju se oko Nove godine, tako da imamo vremena", rekao je Šakota.

Šef stručnog štaba "crveno-belih" dodao je da je realno očekivati da neki igrači uskoro i napuste tim, jer je konkurencija na spoljnim pozicijama izuzetno velika.

"Želimo da imamo tim u kome su svi zadovoljni. Mladjim igračima ćemo dati priliku da promene klub, ali tek treba da vidimo kojima, pošto sam tek stigao u Beograd i o tome treba prvo razgovarati. Ako neko bude dobio priliku da zaigra u nekoj manjoj sredini lako ćemo se dogovoriti", rekao je Šakota.

"Crveno-beli" će od ponedeljka učestvovati na turniru u Ukrajini gde će u sledećih nedelju dana igrati sa domaćim kijevskim Dinamom, Dinamom Moskovska regija i Himikom.

Šakota je izjavio da je moguće da neki igrači napuste klub i pre odlaska u Ukrajinu, a da će put Kijeva krenuti veći broj košarkaša, jer se taj turnir održava u sastavu trenažnog dela priprema. Trener Crvene zvezde je rekao i da klub nije tražio igrača na poziciji na kojoj igra najveća zvezda prelaznog roka Milan Gurović, već na poziciji klasične "petice", ali da se takva prilika jednostavno ne propušta.

"Svi koji se bave transferima znaju da je potraga za klasičnom peticom praktično nemoguća. U takvoj situaciji pojavio se Gurović, koji je izrazio želju da igra za nas, koji je reprezentativac i koji je za nas veliki dobitak u kvalitetu. Osim toga, pozicija na kojoj Gurović igra nama nije bila toliko 'čista'", naglasio je Šakota.
6
Терен / КК ЦЗ 2005/06
September 09, 2005, 11:26:33 AM
Izvinjavam se ako sam u ovom mom prethodnom postu malo više kenjao, jebi ga, poneo me žar...
7
Терен / КК ЦЗ 2005/06
September 09, 2005, 10:25:09 AM
Slažem se ja s' grobarima da Gurović sada može da istetovira Krcuna na levoj ruci, samo onda je odavno trebalo da istetovira Franju Tuđmana, Ćurkovića, Bobeka, Čajkovskog ili nekog sličnog na desnoj. Odakle im pravo da Jugoslovensko sportsko društvo Partizan u bilo kom kontekstu i bilo s čim dovode u vezu s' Dražom i pravoslavljem!? Dobro došao ti nama Srbine u jedini pravi srpski klub. Zvezda je u svim sportovima kao Real. Nisi zvezda ako nisi igrao u Realu. E pa, kakav si ti to Srbin ako nisi igrao u Zvezdi. Ne mora Čiča da odigra nijednu utakmicu u našem dresu, dovoljno je da je tu i to je ogromna moralna podrška našem klubu. Njegov pogrešan izbor tima za koji će da navija shvatićemo kao moralno posrnuće, pobogu, pa i on je Srbin, i greške se dešavaju, ali srpstvo se dokazuje igranjem u Zvezdi.
8
Терен / КК ЦЗ 2005/06
September 07, 2005, 06:01:32 PM
Jel' Marković potpisao? Čuo sam najave ali ne i zvaničnu potvrdu.
9
Терен / КК ЦЗ 2005/06
September 06, 2005, 09:43:38 PM
Gurović je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom, objavljeno upravo na našem sajtu. Ne znam za vas, ali meni je drago da vidim jednog pravog Srbina na terenu, i lidera takođe. Grobari su ga imali u svojim redovima prošle sezone i sramno ostavili na cedilu. Zvezda nikada ne bi otišla i odigrala onako pederski u Zagrebu, kao grobari prošle sezone. Welcome Čiča!