Стиже нам велико појачање за неких 10ак година, таман да освојимо Евролигу : :D

Миличић: Завршићу каријеру у Звезди!
Понедељак, 21. мај 2007. 11:46

Репрезентативац Србије Дарко Миличић изјавио је да ће крај кошаркашке каријере дочекати у Црвеној звезди, клубу који је одувек волео, чак и када је носио дрес Хемофарма.

"Завршићу каријеру у Звезди. Желим да играм за Делије, Евролига и 20.000 навијача у Арени, то је права ствар", изјавио је центар Орландо Меџика за "Вечерње новости", након што је недавно присуствовао дуелу црвено-белих и Слоге у Синалко Суперлиги.

Миличић је изјавио да ће Србија на предстојећем Европском првенству у Шпанији у септембру "разбити све противнике" и да ће освојити злато, након чега ће његова каријера бити испуњена.

"Разбићемо све - Шпанце, Грке, Литванце, Русе, Французе, Италијане... Све! Добри су, али ми можемо сваког да добијемо. Нису Шпанци баук, волим да играм против Пау Гасола, некако је мекан. Ако освојимо злато у Шпанији, скинућу мајицу и скочићу са скупштинске терасе! После тога ништа ми више не треба у животу", додао је Миличић.

Он је рекао је да се после утакмице Звезда - Слога сусрео са Миланом Гуровићем, али да је њихов ранији договор о одласку на Равну Гору пропао због обавеза и лоше организације.

"Гуровић ће играти за репрезентацију ако добије позив. Радује ме што се Милош Вујанић враћа у своју форму, као и Саша Павловић, који игра као краљ у Кливленду", додао је играч Орланда, нагласивши да и Предраг Стојаковић треба да буде на списку путника за ЕП у Шпанији.

(МОНДО)
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Ма, мени је боље да одмах у полуфиналу налетимо на сточаре, то ће бити занимљиви навијачки дуели, а после ко уђе у финале тај је заслужио да буде првак!

Košarkaši Crvene zvezde upisali su treću uzastopnu pobedu i ukupno sedmu u Sinalco Superligi, nakon što su u 11. kolu očitali lekciju Mašincu u "Pioniru" - 105:76 (23:15, 34:19, 21:17, 27:25).

Najbolji u pobedi crveno-belih bili su Nemanja Aleksandrov sa 25 poena, Nenad Mišanović zabeležio je 19 uz sedam skokova, dok je Petar Popović u pobedu "ugradio" 16 pogodaka.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Немања све бољи и бољи...

Quote from: "Glina"Немања све бољи и бољи...

Па, било је и крајње време ... Надам се да нећемо толико чекати и Јоровића следеће сезоне.



Црвена Звезда је побиједила Војводину 103:102 и тако обезбиједила учешће у плеј офу.
color=red]FxCxRxSx[/color]

Већ је познато какво је суђење задњих година у свим вечитим дербијима под окриљем ове Партизанове лиге. Не сумњам да ће после оваквог притиска на судије Партизан до краја првенства, па и у евентуалним дуелима са Звездом, имати 8 играча на терену. Друга ствар је од много веће важности, а то је како ће се целокупна кошаркашка организација у овој земљи понети према овом случају. Подсетићу да су поједини функционери Црвене звезде прошле године због одбране својих навијача од напада жандармерије, због бацање столица из беса и због ''непримерених'' изјава кажњени (више)годишњим суспензијама. Могу само да замислим каквој би казни Црвена звезда била подвргнута да су њени функционери физички насрнули на судије. Овако, пошто је мисје Даниловић кримос, убеђен сам да ниједна кошаркашка структура неће смети да га казни (осим можда новчано), цела ситуација ће бити представљена као пренадувана од стране медија, па и као хајка на Партизан, а рука правде ће кривце да казни неки други пут, кад неко из Звезде направи неку ''глупост''.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "Pijanac"Не сумњам да ће после оваквог притиска на судије Партизан до краја првенства, па и у евентуалним дуелима са Звездом, имати 8 играча на терену.
Све то што се десило у Вршцу, десило се само са тим циљем, ништа чудно.

Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "Pijanac"Не сумњам да ће после оваквог притиска на судије Партизан до краја првенства, па и у евентуалним дуелима са Звездом, имати 8 играча на терену.
Све то што се десило у Вршцу, десило се само са тим циљем, ништа чудно.

Партизан после дужег времена игра лоше и сама екипа им није јака као некада... У великом су проблему јер желе ту титулу, а буквално им Хемофарм и Војводина дишу за вратом... Ми смо у промењивој форми, али делује да ћемо у завршницу ући мотивисани и спремни да одемо у финале!!! Све ово што се дешава и јесте са циљем да се опет направи тендециозно суђење њима и да некако испеглају недостатак квалитета и форме који им се појавио... Први пут Дуле за ових шест година није играо зицерашки и форму темпирао за крај првенства већ је ушао у форуму већ у другом делу Евролиге...то га сада коље, а мора се наћи начин да се спречи нека друга екипа да буде првак...
Ја бих искрено волео да то будемо ми, али некако ми мирише на Човића и његов ФМП који су се намерачили на Евролигу само тако!!!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Slogu u Kraljevu sa 91:87 (16:24 23:17 25:26 23:24)
Najefikasniji u Crvenoj zvezdi (nisu igrali Gurović, Stjuart i Kovač) bio je Milošević sa 21.poenom, Dragićević je dodao 18, Radivojević i Antić po 11, Aleksandrov 10.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

У плеј-офу састају се Хемофарм и Црвена Звезда, те ФМП и Партизан. Прве утакмице су у петак ...



Ми играмо прву текму у СУБОТУ у Вршцу како не би дошло до поклапања термина са мишевима који такође реванш играју у Пиониру.

Da li se ide organizovano u Vrsac?Moze li neko da kaze nesto vise o tome?

Ако мислиш на то да ли ћемо се појавити као група, и ти и остали бићете обавештени на време... До суботе...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Dajte neka neko od glavnih kaze da li ce se DELIJE pojaviti u Vrscu u subotu na utakmici Hemofarm-Zvezda!Jos svega dva dana imaju do utakmice a niko ne pominje nista! Izvinjavam se na latinici!

ULEB obradovao Zvezdu

08.06.2007 10:35


Košarkaši Crvene zvezde će sledeće sezone igrati na međunarodnoj sceni bez obzira na rasplet u plej-ofu Sinalko Superlige.

Skupština ULEB-a koja je u četvrtak održana u Portorožu, donela je odluku o proširenju ULEB kupa, već od naredne sezone. Još uvek nije precizirano koliko klubova će se takmičiti u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, ali je izvesno da će dodatna mesta dobiti Rusija i Jadranska liga.

Rusko mesto će zauzeti moskovski Dinamo, dok će četvrti učesnik ULEB kupa iz Jadranske lige biti Crvena zvezda, naravno ako ne osvoji šampionsku titulu i plasira se u Evroligu.

Čelnici ULEB-a će narednih dana obaviti konsultacije sa predstavnicima svih liga članica, kao i sa zainteresovanim klubovima i posle toga doneti odluku koliko će učesnika imati ULEB kup u sezoni 2007/08.

Proširenje ULEB kupa je došlo kao posledica novih neslaganja na relaciji ULEB – FIBA Evropa, pa je izvesno da će klupska takmičenja pod okriljem FIBA naredne sezone biti značajno osiromašena.

Ала нас је усрало...  :o


Имали смо среће овог пута... Добро је.

:ruke

Ма доста бре више поклањања и проласка кроз иглене уши...време је за титулу и за Евролигу!