А најбоље да се не замлаћујемо глупостима и причамо о прелазном року.
Сезона још није почела, а ми у тиму имамо сасвим довољно битних играча из Србије.

QuoteА најбоље да се не замлаћујемо глупостима и причамо о прелазном року.
Сезона још није почела, а ми у тиму имамо сасвим довољно битних играча из Србије.

:o  :o

Шта ти није јасно?

Броновицки потписао



Пољски одбрамбени фудбалер Гжегож Броновицки изјавио је данас да је у Црвену звезду дошао како би испунио своје снове, односно барем заиграо у Лиги шампиона.

"Поносан сам што сам дошао у велики клуб какав је Звезда. Клуб и његова управа су оставили јак утисак на мене. Мислим да је мој долазак у Београд добар потез за обе стране и верујем да ћемо заједно много постићи", рекао је Пољак на свом званичном представљању.

Броновицки, који се новинарима обратио на српском језику рекавши "добар дан, очекујем питања", оценио је да ће се брзо уклопити у нови клуб, јер је "комуникативан момак".

"Не знам остатак тима, али се иначе брзо уклапам. Мислим да неће бити проблема... Већ сам купио неке књиге и верујем да ћу за два до три месеца причати на српском", рекао је 27-годишњи репрезентативац Пољске, који је у Београд дошао из варшавске Легије.

Броновицки је са Звездом, у којој ће носити дрес са бројем 18, потписао трогодишњи уговор.

Спортски директор "црвено-белих" Стеван Стојановић истакао је да је Звезда доласком Броновицког, прошле сезоне најбољег одбрамбеног фудбалера пољског првенства, добила провереног играча.

"Броновицки је веома искусан и квалитетан леви бек, који може да игра и на другим позицијама. Препоручиле су нам га одличне партије у репрезентацији Пољске", рекао је Стојановић, који је додао да Звезда још уговора долазак репрезентативца Хондураса Вилсона Паласиоса.

Стојановић је навео и да Звезда још није из иностранства добила задовољавајуће понуде за капитена Дејана Миловановића и десног бека Душана Басту.

Миловановић и Баста би, као и Еквадорац Алехандро Сегундо Кастиљо, који ће сигурно бити у Звезди до краја квалификација за Лигу шампиона, могли да напусте "црвено-беле" у случају добрих понуда из иностранства.

Звезда се за наредну сезону појачала "везистом" Португала Лукашом, колумбијским фудбалером средине терена Маурисијом Молином и нападачима из Аргентине и Еквадора Ернаном Баркосом и Френклином Саласом.

Паласиос прескуп


ВИЛСОН Паласиос дефинитивно неће обући дрес Црвене звезде. Репрезентативац Хондураса кренуо је у четвртак кући, пошто није постигнут договор са руководством српског шампиона.
- Паласиос је у овом тренутку прескуп за Црвену звезду, ако се погледа оно што би могао да нам донесе - потврдио је председник Драган Стојковић, јуче у Бергаму, непосредно пред триагонеле са тимовима Порта и домаће Аталанте.
Прича се да је репрезентивац Хондураса, који је оставио прилично добар утисак на тренинзима и две пријатељске утакмице на припремама у Аустрији, тражио скоро 1,5 милион евра за трогодишњи уговор.
То је у овом тренутку био превелик залогај за Црвену звезду, али прелазни рок траје још више од месец дана и нема сумње да ће клуб са "Маракане" покушати да доведе још неко појачање. Пре свега на позицији десног бека (посебно уколико клуб напусти млади репрезентативац Душан Баста) и у шпицу, а прича се да би могао да стигне и један дефанзивац пре трећег, одлучујучег кола квалификацију за Лигу шампиона.

па то би онда требало да значи да баста остаје јер ако он оде нема ко да игра
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Quoteпа то би онда требало да значи да баста остаје јер ако он оде нема ко да игра.

Да, мада се и прича да ће до краја прелазног рока покушати да ангажују једног играча на тој позицији.

Quote from: "United North"па то би онда требало да значи да баста остаје јер ако он оде нема ко да игра

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=35587

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

БАСТИ САМ РЕКАО ДА СЕ СРЕДИ !!!

Сто пута сам Душану покушао да објасним да се помири са тим да је и даље Звездин играч, али он има фикс идеју да оде у иностранство по сваку цену



Председник Црвене звезде Драган Стојковић каже за Пресс да је у неколико наврата покушао да одговори Душана Басту од "фикс идеје да по сваку цену оде у иностранство".

Пикси каже да је много пута разговарао са плавокосим фудбалером и да је сваки пут покушао да му стави до знања да мора да се понаша као професионалац, да се максимално концентрише на играње у Звезди док је њен играч. Први човек црвено-белих подсетио је да Баста има дозволу за одлазак у иностранство, али да за њега једноставно нема конкретних понуда.

Шта се то дешава са Душаном Бастом, каква је тренутно ситуација са њим?

- Ситуација је таква да је он фудбалер Црвене звезде... И тиме би требало да је све речено. Међутим, очигледно је да није тако, он има ту фикс идеју да мора по сваку цену да оде у иностранство. И ја не могу да му помогнем. Колико сам пута само разговарао са њим, објашњавао му како ствари стоје, али он и даље жели да оде.

Али, зар нисте могли да му објасните да је његова професионална дужност да буде концентрисан на играње у Звезди, да је он за то плаћен?

- А зар мислите да нисам? Сто пута сам му то рекао.

И, шта он каже?

- Ништа, понавља како би волео да оде, како су сви играчи из његове генерације већ напољу, са добрим иностраним ангажманима у џепу. Ја потпуно разумем његову жељу да оде, међутим, једноставно мора да се среди и да се посвети Звезди док се то не догоди.

Да ли се неко интересује за њега? Помињали су се Херенвен, Херта, Спортинг...

- Било је много клубова који су се неформално распитивали за Душана, али ниједна једина конкретна, финална понуда није стигла за њега на нашу адресу. Када дође, када неко испуни наше захтеве, наравно да ћемо Басти изаћи у сусрет и пустити га. Али, дотле он мора да изађе у сусрет нама и помогне Звезди као њен играч на терену.

ПРЕСС

****************************************************


Не желим пуно да коментаришем овакво Бастино понашање , само могу да кажем да ме је у задњих пола године  разочарао као играч , а ево сада и као човек !

СРАМОТА ..... толико од мене !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "HITMAN 47"
Не желим пуно да коментаришем овакво Бастино понашање , само могу да кажем да ме је у задњих пола године  разочарао као играч , а ево сада и као човек !

СРАМОТА ..... толико од мене !!!
Да је теби Нађ сломио руку не би тако размишљао... Питај бивше спортисте који живе ко стока... Све мислим да би послао помоћ Басти, да му на пример Нађ овог пута поломи ногу, и да му пропадне каријера. Уосталом, и да хоћеш, не би могао, јер таквих буде на 100-тине... А он овако може и ближу и даљу родбину да обезбеди...

А да је штета што он играње код нас схвата као кулук - штета је. Неће ни њему ни нама помоћи. Али ми немамо права да му судимо "као човеку", баш као што се овде много пута чује за нас који нисмо редовни, кад почнемо да критикујемо...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

'Ало бре индијанци ако још један текст из Press-a, Kurira и сличних усраних новина поставите овде бићете избачени са форума!!!!

Neproverena informacija Djordje Rakic potpisuje za Zvezdu u ponedeljak!!!U opticaju i Mihajlo Pjanovic,ceka se njegov odgovor na ponudu....
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Бошко је навео у својој изјави на SOS-у да се озбиљно размишља о појачању на месту шпица, али није хтео да наведе имена, што је и разумљиво. Боље да сачекамо реванш утакмицу, па да видимо ко је све у игри. Ако и не прођемо у ЛШ свако појачање ће добро доћи у Лиги UEFA, али и у домаћим такмичењима.
Срце на терен ...

Пикси- са званичног сајта

Последњих дана доста се говори о ангажовању још једног нападача?

"У досадашњем току прелазног рока свесно смо се одрекли услуга Ђокића и Пуровића, који су отишли у иностранство. Довели смо Аргентинца Баркоса, вратили са позајмице Филипа Ђорђевића. Јасно је да због великог броја утакмица које Црвену звезду очекују у наредном периоду, као и наших великх амбиција у свим такмичењима, неопходно ангажовати још једног нападача. Тачно је да смо заинтерсовани за Ђорђа Ракића, младог репрезентативца Србије и првотимца ОФК Београда. Преговори се не воде од јуче, већ трају последњих неколико недеља на највишем нивоу. Чињеница је да многи са тим нису упознати, али политика Црвене звезде је да преговара само са људима који су меродавни за то. То је пракса које смо се држали и у овом случају, тако да су о намери Црвене звезде да у своје редове доведе младог репрезентативца Србије били информисани само највиши функционери ОФК Београда".

Првотимац ОФК Београда и раније је био на мети Црвене звезде?

"Ђорђе Ракић је врло талентован играч који је и пре две године био интересантан Црвеној звезди. У том моменту конкуренција у тиму је била жестока (Жигић, Пантелић, Пуровић, Рашковић) и процењено је да би за Ракића било најбоље да оде у други клуб и развија се као играч. Драго нам је што смо већ тада направили добру процену и надамо се да ће у најскоријој будућности Ђорђе Ракић заиграти у црвено-белом дресу".

Ово је само најважнији део остаткак је већ рекао 100000 пута, прелазни рок траје до 31. августа, довели смо квалитетна појачања........бла,бла,бла
Као што видите уопште не спомиње Пјановића( јел има неко информације у каквој је он форми?)
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Ако се не варам, то није изјавио Пикси, већ Дика. И није бла-бла, већ свака ријеч стоји.

данас сам у спорту прочитао да је неки функционер из офке рекао да нема шансе да ракић пређе у звезду..........
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Политика:

Шабани Нонда близу ,,Маракане"

Тамнопути нападач Шабани Нонда (30 година), који је прошле сезоне играо за енглески Блекбурн као позајмљени играч италијанске Роме, веома је близу доласка на ,,Маракану". У Црвеној звезди су, незванично за ,,Политику", потврдили да су преговори са челницима клуба из Рима око ангажовање Нонде већ започети.

Нонда је рођен у Бурундију, а за репрезентацију Конга је на пет мечева постигао један гол. Пре доласка у Рому, истакао се одличним голгетерским учинком у швајцарском Цириху и потом француским клубовима Рену и Монаку.

Је ли то онај, што нам је дао једини гол у мечу против Роме? Како ли су само на њега дошли?  :D  Не знам, ови наши ми нису нешто логични. Немају превише лове за Ракића, али за Нонду. Мислим, овај неће џаба играти...

Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"Политика:

Шабани Нонда близу ,,Маракане"

Тамнопути нападач Шабани Нонда (30 година), који је прошле сезоне играо за енглески Блекбурн као позајмљени играч италијанске Роме, веома је близу доласка на ,,Маракану". У Црвеној звезди су, незванично за ,,Политику", потврдили да су преговори са челницима клуба из Рима око ангажовање Нонде већ започети.

Нонда је рођен у Бурундију, а за репрезентацију Конга је на пет мечева постигао један гол. Пре доласка у Рому, истакао се одличним голгетерским учинком у швајцарском Цириху и потом француским клубовима Рену и Монаку.
Samo mi daj link odakle si skinuo tekst, posto ja na sajtu politike nigde ne vidim tu vest...
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!