DJole, kazes da je Gurovic rekao da su glodari bolji navijaci. Dobro, on je to rekao jer i sam navija za njih. A sta bi ti rekao kada ti Zoran Antonijevic : Zota : na radiju pred veciti derbi nekih 80 g kaze da su grobari bolji navijaci. Isti taj je ceo zivot igrao u Zvezdi, a sada je i neki savetnik sa Adjicem. Covek koji se kune u Zvezdu pa tako sere. pa sta onda ocekujes od onog ko voli partizan.
EGENDA - ZORZ

OSTALI: Jeretin, Subotic, Vitkovac, Dragojlovic, Radivojevic, Bjelica(?) Dragicevic i Bayav.
DOSLI: Ljubotina (Spartak), Mandic (Borac), Raicevic (Aris), Antic(AEK), Misanovic(?) (Hemofarm), Milosevic(Iraklis), Gurovic(Huventud), O'Bennon (NCAA), Markovic (Australija), Nesovic(vracen sa pozajmice iz Ergonoma), trener Sakota.
OTISLI: Avodzobi, Henderson, Lepojevic, Koprivica, Vukosavljevic, Stefanovic, trener Trifunovic.

Jesam nekog zaboravio?

Ima li jos nekih najava ko bi mogao da dodje? Hocemo li dobiti jos jednog stranca?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Koji bre Koprivica taj je otishao josh proshle godine...

Quote from: "Maj 25"Koji bre Koprivica taj je otishao josh proshle godine...

Decko ako ne znas nesto nemoj da postujes molim te.

Blamiras se svaki put kada nesto postujes.

Koje si ti utakmice pratio ili gledao onda? Mozda Zvezdu Rumu?

Jel' Marković potpisao? Čuo sam najave ali ne i zvaničnu potvrdu.

Klub sa navijacima kakve ima Zvezda,takvim trenerom i pojacanjima,mora da uzme titulu i da odigra Euro takmicenje u kome se nalazi do kraja(znaci finale).

Bio sam totalno nezaninteresovan za KK i odlucio sam da ove sezone skoro uopste ne idem u Pionir,medjutim ovakvi potezi uprave promenili su moj stav i sad je red na mene.

Ipak cu da idem na basket,kupicu sezonsku(sto mi nije padalo na pamet) i sakupljacu ljude pred tekmu kao sto to radim pred tekme FK-a.

Zasluzili su.

Quote from: "Boka"
Quote from: "Maj 25"Koji bre Koprivica taj je otishao josh proshle godine...

Decko ako ne znas nesto nemoj da postujes molim te.

Blamiras se svaki put kada nesto postujes.

Koje si ti utakmice pratio ili gledao onda? Mozda Zvezdu Rumu?

Ma kako ti kazesh vatreni navijachu...  :lol:

QuoteBjelica je otisao, a za Subotica nisam siguran da mu je mesto u Zvezdi. Likovi iz grcke su Raicevic(krilni centar) i Antic (klasicna 5ica)
Hvala na informaciji stvarno nisam znao.A za Mandica nikako nisam smeo da zaboravim.On je onako prosecan igrac, ali nikad se nezna kad moze da zablista.Gurovic sve bolje igra.Taj Markovic je valjda bio drugi igrac Australije, posle onog hrvata koji je prvi pik ove godine.Mora da je dobar.Od tog Amerikanca se dosta ocekuje.Za peticu se potpuno slazem.Neko je pomenuo Nikolica, to bi bilo odlicno ali ne verujem.Ceda i Vuk su korisni igraci, a i Jeretin zna da pogodi.Uz nasu podrsku ovaj tim moze daleko u Uleb kupu, a nadam se i titulu da vrati tamo gde joj je mesto.

:sampion  :sampion  :sampion  Svuda grmi okolo...
..a patrole Kalabic Nikole...

Ziveo nam novi promoter najnovije agentske firme,sa svojim pulenom Simom Srbijom i ostalima.
Onaj Alcatraz u pozadini mu je bas lepo stajao,pre 3 dana kada je ovo slikano u agenciji.



Da naglasim,u nekoj novoj agenciji 1970...

Ko kaze da je Bjelica otisao kada je pripreme proveo sa ekipom?
Nemojte lupat' bez veze.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Mislim da ce Dragicevic i Bayev biti poslati na pozajmicu. Bjelica je trazio da ode, ali mu nisu dali.
Maj, Boka je u pravu. Koprivica je celu sezonu bio povredjen, a otpustili su ga tek sada.
Veliko je pitanje sta ce se desiti sa Mandicem i Ljubotinom posto njih nije  doveo Sakota. Mislim da se jos jedan stranac cuva upravo za peticu, tj. teskog centra.
..baklje gore, pesma cigana...

Za Dragicevica i Bayeva bi ovo bilo super sto se tice pozajmice jer momci treba da igraju. A mislim da bi Mandicu trebalo dati sansu jer mi izgleda da od njega nesto moze biti (predosjecaj).
Ove godine bi sa jos jednim centrom (sto sad Kiki rece) mogao da se stvori jedan respektabilan tim koji bi imao zapazenu ulogu.
Sve u svemu ostaje jos vremena da se vidi kakav ce nam tim biti ikako cemo igrati.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

izvor:Kurir

IZD'O SI NAS, ČIČA!
"Grobari" razočarani Milanom Gurovićem što je prešao u Zvezdu, poručuju mu da, "pored Draže, na drugoj ruci istetovira Krcuna"

Navijači Partizana "Grobari" ne mogu da oproste reprezentativcu SCG i bivšem igraču crno-belih Milanu Guroviću to što je prešao u Crvenu zvezdu, iako im je obećao da tako nešto nikada neće da uradi. U svom saopštenju, vatrene pristalice crno-belih ističu da su Guroviću, koji ih igrama nije zadužio, dali bezrezervnu podršku, veću nego što su imale najveće legende kluba.
- Mi, "Grobari", pravi srpski nacionalisti, smatrali smo da u trenutku sveopšte hajke na jednog velikog Srbina, kao što je Milan Gurović, treba da stanemo uz čoveka koji se ne stidi svog porekla, kulture i vere. Milan Gurović nije zadužio "Grobare" igrama u Partizanovom dresu, za razliku od mnogih legendi kluba koje nisu dobile ni upola podrške koju ju je on imao.

- Što se tiče njegovog prelaska u "Zvijezdu", mogao bi da se zapita da li bi Draža Mihailović na velika vrata ušao u srpsku istoriju da nije ostao dosledan svojim idealima, odnosno da je, ne daj bože, iz redova srpskih četnika prešao među komuniste i kokardu zamenio "crvenom zvijezdom".

- Posle svega ovoga, ne bi nas začudilo da, zbog prelaska u Zvezdu i za još malo para pride, na drugoj ruci istetovira Dražinog dželata i jednog od osnivača SD "Crvena zvezda" Slobodana Penezića Krcuna - kaže se u saopštenju "Grobara", dok stav "Delija" tokom jučerašnjeg dana nismo uspeli da dobijemo.

Ipak, prema stavu navijača Crvene zvezde koji su tokom jučerašnjeg dana komentarisali Gurovićev transfer na forumima internet-sajtova, stiče se utisak da su pristalice crveno-belih, široko gledano, prihvatile njegov dolazak u klub.
   
Priča o dolasku Milana Gurovića u Zvezdu postala je aktuelna krajem jula, kada se po beogradskoj čaršiji pominjalo da je njegovo ime na spisku od 40-ak potencijalnih pojačanja trenera Dragana Šakote. Međutim, tada je, na pitanje da li će pojačati crveno-bele, popularni Čiča u svom stilu odgovorio:

- Šta, ja u Crvenoj zvezdi? Pa, nema šanse. U životu ne bih igrao za crveno-bele. Već sam rekao da bih u Srbiji nastupao samo za Partizan da ne igra u Jadranskoj ligi - rekao je Gurović za Kurir.

Mesec dana kasnije Gurović je, posle razgovora sa Šakotom, korigovao svoj stav i ipak prešao u Zvezdu. Ali, nekoliko dana pre potpisivanja ugovora, kada je njegov prelazak već bio "viđen", on je izjavio da će uvek voleti navijače Partizana, ali da ipak mora da misli na karijeru.

- Jeste, "Grobari" su mi ostali u srcu i uvek ću da ih volim na svoj način. Međutim, profesionalac sam, želim da igram košarku i da nastavim svoju karijeru - izjavio je Gurović pre nekoliko dana. Naš reprezentativac nije se juče javljao na telefon, tako da do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo njegov komentar.

Reprezentativno krilo SCG ima 30 godina, visok je 207 santimetara i timu sa Malog Kalemegdana doneće veliko iskustvo. Svoju profesionalnu karijeru počeo je da gradi u grčkom Peristeriju 1993. godine, gde je i imao priliku da sarađuje sa sadašnjim trenerom crveno-belih Draganom Šakotom. U karijeri ima titulu prvaka Španije i osvojen Kup Radivoja Koraća sa Barselonom 1999. godine.

Djole, kakve veze ovaj tekst ima s nama? Sta nas briga sta pise Kurir, a jos manje sta pricaju misevi?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Pa pricamo o Gurovicu vec 2-3 strane,pa cisto usput zasto ne bismo procitali i ovo?Svi imamo manje vise slicno misljenje o Kuriru,a i iz texta se vidi da su citali sta mi ovde pisemo,pa mi je delovalo interesantno,nista posebno...Imas nesto protiv?

Nista efikasno :D
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Quote- Što se tiče njegovog prelaska u "Zvijezdu", mogao bi da se zapita da li bi Draža Mihailović na velika vrata ušao u srpsku istoriju da nije ostao dosledan svojim idealima, odnosno da je, ne daj bože, iz redova srpskih četnika prešao među komuniste i kokardu zamenio "crvenom zvijezdom".
:rofl  :rofl  :rofl
Onaj koji je ovo rekao je ocigledno dilea bez mozga.
..a patrole Kalabic Nikole...

Quote from: "Djole"Pa pricamo o Gurovicu vec 2-3 strane,pa cisto usput zasto ne bismo procitali i ovo?Svi imamo manje vise slicno misljenje o Kuriru,a i iz texta se vidi da su citali sta mi ovde pisemo,pa mi je delovalo interesantno,nista posebno...Imas nesto protiv?

Imam ja...ovim tekstom se samo "pali vatra"...hoce da nahuskaju Delije na Gurovica...gadovi su to...a i izjave su davali grobari...a njima i njihovim izjavama ovde nije mesto...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

Zaboravih...

Cuo sam malopre na SOS-u Gurovicevu izjavu...rekao je da ima klauzulu da ne igra JL...e ali nije rekao da li samo za gostovanja u Hrvatskoj i BiH ili nece igrati uopste JL?? Malo je onda bezveze da ne igra uopste ali ko ce ga znati...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija