Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cazzo_FCRS_forever

21
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 29, 2007, 06:33:13 PM
ако хоћеш напиши нешто паметно.  


на тај јебени радио можеш да се укључиш једино ако си сретан.
22
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 29, 2007, 06:22:32 PM
зна ли ко шта се дешава на стадиону талибана???
23
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 28, 2007, 09:32:05 AM
Људи ста је са Бурзановићем???
26
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 21, 2007, 09:36:29 AM
a 5-0 protiv zeleznicara!!???? :D
27
Пивница / Ja te volim Srbijo...
September 05, 2007, 03:08:37 PM
28
Терен / Novi dresovi
August 27, 2007, 09:07:07 PM
престаните више бабе једне.стварно сте смешни.као да је неки вртић.







ПРОМОЦИЈА ДРЕСОВА




Пре почетка вечерашњег меча биће званично представљени нови "Најк" дресови Црвене звезде за сезону 2007/2008. Гарнитура која је увелико у употреби до сада није званично промовисана због лоших временских прилика када су се играли првенствени мечеви против Чукаричког и Смедерева.
29
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 21, 2007, 09:04:52 PM
Грба80:  далеко ћеш догурати са таквим "расположењем".

заиста се надам да нећеш доћи на Маракани против Ренџерса.


-------------------------------------------------------------------------------------

БУРЗАНОВИЋ СПРЕМАН

Упркос најавама тренера Милорада Косановића, да ће Игор Бурзановић дуже одсуствовати са терена, луцидни везист је већ у пуном тренажном процесу. Јуче је одрадио цео тренинг са саиграчима и нема сумње да ће бити спреман за окршај са полицајцима из Глазгова.
30
Нисам ја ваљда једини који би желео да нам је барем један јадни Пуровић у екипи ових дана????
31
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 08, 2007, 08:11:09 PM
Стојковић: "Победили смо сами себе"

РеутерсФудбалери Црвене звезде су уз доста муке успели да се пласирају у трећу рунду квалификација за Лигу шампиона. Звезда је у реванш мечу другог кола поражена у Талину од Левадије са 2:1 (први меч 1:0 за Звезду), али је у даљи ток такмичења прошла захваљујући голу у гостима. Председник Звезде Драган Стојковић је након меча рекао да је циљ испуњен, али да је игра Звезде забрињавајућа.

"Задовољан сам резултатом и проласком у треће коло, али изгубити од Левадије, без икакве жеље да се противник увреди, је неуспех за Црвену звезду. Циљ је у сваком случају испуњен и то је најважније у овом тренутку. Идемо на Ренџерсе. Та утакмица ће бити потпуно другачија, и сигурно је да ћемо се добро припремити за тај меч", рекао је Стојковић.

На питање како коментарише тактику у последњих 25 минута утакмице Стојковић каже:

"Резултат је најбинији, и сада је непотребно причати о тактичким стварима. Оно што је утакмицу направило оваквом је други гол који смо примили у ситуацији када смо контролисали игру и били бљи на терену. Тај гол је дошао као шок, и важно је што смо успели да се сачувамо после тога да не испаднемо."

Следећи противник је Ренџерс.

"Оптимиста сам пред ту утакмицу, и мислим да Звезда може да се носи са њима", каже Пикси.

Утисак је да су фудбалери Црвене звезде превише опуштено ушли у меч.

"Ми смо у овај меч у сваком случају ушли са жељом да победимо. Мислим да смо победили само себе. Примили смо гол који је прелеп, али је за нас био шокантан. Све у свему, гостовање у Талину за нас је неуспешно."

Звезда се труди да из утакмице у утакмицу полако подиже форму, а Стојковић каже да је ово још увек почетак сезоне.

"За Звезду сезона практично још увек није ни почела, обзиром да је ово тек други меч и да још увек није почело првенство. Ово је период када екипе морају да буду посебно обазриве, и због тога је добро да и поред пораза идемо даље", рекао је Стојковић, додавши да су играчи добили критике и да након меча нису похваљени због проласка у трећу рунду.


РеутерсТренер "црвено белих" Бошко Ђуровски је такође био самокритичан.

"Победили смо сами себе и играли смо без самопоуздања. Други гол нас је пресекао. Мислили смо да ћемо утакмицу у Естонији добити, чак смо и имали две, три шансе, али ћемо у сваком случају морати много да коригујемо и да направимо састанак да видимо како даље. Најбитније је да смо прошли даље и да смо остварили циљ, међутим начин на који смо то остварили није достојан фудбалског клуба Црвена звезда", рекао је Звездин стратег.

На питање да ли има времена да се искоригује игра до меча са Ренџерсом Ђуровски каже:

"Има времена. Увек има времена за такве ствари. Очекује нас прво дуел са Чукаричким у првенству, па тај меч у Глазгову, тако да има времена да се све среди", рекао је Ђуровски и наставио.

"Проблем на утакмици са Левадијом је што су само два или три играча играла, док су остали посматрали, и тако се не може победити ни Левадија. Естионци су играли дугим лоптама, Гај и Туторић су се добро носили са њима, али нису имали подршку. Највише нам је, поготово у првом полувремену, недостајао завршни пас. Ми смо добро ушли у меч, али смо након тога несхватљиво пали. Мислим да је највећи проблем самопоуздање, и ту пре свега мислим на везни ред и одбрану", рекао је Ђуровски.
32
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 08, 2007, 05:45:14 PM
дај боже да испаднемо.

ђуровски марш из звезде!!!!!!!!!!
33
Терен / Прелазни рок 07/08
August 06, 2007, 09:05:16 PM
Политика:

Шабани Нонда близу ,,Маракане"

Тамнопути нападач Шабани Нонда (30 година), који је прошле сезоне играо за енглески Блекбурн као позајмљени играч италијанске Роме, веома је близу доласка на ,,Маракану". У Црвеној звезди су, незванично за ,,Политику", потврдили да су преговори са челницима клуба из Рима око ангажовање Нонде већ започети.

Нонда је рођен у Бурундију, а за репрезентацију Конга је на пет мечева постигао један гол. Пре доласка у Рому, истакао се одличним голгетерским учинком у швајцарском Цириху и потом француским клубовима Рену и Монаку.
34
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 02, 2007, 08:54:27 PM
људи јел короман потписао за нас???
35
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
July 29, 2007, 10:03:31 PM
Победа Звезде на генералној проби


Фудбалери Црвене звезде победили су Хајдук са Лиона резултатом 2:0 (1:0) у последњој припремној утакмици пред старт нове сезоне. Голове за освајача дупле круне у прошлој сезони постигли су Еквадорац Сегундо Кастиљо у 45 минуту и Александар Тришовић у 81.

Меч је одигран на помоћном терену Црвене звезде без присуства публике, а тренер Бошко Ђуровски искористио је прилику за уигравање играча пред меч са естонском Левадијом.

Утакмица Црвена звезда – Левадија Талин игра се у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона, у среду од 20.15 на Маракани.
36
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
July 26, 2007, 08:48:56 PM
Пораз Звезде од Порта


У првом мечу тријагонала у Бергаму фудбалери Црвене Звезде изгубили су од Порта.

Једини стрелац на 45-минутном мечу био је Адријано, који је мрежу српског првака затресао у 9. минуту.

Дуел са екипом коју је на терену предводио Рикардо Кварежма, асистент код јединог гола, "црвено-бели" су одиграли задовољавајуће тек након што им се мрежа затресла, али шансе које су створили изабраници Бошка Ђуровског нису биле довољне за изједначење.

Тако је капитен Миловановић у 17. минуту погодио стативу ударцем са 20-ак метара, да би највећу прилику на мечу пропустио Ненад Милијаш, коме је у 35. минуту голман Порта Нуњо одбранио једанаестерац.

Након што своју утакмицу заврше Порто и Аталанта, Црвена Звезда ће нешто после 22:00х отпочети и свој дуел са домаћином турнира, екипом из Бергама.
37
Терен / Прелазни рок 07/08
July 26, 2007, 08:02:56 PM
Паласиос прескуп


ВИЛСОН Паласиос дефинитивно неће обући дрес Црвене звезде. Репрезентативац Хондураса кренуо је у четвртак кући, пошто није постигнут договор са руководством српског шампиона.
- Паласиос је у овом тренутку прескуп за Црвену звезду, ако се погледа оно што би могао да нам донесе - потврдио је председник Драган Стојковић, јуче у Бергаму, непосредно пред триагонеле са тимовима Порта и домаће Аталанте.
Прича се да је репрезентивац Хондураса, који је оставио прилично добар утисак на тренинзима и две пријатељске утакмице на припремама у Аустрији, тражио скоро 1,5 милион евра за трогодишњи уговор.
То је у овом тренутку био превелик залогај за Црвену звезду, али прелазни рок траје још више од месец дана и нема сумње да ће клуб са "Маракане" покушати да доведе још неко појачање. Пре свега на позицији десног бека (посебно уколико клуб напусти млади репрезентативац Душан Баста) и у шпицу, а прича се да би могао да стигне и један дефанзивац пре трећег, одлучујучег кола квалификацију за Лигу шампиона.
38
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
July 18, 2007, 07:33:15 PM
Станчић спасао Звезду пораза


Фудбалери Црвене Звезде су у Мурској Соботи ремизирали са Вест Бромвич Албионом.

Након што је некада веома успешни енглески клуб повео у 19. минуту поготком Робинсона "црвено-бели" су, наступивши без најновијих појачања из Јужне Америке, изједначили у самој завршници. Тада је Драган Станчић, два минута пре краја меча, савладао Дина Килија сјајно изведеним слободним ударцем са више од 20 метара.
39
Терен / Прелазни рок 07/08
July 18, 2007, 09:30:41 AM
жао ми је што иде кастиљо али се заиста надам да ће добра кинта да падне.


шта би са пољаком???
40
Терен / Прелазни рок 07/08
July 16, 2007, 08:58:27 AM
заборави и још да додам да би волео да баш он постане капитен екипе .