зна ли ко шта се дешава на стадиону талибана???

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"зна ли ко шта се дешава на стадиону талибана???
има пренос на радио београду 1!
..Звезда ми је све...

ако хоћеш напиши нешто паметно.  


на тај јебени радио можеш да се укључиш једино ако си сретан.


а гол је дао Короман.


ако хоћете да пишете онда пишите све.

на крају 2-2.


ми смо играли фудбал!!!!!!! :sampion  :sampion

Нерешено је реалан резултат. Наравно, глупо је примити гол три минуте након што си дао, али јебига. Нама овај резултат у суштини не одговара, али ми је драго што су гробари дошли да виде победу свог тима, а оно :finger .
Овај дерби је био добар, можда и један од најбољих у овој деценији. Оба тима су играла фудбал, имала прилике и зато мислим да је нерешено одговарајући.
Судија је у другом полувремену подивљао, не знам шта му је било, али не може се рећи да је утицао на резултат. Короман је будала био и остао - не може се другачије описати оно што је урадио на крају утакмице. Са друге стране, прогледаћу кроз прсте Лукашу јер мислим да је добро да странци покажу страст када је дерби у питању, ипак они долазе са стране. Надам се да ће га овај црвени картон мотивисати да гризе у наставку првенства.
Молина је играо цео сусрет, дечко није у топ форми, али мислим да га вреди трпети. Штета за ону прилику.
Одбрана :( . Ја сам, чини ми се, овде написала да се уздам у гробарску одбрану што се и потврдило, али, јебем му матер, наша одбрана је та која је требала да буде чврста. Чињеница је да позади играмо слабије и да ни Туторић, ни Гај нису у прошлосезонској форми. Каква два јефтина гола. Анђелковић ништа није урадио напред, изгледа да му је Косан рекао да баци сидро у одбрани. Баста показује знаке живота, али бих њега радије видела напред.
Ајде, надам се да ће ова утакмица означити преокрет у нашој игри.
..baklje gore, pesma cigana...

Ма Короман је крив за све. Требао је кад је добио црвени да ухвати оног ћелавог и да му изломи пичку. Молина тотално разочарао

То што је Короман дао два гола не оправдава његов поступак. Шта да је искључен 20 минута пре краја па да смо изгубили? Шта би тада значили његови голови? Он је један од искуснијих играча и морао би да се исконтролише. Као да му се први пут дешава да би судија радије црк'о него свирао прекршај за његов тим (а отприлике је тако судио у другом). Уосталом, није му ово први пут да због приговора добија картоне и избацују га.
Радије ћу гледати Молину на крилу него Анђелковића. Од овог првог могу да очекујем да ће напредовати. Уосталом, он је предњи везни и сигурно се није привикао на игру по крилу и још десном.
..baklje gore, pesma cigana...

Молина је измислио фудбал за ведете као што су Богдановић,Миловановић и сличне.Промашио јесте велику шансу,али шта сад да се ради.Баста и Милијаш по мом мишљењу веома добри данас за разлику од осталих текми,што значи да се воде принципом ''играмо добро кад дођу менаџери да нас гледају''

Quote from: "rukometas_bg"Молина тотално разочарао

Хмм.....не на утакмици коју сам ја гледао.



Ранђеловић- сигуран, ОК, непотребам жути картон.

Баста- веома солидан, али знамо ми да он може још много боље.
Гај- чврст, али испада из игреу неким ситуацијама.
Туторић - Исто као и Гај.
АНЂЕЛКОВИЋ - Броновиског на терен !!!!!!

Лукаш - Борац, игра паметно. Пошто ће он од своје грешке да научи и пошто његов црвени није утицао на утакмицу, ја му могу да опростим због искључења.
Катиљо - Добар у скоку, трчи бори се , али је мало спор у кораку.
Молина - По мени један о најбољих у нашем тиму данас. Трчи, борисе, и офанзивно и дефанзивно. Има "шлифа".
Милијаш - Прилично је добро одиграо, само се вуче ко крава када нема лопте, тј. када треба да врши притисак на туђу одбтану.
КОРОМАН - Нека је дао два гола, ИДИОТ је невиђени. Пичка једна надркана, само сере судији уместо да игра.
ЈЕСТРОВИЋ - Исти као Короман. Креће се као моја баба од 75.

БОГДАНОВИЋ - :zbunjen  :batine  :megafon ....ми увек имамао оваквих "фудбалера", на товар.
Баркош - Мало времена провео на терену, али је претрчао више од Јестро-"гола".

Косановић - Сваки коментар је сувишан.


Да сам ја којим случајем био тренер, гробари би попили минимално 4 гола.

-------------- Ранђеловић-----------------------
Броновицки-Гај-Туторић(Бајалица)-Баста
                   
----------Лукаш-Кастиљо-Милијаш-------------
-------------------Молина----------------------------
----------Баркош(Филип)- Салас---------------



Коромана у сколу за прикладно понашање, тј. ћутање.
Косановића у пичку материну, да лоче.  ИД :megafon ИОТ
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "rukometas_bg"Ма Короман је крив за све. Требао је кад је добио црвени да ухвати оног ћелавог и да му изломи пичку. Молина тотално разочарао

Не једите говна.
Молина разочарао? Чиме, оним дриблингом кад је прошао тројицу у првом полувремену или оним другим кад је четворицу направио мајмунима?
Дечко је играо као змај, истина промашио је ону стопостотнзу шансу али то не треба да чуди уопште, и Бурзановић је исто тако промашио против ренџерса и сам је рекао да је то због неиграња..... треба човјек да се навикне мало.
Што каже Ђоле измислио је фудбал за све али све наше везне играче.

Мала исправка.
Броновицки лево, а Баста десно !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Короман добија жути зато што аплаудира судији, а онај усташа рукавина га повлачи са две руке око струка док Огњен иде 1на1 на голмана, наравно пичка ћелава не свира ни фаул. Пред сам крај јоветић повлачи опет са леђа неког нашег и добија само жути

Ма, у праву си за то што си рекао - судија је у другом подивљао, али то није разлог да Короман ради оно што је радио и то још када има жути. Ниједан судија му оно не би опростио. Следећи пут ће тако нешто урадити на некој битној утакмици на сред другог полувремена, и шта онда? А, као што рекох, није му ово први пут. Паметни људи се уче на сопственим грешкама.
..baklje gore, pesma cigana...

Ради он то од кад је дошао, само је било питање времена кад ће добити црвени. Магарац.

Quote from: "rukometas_bg"Короман добија жути зато што аплаудира судији, а онај усташа рукавина га повлачи са две руке око струка док Огњен иде 1на1 на голмана, наравно пичка ћелава не свира ни фаул. Пред сам крај јоветић повлачи опет са леђа неког нашег и добија само жути

а шта би ти да му да кад је га је јоветић повукао на 35м од нашег гола?
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

сасвим сасвим добра наша партија...партизан у никад бољој форми у последњих неколико година ми у никад лошијој и опет смо их надиграли.У праву је кики за коромана,такође судија је грешио али је праведно искључио коромана а вероватно и Лукаша,али је грешио код неких фаулова које нам није судио...
Молина сасвим солидно одиграо,сјебао је две шансе али сам је у њих и улазио.Одбрана лоша други гол смо допустили да се ушетају у гол.У сваком случају охрабрујућа партија.

Quote from: "Skrimo"сасвим сасвим добра наша партија...партизан у никад бољој форми у последњих неколико година ми у никад лошијој и опет смо их надиграли.
слажем се мислим да смо с обзиром на форму одиграли добро, били бољи али... што се тиче учинка играча, коромана нешто и не волим али да није њега ко би давао голове???? Молина, по мени одиграо веома добро с обзиром на то колику је имао минутажу у претходном периоду, милијаш играо солидно, није толико давио лопту и био себичан, што се тиче одбране није ту баш све како треба, мислим да је проблем у томе што су нам гај и туторић исувише спори играчи, добри али спори! И чим наиђемо на неког брзог нападача фркааа!!! а за јестру се бојим да није као аилтон, стар и истрошен! И НЕКА КРЕНЕ ВИШЕ  ДОСТА БРУКАЊА СА Ш ТИМОВИМА, ХОЋЕМО ПОБЕДЕ!!!!!
П.С: ГДЕ НАМ ЈЕ ВИШЕ БЕТОН?????
..Звезда ми је све...

Quote from: "Eribo"
КОРОМАН - Нека је дао два гола, ИДИОТ је невиђени. Пичка једна надркана, само сере судији уместо да игра.

Е друже па немој тако. Додељујеш му придев који не да није на месту него...  :nene
Па он нас је провукао против Левадије. Због буђаве игре са једним истуреним, одлучују нам индивидуални потези играча, а у њих не знам кога могу убројати поред, баш тог, Коромана.  Човек игра срцем и са огромном жељом, а тада се искуство, емоције и памет у неким ситуацијама тотално потискују. Он зна за кога игра, зна ко су и какви су навијачи... А не као неки други... Боли их курац! :(  
Поред свега тога што је имао у глави током целе утакмице, шта мислиш како се тек осећао после оног фаула Рукавине?
И да не дужим више... Ако га случајно сретнеш на улици скини му капу и реци му: " Хвала што играш за Звезду на такав начин! "
Једном речју, у праву си да се издваја од свих на специфичан начин, али на тотално супротан од оног каквог си ти навео. Срамота је, по мени, да тако мислиш.