Ma da samo vodje nisu bile,one sa beneficiranim stazom,njih 3-4-5...dok su  ostali grmeli u hali sve vreme. :D

Не верујем да после толико постова и овде и на д.нет-у дође неки лик и напише овако нешто... Па јел ти видиш да је неко одавде био на тој текми, јел ти идеш уопште на утакмице??? И јеси ли видео на тој утакмици неког ко је стално у копу, ко је редован итд...??? И јел овде неко од нас вођа (сем појединаца), а нико од нас није био??? И шта ти закључујеш после тога??? Да само вође нису биле... Па ти ниси нормалан у најмању руку... А видећемо каква ће одлука бити о праћењу супер лиге, али капирам ићи ћемо кад год се не поклапа са фудбалом... Е волео бих тада да видим и тебе и те твоје другаре од недеље вече... Будите и тада редовни па ће можда тада твоје мишљење о ЈЛ бити вредно помена!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

http://www.kurir-info.co.yu/Dnevne-vesti/SP-06-04042006.shtml


(foto : Beta)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Претерано су благе реакције медија на бојкот градског дербија. Требала би много већа прашина да се подигне око свега тога!!! Требале би да се осмисле песме које ће величати навијачку кутуру, дерби, трибину...требали би имати више песама попут оне "стадион пун у ДИМУ све и ЗАСТАВЕ се вијоре, БУБЊЕВА звук одјекује..."
Све је у последње време у овој "држави" постало до те мере лицемерно да све чешће размишљам да мој живот у овој земљи не би имао никаквог смисла да нисам "открила" Север...
Требала би цела српска нација да се запита : "Због чега једино у Србији није нормална појава грознице Градског Дербија? И како то да друге земље света имају и по неколико градских дербија током једне фудбалске сезоне?"

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"Претерано су благе реакције медија на бојкот градског дербија. Требала би много већа прашина да се подигне око свега тога!!!
Слажем се да су реакције не довољне.......
Мислим да север има довољно снаге да скупи 1000 људи мин.  на некој протестној шетњи! Нешто треба урадити да се још више скрене пажња на овај проблем. Овако, од дербија до дербија.....слабо шта се може урадити.....

Не знам колико је наша навијачка сцена зрела за неке заједничке акције...не само писање парола...  него, нека заједничка окупљања....... ја лично немам проблем да стојим поред гробара, форса, сланинара, таурунума ако је у питању интерес свих нас.

Такође се слажем, треба смислити навијачку песму која ће садржати све добре стране навијачког фолклора.....

I onda je Kiza Lionac dao bananamenu ono sto zaslužuje - bananu.

Прва следећа текма коју ће Звезда играти на јна је вероватно финале купа, што је веома ускоро. Требали би да се потрудимо колико год можемо, да би тај проблем решли до тада.
...ОТИШЛИ СУ СВИ, КУЋИ БИЈЕНИ, НАЈЈАЧИ СУ ЗНАЈТЕ ЦИГАНИ!

Quote from: "dzicKara"Не знам колико је наша навијачка сцена зрела за неке заједничке акције...не само писање парола...  него, нека заједничка окупљања....... ја лично немам проблем да стојим поред гробара, форса, сланинара, таурунума ако је у питању интерес свих нас.

A STA BI TI, ZIVOTA TI, RADIO SA NJIMA? DA SE UHVATITE SVI ZA RUKE I PEVATE "U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO..."? JOS SAMO BRANKO KOCKICA DA VAM DODJE I MILINA...

ZAJEBI TE BRATSTVO-JEDINSTVENE FORE, SINDIKALNE POTRETESTE I TAKVE GLUPOSTI.
KOJI MI, BRE, ZAJEDNICKI INTERES MOZEMO IMATI SA TIM SHOSHONIMA, CEJENIMA I OSTALIM INDIJANCHINAMA?
DA NECES MOZDA DA IDES ZAJEDNO SA NJIMA I NOSIS TRANSPARENTE PO ULICI I DUVAS U PISTALJKU? MOZDA DA MITINGUJES MALO ISPRED JUGOSLOVENSKOG DRAMSKOG?

TOLIKO.
..."