Пуровић је 1985.годиште...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Пуровић је дрво, балван, пањ. Нема никакву технику, нема брзину, некад га усере па да гол и то је све.
То је из блица копирано, а не вјерујем да је истина, јер само би идиот одбио такву понуду.

Победили смо Нафту у последњој утакмици на припремама у Словенији резултатом 3-2.Резултат не може много да охрабри с обзиром на то какве Нафта,а какве ми амбиције имамо ове сезоне.Стрелци за нас Лукаш,Тришовић(на асистенцију Лукаша) и Славко Перовић.

Састав 1. полувреме:Радивојевић, Анђелковић, Пантић, Рашковић, Бурзановић, Туторић, Тришовић, Бајалица, Лукаш, Миловановић, Ф.Ђорђевић

Састав 2. полувреме:Радивојевић, Станчић, Трајковић, В.Ђорђевић, Милијаш, Пуровић, Богдановић, Томовић, Адамовић, Гај, Николић, Перовић, Баста

Неке од наших акција:

15' Још једном Анеђлковић пробија по левој страни, идеално центрира за Филипа Ђорђевића, а овај иако сам на 6-7 метара од гола, главом шутира поред

21' Евидентно је да је наш тим неупоредиво квалитетнији. Ређају се напади, али и промашаји. Малочас су у шанси били Бурзановић и Рашковић, али први се спотакао, а други није успео да захвати центаршут Тришовића

38' Умало да наш тим повећа предност. После корнера са леве стране, лопта је стигла до друге стативе где је Туторић био сам, али је са само два метра лопту главом послао преко гола

Кога боли курац?
Добијали смо Шахтјор, Вердер и сличне у припремним утакмицама, да би нас у Европи лупали ПСВ и Зенит касније.
Што се мене тиче могу слободно да губе од Нафте.

иначе тренер ових нафташа је милко ђуровски.....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Мондо каже:
Ристо Лакић близу преласка у наш клуб, обештећење око 100К евра.
Као и да смо заинтересовани за њиховог репрезентативног нападача Николу Вујовића, за кога би дали око 40 К евра.

Лакић би био сасвим добра резерва за Басту(поклоните више Пантића некоме), а овај други ће бити нови Рашковић  :)

Ја сам за Вујовића чуо да је глуп и има лошу реализацију али је брз и добар техничар, отприлике као Пуровић који има брзину и технику  :rofl

У данашњем гласу јавности пише да бенитез и никулае дефинитивно не долазе у звезду............
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Новости пишу да је Бенитез потписао за мексичког прволигаша Сантос Лагуну и да је Пуровићу дато зелено светло да потпише за Спортинг за 2.2 милиона евра.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Ристо Лакић ??? Па јесу ли они нормални ? Шта ће нам тај пропали таленат, којег нијесу хтјели ни француски Авр и још неки њемачки друголигашки клубови.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Рекла казала, ајде да пишемо само оно што је сигурно, 13 страна а дошао само лукас,сваке новине друга вест и на крају ништа.

Quote from: "ceo zivot"...и на крају ништа.


Једно велико ништа !!! :bes

... а данас је већ 11. Јул ???  :nene  :zbunjen
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "Nesho"Ристо Лакић ??? Па јесу ли они нормални ? Шта ће нам тај пропали таленат, којег нијесу хтјели ни француски Авр и још неки њемачки друголигашки клубови.


Ми смо тог Лакића већ прије годину дана хтјели. Сад га изглда можемо добити још јефтиније. Сигурно би требао фунгирати као замјена за Басту, пошто се Пантић досад није баш прославио.

Реци ми, ако ти није тешко, какав је онај нападач од Будућности, Вујовић, који не тренира више са својом екипом и неће играти против Јајдука?

Што се тиче оног ништа, па није лако наћи добре, а јефтине играче. Ту смо дискусију већ имали чак и у вези тренера. Није само све у новцу, кога ми немамо пуно и неатратактивности лиге, већ и у другим стварима, на које ми као клуб не можемо утицати.

Гледајмо позитивно, са Лукашом смо изгледа добили сасвим солидног играча, који се је за сада добро показао.

Поз.

Quote from: "DelijaHH"Реци ми, ако ти није тешко, какав је онај нападач од Будућности, Вујовић, који не тренира више са својом екипом и неће играти против Јајдука?

Није лош, он се у Будућност и није надаво голова, али је најчешће играо крило. А у грчки Атратикос је имао добру сезону из којег је дошао у Будућност.
Договорио се са управом Ловћена да ако не нађе инострани ангажман, потпише једногодишњи уговор са Цетињанима.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA


Barkos i Salas stižu u petak na Autokomandu
Sreda, 11. jul 2007. 15:54

Južnoamerička kolonija fudbalera u Crvenoj zvezdi od petka bi mogla da bude bogatija za još dva člana.

MONDO nezvanično saznaje da će Ekvadorac Frenklin Salas i Argentinac Ernan Barkos u petak stići u Beograd i ako prodju lekarske testove, biće novi članovi srpskog šampiona.

Obojica igraju u napadu i ako potpišu za crveno-bele, Milanu Puroviću će biti otvoren put ka Lisabonu, gde ga čeka Sporting.

Salas koji ima nadimak "El Maro" odlikuje se brzinom i snažnim udarcem (kako kažu poznavaoci prilka u južnoameričkom fudbalu), dok je Barkos drugačiji tip napadača, ali takodje ubojit - prošle sezone postigao je 22 gola.

Да не зна неко јер имамо користи од Стојковићевог трансфера, тј. јер добијамо неку кинту ипак он је из насе школе?

Quote from: "Miha18"Да не зна неко јер имамо користи од Стојковићевог трансфера, тј. јер добијамо неку кинту ипак он је из насе школе?

Ако је понико код нас или играо у млађим категоријама до 17 . године старости, нас следи оних "солидарних" 5 %. Уз то сигурно је Пикси "завуко" проценте од следеће продаје, бар ако је судити по уговорима/трансферима Жиге и Бошка .
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Ево преглед играча који су отишли, а који су били у саставу прошле сезоне. Могу слободно рећи да сам свима њима и желео да видим леђа. Пуровић је можда могао и да остане, а Тадеу да се пружи још једна шанса, али шта је ту је. Није велика штета што нису остали.


Знам да је све рекла-казала и да ништа није сигурно док их не видимо у црвено-белом дресу али нисам могао да одолим :)
ево дакле нових могућих појачања:

1. Маурисио "Мао" Молина
http://www.youtube.com/watch?v=zQteENZ7vz8

http://en.wikipedia.org/wiki/Mauricio_Molina

2. Гжегорж Броновицки
http://en.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Bronowicki

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29797/bronowickigrzegorz/aufeinenblick.html

Молина делује као расан играч а Пољака смо већ гледали у њиховој репки...