дали неко зна зашто кошаркаши и одбојкаши нису променили боју дресова  :zbunjen него само фудбалери и рукометаши  :D каква глупост сви треба да носе исте дресобе (Црвено-плаво бело)  :)
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Као што знате Србија је изгубила од Белгије на гостујућем терену и знатно смањила шансе за одлазак на ЕУРО 2008... Игра бламирајућа, посебно прво полувреме...

Оно што је интересантније за нас је присуство великог броја српских навијача и песма која се чула готово целим током преноса утакмице...

Такође приметио сам доста застава група из Србије... Индианс, Ист Арми, Пијане будале, Тхе Бојс и сл., као и застава Гвардије, групе која прати само репрезентацију... Није изостао ни транспарент везан за Космет...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "MRZIM_PARTIZAN"дали неко зна зашто кошаркаши и одбојкаши нису променили боју дресова  :zbunjen него само фудбалери и рукометаши  :D каква глупост сви треба да носе исте дресобе (Црвено-плаво бело)  :)

То само показује колико смо ми озбиљна држава и колико нам је озбиљан савез.Одређене персоне не желе промену боје на дресу јер како кажу ''та боја их подсећа на велике успехе из прошлости''. :batine

Updated: Aug. 23, 2007
UEFA appeals body increases Serbia racism fine

BERNE, Switzerland, Aug 23 (Reuters) - European soccer's governing body UEFA has more than doubled the fine it originally imposed on the Serbian football association following racist chanting at a recent under-21 European Championship match.


UEFA's appeals body said on Thursday it was increasing the fine from 40,000 Swiss Francs ($33,170) to 100,000 Swiss Francs ($82,920). Half of the fine will be suspended, pending any further incidents in the next two years.


The Serbian FA was handed the original punishment by UEFA's Control and Disciplinary Body, which noted racist chanting by Serbian supporters and improper conduct by the team's players during their 2-0 defeat by England on June 17.

UEFA then took the unusual step of appealing against its own disciplinary body, arguing that the fine was insufficient.

Serbian fans were heard making monkey chants at England's black players leading the referee to hold up the match while an announcement was made over the stadium's public address system.

Trouble then broke out between the two sets of players as they left the pitch, with the English FA later claiming there had been further racist abuse from Serbian players.

The English FA were themselves fined 5,000 Swiss Francs ($4,146) over the misconduct of their players

Каква је ситуација са кошаркашком репрезентацијом,има ли неких информација да ли ће бити неке организованије подршке у каснијој фази такмичења,поготово кад се сударимо са хрватима?

Е то стварно не би било лоше, а поготово ако је неко у могућности из околних земаља... , Чича и ова четворица су били на Северу против против глазгова.., знају чак и неке наше мање познате песме, добро би било када би имали већу подршку..
http://s236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/Delije/?action=view&current=sekire.flv  :dedamraz

Ево сада играмо са браћом Грцима, и не иде нам баш најбоље...

Гледао сам данас на ТВ-у ону курву, министарку за спорт и не знам шта још... Рекла је да ће водити клинца са њом у суботу на текму против Финске! Било би добро да је напушимо за онај закон који је направљен у њеној режији! :bes
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

Изгубили смо од Грка један разлике после продужетка,Гуровић дао тројку са пола за продужетак! :ruke
Миличић извређао целу фамилију италијанском судији,шушка се о суспензији...

Quote from: "Djole"Изгубили смо од Грка један разлике после продужетка,Гуровић дао тројку са пола за продужетак! :ruke
Миличић извређао целу фамилију италијанском судији,шушка се о суспензији...

Нека сам ја видео вечерас СРЦЕ на терену... Овако се бори за своју земљу... Суспензија?! Нека нас повуку за туки...јебем им бре матер...

Па оно и јесте био фаул над Радивојевићем а не његов али добро вечерас протим Израела и да победимо идемо са нулом бодова у нову групз :batine ал тамо ће мо макар играти са Хрватима  :D  :finger  :jebanje  :batine
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Quote from: "Djole"Изгубили смо од Грка један разлике после продужетка,Гуровић дао тројку са пола за продужетак! :ruke
Миличић извређао целу фамилију италијанском судији,шушка се о суспензији...


рекао је да ће да  :jebanje ћерку оном италијану
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Фиба је данас од 13:30 заказала састанак апелационе комисије на којем ће се наћи и Дарко Миличић поводом јучерашњих изјава!Не знам какав је исход..

10000 евра
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Миличић је дечко кретен...


јел има неки видео?
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Велика штета за младе кошаркаше који су платили данак неискуству и псхилолошком притиску после меча са Грцима.Погрешно је прозивати ове клинце који ће бити суперстар играчи за неколико година,сада на удару треба да се нађу НБА манекени и позери,али и сви остали који се нису одазвали позиву.Патриотског осећања више готово и да нема,а какво нам је стање у земљи није ни чудо.
Ево фудбалери су дошли до тога да морају све да победе до краја,одбојкаши одавно нису на великој сцени,а рукометаши су на дну.Ватерполисти се још држе,доминирају,али кад за коју годину кад оду Шапић и екипа биће и тамо иста прича.Једино је тенис сада у експанзији.Ништа лично,али ако ће нам то бити спорт број један у земљи,јеб*ш све,која је ту поента...

Ја већ видим дебакл на ЕП за одбојкаше, у Пекингу ако узмемо једну медаљу биће успех. Све је то последица стања у држави. Каква земља, такав и спорт. Жао ми је оних клинаца, који очигледно знају играти баскет, и имају херц. А не ко оне пичкице које имају милионске уговоре и пуца им курац за репку. Можда је једина шанса да се наставе форсирати ови клинци, ако се и они не покондире ускоро, па да за пар година имамо европске прваке. Онај мали Теодосић, ја од њега талентованијег плеја у његовим годинама нисам видио. А примјетио сам га још на ЕП за јуниоре прије пар година.
Био сам тако поносан послије меча с Грцима, а послије јуче се осјећам ко попишан. Све пропада, све је горе и горе, док усташе узимају медаље у ватерполу, рукомету, а убрзо ће и у баскету ... Јебеш све.



Quote from: "United North"јел има неки видео?

Ево избацили су на youtube пре два дана:

http://www.youtube.com/watch?v=jaKk8vBiCPw

Какав лик! :motor

Имао сам потребу да у овој теми убацим изјаву одбојкаша Србије, Бојана Јанића, у којој говори о разочарењу због онако скромног дочека након освојене бронзане медаље на Европском првенству. То је, свакако велики успех за нашу земљу, нарочито након онако слабог и разочаравајућег наступа кошаркаша.
Текст преносим из спортског листа ,, Журнал " :
Quote,, Морам да признам да сам помало разочаран. Дочек је био некако млак, прескроман. Ту су били људи из Савеза, новинари, родбина и то је то. Већ сутрадан је све изгледало као да ничега није било. Мислим да већина не би ни знала да се игра Европско првенство, да нисмо освојили медаљу. Боли то и старије, а поготову нас младе, којима ово одличје треба да буде подстрек да наставимо даље, јер чињеница је да ће бити много тешко када се још неки опросте од репрезентације. Но, изгледа да је успех овде слабо на цени, или зависи од случаја до случаја. Више волимо да се данима и данима бавимо скандалима, поразима... Нема никога да те подржи и да ти каже како има смисла сав наш труд, месеци рада и одрицања. Заиста смо чудан народ ми Срби... "

 По мени је свака његова реч на месту и моје лично мишљење је да је тужно и поражавајуће да имамо овак однос према репрезентацији и спорту која нас константно, већ годинама са успехом представља на европској и светској сцени.   :zbunjen