Nije mi jasno otkud je Vitkovac igrao kad je vec objavljeno da je on otisao...S druge strane u sastavu nije bilo Pere Antica i to je veliki hendikep ako on ode...
Trenutno nam je prakticno jedini centar Misanovic,a cak ni on nije klasican centar i iako je starter ne bi trebalo da dobija vise od 10-ak min po mecu...valjda znaju sta rade.

Последњи инфо који имам јесте да је Перо Антић повређен и то изгледа поново на дуже време :batine
С друге стране на СЦ кажу да Стефанов и Поповић коначно потписују...
Надао сам се да ћемо ангазовати неког бољег центра него што је Поповић,али јбг...

мислим да је Антић са репрезентацијом Македоније,они су играли квалификације за европско првенство пре неки дан.

Quote from: "Skrimo"мислим да је Антић са репрезентацијом Македоније,они су играли квалификације за европско првенство пре неки дан.

У праву си и Врбица је са репреѕентациом па се његов долазак очекује наком тих квалификација
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Da se ne lazemo Popovic ce biti veliko pojacanje pod kosem.Usput Jorovic nije prosao lekarske preglede u Djironi,mozda bi mogli da ga dovedemo.Samo Covic ne bi hteo da ga proda za male pare...

Врбица је луд.
Гледао сам га мало против бих, играо је  40 минута, дао (чини ми се) 27 поена, уз 5-6 тројки.

Поповић потписао

KK Crvena zvezda i zvanično je potvrdio potpisivanje ugovora sa bivšim centrom Benetona Petrom Popovićem.

Popović je ponikao na Malom Kalemegdanu, gde je za šest godina prošao kroz sve Zvezdine mlađe selekcije:

"Vatreni sam Zvezdaš od malih nogu. Ne postoje reči koje bi u ovom trenutku opisale moju radost zbog činjenice da sam se vratio na mesto gde sam naučio svoje prve košarkaške korake", priča Popović.
Popović je prosle godine igrao u Benetonu, a pre toga je četiri sezone nosio dres vršačkog Hemofarma. Sjajnim partijama, privukao je veliku pažnju na sebe, pa je tako stigao i do dresa Srbije i Crne Gore na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine.
"Vratio sam se u Klub koji ima velike ambicije, ime, tradiciju i najbolje navijače. Nove saigrače poznajem i mogu da kažem da su svi dobri momci i odlični košarkaši. Sa trenerom Šakotom sjajno sam sarađivao u reprezentaciji na Olimpijskim igrama. Njegov poziv da se vratim u Zvezdu je bio od presudnog značaja", tvrdi Popović koji će u novoj sezoni nositi crveno-beli dres sa brojem "9".
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

jel moze neko da napise ko je sad sve od igraca u zvezdi.

Антић,Мишановић,Поповић,Б.Томас,Витковац,Гуровић,Милошевић.Марковић,Ковач,Стефанов(?),Драгићевић,Радивојевић...плус из млађих категорија има 3-4 играча али не знам тачна имена.

Врбица
Милошевић
Стив
Ковач
Вук
Четник
Били
Чеда
Александров
Тадија
Антић
Поповић
Мишановић

Извинјавам се због дуплог поста, изгледа да смо истовремено куцали.

да,увек заборавим Александрова

Извињавам се због дуплог поста, изгледа да смо истовремено куцали.

Е данас стварно као да сам пао с мотора. Иначе кад смо код Александрова, изгледа да је опет повређен.

Quote from: "KizaLion"Usput Jorovic nije prosao lekarske preglede u Djironi,mozda bi mogli da ga dovedemo.Samo Covic ne bi hteo da ga proda za male pare...

Јоровић је без сумње одличан играч али имају 3 проблема због којих не верујем да ћемо га ангажовати.
Први је тај што Човић тражи високо обештећење, други је тај што не би имао место у нашем тиму јер би морао да седи на клупи и играо би 15-ак минута, што мислим да не би прихватио и тречи је та његова повреда због које је и враћен из Ђироне. Повреда није нимало наивна и предстоји му најмање 2 месеца паузе.
Тако да изгледа од тога неће бити ништа.
Уосталом Јоровић нам је био опција док се мислило да ће чича отићи из Звезде, али пошто је чича остао за њега нема места.

Јоровић је прије неколико дана потписао за ФМП

није потписао он и има уговор са њима и није ни био слободан играч већ пошто га Ђирона није узела вратио се само у клуб.Данас читам око Александрова се води нека полемика тј како Звезда није платила прописано обештећење,нисам баш упућен па ако неко може да одговори шта је у питању и дали постоји могућност да из свега тога изађе лоше по нас.

Izgleda da ce biti problema oko Aleksandrova:
KOŠARKAŠI su zaglibili na terenu, a ni u Sazonovoj 83 nije ništa bolje. Skupšina Košarkaškog saveza Srbije pretvorila se u maraton bez cilja. Puna tri sata 40 članova ovog tela "mlatilo je praznu slamu" na sastanku koji je trebalo da bude krupan korak ka regulisanju Statuta (isto što je za ozbiljnu državu Ustav).
Na kraju, kada su se svi lepo ispričali, međusobno isprozivali o ličnim i klubaškim interesima, uspeli su da se dogovore samo oko jedne stvari: sledeća sednica je zakazana za 18. septembar.
Mrcvarenje lopte u Japanu, mrcvarenje delegata KSS u konferencijskoj sali Kuće košarke... Došli, pričali i ništa nisu odlučili ! Zvuči li vam ovo poznato ?
Nebojša Čović, prvi čovek FMO iz Železnika se požalio da je za supertalentovanog Nemanju Aleksandrova plaćeno malo obeštećenje pri prelasku u Crvenu zvezdu. Oko ovog pitanja lomila su se koplja oo sat vremena. Na pomolu je, dakle "slučaj Aleksandrov", a o njemu će odlučivati posebna arbitraža.
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

Prema pisanju pojedinih medija, Milan Gurović bi uskoro mogao da napusti redove Crvene Zvezde i pojača špansku Đironu!
Podsetimo, popularni "čiča" je potpisao ovog leta novi, dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, i nalazi se na pripremama sa prvim timom vicešampiona.
Ugovor sa Đironom je ranije potpisao košarkaš FMP Železnika i reprezentativac Srbije Branko Jorović, ali je ugovor pre nedelju dana raskinut jer je talentovano ktilo palo na medicinskim testovima.
U ovom trenutku pominje se kao najrealnija opcija da Gurović pojača španski klub kao zamena za Jorovića, koji bi u tom slučaju prešao u Zvezdu.
Epilog ovog kranje zanimljivog slučaja saznaće se narednih dana.

не дај боже да оде Гуровић па бре ако га пусте стварно :(
Иначе Јоровић је једном приликом кад је гостовао на Сос-у код Тегелтије и кад га је питао где би радије прешао у Партизан или Звезду овај одговорио како му је пакистан дражи клуб :bes
како год и да није то рекао волео би више да Гуровић остане.