Микеланђело нема никаквих проблема наси смо ;). Да се вратим теми на крају се изплатио ризик Коромана који је имао вероватно боље понуде јацих клубова али ипак је зелело да се придрузи Звезди, надам се  да це прузити добре игре и да це мо са њим успети у лиги сампиона иако до тад има доста времена!
Поздрав!

Quote from: "CEBEP"
И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.

Па ако уђемо у ЛШ онда нема потребе да се продају играчи, у том случају би добили чистих 4-5 милиона евра, које би искористили за задржавање тима и довођење евентуално неких појачања. А и сваки би играч више волео са Звездом да игра ЛШ него да пређе у нпр. Расинг па да се бори за опстанак. Логично...
Само да ми уђемо у ту ЛШ, лако ћемо касније  namigivanje

Quote from: "CEBEP"Без иоле претеривања, Дика и Пикси раде посао. Увек ћу да их критикујем када мислим да нису у праву али за ово свака част. Види се да Пикси има доста веза као и ауторитета и да се у ФК зна ко коси а ко воду носи. Наравно урађено је најбоље у складу са нашим финансијама које на жалост још увек нису велике. За нешто мање од 2 године урађен је лавовски посао и што се тиче дугова и што се тиче појачања.
Е сад ово сам рекао пре пар месеци а поновићу поново. Довођење играча на годину дана или на 6 месеци је дефинитивно почело да ме фрустрира. За Лигу Шампиона треба континуитет кога ми тренутно немамо. Ови играчи који су сада, у случају да Бајевић укомпонује све како треба, имају по мени знања да уђу у Лигу Шампиона али шта то вреди када ће ко зна који састав да крене у поход на ту лигу.
И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.

Слажем се са твојим мишљењем осим овога око улаза у ЛШ. Улазак у ЛШ би нама омогућио да градимо на дуже стазе. Оно што нас, бар на први поглед кочи у томе су финансије.  За сада је посао одрађен веома добро!!! Највише ме радује ауторитет Пихија ( исказан у "случају" -"татин син" )
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Игоре_РС, био си мало бржи. Две душе , иста мисао !!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "slobodan11"Микеланђело нема никаквих проблема наси смо ;). Да се вратим теми на крају се изплатио ризик Коромана који је имао вероватно боље понуде јацих клубова али ипак је зелело да се придрузи Звезди, надам се  да це прузити добре игре и да це мо са њим успети у лиги сампиона иако до тад има доста времена!
Поздрав!

Офф топик...
Ае бре ово ти се понавља 100-и пут,ако не знаШ да пиШеШ ЋириЛицом немој ни писати!!! :batine
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

готов прелазно рок. Одлично је прошао. одавно мање играча није отишло и бољих дошло!

Напред Звездо!

Игоре и Ерибо,

Дај боже да не продамо ни једног играча ако уђемо у ту фамозну лигу. Слажем се ја са вама да нема логике да их продајемо онда али ја нисам сигуран (а не би да пишем о нечему сто не познајем баш најбоље) који су играчи на позајмици а којим играчима истиче уговор овог лета.
У случају да Звезда хоће да их задржи онда мора да откупи њихове уговоре то јест да им понуди нове. Руку на срце има ту играча којих би се требало отарасити што пре. Осим ако у неком лудом случају одједном не експлодирају у пролећној сезони, мислим да се Дебелом и Георгијеву треба захвалити на сарадњи.
И на крају, да ли неко зна о којој суми пара се говори за улазак у ЛШ?

Za ulazak u LS dobijamo oko 7 miliona evra. Pricalo se letos da bi to bio neki minimum, znaci pare od samog plasmana, tv prava, prihoda od ulaznica, osvojenih bodova...
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Quote from: "Dalibor"готов прелазно рок. Одлично је прошао. одавно мање играча није отишло и бољих дошло!

Напред Звездо!

Само да додам ... одавно се нисмо решили горих играча ...  :D

Иначе, Аилтон је у интервјуу за Новости рекао како "није задовољан својим играма", како га радује "како се ради у Звезди, по угледу на европске клубове", да се нада "бољим играма у наставку сезоне", и за крај да "је могуће да на лето оде у Мексико, али да је могуће да остане да помогне у ЛШ".



Чуј њега нада се бољим играма. Ко да ће то да му падне са неба. Треба да се потруди и да игра боље.

Quote from: "drenke"Чуј њега нада се бољим играма. Ко да ће то да му падне са неба. Треба да се потруди и да игра боље.

Па јел не видиш колико се труди, па нарастао му је стомак.  :rofl

"Короману осмица из руку Шекуларца"
Момак рођен на Палама, потом фудбалер крагујевачког Радничког, ОФК Београда, московског Динама, Крила Совјетов, Терека, Портсмута, задужио је црвено-белу осмицу коју му је уручио Драгослав Шекуларац, Звездина легенда.

Па како је могао да задужи осмицу, кад је већ заузета од стране Бурзановића??! :zbunjen  :D

Pa prosto... Burza ima dres sa brojem 8A a Koroman sa brojem 8B  :rofl  :rofl

А шта ако короман избори место у првих 11 а бурзановић не јел се онда мењају короман а а бурза б ил не.

пиши ћирилицом.

Ма индијанци Бурзановић ће носити 10

Отишао Криви.

sa SC:

Fudbaleri Crvene Zvezde odigrali su nerešeno sa Omonijom u prijateljskom meču na Kipru.

Beogradske "crveno-bele" doveo je u vođstvo Nikola Trajković u 40. minutu, a konačnih 1:1 postavio je Vakufcis u šestom minutu drugog poluvremena.

mali info ali vazni:


Fudbaleri Crvene Zvezde će drugi deo sezone početi utakmicom sa Bežanijom koja je na programu u nedelju, 18. februara, sa početkom u 13 časova na stadionu u Železniku. Ovaj meč je prvobitno trebalo da se igra u subotu, ali je termin promenjen .

Duel "crveno-belih" sa "večitim rivalom" Partizanom će biti odigran u subotu, 24. februara, sa početkom u 15:30h na "Marakani".


Quote from: "Johnny Blaze"Зашто у пола 4 ???

Зато што су дебили! :bes
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

ntervju: Ibrahim Gaj, Senegalac iz Zvezde
ZALJUBLJEN SAM U BEOGRAĐANKE!

Beograd je mnogo lepši grad od Sofije, u kojoj sam proveo pet godina, a Beograđanke me oduševljavaju lepotom i komunikativnošću.


Zvezdin Senegalac Ibrahim Gaj u intervjuu za Press kaže da se na prvi pogled zaljubio u Beograd, a posebno u Beograđanke! Visoki štoper, koji je u naš glavni grad stigao iz Sofije, ne slaže se sa bugarskim reprezentativcem Blagojom Georgijevim da su ta dva grada veoma slična, i tvrdi da je Beograd lepši.

- Pet godina sam igrao za CSKA i odlično poznajem Sofiju. Prema mom mišljenju, dva grada nemaju nikakve sličnosti i Beograd je mnogo lepši. Sviđa mi se što ima dosta zanimljivih mesta za izlazak. Kad imam vremena, volim da sa saigračima skoknem do kluba "Stefan Braun".

Uopšte, u Beogradu su ljudi vrlo srdačni. I devojke su jako lepe i atraktivne. Dosta njih sam upoznao i iznenadio sam se koliko su prijatne i komunikativne.

Šta je još na Vas, za ovih šest meseci koliko ste u Beogradu, ostavilo upečatljiv utisak?

- Definitivno, Zvezdini navijači. Nikada u životu nisam video takvu publiku. Kad čujem huk sa "severa", prosto me tera da pružim ne 100, nego 200 odsto svojih mogućnosti. Njihova podrška nas nosi do uspeha. Takođe, želim da kažem da su me svi u klubu odlično prihvatili, i to mi je pomoglo da se brzo uklopim.

Šta mislite, da li je Zvezdina odbrana mnogo slabija odlaskom Milana Biševca?

- Biševac je odličan igrač, dobro smo sarađivali na terenu, ali on je otišao. Stigla su pojačanja, mislim da je konkurencija u poslednjoj liniji jaka, što znači da imamo dosta kvalitetnih igrača. Dobro radimo na pripremama, i to mi daje za pravo da se nadam uspešnom startu u nastavku prvenstva.

Gledajući jesenji deo sezone, kao i kontrolne utakmice, Vama je mesto u timu zagarantovano. Ko bi Vam od saigrača najviše odgovara na poziciji štopera?

- Nezgodno pitanje. Zaista ne bih nikoga izdvajao, jer su to sjajni momci. Ne mislim da je iko od nas obezbedio mesto u timu. To će već trener da odluči, u zavisnosti od potreba tima i protivnika.

Kako gledate na neuspeh Crvene zvezde u evropskim kup takmičenjima?

- U kvalifikacijama za Ligu šampiona izvukli smo Milan, a zna se šta to ime znači u Evropi. S druge strane, mečevi protiv Libereca bili su jako čudni. Češki tim nas je iznenadio, posebno u Beogradu, i, nažalost, nismo uspeli da se plasiramo u Ligu UEFA. Šta da se radi, i to je život. Na svu sreću, u prvenstvu i kupu dobro napredujemo. Najbitnije je da osvojimo oba trofeja, a onda ponovo pokušamo da se plasiramo među najbolje evropske timove.

Da li se nadate pozivu u nacionalni tim Senegala i koje igrače iz Vaše zemlje posebno cenite?

- Zaista se ne opterećujem pozivom u reprezentaciju, jer Senegal i bez mene ima dosta kvalitetnih fudbalera. Ako me selektor pozove, rado ću se odazvati, u suprotnom neće se desiti ništa strašno. Inače, moji najbolji prijatelji su Anri Kamara i Papa Duba Diop. Svake godine se organizujemo i zajedno odlazimo na odmor.