Колико знам прате се утакмице УЛЕБ купа. Само нам је то још остало, јер смо испали из фудбала, а прекјуче и из рукомета нажалост. Сви у Пионир!

чисто информативно карта је 300 дин
како ми каже ортак он је био у ред стар шопу и рекли су му да
нема карата за трибине али не значи да их нема на благајни у хали зато дођите раније да не буде фрке

Има карата на благајни Пионира и за трибине!
Срце на терен ...

Oko 10 sati pocela je da se stvara mala guzva ali je karata bilo , a nije mi bilo jasno kako tapkarosi prodaju kartu po ceni  :zbunjen

јел се зна колико је карата продато?

Quote from: "Dalibor"јел се зна колико је карата продато?

3487 до 16 часова.

Quote from: "mrkavac"Oko 10 sati pocela je da se stvara mala guzva ali je karata bilo , a nije mi bilo jasno kako tapkarosi prodaju kartu po ceni  :zbunjen

Tako sto imaju prijatelje iz Pionira koji nabave karte za dzabe i to veliki broj pa im oni prodaju i verovatno dele zaradu.I naravno isplati im se da prodaju karte po ceni.Jednom kada sam kupovao pljeskavice u Pioniru ispod Grobarske tribine,ovaj sto przi pljeskavice dao je na moje oci pun stos karata tapkarosu da proda.

Вечерас је било баш лепо бити у Пиониру и ко није био има за чиме да жали.
Дајте слике и неки снимак, они ће рећи више од све и једног коментар који би ја написао.
Браво Делије, браво играчи, браво тренеру.

Е ово ми се не свиђа... прво, тема свакако није за "Crazy North", а и ове прозивке и питања за лика који је свакако побркао форум... требало је избрисати такве постове а не правити спрдачину! Пребаците га лепо у Навијачке приче!

ЗВЕЗДА - РЕАЛ М.  100:81
УЛЕБ куп 2006/07
хала Пионир: 7000 људи

Значи гажење шпанаца без милости!!! Већ за викенд се осетило да ће бити гужва, и то је у понедељак пре подне нестало карата!? А и данас пре утакмице колапс у саобраћају... једва успевам да стигнем до Пионира и да се нађем са ортаком... улазимо, претрес и није био ригорозан, али када смо ушли, било је 50С, ни игла није могла да падне, неколико застава је било покачено: ВЕТЕРАНИ, ЛОЗНИЦА, ВАЉЕВО, ВРБАС, ЗВЕЧАН КОСОВО, ОЛИМПИЈАКОС, БАЧКА ПАЛАНКА...
Уз бубњеве 1/4 утакмице почиње грмљавина са трибина, и то А и Б дела... играчи се мало уплашили, јер су гости водили на самом почетку утакмице, када средином 1/4 ми преузимамо вођство, и терамо до 100-тке!!!  8)  Они су били бољи у тројкама, а ми у шуту за 2 поена... Ту смо се баш разгалили, и певали, у првом полувремену: "Нема дана, а да не мислим на тебе", "Добро знај", "Марш на Дрину", "Звезда ми је све, Звезда живот је", "Ти си Звездин четник Милане"...  :wink:
У једној краткој паузи, излазе чирлидерсице, и иде музика (ваљда реклама за FOX телевизију која је преносила утакмицу)... и ту креће прозивка оног глодара Варде "И пуши Варда ле" :twisted: ...затим је почашћен са: "Варда усташо", "Како пуши Варда Милане?"  :D
Било је и довикивање са Западом: "На колена пред Србе"...

Онда пауза за полувреме... и на самом почетку другог полувремена 1 лик са партера сам почиње: "Звезда, Звезда", а пар ликова са трибине му "помаже"... вођа гледа прво у лика са партера, па у ове са трибине, и ту креће свеопшти смех  :lol:  :lol:  нас на трибини! Добро, мало смеха није на одмет :)
Ови шпанци су баш јаки, без обзира на резултат, јер смо морали пар пута прекидати нашу песму, неби ли их удавили са оном заглушујућом атмосфером... и успевали смо... Било ми је занимљиво и то што смо ми на Истоку, почели оно: "Ууууу, аааа, Звезда", а Запад се сам јавио, без да претходно није прозван на сарадњу  8)
На крају, већ задњих 5-6 минута утакмице, цела хала устаје и  пева велики хит, и то не из грла, или главе, већ из срца :  

"Звезда ми је све, Звезда живот је,
срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те.
Напред Звезда ле, Напред звезда ле...
Ја нећу никада, за овог живота
престати гледати ту Звезду,
волети, Србију бранити..."


Играчи су се наравно вратили, да нас поздраве, и захвале на феноменалној подршци... У сваком случају вече за понос свих нас који
смо то данас одрадили, баш лепо!  :wink:
Ето први смо на табели групе, са 3 победе... биће још весеља у Пиониру, само да играчи овако наставе да кидају!!!

П.С. Варда на клупи мадриђана испиздео светски... па није валда мислио да ће Реал славити у препуном Пиониру!?  :lol:


Заиста сјајна атмосфера, а људи потпуно опуштени и расположени за навијање. Било је падова, али су они били мали и кратко су трајали. "Нема дана" и "Звезда ми је све" је отпевано боље него у Смедереву, што значи да је отпевано најбоље ове сезоне, што пак значи  :D да су се песме дефинитивно примиле и вероватно би сад и пун север могао да их отпева.
Моја замерка - Варда. Да, човек је гробар и наравно да му треба ставити до знања да је дошао да игра против Звезде. Ипак, посветити једном крајње маргиналном лику малтене читаву једну трећину је, по мени, погрешна одлука (поготово када човек седи на клупи). Мислим да ни Саша Ђорђевић и Бодирога нису оволико вређани, а они су били кључни играчи противничких екипа. Потом, колико се мени чини, Варда је Србин из Бања Луке.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"малтене читаву једну трећину
Naravno, gledali smo basket, a ne hokej :batine . Trebalo je da pise jednu cetvrtinu.
..baklje gore, pesma cigana...

У праву си, можда и нисмо требали толико времена да му посветимо, али опет је било мноооого добро.
Па шта што је Варда србин из Бања Луке кад сви знамо за кога је играо-то се не заборавља.
Како пуши варда Милане !!!!!

Izvini, ali ja nijednog Srbina (makar bio i najzadrtiji grobar) necu nazvati ustasom.
..baklje gore, pesma cigana...

На текми одлично  :ruke
навијање стварно једно од бољих ове сезоне уопште, север је баш био на висини задатка.


Пс.
Хвала Кизо за телефон!  ;pivo

Варда је заслужио све ово данас,многи вероватно и нису приметили или се не сећају,мислим да је била сезона 99/00,или 00/01 када смо играли у плеј офу са глодарима,када су нас победили и на крају текме он према нама показивао,као у стилу   :jebanje . Пичка,некад ћелава,сада чупава :lol:

Quote from: "Igor_RS"У праву си, можда и нисмо требали толико времена да му посветимо, али опет је било мноооого добро.
Па шта што је Варда србин из Бања Луке кад сви знамо за кога је играо-то се не заборавља.
Како пуши варда Милане !!!!!

А за кога је Милан играо? За кога је навијао цео живот, у које навијаче се клео а кога је пљувао?

Тај Гуровић је посладњи али можда и најбољи пример како је неопходно (нажалост) да се направи дистанца између навијача и играча. По мени, не би им требало ни скандирати, нити их пљувати. Значи- трибина, клуб и ништа више.

Да смо у Јужној Америци, па да су ти играчи уједно и навијачи, била би друга прича. Овако, те манекене, идиоте, индијанце (све у једном спојено) треба игнорисати док не дођу нека друга времена тј. док се не појави неко ко је баш заслужио поштовање Севера.

Као прилог, шаљем вам фотографију аргентинског фудбалера Кавенагија, који приликом сваког повратка у своју отаџбину обавезно из копа одгледа текму клуба за кога навија.

http://img120.imageshack.us/my.php?image=cavenaghitribunatu3.jpg

Свака част за пост Сербиано !

Не знам само зашто смо помињали синоћ гробаре и Варду. Ко их јебе то је њихова одлика, ми нисмо комплексаши као они. Да је био неки други играч попут Вујанића, Милојевића и сл. па можда и да се поведе навијање против њих. Звижудуци су сасвим довољни у приликама када играмо против њихобих екс играча.

Оно што смо ми произвели само је величање Варде и очима талибана. У тренуцима када се преламала утакмица и када су спустили разлику на -5 ми смо певали Пуши Варда ле...

Дрвосеча било је и других застава попут Житиште и Кљајићево. О томе исто треба водити рачуна.

Ma cekaj sta to znaci kompleksasi mozda nije bilo za taj trenutak ali je sigurno podiglo halu a za dizanje kopa ne bira se nacin mnogo svi gledate ispred sebe niko ni levo ni desno. Koliko vidim svi su indijanci po vama pa sto kada ste svi toliki kriticari sto niko nije prisao sipci pa nije rekao e idioti necemo da pevamo ove gluposti. A i da li je bitno Vujanic ili Varda razliku ne vidim grobari su i ako ih prozivamo nece pruziti maksimum kao sto se to i desilo.
RIMINAL NA SVE STRANE
 MRZIM TE PARTIZANE