Quote from: "Бока"Што се тиче саопштења последња 2-3 су била непотребна, али за претходне не бих се баш сложио са вама, јер не видим другачији начин борбе када многи медији преносе неистине. Зар то није оно што и нас често вређа, боли и на крају и ми издајемо разна саопштења.

Не сећам се да се наш клуб једном пожалио на неправедан третман у ЈЛ а многа г. смо прогутали од хрвата. Ако њима немају муда да приговоре, неморају ни другима. Нека буду п. до краја.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "UrbanBaby"
Quote from: "Бока"Што се тиче саопштења последња 2-3 су била непотребна, али за претходне не бих се баш сложио са вама, јер не видим другачији начин борбе када многи медији преносе неистине. Зар то није оно што и нас често вређа, боли и на крају и ми издајемо разна саопштења.

Не сећам се да се наш клуб једном пожалио на неправедан третман у ЈЛ а многа г. смо прогутали од хрвата. Ако њима немају муда да приговоре, неморају ни другима. Нека буду п. до краја.

Зашто да дају значај тој лиги? Она је потпуно небитна за нас у сваком смислу, изузев у том финансијском. Утакмице у јадранској немају ту тежину. Та лига би требала да нам служи за уигравање... Заболе било кога у Звезди да издаје саопштења везано за то такмичење. Не треба се посебно цимати око те лиге.

Ту постоји само омањи проблем - једино из ЈЛ можемо ући у Улеб куп као једино нормално такмичење уз Евролигу. То је разлог зашто је битна ЈЛ. Пошто то нисмо успели ове године морамо да освојимо титулу како бисмо играли Европу (у то не рачунам Фиба куп) следеће.  
Наравно, када се формира наша профи лига приступиће Улебу па ћемо, вероватно, моћи и из наше лиге да обезбедимо Улеб куп. Новим Статутом КСС-а је предвиђено формирање профи лиге коју би водили клубови, али кад знамо какви су односи на нашој кошаркашкој сцени, плашим се да ћемо се начекати.
..baklje gore, pesma cigana...

Боко није ли Капичић - наш бивши играч постао нови председник КСС-а?То значи да је ово последња година гробарске доминације...

Што се Караџића тиче,мислим да није ни у чему унапредио игру у односу на Шакоту,а то се од њега очекивало...А када већ о везама и везицама причамо,Ковачевић,спортски нам директор је Караџин кум...

Слажем се са тобом да смо имали тим за титулу 3 године,прошле године смо били у финалу и уместо да само мало ојачамо тај тим ми смо продали и Бога и оца...зашто?Какво је то вођење клуба?Шакота водио репку па сад изјављује да је Звезда због тога испаштала,ало брееее!
Требало је оверити Улеб у геј лиги и онда растерећено ући у првенство,а не дозвољавати да нам Хелиоси и Босне затворе врата Европе ове године...

Ја дакле нисам за неку радикализацију,али јесам за промену тренера,јесам за промену скаута(нико нормалан не би довео половног Цветковића из Здравља) и јесам за промену односа играча према Звездином дресу!

Quote from: "Djole"Боко није ли Капичић - наш бивши играч постао нови председник КСС-а?То значи да је ово последња година гробарске доминације...
По Статуту КСС-а, савез неће више водити лигу, већ ће се она професионализовати и водиће је сами клубови.

Quote from: "Djole"Што се Караџића тиче,мислим да није ни у чему унапредио игру у односу на Шакоту,а то се од њега очекивало...
Тешко да је било ко озбиљан ово очекивао од Караџића. Једноставно, били су свесни да је ово пропала сезона и да нико нормалан неће преузети тим, а Караџић је "Звездин војник".
Цветковић је доведен када је већ било извесно да ништа од Јоровића ове сезоне неће бити, да се неће наћи адекватна замена за Билија, па је дотични попунио број у тиму. Додуше, вероватно ће нас мање нервирати од Ковача. И наравно, никоме на памет није пало да довуче неког јуниора да игра на двојци или тројци.
..baklje gore, pesma cigana...

Кики и сама си рекла да код нас све иде јако споро па самим и тим и професионализација наше лиге.Што се Капичића тиче знам да нема директан утицај,али одређени утицај сигурно постоји,ако ништа друго да сви буду равноправни па да се на терену одлучи ко је бољи.Нажалост како момци сада играју не би им помогло ни да је Жика Паук председник домаће лиге.

Што се тиче јуниора које спомињеш - Попадић и Краснић који играју на бековским позицијама се константо скидају за 1. тим али никоме не пада на памет да их гурне у ватру...да је Караџа барем то урадио могло би се рећи да је учинио нешто,овако изгледа као да играмо све горе и горе...не знам видећемо...Следи готовање Машинцу у Краљеву па дерби,пуно тога би ове 2 текме могле да одлуче!

Капичић?  :rofl  :rofl

Па тај је обичан маргиналац који никакв утицај у КСС-у неће имати. Немојте да се заваравате. Предстоје нам многе тешке године, а он ће бити најодговорнији за неуспехе. Који бре Капичић он је као марионета. Мало конце вуче човић, мало дивац, мало даниловић, а он ће да игра како ови буду свирали.

Не верујем у бољитак његовим доласком.

Капичића је први подржао Партизан...

Бока, не знам чему то "можда ћеш ти бити успешнији?"... Менаџер је неуспешан ако његова стратегија не доноси резултате. Свака част Петровићима на тој титули "једних од најуспешнијих менаџера", али у Звезди то нису оправдали. Све једно је да ли имају идеју, а не финансије или имају кинту, а не знају да је употребе. Неуспех је неупсех, а за Звезду је то свака година без макар конкурентности за титулу. Мало ме је збунио твој став да они нису постављали кадрове, али опет је то њихов лош осећај коме поверити руковођење тим обезбеђеним финансијама. Они као топ менаџери требало је да поставе способне људе на одговорне позиције за спортска питања. Једноставно: некомпетентни људи=њихов неуспех и неуспех њихове политике... Искрено, конкретна решења за одговарајуће позиције немам. Није ни проблем да Петровићи остану да праве паре уколико прихвате да неко други поставља стручне кадрове (тј. кадрове везане за спортска питања). Е сад, ко би то био? Нисам толико паметан...

Слажем се да нам је суђење лоше (као и јуче уосталом), знам и да су се десили и Вршац и Пионир прошле године, али сматрам да је клуб изнад свега. Иако сам пао у партер прошлог пролећа, сматрам да је клуб требало да настави утакмицу, као и у Вршцу, уосталом. Можда ће ме неко попљувати због тога, али клуб бије своју битку (за титулу), ми своју (против противничких навијача, мурије). Њихов је терен, наше је све остало... Требало је учинити све да се финална серија игра и даље. Да су узели титулу наше повреде имале би тежину, овако смо сви губитници...

Ја сам и јуче био у Пиониру, као и кроз скоро целу НЛБ лигу, коју нисмо подржавали. Волео бих када би се екипа ускоро пјавила и изнела свој став, верујем да ће пресудити у најбољем интересу клуба...

QuoteВолео бих када би се екипа ускоро пјавила и изнела свој став, верујем да ће пресудити у најбољем интересу клуба...


Мислим да је то суштина. Требало би Делије да изађу са конкретним ставом у вези ситуације и бар после тога да се зна да ли се дижу руке од КК-а, да ли ће се уопште нека лига у којој КК игра пратити или неће итд...

Ја не знам шта вама није јасно у вези подршке Делија Кошаркашком клубу. Кошарка је у очима навијача коначно сврстана тамо где јој је и место, а то је категорија ''остали спортови'', уз раме рукомету, одбојци.... То аутоматски значи да се иде на утакмице кад је дерби, кад се играју европске утакмице и кад су утакмице одлучујећи за освајање неких трофеја. Оно време када је кошарка по подршци са трибина била уз раме фудбалу је далеко иза нас и време је да се сви помиримо са тим да тако у будућности неће бити.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Е следеће сезоне нема европе, игра се јадранска тако да не морају ни да отварају улазе! А што се супер лиге тиче мислим да ту треба да се пружи подршка па докле догурамо ипак је то наша Српска лига!

Треба, треба, само опет су нам као логорашима делили карте (на матични број).
Шта да раде Делије из унутрашњости кад се данас не продају карте?
Коалиција = управа + полиција!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Вечерас је Звезда морала да победи! Ово је био тренутак да их можда спустимо на земљу и да им покажемо да нису недодирљиви... Овако смо само себе још више психолошки укењали.
Вечерас је залагање било на нивоу, вечерас смо им парирали у свему! Волео бих да је ово буђење бар минималне наде после свега да можда и можемо нешто у дуелима са њима... Пружили су више него што је ико очекивао и зато ми је жао што их нисмо изненадили...

Бог зна да нисам више од 2 пута за цео живот коментарисао суђење него тражио узроке пораза у нашој игри,али вечерас су судије толико умешно одрадиле посао да се некоме ко је утакмицу гледао површно можда и не чини тако.У право време су Партизанима свиране намерне личне,па она непостојећа лична Гуровића када је узео чисту лопту при нерешеном резултату и још пар ситуација у трећој четвртини када су ови правили предност и у финишу када смо ми стигли.

Момцима свака част,као што сам и раније рекао,нека гину,нека се бацају у рекламе и ја сам задовољан.Тако је данас и било.Чињеница је да ћемо тешко добити Партизанке у егалу јер ем немамо тај победнички менталитет изражен,ем имамо људе у црном(читај:Јовчића) против себе.

И ми смо имали пропуста,пре свих Ковач који је могао да буде јунак,али је на крају трагичар испао.Да не говорим колико се свиња бунила и скакала,а само је једном добио техничку.

И видело се још једном шта значи подршка играчима.Овај тим и онај из текме са Хемофармом су небо и земља.Следи НС,ако тамо добијемо близу смо 4. места.

Суђење је било какво је било и глупо је да га коментаришемо после шестог узастопног пораза од њих.Наш тим,ако се то може назвати тимом је очајан.Изгубили смо са 4 разлике,јер су они у паду форме,иначе ко зна шта би било.Ок,Караџић каже да је максималан домет овог тима плеј-оф,али нека онда управа објасни зашто је најскупљим играчима то домет. Спомиње се овде, као успех управе,поново јака омладинска школа.Ако је то највећи успех за 6 година,онда стварно немам речи.Кажу неки нису нам дали да освојимо титулу,а шта онда фмп треба да каже кад се погледа ко је све играо за њих.Реално,само смо са Ракочевићем били најбољи и те сезоне покрадени,а за све остале више треба фмп да кука него ми.Нису нам гробари криви што сваке године улазимо у сезону са 8 нових играча,а међу њима нема ни једног из те опорављене омладинске школе.
 ti samo hrabro,bori se

Quote from: "johny"Кажу неки нису нам дали да освојимо титулу,а шта онда фмп треба да каже кад се погледа ко је све играо за њих.Реално,само смо са Ракочевићем били најбољи и те сезоне покрадени,а за све остале више треба фмп да кука него ми.Нису нам гробари криви што сваке године улазимо у сезону са 8 нових играча,а међу њима нема ни једног из те опорављене омладинске школе.

To je to!

У сутрашњем издању Новости можете видети да се спрема штрајк кошаркаша који већ 4 месеца нису добили плате,а стручни штаб није плате видео 6 месеци.Нису ни тренирали пред једну од најважнијих текми сезоне са Војводином у борби за 4. место...Дивота...

ДАН уочи меча 6. кола Суперлиге против Војводине у Новом Саду (20.15 - РТС), кошаркаши Црвене звезде дошли су на преподневни тренинг у "Пионир", али нису тренирали!
Уместо тога, тражили су састанак с тренером Стеваном Караџићем, на којем су од шефа стручног штаба захтевали да пренесе управи незадовољство играча нагомиланим дуговањима. Клуб с Малог Калемегдана дугује својим првотимцима четири плате, члановима стручног штаба чак шест, док су млађе категорије запостављене већ девет месеци. Црвено-бели су у петак увече одржали тренинг као припрему за један од одлучујућих мечева за пласман у плеј-оф, али су јасно ставили до знања да је могућ штрајк првог тима уколико у наредним данима не добију заостале плате.
Плејмејкер Стивен Марковић, који је због повреде пропустио два претходна меча, почео је да тренира, али је његов наступ у Новом Саду и даље под упитником. Један од главних адута црвено-белих биће Кибу Стјуарт, некадашњи центар Новосађана.
- Нови Сад је мој град, играо сам у екипи с Голубовићем, Неметом, Ивановићем. Тешко нам је пао пораз од Хемофарма, у дербију смо упркос поразу вратили самопоуздање, тако да и даље мислим да можемо да будемо велико изненађење.

извор : новости
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

ФИБА казнила Буркса и Томаса

Светска кошаркашка федерација (ФИБА) казнила је некадашње играче Црвене звезде, Американце Антонија Буркса и Билија Томаса једногодишњом забраном играња јер су самовољно напустили београдски тим.

ФИБА им је такође наложила да Звезди надокнаде материјалну штету, пише београдски "Спорт" у издању од петка.

Новчани део казне за америчке кошаркаше биће одређен када истекне временска казна, а "Спорт" наводи да ће Буркс и Томас вероватно Звезди морати да врате сав новац који су добили по уговору, као и изгубљену добит београдског клуба.

Буркс ће, према писању "Спорта", морати да Звезди врати око 150.000 евра које је примио, док ће 90.000 евра које су требало да му буду уплаћене до краја сезоне, остати на рачуну тима са Малог Калемегдана. Београдски лист, међутим, не наводи колико би Томас новца требало да врати Црвеној звезди.

Правни заступни Кошаркашког савеза Србије и члан правне комисије ФИБА Небојша Михајловић рекао је "Спорту" да Буркс и Томас имају рок од осам дана за жалбе.


Извор: Мондо
Димитрије Мита Пантић, млађи референт