Mi dobijamo samo onda 5 miliona, ako u tih 10 mio. nije vec uracunata placa igraca. Naime, u obestecenju (koliko god to cudno zvucalo) uracunata je i provizija za menadzera i zarada igraca. Ono sto ostane, ide onda klubu na ruke. Nadam se da u ovom slucaju to nije tako, jer bi od tih 10 mio. dobili mozda samo 3?!

Ono iz Novosti samo pokazuje koliko su u prosloj upravi bili ograniceni i sitnicavi! Zigic kada je dolazio kod nas bio je totalni anonimus i plata mu sigurno nije bila velika, ali ni takvu platu ti debili nisu hteli da mu placaju nego je Calasan davao, ali uz uslov 50-50 prilikom prodaje!
I sada ga boli tuki, dao je par stotina hiljada maraka, a dobice par miliona! I Dzajica boli tuki, ko zna gde sada ladi muda posto je dobro izmuzao Zvezdu! Jedino mi je zao ove nove uprave jer se sa tim parama sto ce otici Calasanu dosta toga moglo uraditi!  :bes

Sta da se radi dobijamo tih 5 miliona, nije to ni malo lose, ali ipak kad znamo da smo mogli citavih 10,.... :(
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Toliko o bivšoj upravi koja je imala para da finansira i ulaže u Orahovce, Spaleviće i Glogovce, ali nije u jednog najboljih igrača koji su igrali u Zvezdi u proteklih 10-15 godina. Ćalasanu svaka čast, sjebo je najveći klub na Balkanu ... :(



Nije on nikog sjebao, sjebali su se sami.
Njemu svaka cast sto je otkrio Zigica i ulagao u njega da bi postao ovo sto sad jeste .

Tacno to sto je archer rekao-kada budemo prodali najboljeg igraca u poslednjih 5-10 godina Nikolu Zigica i kada pare od transfera Marka Pantelica budu legle,to ce biti tacno onoliko kolko smo duzni.I onda posto necemo imati niti Zigica,niti pare-oskrenucemo se sponzorima i videcemo kolko ce oni biti velikodusni i siroke ruke kad su u pitanju pare za transfere.Zato se nemojmo zavaravati,mozda je situacija u klubu upravo takva,a mi raspravljamo o novim pojacanjima.Kakva bre nova pojacanja,ako cemo jedva vratiti dugove i malcice stati na noge.Ove sezone cemo valjda doci na nulu,a tek narednih mozemo razgovarati o nekakvim viskovima koji ce ici u transfer budzet.
Napisao sam ovo jer je realnos verovatno takva,ali se iskreno nadam i verujem da bas i nije sve tako i da cemo mozda ipak imati koju kintu vise i dovesti nekog ozbiljnog igraca koji ce pomoci u letnjem pohodu ka Ligi Sampiona... ;pljuga

_______________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...[/quote]

Ne razumijem zasto ste pozurili s tim vracanjem i pokrivanjem dugova? Ima godina,nece niko propast zbog nasih dugova,niti nama mogu sta zbog dugovanja...Pa koliko su klubovi u Spaniji i Italiji u govnima i opet nista,a Srbija nazalost nije kao pravna drzava nista bolja od ovih gore navedenih.Znaci to se lagano moze iskoristiti,dugove vracati na rate i za to vrijeme pokusati se docepati LS.Zasto ne rizikovati malo,naravno to ne znaci da se prave novi dugovi!

Berlinska Herta is duzna 35 miliona evra pa kupuke igrace. Kad se usporedi ovaj nas dug, to je nista prema dugovima nekkih velikih u Evropi. Npr, Real Madrid je neki 240 miliona u dudu, pa sta.

grobarski mediji su samo digli prasinu oko svega toga da se destabilizuje ekipa. Sta se pojacanja tice, ocekujte Japance.

Quote from: "SerbianEagle"ocekujte Japance.


Super nam trebaju centralni bekovi a to nam tesko moze dati japan, jedino ako pixi kovacevic ode da nabave nekog japanskog vodonosu srednjeg reda kome ce da jaja otpadnu od trcanja i uklizavanja.

Jedan komentator na lokalnoj televiziji u Crnoj Gori je rekao da ce kao zamjena za Nikolu Zigica u Zvezdi doci Simone Inzaghi. Koliko je to tacno ne znam, ali tako je rekao sinoc
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "archer"
Quote from: "slawisha"Ma, skontace vec Piksi sa svojim ortakom Wengerom neke fore, recimo da ga kupe za 10, a kazu da je za 5, i zeznemo Calasana za 2,5 miliona  :boks   :D  !

TAj fazon moze samo da prodje sa Rusima i Ukrajincima za zapadom nikako.

Na zapadu cini se i gore od toga.
U Italiji naprimer klupski budzeti se falsikikuju u celini,
kupuju se igraci sa crnim fondovima,
prodavaju se sa laznim cenama, tako da klubovi mogu da predstavljaju u budzetima fiktivne dobitke...

... a čist ti je primer onaj Brazilac iz Kjeva, Erigberto, Lusijano ili kako se već zvao ... Slagao krštenicu, pa sa 25 igrao za mladu brazilsku repku ... :rofl



Naredno ime Eriberta bice u stilu Prince-a:
"The sign of the footballplayer formerly known as Eriberto". :rofl

Ma vise ne znam ni sam,kada bih barem priblizno znao kolko ZVEZDA trenutno ima para,kolko ce tacno dobiti od transfera,kolika su dugovanja koja mora da izmiri u ta dugovanja smatram plate svim zaposlenima u klubu,troskovi odrzavanja stadiona,putovanja,struja(nemojte da se smejete,pre par godina izracunato je da reflektori za jednu utakmicu potrose toliko struje kolko potrosi nisam siguran Kraljevo mislim za jedan dan) i ostali troskovi tog tipa.Tos su obaveze koje se cine minimalne ali koje su pod moranjem da se izmire,a prihoda niotkuda.Zar stvarno mislite da od ulaznica mogu da se pokriju troskovi-jos smo kaznjeni pa smo jednu evropsku utakmicu odigrali na praznom stadionu.Ja ne govorim o dugovanjima prema drugim klubovima ili slicnim dugovanjima koja mogu da se srede,ja iskljucivo govorim o troskovima kojih ima i koji za klub koji osim prodaje igraca i ponekih sponzora nema drugih prihoda.E kada bih znao sve te informacije mogao bih da govorim o mogucim pojacanjima i da li ce oni biti velika,mala ili nikakva.Posto ove informacije nemam,a nisam siguran da ih bilo ko od vas ima,smesno je da uopste raspravljamo ko ce biti pojacanje i kolko ce ZVEZDA dobiti od transfera i predlagati i iznositi svoje misljenje u sta te pare da se ulazu,mislim da je glupavo...Kada se neko od doticnih igraca pojavi na MARAKANI i u prisustvu Pixija Stojkovica potpise ugovor i slika sa dresom,e tada cemo znati i biti sigurni da je taj u ZVEZDI,do tada mozemo samo da mudrujemo na pisanja novinara o pojedincima da li bi on bio dobar ili ne,samo to ustvari i mozemo... ;pljuga

_______________________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Toliko stvari ne znaš. A opet si sastavio kilometarski sastav. Kako ti to uspeva? :D



Quote from: "North_Side011"(nemojte da se smejete,pre par godina izracunato je da reflektori za jednu utakmicu potrose toliko struje kolko potrosi nisam siguran Kraljevo mislim za jedan dan)
Pa ako je to stvarno tako, onda mi stvarno nije jasno zasto bi uopste igrali utakmice u vecernjem terminu (ne iz perspektive navijaca, vec kluba, tj. budzeta). Te racunice je najverovatnije sam DZaja racunao, te se ubio trazeci neko selo koje ni nema struje, a deli ime sa gradom, da bi se kao vadio... :finger
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Narode jel zna neko nesto vise o ovim Brazilcima sto ih pominju u Blicu i Kuriru?

Pozdrav.


Crvena zvezda će naredne sezone biti slabija za Nikolu Žigića, Milana Dudića, možda i za Nenada Kovačevića, ali kako piše dnevnik "Blic" u izdanju od srede, mogla bi da bude uvećana "legija stranaca" za još dvojicu-trojicu fudbalera, verovatno Brazilaca.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković potvrdio je da su "karioke" pred promocijom u Crvenoj zvezdi, ali se imena tih fudbalera drže u tajnosti.

Prema saznanjima "Blica", Crvena zvezda je angažovala Hrvata Mirsada Kerića, saradnika brazilskog menadžera Gustava Ramosa, da pronadje Brazilca "po meri kluba" iz Ljutice Bogdana.

"Tačno je da sam već duže vreme u kontaktu sa Stojkovićem. On me je obavezao da pronadjem kvalitetnog napadača, zamenu za Žigića, a ja ću to sigurno i učiniti. Buduće pojačanje Crvene zvezde neće biti običan igrač, već vrhunski golgeter. Ako treba, tragaćemo i sedam meseci za njim, ali ćemo ga sigurno naći", izjavio je hrvatski menadžer koji uspešno posluje sa brazilskim fudbalerima.

Kerić je svojevremeno doveo Etoa, Da Silvu i Andersona u zagrebački Dinamo.

"Ljudi iz Dinama su zadovoljni igračima koje sam doveo, tako da sam siguran da će i čelnici Crvene zvezde biti zadovoljni svojim pojačanjima", dodao je Kerić.

Brazilac Kosta Anderson (22) u Dinamo je prešao iz Vasko de Game za milion, a sličnog napadača "poručio" je i Dragan Stojković. Sa njim u paketu u Crvenu zvezdu bi trebalo da stigne još jedan, možda i dvojica igrača iz zemlje svetskih prvaka, a više detalja biće poznato narednih dana.

"Znam da je Zvezdi neophodan i jedan dobar defanzivac, tako da radim i na tome", rekao je 35-godišnji Mirsad Kerić.

Novosti: Želje - Julijano i Kaje

"Večernje novosti", medjutim, pišu da je uprava crveno-belih zainteresovana da pojača pre svega zadnju liniju, a na listi želja su Filip Kaje (sada igra u Liteksu) i Mark Julijano (Sampdorija).

Italijan je od leta slobodan igrač, dobar je prijatelj trenera Valtera Zenge, obavljeni su prvi razgovori, pa iz trećeg pokušaja valja očekivati dolazak bivšeg asa Juventusa. U tom slučaju, Milana Biševca bi čekala nova uloga u - veznom redu.

"Da bi se u Evropi ostvario cilj potrebni su iskusni pojedinci što se dobro videlo prošle sezone kada smo prokockali prednost u Strazburu. Potencijal ovog tima je veliki, ali su potrebne korekcije. Polako počinjemo razgovore i u potpunosti smo realni kada su u pitanju naše finansijske mogućnosti", izjavio je sportski menadžer crveno-belih Stevan Stojanović.

Deo novca od prodaje Žigića upotrebiće se za vraćanje dugova, ali su neminovna ulaganja u pojačanja.

Naslednik najboljeg igrača Crvene zvezde od leta mogao bi da bude stameni strelac Liteksa, Milivoje Novaković (192 centimetra), koji bi uz proverenog Dušana Djokića i Milana Purovića predstavljao udarni napadački trio.

Izvor MTS Mondo

ма да, колико смо се накуповали претходних сезона, лудница...
долазе Бразилци, Шпанци, Немци, Италијани...лево десно...

пре сам ја за то да Пикси не изјављује и не доводи стренџере него да отима ове наше клинце, стварно ми не би сметало да се Миловановићу, Басти, Луковићу, Јанковићу, Милијашу, придода неки њихов вршњак сличних квалитета...

пОзДрАв!!!