sto se mene tice, prvo bi pixy trebao da poradi na povecanju broja gledalaca na utakmicama. da li ce to da postigne dovodjenjem slavnih fudbalskih imena ili jakim marketingom - svejedno mi je...

Quote from: "djura.net"sto se mene tice, prvo bi pixy trebao da poradi na povecanju broja gledalaca na utakmicama


To ti je na zalost tacno, sramota je da u prosjeku Zvedu gleda 5000-6000 gledalaca ili mozda i manje. Ali tu Pixy ne moze nista.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Nesho"
Quote from: "djura.net"sto se mene tice, prvo bi pixy trebao da poradi na povecanju broja gledalaca na utakmicama


To ti je na zalost tacno, sramota je da u prosjeku Zvedu gleda 5000-6000 gledalaca ili mozda i manje. Ali tu Pixy ne moze nista.

Bolje 5000-6000 i da urlicu, nego 10.000, a da jede semenke!

Osim toga, u ovoj sezone napravljen je veliki pomak. Prosle godine ih je na Severu bilo 500-1000, a 2000 sve ukupno, ako ih je i bilo toliko. Samo treba dalje da se radi i na kvalitetu i na kvantitetu.

Quote from: "capocrimi"ма да, колико смо се накуповали претходних сезона, лудница...
долазе Бразилци, Шпанци, Немци, Италијани...лево десно...

пре сам ја за то да Пикси не изјављује и не доводи стренџере него да отима ове наше клинце, стварно ми не би сметало да се Миловановићу, Басти, Луковићу, Јанковићу, Милијашу, придода неки њихов вршњак сличних квалитета...

пОзДрАв!!!

Capo to je OK sto pricas, ali ti momci nemaju iskustva. Koliko je samo trebalo jednom Lukovicu da konacno pokaze koliko zna. Pa taj nas je debelo kostao u Evropi, ali i u domacem prvenstvu. Nama trebaju igraci koji su igrali sirom Evrope, koji ce cvrsto istrcati na bilo koji stadion. A ne ovi nasi. Useru se odmah. Necu svake godine istu pricu, mladi, talentovani, perspektivni i onda qrac liga sampiona ili prolece u UEFA. Jel ti Dzaja neki rod? :)

Treba imati iskusnih igraca, ali ne previse. Pod iskusne podrazumevam one koji su igrali napolju i imaju od 24 do 30. godina.  Moze i stariji igrac, ali da je kalibra Badjo, Julijano, Roj Kin, Gigs i sl. Ostali, ma cao.

Vidim da su bas zagrizli za tog Kajea. Ja ga nisam nikada gledao, ali verujem da je dobar igrac. Neka dovedu nekog iskusnog profesionalca koji je igrao brojne UEFA utakmice.

Doveli smo Dramania, koji niti je iskusan, niti je profesionalac. Decko je izgleda izgubljen u prostoru i vremenu. Za godinu dana skupio je 3. meseca u Zvezdi. Nama to ne treba. Da je Dramani pravi profesionalac, da ima vise iskustva,  verujem da bi prica bila drugacija.

Prvo ne treba da se zaboravi da Zvezda ima u spicu vec 4 igraca: Purovic, Djokic, Suzuki i Raskovic. Ovu dvojcu poslednjih ne treba nikako poceniti.

Ja verujem da je Draman dobar igrac i treba mu pruziti sansu

Nama treba ocajnicki centralni bekovi: prosecni Dudic odlazi, dobri Bisevac je tu, Miladinovic je sve gori od meca se Zenitom( uzasno nazaduje) , Joksimovic je konjina koja zna samo da skace i nista drugo, Da Silva da ne spominjem. Taj kaje ili kako se zove, da zna nesto on nebi igrao u Liteksu vec u Francuskoj a Julijano nije los ali je bas bas mator i dugo nije igrao fudbal, a to je smrt za starog fudbalera.Crnci su slabi defanzivci, Brazilci onako, Argentinci su odlicni ali ti kada ga kupis nikad ne znas nacisto sta je u njegovoj glavi. Stepanov nije bio lose resenje, pa ni ovaj Rajkovic iz OFK ali su prodati ili ce biti prodati. Bice ovo teska letnja kupovina defanzivaca.

A sada sredina, ako odu Kovacevic, Mladenovic (daj Boze), Mudrinic(daj Boze) ulazimo u problem zadnjeg veznog, pa da nebi novog kupili ubacice Bisevca ali to onda znaci da treba kupiti dva dobra defanzivca, sto kao sto sam rekao nece biti lako.Mogu da kupe za to mesto jednog prljavog defanzivca. Na ostalim mestima nema vecih problema jedino bi mogli naci nekog Brazilca da malo uredi tu igru i spusti loputu na zemlji (kao Dinamov brazilac mislim da se zove da Silva)

I na kraju napad kao sto rekoh imaju ovu cetvoricu, mozda bi trebali dovesti jos jednog (moguce i da ode Djokic kao najboli strelac lige nikada se ne zna) napadaca i to po mogucstu nekog malo jaceg i veseg da ima da zameni Purovica.

treba prodati Randjelovica, krajnje je vreme i malo dati sansu ovom Banovicu jer kada je on dosao on je bio Reprezentetivac SCG

Pa to bi bilo to :D

Pozz Braco

Quote from: "archer"Mogu da kupe za to mesto jednog prljavog defanzivca.

Mislo sam nekog Juznoamerikanca (bez Brazilaca) a ne defanzivaca.

Kao sto sam rekao u jedom od mojih kilometarskih tekstova,nama treba iskusan igrac ako zelimo LS ili evropu na MARAKANI uopste.A pod tim pojmom iskusan-mislim na iskusnog igraca(godine nebitne)koji je vise puta igrao evropu,ili igrao za reprezentaciju na nekoj vecoj smotri(svetsko,evropsko prvenstvo).Ljudi,ako je neki igrac mator-to ne znaci da je isti i iskusan.Koji ce nam kurac matora konjina koji osim toga sto igra fudbal 20 godina nije nikada u zivotu odigrao nijednu ozbiljniju tekmu.Odigrao je mozda neki derbi lokalnog karaktera-a to je vise nego smesno.O evropi da ne govorim,taj evropu nije video ni na razglednici,citavo iskustvo mu je redovno gledanje LS na televiziji.Koji ce nam kurac takav igrac.Jer kapirate sta ocu da kazem,ali nas glavni i jedini problem su pare koje nemamo.A igraci sa evropskim iskustvom pa jos mladi igraci sa bogatim iskustvom kostaju gotovo kao ceo nas tim,tu se nalazi nas problem.Kako naci takvog igraca,a jeftino-NEMOGUCE.

I jos da kazem da je archer lepo rekao sve po pitanju defanzivaca,trebaju nam,a i ja takodje mislim da ih pravih kvalitetnih trenutno u nasoj ligi nema-tako da nemamo odakle da ih crpimo.

Po meni ti pomenuti brazilci su smesni,to je jad i beda.Povucen brojnim iskustvima sa takvim "zvucnim" pojavanjima,ne nadam se preterano i ne padam na dupe kada cujem takve price.

I kako sada ova nasa bajna uprava misli u LS-bez Zigica,Dudica,Kovacevica.To mi nikako nije jasno.A sto se tice ovih ostalih indijanaca koji ce najverovatnije otici(Mudrinic i ta ekipa) neka idu daleko im lepa kuca.Da se ja pitam ti nikad ne bi ni prali dresove u ZVEZDI,a o nekom standardnom igranju da i ne govorimao... ;pljuga

__________________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

E svasta. Eno na Sportskoj Central vest da neko sa Marakane prelazi u Humsku. Otvorim, procitam, kad ono Milijas. E sad su stvarno presli svaku mjeru.

A dje nadjose bas Milijasa, stvarno mi nijesu jasni   :zbunjen
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "archer"...I na kraju napad kao sto rekoh imaju ovu cetvoricu, mozda bi trebali dovesti jos jednog (moguce i da ode Djokic kao najboli strelac lige nikada se ne zna) napadaca i to po mogucstu nekog malo jaceg i veseg da ima da zameni Purovica.
Pa brate ako prodaju DJokica i/ili Milijasa, onda ce izgubiti poverenje nas koji ih podrzavamo... A Zigica moraju da prodaju, Kovacevica nije tako tesko nadoknaditi, a Dudica - ne verujem da ce biti ogromna tragedija.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Po mom misljenju:

Sigurni Odlasci:

Zigic i Mladenovic

Moguci odlasci:

Lukovic (sve zavisi od ponude)
Dudic (citaj gore)
Kovacevic(isto)

Mada je Piksi rekao da nece da proda piksija, bilo na SC pre par dana.

bas me zanima reakcija piksija na transfer milijasa u penaltizan. :lol:

jel moze neko da kopira citav taj tekst o milijasu

Lukovic je pre dva-tri dana u Novostima dao intervju da ne mrda iz Zvezde ovo leto. Kaze da zeli da napadne LS. Kaze neka ceka Loma, ovaj Roma :D .

Evo nasao sam ceo clanak ->

Zvezda preča od Rome!

BEK, koji pleni sjajnim driblinzima, perfektnom tehnikom, odličnim centaršutevima i preciznim izvođenjem penala. Uloga Aleksandra Lukovića (23) u timu Crvene zvezde je neprocenjivo blago, što potvrđuju brojna interesovanja evropskih klubova. "Maše" se milionima, a u pitanju je defanzivac!
- Ma, bolje je da me gledaju kao napadača. Volim da se ubacujem u napad, budem asistent, pronađem Žigića... Uživam kada "zaboravim" na odbrambene zadatke, ali, onda me Zenga kritikuje. Da budem iskren, italijanski trener mi je mnogo pomogao da budem kompletan igrač i da popravim igru u odbrani. U ovom delu sezone, i na tom planu, sve je pod konac - smatra Luković.
* Posle sezone bez trofeja, dolaskom Valtera Zenge, Zvezda je pred osvajanjem duple krune?
- Dobra atmosfera, sjajna psihološka priprema i besprekorna analiza protivnika, samo su neke novine. Pobeđivali smo i kada nismo igrali dobro, što je najveći plus za ovu generaciju Zvezde.
* U prvom delu šampionata ste zablistali?
- Stvarno smo jesenas bili u zaletu i to je možda moja najbolja sezona u klubu od 1997. godine, kada sam došao kao kadet kod Duleta Savića. Sve mi je polazilo za nogom i nisam bio iznenađem stalnim zivkanjem menadžera.
* Da li je to dodatno opterećenje za igrača koji je u usponu?
- Pokušao sam da pobegnem od tih priča, "gurnem ih pod tepih". I uspeo sam sve da preguram. Sada hoću da sa svojom generacijom izborim plasman u Ligu šampiona i da se na taj način bar donekle iskupimo za neslavnu epizodu protiv PSV.
* Postoji li neki dogovor sa rukovodstvom kluba oko, eventualnog, odlaska u inostranstvo?
- Onog trenutka kada ponuda bude potaman za sve, spakovaću se i otići. Ali, ne ove godine - kategoričan je Luković. - Neću da žurim, volim ovaj klub, meni je na "Marakani" lepo.
* Postoje li idoli, evropski klub za koji se navija?
- Mislim da je moj stil igre sličan Ešliju Kolu iz Arsenala. Od malih nogu navijam za Romu i voleo bih da sledeća destinacija bude Rim. Super je i što postoji interesovanje čelnika "vučice".
* Osvajanje duple krune svakako je cilj svih u klubu?
- Ostao je još "poslednji udarac". Verujem da nećemo napraviti grešku, već da ćemo sezonu završiti sa dva trofeja!
* Porodica je kamen temeljac i velika podrška?
- Otišao sam iz Kraljeva odavno, ali otac Dragan, majka Nada i brat Branko su uvek uz mene. A sada i verenica Slađana, uskoro će i svadba - zavšršio je ovu priču, uvek nasmejani Aleksandar Luković.

MONAKO NAJIZDAŠNIJI
1. ROMA - 2 miliona evra
2. DINAMO (MOSKVA) - 2,5 miliona evra
3. MONAKO - 3 miliona evra
4. UDINEZE - 1,5 miliona evra
5. EVERTON - bez konkretne ponude

PRAVAC NEMAČKA
LUKOVIĆ očekuje da po završetku sezone neće ići na odmor, već na pripreme reprezentacije za Mundijal.
- Odigrao sam sedam utakmica i mislim da je selektor Petković zadovoljan. Bez obzira na jake rivale, a posebno Argentinu, siguran sam da nećemo imati samo epizodnu ulogu.

KUM NIJE KONKURENCIJA
DVA kuma na istoj poziciji u timu. Aleksandar Luković i Dušan Anđelković znaju se od malena, a sada su zajedno u Crvenoj zvezdi.
- Drago mi je što mi se Dušan pridružio. Nismo konkurencija, stalno smo zajedno i smatram da će u Zvezdi pokazati sav svoj potencijal i opravdati očekivanja.

Evo text o Milijasu.

Quote
Kada jedan od vodećih svetskih medija objavi da je za fudbalera Crvene Zvezde zainteresovan Partizan, onda ta vest svakako zaslužuje pažnju.

Naime, francuski "Ekip" je u svom današnjem izdanju posvetio članak Nenadu Milijašu, mladom reprezentativcu naše zemlje i od zimskog prelaznog roka - igrača kluba sa "Marakane" koji se minulog vikenda "okitio" 24. šampionskom titulom.

Nenad Milijas, novo pojacanje Crvene zvezde

U tekstu se kao najvažniji detalj spominje zainteresovanost Nanta da kupi Milijaša od Crvene Zvezde, iako je on na kraju jesenjeg dela prvenstva prešavši iz Zemuna u Ljutice Bogdana 1a stavio potpis na četvorogodišnji ugovor.

Vodeći francuski sportski list, i jedan od najuglednijih na svetu, u nastavku tog članka navodi da je za ovog fudbalera, rođenog 30. aprila 1983. godine u Beogradu, zainteresovan još i Šahtjor, Legija iz Varšave, Muslinova Lokomotiva iz Moskve i - Partizan.

Iako je verodostojnost ove informacije prilično teška za proveriti, a i poverovati da je takav transfer, sa "Marakane" u Humksu, na pomolu, svakako je da će uslediti zanimljivi komentari iz oba tabora "večitih rivala".


E pa ako ga hoce, neka plate 15 miliona evra pa neka im bude. :jebanje

hvala.
Za 15 miliona dobiju i Purovica kao bonus.

A za 14 mElEona dobiju i Krivokapica  :lol:
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Ma pusti grobare da drve ku_ac, samo pricaju a nista ne rade. Najzanimljivije sto sam skoro cuo je ovo kao i da Radonjica trazi 10-ak ekipa  i da nemaju izbor pa ce morati da ga prodaju.


Nego Zvezda bi mogla sada na kraju sampionata da dovede Koromana, jer njemu i ovako istice ugovor sa pederima i portsmauta na kraju ove sezone, a nece ga produziti jer neigra. On nije lose resenje

SC je pogresno prenela tekst.To sto je nabrojano su klubovi koji su zimus bili zainteresovani da ga dovedu a sad je zainteresovan Nant.On 99% ostaje

Ne znam o cemu se radi,i da li je Sportska Centrala pogresno prenela informacije,ali mislim da je ovo jedna totalna smejurija i sprdnja.Kako samo mogu da prenesu takvu informaciju,pa zimus kada je Milijas bio popularan i kada se podigla cela prasina oko njgovog transfera on je sam izjavio da nece u partizan.Oni su ga prvi trazili koliko ja znam,ali je on izjavio da bi presao samo u jedan klub-ZVEZDU.I tako je i bilo...
A sada par meseci nakon toga,SC lansira info. kako je partizan zainteresovan,pa moze da bude zainteresovan kolko hoce kad je Milijas sve rekao zimus.
A i ti kurtoni iz SC neka prvo provere sta ce da objave,gotovo sam siguran da je to neka greska i da su uzeli obavestenje od zimus kada je i taj partizan stvarno bio zainteresovan,ali sada pa nema sanse... ;pljuga


____________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...