Јеботе, пази када ме не би чудило да се Алкос као велики тактички маг одлучи да у Београду чувамо резултат и играмо на 0:0.

Оно што је у ствари евидентно је што нисмо одиграли ове сезоне ама баш ни једну утакмицу. Вероватно ту може сада да се издвоји неких 20 феноменалних минута на некој од утакмица које смо одиграли али утакмица ипак траје читавих 90. Нисам видео дуго времена да је Звезда самлела неког па макар то било и на нашем помоћном терену. Задња таква је била са Синђелићем на помоћном терену 2:0 ако се не варам.
Освојене су две дупле круне, направљен је помак и када се очекивало да наставимо да се дижемо дошло је до невероватног пада који је тешко објаснити са обзиром да су утопљени само Пурке и ћелави  од којих наша игра никада није зависила.
Поред неколико лимитираних играча у тиму које смо сви овде препознали на форуму, ја грешку видим у катастрофалном избору тренера кога више видим као некога кога је Пикси поставио да попуни рупу јер после Ливаде морало је хитно да се реагује. Инострани тренер или неће да дође због мало новца или због живота у Србији. То је реалност и мислим да ћемо имати ове сезоне због тога пуно проблема. Није да браним играче али понекада када их гледам изгледају ми тотално збуњени јер добијају тренере на мање од 6 месеци тако да ни они јадни не могу да провале какве нове тактичко-техничке замисли се постављају пред њих.
Мислим да је у овом тренутку једини спас у иностраном тренеру којег ће бити много тешко довести сразмерно реномеу нашег клуба.


Ђоле, кад би Косан извео тај састав, неби више резултат гласио 0-0 или килавих 1-0...То је тај састав!!  :ruke  :sampion

Quote from: "UK_Nikola"Дали је подписао овај бетонлигар? Зна ли неко?
Данас сам прочитао у Спорту да су преговори са Мисдонгардом успешно окончани и да је до његовог потписа остала само формалност у виду пристизања неких папира из Чада.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

МИСДОНГРАД ПОТПИСУЈЕ
НАРЕДНЕ недеље уговор са Црвеном звездом, потписаће репрезентативац Чада, Бетонлигар Мисдонгард (21) који ће појачати конкуренцију у нападу шампиона Србије.
- Све је договорено. Остаје само да добијемо све потребне папире за регистрацију, а пошто смо упутили захтев за сертификат у прелазном року, Мисдонгард ће моћи да буде у конкуренцији за тим - истакао је спортски менаџер Стеван Стојановић.
---------------------------------
Шта се подразумева под овим:"Мисдонгард ће моћи да буде у конкуренцији за тим"-јел за утакмицу са Вошом?? :zbunjen

Quote from: "Ђоле"

----------------------------Ранђеловић----------------------------------------

Баста-----------Туторић(Бајалица)------------Гај---------Броновицки


Короман-----------Лукаш(Бурза)---------------Кастиљо-----------Салас


-----------------Јестровић------------------Баркос(Бетолнгар)------------
Ја би само пре убацио Бурзу у везни ред, ипак нам фали креатор игре какав је он.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Ја бих и уместо Коромана ставио Лукаша, а Бурзу оставио. Јер ако Короман настави да солира, онда то није тимска игра.

Салас је бог фудбала за сва она говна која се нечијом грешком налазе у Црвеној Звезди.

Најновију изјаву нашег тренера можете видети на http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=71290,
а мени је најупечатљибија реченица цитирам "Звезда неће играти дефанзивно док сам јој ја тренер." :batine  :boks  :batine
Па како ти буразеру називаш онда игру са 9 дефанзивних играча мајкети, шта ниси извео и нападача па офанзива :finger
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Quote from: "Johnny Blaze"Салас је бог фудбала за сва она говна која се нечијом грешком налазе у Црвеној Звезди.



Него,јеси ти тамо навијао или гледао текму    :D

Ко, ја?
Не идем ја на утакмице, замијенио си ме с неким  :rofl

Quote from: "KizaLion"Ја бих и уместо Коромана ставио Лукаша, а Бурзу оставио. Јер ако Короман настави да солира, онда то није тимска игра.

Разумем друже шта хоћеш да кажеш, али мислим да ниси у праву. Прво Лукаш је по мени задњи везни, пре свега. Даље, већ сам у једном посту рекао да Звезди у домаћем првенству не требају два играча на тој позицији. Дакле Бурзановића у тим. Лукаша би ипак можда требало ставити као резерву. Једном речју, потпуно се слажем са тимом који је Ђоле предложио ( ако су у загради резервне варијанте, онда би само Лукаша и Бурзу променио ).
Што се тиче Коромана, можда је довољно рећи, да је од свих летошњих " појачања " , највеће, продужење уговора са овим играчем. Уосталом, да није било њега у предходном периоду, ситуација би била сигурно гора. Баш тих пар соло акција нас је спасило веће бруке.
Мада, наравно да увек треба да стоји да Звезду краси јак и добар колектив.

Quote

----------------------------Ранђеловић----------------------------------------

Бајалица-----------Туторић------------Гај---------Броновицки


Короман-----------Бурза---------------Кастиљо-----------Салас


-----------------Јестровић------------------Баркос(Бетон)------------

Басту и Миловановића продавати под хитно. Вјероватно је немогуће да икад заиграмо са 2 нападача + Маго, према томе Лукаш може да упадне умјесто Саласа ал у принципу овако би требало играти против борца, чукаричког и сличних куртон тимова.

E камо лијепе среће да изведе овај тим,прегазили би све живо. Али већ видим сутра познату косановићеву нападачку формацију

Тим је ок, само уместо алкоса Бурзе да игра Лукаш. Ипак мислим да је Лукаш наше највеће појачање, Короман много солира брате.

Одлуку о саставу и концепцији игре ћу донети после вечерашњег тренинга, а сигурно је да у тиму неће бити Миловановића и Бурзановића због повреда. Још увек нисмо у позицији да много мењамо тим и ротирамо јер још увек тражимо праву игру", истиће наш тренер!

Quote from: "Johnny Blaze"
Quote

----------------------------Ранђеловић----------------------------------------

Бајалица-----------Туторић------------Гај---------Броновицки


Короман-----------Бурза---------------Кастиљо-----------Салас


-----------------Јестровић------------------Баркос(Бетон)------------
Е овај тим се и мени свиђа, и овакву формацију треба да фурамо на свим утакмицама(наравно,  уз варијације ако играмо на резултат итд.) Баркос се буди мада, ако је то био  само случај у овој утакмици, пре би ставио Бетонлигара, јер може да повуче са собом играче и направи простор са Јестровића и остале.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Гледам ове тренерске замисли и не могу а да не приметим да сте ми нешто запоставили Молину.  :D
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Молина улази око 70. минута умјесто Коромана код мене  :lol:

А ево и Косанов одговор на наш састав:
Црвена звезда : Ранђеловић, Милијаш, Короман, Туторић, Броновицки, Бајалица, Лукаш, Гај, Баста, Кастиљо, Јестровић

Тренер Милорад Косановић на клупи за резерве има Радивојевића, Анђелковића, Владимира Ђорђевића, Баркоса, Богдановића, Молину и Саласа. Због повреда у саставу нема Бурзановића и капитена Миловановића па траку данас носи Душан Баста.
:nene  :bes