Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Boki*delija*

1
Друже ниси то трбао да урадиш нити овако да напишеш на овом форуму . Јер ја нисам балавац па да ме неко зеза и то за моје рођене паре . Разочарао си ме . Мислио сам да је ово добар форум али сам се преварио . Како се мени чини нема правих људи који ће да воде озбиљно овај форум . Ја поред овог форума посећујем још 4 и ни на једном није оваква ситуација . А кад је правило да се пише ћирилицом где ти је то правило које треба да буде на видном месту , кад је такво правило зашто је оволико шаренила на форуму , више од пола форума је писано латиницом . Ко се тог правила не придржава , ко су ти који пишу латиницом . Где си мене нашо . Ја оно што напишем нису никакве глупости , за разлику од других , па и твојих . На овим осталим мојим форумима ни једном нисам промашио тему . А што се тиче тих легенди они нису играли за Вртиште него за Црвену Звезду , они су писали историју Српског и Југословенског фудбала , а може се рећи и Европског , они су писали историју Звезде и драго ми је што сам имао част да их гледам и бодрим са трибина . Срамота је да то незнаш и да их упоређујеш са неким левацима који нису вредни помена . Зар су Звездине звездице тамо неки ветерани , они који су писали историју Звезде . Ако незнаш историју Црвене Звезде прати на сајту опцију *времеплов* . Ја сада ово пишем и никада више а коментариши колико хоћеш , ја више нећу да се јављам на ову тему . Другарски поздрав . 















2
 Хвала на упозорењу друже админе , али ја не мислим да покрећем нову тему већ да одговорим на ову . Па да почнем : *Ја сам Звездаш од како знам за себе , што значи да је то цирка око 45 година . Међу првима сам из мог града који су долазили на Маракану да бодре најомиљенији клуб и легенде Југословенског фудбала . Према томе ја имам сигурно веће искуство од многих на овом форуму и од навијача Звезде . За форум могу да кажем да је добар , али не треба пуно говорити о навијачким сукобима са другим клубовима , јер то само штети Звезди и плус смањује средства у каси плаћањем казни . У то сте се могли уверити више пута прошле године . Када се чланови придруже некој теми треба говорити о тој теми , а не скретати са теме и одлазити на друге теме , што значи да се треба придржавати те теме . И на крају : ја сам вечерас поставио 5 коментара на форуму , а од тих 5 остао је само 1 . Где су остали коментари , зашто су избрисани . Буде ли се то брисање и даље наставило ја више нећу да посећујем овај форум . Захтевам од надлежних са форума објашњење и образложење и то у најкраћем року . Тражим ово зато што се посета свим форумима , а не само овом , наплаћује* .   >:( ???   
3
 У реду је друже . Није битно којим писмом и језиком се пише важно је да смо сви заједно у истом  клубу и да нам је Звезда у срцу . Ево баш сада мењам начин писања на рачунару . Другарски поздрав .