да није јадно и жалостно било би смешно.

Ja ljudi stvarno ne znam koji si kriterijumi i za pojedine igrace da bi igrali u timu.
Ailton je stvarno konstantno los. E sada uvek ima ona da ostaje stalno odsecen jer Zvezda nema sredinu u ovom momentu. Ja ne mogu da shvatim ni Milijasa koji kada je dosao igrao je stvarno odlicno i odjednom kao da je mentalno oboleo. Georgijev ista prica.
Ja bih poceo da forsiram Kizu, Raskovica i Purketa jer od Djokica i Ailtona slaba vajda.
I ako osvojimo titulu ove godine ja stvarno ne znam sa kojim timom se Pixi nada da napadne Ligu Sampiona?

Па са новим, овај ће да распрода   :(
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Eh kad pomenu rasprodaju....
Da li neko tacno zna koliko smo mi jos ostali u dugu posle silne rasprodaje celog tima. Nikako da nadjem tu informaciju. Pixi se na zadnjem sastanku gadjao sa silnim ciframa i profitima ali ja nigde ne procitah da smo mi isplatili sve dugove :o

VELIKA SRAMOTA !!!!!!!
Da li je onakvu bruku smije da dozvoli Crvena Zvezda  :bes
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Red Star Forever"Па са новим, овај ће да распрода   :(


Мојне да бринете. Ако балване нико не буде хтео да купи, моћи ће, ту и тамо, увек да се прода нека текма.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Докле више бруке и срамоте !!!

Quote from: "CEBEP"
Ja bih poceo da forsiram Kizu, Raskovica i Purketa jer od Djokica i Ailtona slaba vajda.

:D

Што се тиче текме, само сам чуо резултат и сам сам себе ошамарио. Али, с обзиром на то како смо играли досад, и ово је било за очекивати. Срамота ... Вождовац! цццц .... А делијама похвала, прочитао сам извештај, и жао ми је што нисам био тамо, па макар зарадио и упалу плућа.



Nedopustivo loše
Z. ĆOROVIĆ, 5. novembar 2006

"NE igramo dobro, ali je važno da pobećujemo" - bila je fraza koja se čitave ove sezone vrtela na "Marakani". Vrtela se i izlizala. Na Voždovcu nije mogla da prođe.
Poraz na Dušanovcu, prvi u šampionatu, visio je non-stop nad Zvezdinom glavom. Srećom, renoviranje ekipe i blamaža u Evropi nisu je poremetili na domaćoj sceni. A mogli su, jer šampion nije blistao ni protiv Partizana, ni protiv OFK Beograda, ni na većini drugih utakmica. Ubedljiva partija bila je u Apatinu. Ali, već na sledećoj protiv "zmajeva" je pukao krčag, a crveno-beli dres je ostao u blatu stadiona na Voždovcu. Kako su ga nosili Ailton, Milijaš, Trišović i Kastiljo, ali i ostali "šampioni", klupska svetinja nije ni mogla bolje da prođe.
Nije teško naći argumente za ovu optužbu. Prvi primer: najveće pojačanje, Brazilac Ailton, bio je totalno neprimetan, bezopasan, bez trunke eksplozivnosti koja ga je nekad krasila. Ni jednom se nije izborio za pravu loptu, ni jednom nije napravio višak, uvek daleko od gola. Milijaš ne može da se prepozna, bez ideje u veznom redu, bez ambicije, bez inicijative. Slično je bilo i sa Trišovićem, Kastiljom... Previše slabosti, malo vrlina.
Prst krivice je uperen i na Dušana Bajevića. Svima je jasno da trener Crvene zvezde ne može preko noći da čarobnim štapićem od nove ekipe napravi bauk. Ipak, njegovo vođenje tima je neubedljivo i Zvezdine navijače sve više ostavlja ravnodušnima. Na Dušanovcu je lutao i sa izmenama i sa taktikom. Prvi put je dao prednost Raškoviću, umesto prvog strelca Đokića. Kada je menjao levog beka Trišovića, ubacio je napadača Purovića, a vezistu Trajkovića stavio na bok. Tek kasnije je ubacio Anđelkovića, koji igra na toj poziciji. Menjao je i taktiku. Kada je bilo očigledno da igrom Zvezda ne može da probije čvrstu odbranu Voždovca, sa 4-4-2 se prešlo na 3-5-2 i klasično "bunarenje". Opet, bez pravih rezultata. Crvena zvezda je doživela prvi poraz. Kako igra i kako je igrala - dobro je izdržala do 12. kola.
DUŠAN ĐOKIĆ:
TRENEROVA POSLEDNjA

PRVI strelac crveno-belih je i sam bio iznenaćen što nije počeo utakmicu sa Voždovcem.
- Nisam očekivao da ću početi sa klupe, pošto sam zdrav, ali daleko od toga da sam nezadovoljan. Profesionalac sam, odluku trenera sam ispoštovao, jer mislim da je on imao najbolju nameru. Nije mi rekao razlog, niti sam to tražio od njega - rekao je Đokić.
Interesantno je i to da je Đokić bio na konferenciji za štampu povodom utakmice sa Voždovcem. Pred utakmicu sa Apatinom, na konferenciji je pričao Anđelković. Ni jedan ni drugi kasnije nisu bili starteri. Da li ovim potezima Bajević dribla novinare ili se on ni ne pita ko će "sedmoj sili" mazati oči!

Quote from: "Djole"Nedopustivo loše
"NE igramo dobro, ali je važno da pobećujemo" - bila je fraza koja se čitave ove sezone vrtela na "Marakani". Vrtela se i izlizala. Na Voždovcu nije mogla da prođe.
Та фора може да прође једном, двапут, али тако да се титула освоји-не може. Требало би мало и да се игра...
Quote from: "Djole"
acrveno-beli dres je ostao u blatu stadiona na Voždovcu.
Е ово је најжалосније од свега...
Quote from: "Djole"Prst krivice je uperen i na Dušana Bajevića
Очито да није тај тренер кога ми требамо, све више се са разлогом сумња у његове тренерске квалитете...
Quote from: "Djole"Na Dušanovcu je lutao i sa izmenama i sa taktikom. Prvi put je dao prednost Raškoviću, umesto prvog strelca Đokića. Kada je menjao levog beka Trišovića, ubacio je napadača Purovića, a vezistu Trajkovića stavio na bok. Tek kasnije je ubacio Anđelkovića, koji igra na toj poziciji. Menjao je i taktiku. Kada je bilo očigledno da igrom Zvezda ne može da probije čvrstu odbranu Voždovca, sa 4-4-2 se prešlo na 3-5-2 i klasično "bunarenje"
Ето разлога за сумње у његове тренерске квалитете...
Quote from: "Djole"
DUŠAN ĐOKIĆ:
TRENEROVA POSLEDNjA

PRVI strelac crveno-belih je i sam bio iznenaćen što nije počeo utakmicu sa Voždovcem.
- Nisam očekivao da ću početi sa klupe, pošto sam zdrav, ali daleko od toga da sam nezadovoljan. Profesionalac sam, odluku trenera sam ispoštovao, jer mislim da je on imao najbolju nameru. Nije mi rekao razlog, niti sam to tražio od njega - rekao je Đokić.
Једина паметна ствар коју је Бајевић на прошлој утакмици урадио, убацио Рашковића уместо Ђокића...
И зашто с Ђокић чуди, није ми јасно...

Pa zato sto je navikao da pocinje svaku tekmu bez obzira kako je igrao na prosloj. Umislio je da je sada veliki faktor u timu i da mu nema ravnog. Ja isto pocinjem da sumnjam u Bajevica sve vise. Imam utisak da nema veliki autoritet medju igracima i da pored toga nikako ne moze da se uklopi u sredinu u koju je dosao. Jebote Zenga se u ovom periodu prosle godine ponasao kao da je poceo da brani u Zvezdi... Toliko o privikavanju sto se tice Bajevica:o

Quote from: "CEBEP"Ja isto pocinjem da sumnjam u Bajevica sve vise. Imam utisak da nema veliki autoritet medju igracima i da pored toga nikako ne moze da se uklopi u sredinu u koju je dosao. Jebote Zenga se u ovom periodu prosle godine ponasao kao da je poceo da brani u Zvezdi...

Bajević ima veliki autoritet u Evropi, a ne kod nekih klinaca koji ne znaju da igraju fudbal, što je slučaj sa našim igračima. Na kraju krajeva ne može da se uporedi tim koji je imao Zenga sa timom koji trenutno ima Bajević. Bajević je na pripremama imao jedan tim, a na početku sezone potpuno drugi. Ne treba u njemu sada tražiti krivca. U ovoj situaciji u kojoj se nalazimo teško da bi nam pomogao i Kapelo. Mada, ruku na srce, možda je kriza u našem fudbalu, koja vlada poslednjih godina, baš ove godine dostigla vrhunac. Što se vidi u igri Zvezde, našeg rivala, Zemuna, Vojvodine,... klubova koji imaju veliko ime i koji ne smiju sebi dozvoliti banalne rezultate protiv nekih dojuče nižerazrednih klubova.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Svi koji su se u zivotu iole aktivno bavili sportom razumece me. Jedno je kad ti za trenera imas pametnog,iskusnog coveka koji u detalj zna sport kojim se bavis(Bajevic)-tada ukoliko si kvalitetan pruzis svoje mogucnosti i rezultat mora da dodje,cist profesionalizam.
Medjutim druga je stvar kad za trenera imas autoritet koji postujes i koji cenis ali istovremeno ga dozivljavas i kao druga i kao motivatora i kao coveka koji ce na poverenje,emociju i prijateljstvo izgurati stvar i od prosecnih pojedinaca kakve mi imamo napraviti slozan tim koji ima duh.
Prvom je mana jer ne zna da uradi ovo sto zna drugi(Zenga), a ovaj drugi opet moze lako od gomile dobrih igraca da napravi raspalu bandu koja ne moze nista da ucini.Mi trenutno imamo trenera koji zna da radi sa dobrim igracima,a mi takve nemamo,to je cela sustina,niti je Bajevic los trener niti ovi igraju tako lose zato sto su gori od nekih prethodnih vec jednostavno nemamo dobar sklop na relaciji igraci-trener

Nesho i jovicn,

slazem se ja sa vama generalno. Mislim da je situacija sigurno slozenija nego sto izgleda.

1) Tacno je da Bajevic nije kriv kada je izgubio ceo tim. Zato postoje uigravanja i pripreme koji ovaj sadasnji tim nije imao.
Medjutim ako je zelja svih u klubu da se udje i igra u ligi sampiona onda stvari trebaju da pocnu danas da se planiraju ili sutra. Za nedelju dana ce vec biti kasno a da ne govorim sledeceg leta kada prodamo jos par igraca, kupimo jos par drugih i onda sve ispocetka bez uigravanja.

2) Ne mozes da se necemu nadas u Evropi kada svake godine menjas i dovodis novog trenera. Pa nije lako ni tim igracima koji kako se naviknu na jednog trenera, moraju ubrzo da se navikavaju na drugog.

3) Zeleo bih da vidim da Pixi stavi na sto plan i program rada kao i ciljeve kluba u takmicenjima u narednih recimo 5 godina. Zelim da se ima jasan plan kako, gde i kada. Ovako, svi zelimo jedno ali se nista ne radi na tome da se to nesto postigne.

Ovo su sada samo neke stvari ali ima ih jos mnogo kao sto rekoh na pocetku ovog posta tipa dugovi, selektiranje igraca itd....

Purovic je dobio jak udarac u glavu i nalazi se u besvesnom stanju - neka mu je sa srecom!

0-0, 18. minut


PS Eh kad bi napravili petogodisnji plan - gde bi nam kraj bio...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

1-0 za Mokru Goru!!! 25 minut. Haos - kako su igrali, apsolutno zasluzeno gube od Mokre Gore - Bajevic ce srcku da dobije. Uzgred buudi receno, ne moze Bajevic da bude kriv sto ovi nasi gube od treceligasa.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Браво Срби. Бајевићу носи се у Вележ доста си нам помагао. Водиш резервни тим..е мој мајмуне..

Али ако треба да испаднемо, нека то буде данас.
Србија изнад свега!
..кажу да причам много...

1-1 Бајевићу срећан пут у :

..кажу да причам много...

Quote from: "Milos_cz"Uzgred buudi receno, ne moze Bajevic da bude kriv sto ovi nasi gube od treceligasa.

А ко је крив, да нисмо можда ја или ти?

Водимо 2-1 и бранимо се и рукама и ногама. Мокра гора пропустила је чист зицер (празан гол). Европска Звезда, јеботе европска Звезда.

П.С. Теши ме помисао да је ово можда намештено.
..кажу да причам много...