Ljudi kad se setim dosadasnjih prelaznih rokova u kojima smo redovno ostajali bez najboljih igraca i dovodili igrace iz cukarickog i ostalih klubova koji su ispadali i ova dva od kad je pixi tu gde zadrzavamo ceo tim na okupu,tojest sve koji nesto vrede,dovodimo najbolje igrace iz nase lige-ili bar svi hoce u Zvezdu-Milijas,Lakic,Andjelkovic,Djokic....Pa kad jos tome dodamo reprezentativca Japana(ako dodje-po svemu sudeci velike su sanse)nemozemo biti nezadovoljni.Naprotiv!

Onaj japanac je dushu dao za nashu ligu    :D

Quote from: "Бока"
Quote from: "REDMAN"Primetio sam na tv-u da je na prozivci bio i neki lik sa kikicama :o , jel zna neko ko je to? Nije valjda draman isao kod Panjkovica na nadogradnju kose :rofl .

Silva

Silva, Da Silva  :D

Japanac se dosta trudi, ali tesko ce se on privici na uslove(ako dodje). Zna fudbal osrednje, trci celu tekmu kao lud ... Pantelic je slican igrac ali za klasu bolji igrac. Velika ce biti konkurencija za spic. Ziga, Djokic, Purovic, Raskovic i Suzuki na samo dva ili cak na jedno mesto ako Zenga nastavi sa 4-5-1. Ali ipak mi smo  :sampion  :sampion

Sta ce nam Japanac napadac? Imamo Raskovica, Purovica, Zigica... nama treba odbrana. Ivanovic iz OFK-e je kljucna figura u prelaznom roku.

Mislis li stvarno da su Purovic i Raskovic napadacki tandem koji bi nas odveo do duple krune (ako Zigic ode sad) ili do Lige Sampiona (ako Zigic ode na ljeto)?
Neka Japanca, bar ce se vise dresova prodati...

Tesko je do Ivanovica kad ga OFK procjenio na nekoliko miliona evrica.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković izrazio je letos želju da angažuje tri japanska reprezentativca. Takajuki Suzuki iz Kašime Antlersa saopštio je juče da ne bi imao ništa protiv da od proleća zaigra na Marakani u crveno-belom dresu, a možda će mu se pridružiti još jedan saigrač iz reprezentacije i kluba.

U pitanju je Mitsuo Ogasavara, Piksijeva letošnja želja, koji se danas iz Londona vratio u Japan, posle jednonedeljenog boravka u kampu Vest Hema.

Ogasavara nije uspeo da se nametne stručnom štabu "čekićara" tako da bi sreću i odskočnu dasku za dalji tok karijere u Evropi mogao da potraži na drugom kraju Starog kontinenta, u Crvenoj zvezdi.

Purovic igra odlicno i to ce biti odlican igrac a za Raskovica ne znam. Djokic nije los samo je mator da bi puno napredovao

Marketinski dobar potez, sportski - kako izgleda - los!

Glavni sponzor nam je jedna od najvecih japanskih firmi uopste, tako da je super sto cemo imati Japanca u nasim redovima. Nazalost, Suzuki se u Evropi nije nimalo dokazao. Igrao je u Belgiji, u 1. ligi dao 0 golova, u 2. valjda samo 5!!! to je veoma slabo i mislim da nas ne moze pojacati. Ali, bilo bi fino kada bi se totalno zeznuo  :D

Ђокић је буздован!

пОзДрАв!!!

Quote from: "capocrimi"Ђокић је буздован!

пОзДрАв!!!

Jedan od boljih postova u poslednje vreme...kratko,jasno,bez mnogo palamudjenja  :D .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

zigicu ugovor istice 2007.ako je roma kasana prodala za 5,5 miliona, sest meseci pre isteka ugovora,za koliko ce zvezda moci da proda zigu,ako ga ne pusti na leto?
suzuki je vise neki poluspic,tako su rekli na b92
djokic ima 25 godina


e kad bi vratili purketa iz genka!!!!!!!!!!!!!!     :sampion

Quote from: "Cigan sa Kosmeta"Zigic je prodat Lyon-u za 12 miliona evra, i odlazi u Francusku na kraju sezone

Ostavite se Zigica ljudi, ovo gore citirano je proverena informacija, ako saigrac Zigin laze i ja lazem vas
Kosovo cest' le Serbie" "Косово је срце Србије"

Quote from: "Cigan sa Kosmeta"
Quote from: "Cigan sa Kosmeta"Zigic je prodat Lyon-u za 12 miliona evra, i odlazi u Francusku na kraju sezone

Ostavite se Zigica ljudi, ovo gore citirano je proverena informacija, ako saigrac Zigin laze i ja lazem vas
Ako uzmemo da je to tacno, a vise manje ce ga i prodati za te pare, ono sto mi nije jasno cemu prodaja Lukovica?
Za 10-ak miliona evra moze da se gura par sezona sa istim timom, jos ako uzmemo moguci plasaman u LS, pare od sponzora...
Po meni Zigic i Lukovic su glavni igraci ekipe! Zigic se mora prodati, ali Lukovic ne mora!
I ova pojacanja do sada, cini se da je to slabo! Milijas je ok, ovo ostalo vise manje bezveze!
Ti Japanci su sumnjiva roba, al ajd , ako vec mora stranac onda bar oni jer trce ko ludi! Ne moze se ocekivati dobar i poznat stranac kod nas, jer nasi celnici nisu spremni da daju vece pare!

QuoteI ova pojacanja do sada, cini se da je to slabo! Milijas je ok, ovo ostalo vise manje bezveze!

Pa Djokic ima vise golova od Zigica. Dobro, ajde nije on ko Zigic ali mora covjek da nesto zna ako moze biti prvi strelac polusezone i to igrajuci za prosjecan tim Vozdovca.

Za Milijasa netreba nista pricati jer on je najbolje Zvezdino pojacanje u zadnjih dosta godina. Andjelkovic je talenat, i bice Lukovicu rezerva.

Ako uspeju da uzmu Caillea iz Bugarske to bi bio pun pogodak.

Japanci nemogu naskoditi, ima dosta Azijata u Beogradu da podignu broj navijaca na istoku i zapadu.

a za glodare  :finger

Jesenje šampion Crvena zvezda u subotu dobija tri pojačanja.

Iako se očekivalo da će tandem iz Voždovca Dušan Anđelković - Dušan Ðokić potpisati pristupnicu za crveno-bele, ceremonija sa predstavljanjem prolongirana je za subotu zbog smrti oca predsednika Dragana Stojkovića Piksija.

Pored dvojca iz Voždovca, Valteru Zengi će od sutra na raspolaganju biti i štoper BSK iz Borče Goran Adamović.

Ja mislim da je ovo kraj sto se pojacanja tice.
Po meni dosta, za sad.

Ne bih se složio sa tobom jer treba nam iskusan i dobar defanzivac koji će odmah moći da igra za prvi tim. Ne može Adamović iz Borče odmah u prvih 11 u Zvezdi, nekako mi to nije baš najpametnije. Bio bi ekstra potez kada bi došao Kaje, tako bismo zakrpili zadnju liniju koja nam je najslabija karika.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Tacno supreme! Samo problem je u sljedecem: mi imamo bez ijednog pojacanja 25 igraca. Do sada se nismo ama bas nijednog rijesili. Dosao je Milijas, cekaju se Djokic, Andjelkovic, Adamovic i mozda Lakic, te i jedan stranac. Pa sta ce nam toliki igraci?!

Moje pitanje se je djelimicno rijesilo:

Naime:

ВАЛТЕР Зенга, тренер Црвене звезде, не рачуна више на Радована Кривокапића, Бојана Миладиновића, Бобана Стојановића и Фабио да Силву, па се сви они неће укрцати на авион који вечерас у 19 часова полеће за Кипар, где је предвиђена прва фаза припрема.

Обзиром на долазак новајлија, као и одлуку да води неколико омладинаца, италијански стручњак био је приморан да скрати списак путника, па је одлучио да не поведе поменуту четворицу играча, приде и Игора Мијовића, који ће са селекцијом Омладинске школе учествовати на престижном турниру у Вирајеђу.

Екипу ће испратити председник Драган Стојковић, а на списку се налази 25 имена, осим омладинаца: Ђорђевића, Вуковића, Златковића, Радовића и Томовића, који је недавно стигао из Рада, предвиђени су: Стојковић, Ранђеловић, Бановић, Баста, Луковић, Бишевац, Јоксимовић, Дудић, Јанковић, Трајковић, Миловановић, Ковачевић, Младеновић, Мудринић, Перовић, Милијаш, Ђокај, Жигић, Пуровић и Рашковић.

Њима би требало да се придруже потенцијалне новајлије, Адамовић, Ђокић и Анђелковић. Авионске карте су резервисане, ако данас потпишу уговоре иду са екипом, или ће доћи касније у Аја Напу. Баш као и Лакић, уколико дође до договора између Црвене звезде и Будућности.

Као чланови стручног штаба путују, наравно, шеф Зенга, затим помоћници Педрацини и Цветковић, тренер голмана Максимовић, кондициони тренер Пајић, као и технички секретар Негић. Друштво ће им правити медицинско особље др Пурић и масери Поповић и Зувић, док ће о опреми, као и увек бринути Стојан и Драгица Милановић. За контакт са медијима биће задужен портпарол Милан Бошковић, који ће од првог дана бити уз екипу у хотелу ,,Еинос", који се прошле зиме показао као добар избор.

У Београду ће остати Иван Аџић, који ће радити са четворицом играча до њиховог решења статуса. Подсећања ради, Кривокапић је на Маракану стигао у лето 2002. године са статусом повременог репрезентативца и ореолом великог појачања, као и суму од пола милиона марака. У прве две сезоне био је стандардан првотимац, изборио се за исти статус и прошле код Ратка Достанића, иако се код Љупка Петровића није много наиграо. По доласку Зенге његова минутажа је драстично опала, чешће је био на клупи, па је епилог и логичан.

Бобан Стојановић је летос враћен за дугогодишњих позајмица. Очекивало се да потврди титулу трећег стрелца Лиге у прошлој сезони, међутим, што због тешке повреде, што јаке конкуренције није много играо. Како ће ускоро напунити 27 година било је и очекивати да потражи другу средину, помогућству у иностранству.

За Бојана Миладиновића се сматрало да може да наследи Немању Видића, али две-три катастрофалне партије прошле сезоне на евро-сцени скупо су га коштале. Тренери су на њега, после слабих игара, готово, заборавили. Летос је мало недостајало да оде у иностранство, одбио је три понуде, међутим, сад неће бити у прилици много да бира.

Фабио да Силва у августу је дошао из Рада по жељи тренера Валтера Зенге, али се очигледно преварио у процени. Ангажован је као замена за Луковића, мада Бразилац никад није играо на позицији левог бека, уз то имао је и тешку повреду ноге. Осим на утакмицама домаћег купа, није више играо, па је разлаз неминован.

Могуће је, наравно, да током двонедељног боравка у Аја Напи дође до промена у играчком кадру, да неко оде, али и дође. У сваком случају, црвено-бели на Кипру остају до 30. јануара, два дана ће одморити у Београду, а 1. фебруара требало би да се врате на Кипар, обзиром да готово сигурно неће ићи у Турску због птичијег грипа, иако још није отказан боравак. База у другој фази, према садашњем плану, биће Ларнака, а екипа ће боравити до 13. фабруара, дакле, пет дана пред меч са Вождовцем вратиће се у Београд.

-----------------------------------------------------------

Кривокапић: Није ми јасно

ОДЛУКОМ тренера Зенге, Радован Кривокапић (на слици) неће путовати са екипом на Кипар, што је поприлично изненадило црвено-белу ,,десетку".

- Поштујем сваку одлуку клуба, али ништа ми није јасно. Ја желим да одем, међутим, имао сам договор са челницима да путујем на Кипар, јер је требало да дођу представници неких клубова да ме гледају, сад не знам шта ће бити. Тренирам нормално, надам се да ћу, ипак, бити међу путницима, али пре свега да ћу ускоро решити статус. Има одређених најава, можда већ следеће недеље... – казао је Кривокапић, журећи на јучерашњи поподневни тренинг.

Кривокапић је синоћ требало да обави разговор са спортским менаџером Стеваном Стојановићем, па остаје да се види хоће ли, ипак, био у авиону...

-----------------------------------------------------------

Хајдук хоће Да Силву и Стојановића

ЗА ИГРАЧЕ који не путују са екипом на Кипар показало је интересовање неколико домаћих клубова, спремних да их позајме до краја сезоне.

- Да Силва има позив кулског Хајдука, Бобана Стојановића, такође, тражили су Куљани, хоће га и Војводина, подгоричка Будућност... Разговараћемо са њима, они се исто тако питају – саопштио је спортски менаџер црвено-белих, Стеван Стојановић.

Војводина би вратила Кривокапића, мада то није изводљиво, поготово што искусни везиста жели у иностранство. Постоји одређено интересовање бечког Рапида, али могуће су и друге дестинације: Шпанија, Белгија...

-----------------------------------------------------------

Миладиновић на проби у Турској

БОЈАН Миладиновић је јуче посетио канцеларију спортског менаџера Црвене звезде, Стевана Стојановића.

- Тражио је да га ослободимо поподневног тренинга због приватних обавеза, изашли смо му у сусрет, јер је исто учинио и тренер Зенга – напоменуо је Стојановић.

Како ни на њега не рачуна стратег црвено-белих, питање је где ће 23-годишњи дефанзивац наставити каријеру. Данас или сутра требало би на три дана да отпутује у Турску на пробу у редове једног немачког клуба...