Ono sto najvise smeta u celom ovom slucaju je ( osim naravno cinjenice da je veliki broj povredjenih i brutalno pretucenih ) da je ovo pazljivo pripremano i isto tako sprovedeno u delo. Ja ne bih nagadjao ko tacno stoji iza ovog, da li KK Talibani ili neko drugi, ali cinjenica da su Delije u svom Pioniru bili ogradjeni od strane murije kao u Zapresicu govori upravo to.Mislim da konacno iz naseg kluba treba da uslede jasne i konkretne reakcije. Fraze vise nikom nisu potrebne vec imena i prezimena onih koji stoji iza ovakvih nasrtaja. Dok toga ne bude kao i krivicne odgovornosti za te ljude, onda ce se u Srbiji i dalje zivetu u mraku a ovakvi i slicni dogadjaji ce se i dalje zavrsavati ministrovim izjavama. Ne moze izjava da resi slucaj koji po meni mora da ide do suda i ne samo redovnog vec ako treba i do najvisih instanci.

Jedna od osoba koje bi trebale da odgovaraju je i naravno oficir Žandarmerije Mile Novaković.

Znachi koji taj njihov komandir mora biti psihopata da bi dao znak za premlacivanje mase... Znachi, on sigurno nema ni malo mozga, ali dobro, to se podrazumeva za kerove...

Sreca da nema poginulih, a povredjenima zhelim brz oporavak...


A.C.A.B

Quote from: "NightMare"Ono sto najvise smeta u celom ovom slucaju je ( osim naravno cinjenice da je veliki broj povredjenih i brutalno pretucenih ) da je ovo pazljivo pripremano i isto tako sprovedeno u delo. Ja ne bih nagadjao ko tacno stoji iza ovog, da li KK Talibani ili neko drugi, ali cinjenica da su Delije u svom Pioniru bili ogradjeni od strane murije kao u Zapresicu govori upravo to.Mislim da konacno iz naseg kluba treba da uslede jasne i konkretne reakcije. Fraze vise nikom nisu potrebne vec imena i prezimena onih koji stoji iza ovakvih nasrtaja. Dok toga ne bude kao i krivicne odgovornosti za te ljude, onda ce se u Srbiji i dalje zivetu u mraku a ovakvi i slicni dogadjaji ce se i dalje zavrsavati ministrovim izjavama. Ne moze izjava da resi slucaj koji po meni mora da ide do suda i ne samo redovnog vec ako treba i do najvisih instanci.

Ustase su bile civilizovane za njih!

Ovo su nase izgubljene duse smatrajmo ih pokojnicima koji leze u paklu!


:finger

Secate li se momka koji je napravio Slobinu lutku na vesalima,pa je posle nazalost lose prosao...

E pa ja cu sad DVE TAKVE da spremim sto pre budem mogao- Na njoj  oficir Mile Novakovic a na drugoj Jocic!

Kad se na kraju saberu sve cinjenice,pocev od NEprodaje karata,pustanje onih iskompleksiranih i ruralnih pesama sa razglasa u samom Pioniru,samim tim i dizanjem tenzije,napadom zandara na nas odmah na pocetku i prve utakmice,pa onda sve okolnosti i sa druge utakmice,izjave celnika kosarkaskog saveza,izjave celnika partizana,izjava mup-a,izjava obijaca i delikventa Jocica...ko je iole bistar moze u glavi da sabere 2 i 2,a to je da je ovo planski isplanirana akcija od strane vrha,policijske vlasti i uprave partizana!
Svaki drugi klub da je to uradio nekom drugom prilikom(neprodaja karata i pustanje onih pesama...) dobio bi neverovatnu kaznu zbog nemoralstva i nepostovanja osnovnih pravila i nacela,ali ne i partizan,koji je ocigledno u talu sa kriminalnim vrhom ove zemlje!
Malo su se zajebali,stvorili su kontraefekat protkan motivima malogradjanstine i iskompleksiranosti!

PRESS
subota, 17.jun.2006.
Dragan J. Vučićević

"IMA LI U OVOJ ZEMLJI NEKO JAČI OD PANDURA"

Divljačka intervencija pobesnelih žandarma u Pioniru, brutalno prebijanje navijača u direktnom TV prenosu, žalosna je slika i prilika "demokratske Srbije". To je još jedan sasvim konkretan dokaz da je Srbija i dan - danas policijska država, država u kojoj panduri i dalje mogu nekažnjeno da mlate koga, kako i kada hoće, Do juče su se iživljavali nad "šačicom" demonstranata i "plaćeničkom, izdajničkom opozicijom", danas životinjski tuku navijače, a ako se ovako nastavi, pre ili kasnije, na red će doći i svako od nas.
Među onim monstrumima koji su u četvrtak uveče pendrecima bezdušno lomili navijačke ruke, noge i lobanje najviše je onih koji su devedesetih za platu i bajati sendvič udarnički mlatili po Terazijama, onih koji su pristajali da za mrsnu nadnicu punu deceniju brane jedan zločinački, antinarodni režim. Među čovekolikim životinjama koji su u "Pioniru" i oko njega tukli sve što mrda sigurno ima bar deset bivših Legijinih saboraca i bar još dvadesetak onih koji kada su u civilu još nose crni flor za Slobodanom Miloševićem. Uniformisani ludaci koji usred Beograda umalo nisu izazvali novi "Hejsel" krvavi zanat su ispekli na slobističkoj akademiji zla da bi se posle Petog oktobra preko nići transformisali u demokratske čuvare reda i mira.
Šta hoću da kažem? Samo to da je nemoguće graditi demokratsko društvo i stabilan državni poredak u saradnji sa slobistiškom policijom. Samo to da je licemerno govoriti o Evropi, o nekakvim standardima, ljudskim pravima i principima, a istovremeno opraštati neoprostivo. Samo to da bi neko pod hitno morao da odgovara za neki od brojnih zločina srpske policije nad srpskim narodom.
Jer, da su odmah posle Petog oktobra raskrinkani, pohapšeni i po kratkom postupku osuđeni svi slobistički policijski zločinci, danas ne bi bio moguć "Hejsel" u "Pioniru". Da su dosisti ispunili predizborno obećanje i pronašli i kaznili policajce koji su ubili učenika Branivoja Milinovića ( 9. mart 1991. godine ) i Predraga Starčevića ( 24. decembar 1996. godine ), danas bi mnoge stvari bile mnogo sasvim drugačije. Da je kažnjen bar jedan od pandura koji se 1999. i 2000. godine iživljavao nad "otporašima", Srbija bi bila mnogo srećnije i sigurnije mesto za život. Konačno, da je posle Petog oktobra načinjen radikalan obračun sa slobističkim sistemom državnog terora, ne bi bilo ni paradržavne mafije koja je nakraju ubila i premijera Đinđića. No, to je neka druga priča...
Međutim, ako je verovati najnovijim vestima, od svega ovoga o čemu ja ovde pišem ipak neće biti ništa. Džaba sam krečio. Naime, Dragan Jočić, ministar policije, požurio je juče ujutro da naglas pred novinarima brani poludele žandarme. Kaže ministar da u "Pioniru" nije bilo prekomerne upotrebe sile i da su navijači zaslužili žestoke batine zato što su se neprimereno ponašali (?! ). Pazi majku mu! Kakva strašna, mračna policijsko - staljinistička logika! Kakva užasna poruka upućena građanima! Aman, zaman, Dragane Jočiću, pa šta jeste prekomerna upotreba sile ako to nije ono što se naočigled svih nas desilo u "Pioniru"_ Šta je, bre, ministre, tamo trebalo da se dogodi da bi ste vi stali u zaštitu građana koji su vas izabrali na tu funkciju?! Pa, zar treba neko da pogine da biste vi, gospodine Jočiću kazili neku od bahatih uniformisanih zveri?! Alo bre Jočiću, umijte se ladnom vodom, povucite ručnu, čoveče! Učinite nešto, dok još nije kasno! Nemojte sutra, kada, ne daj Bože, neko pogine da se pravite ludi.
p.s. Ono, fakat navijači u "Pioniru" jesu pevali pogrdne pesme u kojima se policajcima spominje majka i ostala bliža i dalja rodbina, činjenica je da je ka kordonu žandarma poletela pokoja slomljena stolica i metalna šipka, ali to ipak nije dovoljno dobar razlog da bi na desetine ljudi, nevinih ljudi bilo unakaženo!!!

Гледам ову гробарску конференциј за штампу и не верујем колико неко може да се цинично смеје и измишља глупости које је само он изгледа видео... Е ј између осталих глупости он прича о унапред донешеној мокраћи, о неком уљу на терену, о десетинама петарди и не знам чему још... Ни у једном моменту не осуђују реакцију жандармерије већ причају јоцићеву причу и само што не кажу да је акција била оправдана и у реду... У ствари то су и рекли!!! А истина је да је на терен пало максимално 3-4 петарде, да је то што је пало на терен (нисам видео) једино могуће да је мокраћа а не уље (и ако се ради о мокраћи није донешена већ на лицу места напуњена кеса), и истина је да је још једна кеса пала негде у партер а друга неуспешно заврчила на нашем делу трибине... Никакве дестине унапред донешених кеса са мокраћом нису полетеле ка жандарима и њиховим навијачима да би то изазвало интервенцију!!!! ДОКЛЕ ВИШЕ ТОЛИКО ЛАЖИ????!!! Само доприносе да се мржња шири и изазивају нетрпељиост између обичних симпатизера, деле нацију... Чак су и неки Звездаши почели да верују у ту причу... Обични, небитни симпатизери партизана ме нападају са неком причом из медија и њиховог клуба како нас није срамота, како смо онакви, овакви... ... Хвала Богу има оних реалних па схватају ситуацију и не мисле тако... Каква монструозна екипа води ову државу а и њихов клуб... Изгледа да нам тек предстоји жестока борба на свим пољима!!!

п.с. Неко већ рече а и ја сам писао о томе после прве утакмице, за пуштање оних песама у првој утакмици нико није одговарао, шта ћемо за то друже бојићу и друже јоцићу?? Пичке режимске... У нормалној земљи = КАЗНА!!! И спомињање њиховог права да они могу да расподеле карте како они хоће... Е па не може тако другови партизани, ако вас је тако тито и тућман учио, ово је демократија коју имамо у пиониру већ 15 година од кад сте ви напустили вашу распалу халу спортова на Новом Београду... Једноставно се пусте карте у продају и ко купи карту доће на утакмицу....
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Neredi su bili organizovani
Incident su izazvali navijači Zvezde, a neredi nisu spontani. Ko ih je organizovao, to vam ne mogu reći. Nemam informaciju da li iza ovog događaja stoje klubovi finalisti, kaže Jočić
Pola sata posle novog udarca srpskoj košarci u "Pioniru", Vlade Divac je s pravom upitao hoće li neko odgovarati za mučne scene. I nemoćno zaključio da se boji da neće niko! Kako stoje stvari, bio je u pravu. Direktor Lige Predrag Bojić je saopštio kazne Zvezdinim "prestupnicima", ali niko od zvaničnika lige, rukovodstva "večitih rivala" ili žandarmerije nije ponudio ostavku kao moralni čin za zajedničku sramotu. Ruku na srce, nezvanično saznajemo da je trener Zvezde Dragan Šakota, utučen zbog nemilih scena, podneo ostavku, ali ona nije usvojena.

Ali, ne treba Šakota da bude taj koji treba da odgovara za necivilizovano ponašanje navijača (bacanje kesa i kondoma napunjenih urinom i bacanjem "topovskih udara"), a pogotovu za prekomernu upotrebu sile Žandarmerije. Pošto nas od strane navijača više ništa ne može iznenaditi, izgleda da je njihov virus zahvatio i žandarme, kao i ministra unutrašnjih poslova Srbije Dragana Jočića.

- Incident u hali "Pionir" su izazvali navijači Zvezde, a neredi nisu spontani. Ko ga je organizovao, to vam ne mogu reći. Nemam informaciju da li iza incidenta stoje klubovi finalisti - rekao je Jočić u Skupštini Srbije i odbacio tvrdnje da policija nije adekvatno reagovala.

Jočić je takođe pozvao novinare da pomognu policiji da sazna gde navijači organizuju sastanke na kojima ugovaraju obračune, ko u Beogradu može da izazove incidente i ko stoji iza navijača.

U redu, spremili smo dvoglede, teftere i olovke, pa krećemo u špijunažu, kada već policija, na čelu sa ministrom Jočićem, izgleda ne raspolaže istim rekvizitima. Jer, gde Žandarmerija krene, deca padaju sa tribina, nevini ostaju osakaćeni, žene onesvešćene, a batine dobijaju svi koji se nađu pod pendrekom. Nije "topovske udare" i kese sa mokraćom bacalo 500 ljudi, već nekoliko huligana. A, pošto se sukob već raspirio, i laici znaju da se razularena masa tera ka izlazu, a ne ka ogradi hale!

Sada se vraćamo na početak priče. Na ostavke! Ministar Jočić se novim biserima iz bogate riznice hrabro kandidovao za prvo mesto ljudi koji treba da podnesu odgovornost. Društvo neka mu prave Bojići, Jovčići, Čolovići, Vujoševići, Todorići, Žeželji, Petrovići, Anđelkovići srpske košarke... Fajront, žurka je (valjda) završena!

N. Radojević


izvor: Glas

QuoteЕ ј између осталих глупости он прича о унапред донешеној мокраћи, о неком уљу на терену, о десетинама петарди и не знам чему још...
Ali koliko je taj covek glup, to je neverovatno :boks . Jebote, kao da svi pred ulazom moraju da se ispisaju i isprazne besike pred murijom, pa da onda moraju da svercuju kese sa mokracom??? Onda on verovatno misli da je to islo u manjim kesama, pa se posle pretakalo, da bi moglo da prodje neopazeno??? Ili mozda i za to misle da je uneto od strane sekretara kluba?

A moguce je da su zandari organizovani, ali stvarno ne bih mogao da pomislim da ima veze sa partizanom... Jednostavno, nesto je drugo u pozadini (samo sta?) ili je, kao sto je valjda Kiki navela, idiot ipak samoinicijativno naredio premlacivanje... Mislim da je pozadina zlocina vrlo bitna, jer sve i da ovoga smene(a nece), docice sledeci...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Jeste li primetili 1 stvar? Kada je organizator nas KK, onda smo mi krivi, jer je sve to do domacina... kada KK partizan organizuje, opet smo mi krivi, jer smo gosti!!!   :zbunjen
I dokle tako vise?

Gledao sam snimak i hiljadu emocija je proslo kroz mene. Da li takvi ljudi jos uvek postoje... Gledam snimak i javlja mi se neverovatna mrznja prema stoci koja se ne moze opisati. Jednom recju strasno... Zao mi je sto takvi ljudi sebe nazivaju Srbima i patriotama

Jel imaju ti zandari decu. Sta bi bilo da je necije dete od njoh bilo tamo i da su ih tukli tako ko sto su nas. Mamu li im onu kerovsku.

I pored tolikih slika i nekoliko snimaka, ljudi opet veruju da je ograda pukla od divljanja po njoj ili mozda pod pritiskom delija na policajce koji su, pazi molim te, bili goloruki, a mi naoruzani kesama sa urinom i topovskim udarima(koji inace mogu da izazovu katastrofu ako se u njih slucajno ubaci olovo..objavio 'sport' skoro).. sledeci put bolje da svi poumiremo kolektivno, mozda ce nekom(ali samo mozda) da padne na pamet da je negde pogresio..
MA JEBEM LI VAM MATER MAFIJASKU!!!
Quote from: "drenke"Jel imaju ti zandari decu. Sta bi bilo da je necije dete od njoh bilo tamo i da su ih tukli tako ko sto su nas. Mamu li im onu kerovsku.
kakvu decu kad oni ni zene nemaju, a ko i ima to zadovoljstvo, onda iz zakopavaju zive, brutalno ubijaju i siluju.. UZAS!!! :bes
SMRT POLICIJI!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Fino je napisano gore, živimo u policijskoj državi. Jebala ih ovakva demokratija. Dočekao sam da odem u Srbiju da gledam meč i navijam, a onda me isprebija policija i povrh svega natjera narod na ogradu koja puca, narod pada, a oni još tuku ... I posle se narod čudi kad čuje koliko ima ubistava u zemlji. Sve bivši vojnici i policajci ... Jebem ti ovakvu zemlju, kad te može prebijati ko hoće i da ne odgovara. Čak štaviše, da ja odgovaram ...



Као и после Вршца сви медији су брујали то вече, жандармерија је била испљувана, а онда сутрадан све је заташкано и као што знамо нико до дана данашњег није одговарао за то...  Вероватно је наређено и запрећено свима који су желели другачије да извештавају или пишу, па је прошло како је прошло... Тада мо остали без шансе да се боримо за титулу, али добили казне, кривица је опет пребачена на навијаче Звезде, а ако су она деца и девојке са поломљеним ребрима, рукама итд. навијачи Звезде онда ок...

Прича се понавља, али чини ми се сада имамо ситуацију где пар новинских таблоида нико не може да изконтролише па су ипак на страни разума и осуђују све што је жандармерија урадила овог пута... Један од оних којима треба одати признање је Вучићевић (ако се не варам) из Пресса.. Јучерашњи текст у овим новинама и вишедневно објективно извештавање о догађајима из Пионира су нешто за шта у овој полицијској држави дефинитивно треба имати муда!!

У сваком случају бојим се да не проће као и пре две године, да све падне у заборав и да нико не одговара... Мислим, већ видим да ће наши ухапшени другари и људи из клуба одговарати, а где су ту организатори, жандари, министри обијачи трафика и остала банда која у ствари стоји иза свега овога... Устани јадна, бедна и понижена Србијо, и не дај да једна банда коју смо отерали после толико година ропства буде замењена другом, још огавнијом која је изгледа из свих грешака својих претходника научила и направила атмосферу у којој ће спроводити своју страховладу и безакоње!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Све док закон не буде једнак за све нема приче... То је ствар целе државе, свих Срба, Србије... Бојим се да сами не можемо ништа да урадимо... Отворен сукоб са свим полицијски структурама је раван самоубиству, тако да треба пазити шта и како даље...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Svejedno da li je ravno samoubistvu ili ne nesto se mora preduzeti i to pod hitno, neke stvari se ne mogu vise trpeti a da stvarni krivci prolaze ne kaznjeno

Ili da naselimo neku drugu teritoriju nazovemo je Srbija i napravimo civilizaciju?

ALi to necemo jer imamo vise prava od svih njih na sve u ovoj nasoj utonuloj zemlji!

Ja se nikom ne sklanjam,ne dam na moje SRBE-prijatelje ili prolaznike!

Izrodi srpski necete jos dugo!

ŽANDARMI NA PROVERI

Generalni inspektorat Resora javne bezbednosti (RJB) vrši intenzivne provere postupanja policijskih službenika MUP-a Srbije na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, saopštio je Biro MUP-a za saradnju s medijima.
Po završetku istrage, o njenim rezultatima će Generalni inspektorat RJB izvestiti nadležne organe i javnost. Svako istupanje u javnosti i davanje ocena o bilo čijoj odgovornosti pre okončanja istrage preuranjeno i štetno, navedeno je u saopštenju.


Izvor:Glas