Lalatoviceva vrijednost je 600,000 eurica i ima ugovor do 2006.

Evo i podataka o nasim igracima, ne znam koliko su tacni.

Ivan Randjelovic  ima ugovor do 2008.
Haminu Draman  ima ugovor do 2010.
Da Silva ima ugovor do 2008.
Milan Bisevac ima ugovor do 2009.  
Nebosja Joksimovic ima ugovor do 2009.
Dusan Basta ima ugovor do 2009.  
Dragan Mladenovic ima ugovor do 2008.
Bosko Jankovic ima ugovor do 2009.
Marko Perovic ima ugovor do 2009.  
Nenad Kovacevic ima ugovor do 2009.  
Dejan Milovanovic ima ugovor do 2009.  
Boban Stojanovic ima ugovor do 2005-2010.+1
Milan Purovic ima ugovor do 2004-2009.
Nikola Zigic ima ugovor do 2007.

Pantelic je u Herti do 2006 poslije cega imaju opciju da ga otkupe za 2.5 mEleona.


http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=14541
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Lukovic se nesme prodati taj mali ce tek da pravi cuda!

Quote from: "meekats"Lalatoviceva vrijednost je 600,000 eurica i ima ugovor do 2006.

Evo i podataka o nasim igracima, ne znam koliko su tacni.

Ivan Randjelovic  ima ugovor do 2008.
Haminu Draman  ima ugovor do 2010.
Da Silva ima ugovor do 2008.
Milan Bisevac ima ugovor do 2009.  
Nebosja Joksimovic ima ugovor do 2009.
Dusan Basta ima ugovor do 2009.  
Dragan Mladenovic ima ugovor do 2008.
Bosko Jankovic ima ugovor do 2009.
Marko Perovic ima ugovor do 2009.  
Nenad Kovacevic ima ugovor do 2009.  
Dejan Milovanovic ima ugovor do 2009.  
Boban Stojanovic ima ugovor do 2005-2010.+1
Milan Purovic ima ugovor do 2004-2009.
Nikola Zigic ima ugovor do 2007.

Pantelic je u Herti do 2006 poslije cega imaju opciju da ga otkupe za 2.5 mEleona.


http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=14541

Bolje neka prodaju Pantelica...
Svaka mu cast,koliko se trudi i bori,ali sta je do sada profulo u Bundesligi,to je neverovatno.

Milijaš se dogovorio sa Zvezdom

Najbolji fudbaler Zemuna Nenad Milijaš na korak je od prelaska u Crvenu zvezdu. Mladi reprezentativac SCG u sredu je posetio prostorije crveno-belih i obavio razgovor sa predsednikom kluba Draganom Stojkovićem.

Pored Crvene zvezde za 22-godišnjeg fudbalera bila je zainteresovana i Legija iz Varšave,Milijaš je čak bio i na pregovorima u Poljskoj, ali je posle jednočasovnog razgovoora sa Stojkovićem, po svemu sudeći ostalo samo da se čdelnici Zemuna i Crvene zvezde dogovore o visini obeštećenja:

"Ništa još nije definitivno, medjutim, Zvezda je bila veoma korektna. Postoji obostrana želja, ostalo je da se klubovi dogovore" rekao je Milijaš po izlasku iz kancelarije Dragana Stojkovića.

Milijašu aktuelni ugovor sa Zemunom ističe na leto 2006.godine i očekuje se da će ga Zemunci prodati kako bi dobili adekvatno obeštećenje pre nego što im najbolkji igrač bude potpuno slobodan

Izvor:B92.net
..кажу да причам много...

Da ne baksuziram, ali ovo je zaista sjajna vest. Time se otvara prostor da Mudri izleti napolje, na radost velike porodice Delija. Jako nam je bilo bitno da zatvorimo tu levu stranu jer Luković sada ima i previše posla, kako u napadu tako i u odbrani. Ako dođe Milijaš, Luki će moći malo više da se posveti defanzivi, a Milijaš će da preuzme ofanzivne zadatke. Jedva čekam da uživam u njegovim "bombama" ka protivničkom golu.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Lepa vest nema sta,nadam se da u konkurenciji Perovica i Milijasa Mudri vise nece dobijati priliku..........Iskreno se nadam da cemo dovesti jos jednog stopera i napadaca a da ce Lule ostati i to ce biti ono pravo........

Očigledno da Zvezda polako, ali sigurno vraća ugled. Piksi dobro gura. Pre samo godinu dana, najbolji igrači lige bi prešli i u poljskog drugoligaša(a kamoli Legiju) pre nego u Zvezdu. Pozitivan pomak i očekujem da sve ispadne kako treba, a Milijaš postane jedan od nosilaca igre crveno-belih. Otvara se i prostor za proterivanje Mudrinića i Krivokapića. :ruke



Sto se tice Lukovica, definitivno bi bilo jako lose ako ode jer je tek u ovoj sezoni poceo da igra kako zna, ali kako stvari stoje jedan igrac ce sigurno otici na leto. U svakom slucaju ako vec ode, taj Andjelkovic je stvarno odigrao neverovatno u ovoj polusezoni, posebno je ostavio dobar utisak u pobedi nad Partizanom, ono je bilo strasno sta im je radio!

Sto se tice Mudrinica, nisam siguran da ce bilo ko pa i sam MIlijas uticati na njegov status u ekipi, jer sam iz pouzdanih izvora saznao da ga Zenga jako ceni, da ga zove "sefe", i da prvo sa njim prica o svemu (valjda bi to trbalo da radi sa kapitenom) pa onda sa ostalima...

Jedno pitanje za razno rane upucene menadzere i skaute :D .
Ukoliko Milijas,ili bilo ko drugi potpise u zimskom prelaznom roku,da li ce imati pravo nastupa u kupu UEFA ukoliko kojim slucajem prezimimo?

Pomenuti beogradski sportski list još i navodi da bi, ukoliko Milan Dudić napusti "Marakanu" usled želje Herenvena da ga angažuje, kao zamena u redove lidera na tabeli Meridian Super Lige mogao da stigne 28-godišnji Francuz Žan-Filip Kaje, trenutno igrač bugarskog Liteksa a nekada fudbaler Kaena, Klermon Ferana i Meca.

Quote from: "jovicn"Jedno pitanje za razno rane upucene menadzere i skaute :D .
Ukoliko Milijas,ili bilo ko drugi potpise u zimskom prelaznom roku,da li ce imati pravo nastupa u kupu UEFA ukoliko kojim slucajem prezimimo?
Пошто Земун није играо у Европи током јесени,моћиће да игра,наравно све под условом да изборимо пролеће у Европи.За остале зависи од тога да ли су играли за неки тим у Европи током јесени.Нпр. Роналдињо ако дође не би могао да игра за на пролеће у Купу Уефа :D .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Quote from: "jovicn"Нпр. Роналдињо ако дође не би могао да игра за на пролеће у Купу Уефа :D .

E u materinu, onda se ne isplati davati tolike novce...  :lol:

Btw, ovo je jubilarac - moj 300. post!  :finger



Kazu da je taj francuz jedan od najzasluznijih sto su bugari izborili plasman u 1/16 finala kupa uefa.Mozda je i dobar.

Steta za Ronaldinja... :(

Quote from: "goku"Steta za Ronaldinja... :(

Остаће жал са њим, али шта је ту је, идемо даље..

Иначе, у ФК Црвена Звезда је већ неко време једна лепа млада дама која је психолог и као у свим већим клубовима, има разговоре са играчима и помаже им да пробије разне психолошке баријере.Из паузданих извора сазнајем да су играчи велики шмекери и више времена проводе да "баце шмек" психологињици него да имају користан разговор.. ;pljuga

Quote from: "Northern"Иначе, у ФК Црвена Звезда је већ неко време једна лепа млада дама која је психолог и као у свим већим клубовима, има разговоре са играчима и помаже им да пробије разне психолошке баријере.Из паузданих извора сазнајем да су играчи велики шмекери и више времена проводе да "баце шмек" психологињици него да имају користан разговор.. ;pljuga

Hajdi Klum ?



Red za Dejana Milovanovića
Holandski RKC i Utreht, italijanski Livorno i švajcarski Grashopers interesuju se za fudbalera Crvene zvezde i mlade reprezentacije SCG
Kao za maler, sad kada je ušao u štos Dejan Milovanović skoro sigurno napušta Crvenu zvezdu. Obeležio je dva poslednja trijumfa crveno-belih, briljantnim golom presudio Smederevu, pa u poslednjem prvenstvenom meču bio ubedljivo najbolji pojedinac. Nakon problema sa povredama i ignorisanja od strane Valtera Zenge, Milovanović dokazuje da je bio nepravedno zapostavljen. Kasno. Traži ga dobar deo Evrope.

- Vidim da Zenga ozbiljno računa na mene. Bilo je krajnje vreme jer me je poslednjih sezona ubijalo u pojam da čas igram, a čas ne igram. Postigao sam nekoliko bitnih golova i u Zvezdi i za mladu reprezentaciju, ali uprkos tome nisam dobijao značajniju minutažu kod Filipovića i Dostanića. Uključujući meč sa Romom, povezao sam četiri utakmice i polako se vraćam u pravu formu. Šteta samo što se sezona baš sada završava - kaže Milovanović.

Uprkos činjenici da minulih sezona nije bio standardni član startne postave Crvene zvezde, sjajne igre i efektni golovi nisu promakli skautima evropskih klubova, pa nije ni čudo što će mladi reprezentativac najverovatnije već ove zime promeniti sredinu.

- Sačekaću da se sezona okonča, pa ću tek onda videti šta dalje. Produžio sam ugovor sa Crvenom zvezdom do 2009. godine i svi moji dalji planovi vezani su za moj sadašnji klub. Međutim, ukoliko bi iskrsla neka povoljna ponuda, u dogovoru sa klubom oprobao bih se u inostranstvu. Načuo sam da je bilo nekih ponuda, pre svega iz Belgije i Holandije. Znam da su se interesovali RKC i Utreht, a u opticaju je bila i pozajmica u Livorno, ali nisam o tome pričao sa predsednikom Stojkovićem. Najkonkretniji je Grashopers i, u slučaju značajne ponude, ne bih imao ništa protiv da napustim Crvenu zvezdu - smatra Milovanović.


-----------------------------------------------------------------------------------

СТЕВАН СТОЈАНОВИЋ О МИСИЈИ У БУГАРСКОЈ

Каје није једини

СПОРТСКИ менаџер Црвене звезде, Стеван Стојановић, заједно са координатором Гораном Василијевићем, у петак је обавио мисију у Бугарској. На утакмици Литекс – Левски, посебну пажњу обратили су на Жан Филипа Кајеа, дефанзивца у екипи нашег стручњака Љупка Петровића, који би могао да замени Милана Дудића, уколико ове зиме оде у Херенвен или негде другде.

- Добар и искусан играч, нисмо са њим конкретно разговарали. Видећемо... – напоменуо је Стојановић.

Осим Француза, на мети црвено-белих била су још тројица играча Литекса, за којих су добијене препоруке од стране тренера Петровића. Утисци су, изгледа, позитивни, али евентуални трансфери ће се тек разматрати...
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

a na mracnoj strani beograda, hoce Burzanovica i Stepanova. Mislim, za burzanovica nije bitno, ali stepanova bi trebali u svakom slucaju dovesti na Marakanu.

Nesto citam da bi Stutgart dao 4 miliona za Kovacevica,ukoliko ga puste to bi bio najbolji poslovni potez kluba u poslednjih 15 godina.
A kad se na te pare doda jos koje milionce iz budzeta(mislim da su spominjali 2 miliona za pojacanja)mogu se dovesti par zaista solidnih fudbalera.

Ne treba se tako lako odricati kapitena. U poslednje vreme ne igra najbolje shto moze jer su mu dali da kreira igru ali on je i dalje za mene najborbeniji Zvezdin igrach. Igra srcem, a Zvezdin dres mu nije ni Armani ni Versace.

Mislim da je ova vest u vezi Kovacevica sjajna. Pare su odlicne,a nedostatak nece biti veliki.

Mislim da je Kovacevic pre one nesrece sto mu se dogodila bio jako dobar igras i da od oporavka nikako ne moze da se vrati ni u priblizno takvu formu.
Svak cast za borbenost, tu mu nema ravnog, ali u poslednje vreme njegov broj oduzetih lopti isti je broju izgubljenih i to kriticno izgubljenih. Na poziciji na kojoj on igra (zadnji vezni), svaki pogresan pas je velika opasnost po odbranu,zato mislim da bi trebalo da ga prodamo ili da pored njega igra igrac kome ce on davati osvojene lopte da ih dalje distribuira.
Ali stvarno decko ima NAJVECE srce.

Mislim da glavna pojacanja moraju biti u odbrani, pa ne prodje ni jedna utakmica da ne primimo gol. Ajde sto ga primimo, nego primimo ga iz GLUPOSTI.

Sasvim bi bilo OK da doju Milijas, Ivanovic i dva DOBRA centralna beka u Januaru, a za leto i neki dobra napadac.

Mislim da i nema neke veze sa temom ali jako mi se svidja ova igra sa samim Zigicom u napadu, a Purovicem na klupi, mislim da se decko jos nije adaptirao na veliki klub.