Koprivica je otisao, a za tim se jos uvijek ne zna za sigurno jer je pitanje na koga ce sakota da racuna (spominje se da nece na Ljubotinu i Mandica).

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Potpisao je za nas Nenad Misanovic. Da li je rec o, sada vec, bivsem igracu, centru 217cm, 1984,  Hemofarma?

Quote from: "acafcrs"Potpisao je za nas Nenad Misanovic. Da li je rec o, sada vec, bivsem igracu, centru 217cm, 1984,  Hemofarma?
Da, to je taj.

Za Ljubotinu ne znam, ali mislim da bi bila steta da olako odbacimo Mandica.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Novosti su napisale ko je sve otisao u Rusiju.
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=44560&rubrika=Sport
..baklje gore, pesma cigana...

Hvala Devil-u na odgovoru.

Quote from: "kiki"Novosti su napisale ko je sve otisao u Rusiju.
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=44560&rubrika=Sport

Napisali su da je na pripreme otputovalo 15 igraca a onda nabroje 12 :D
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Na turniru u Ukrajini za sada poraz i pobeda...a sutra igramo protiv Dinama...

Sansu na obe tekme su dobijali svi igraci a izgleda da su najvise pruzili Dragojlovic i Emre (konacno)...to su tek prve tekme posle visinskih priprema pa nije ni bitno da li dobijamo ili gubimo...

Posle ovog turnita trebalo bi da odigramo jos jedan ali u Grckoj...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

Danas igramo sa PAOK-om. Ako neko moze neka napise nesto vise poslije utakmice.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

A gde je otisao Koprivica? :zbunjen
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Ima dosta toga na sajtu KK...potpisao Pero Antic kao i Igor Milosevic...debitovao Gurovic...

Izgubili smo od Barse 10 razlike...nije strasno...ali izgleda da se pravi opasna ekipa... :sampion
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali atinski AEK i tako osvojili treće mesto na veoma snažnom internacionalnom turniru u Solunu. Konačan rezultat od 75:54 dovoljno govori o velikoj dominaciji naše ekipe.

Crveno-beli su od samog starta zaigrali veoma angažovano, a trener Dragan Šakota još jednom je šansu pružio svim igračima koje ima na raspolaganju.

Na utakmici sa atinskim timom odličnu partiju pružio je kapiten Goran Jeretin koji je postigao 14 poena. Njemu uz rame bile su novajlije Leri O'Benon i Milan Gurović sa po 10 koševa. U ekipi AEK-a bolji od ostalim bio je bek Janis Kalabokis sa 26 poena.

Ekipa Crvene zvezde sutra putuje za Atinu, odakle će se u četvrtak preseliti na Kefaloniju gde učestvuje na još jednom jakom turniru.

CRVENA ZVEZDA: Jeretin 14, O'Benon 10, Radivojević 5, Antić 2, Subotić 8, Milošević 2, Bjelica 8, Gurović 10, Dragojlović 8, Nikolić 3, Raičević 5.

AEK: Rimac 12, Kalabokis 26, Papajoakim 5, Tamir 8, Matos 2.
25 Sep 2005

-------------------------------------------------------------------------------------

Malopre dok sam vecerao setih se da je na jednoj tekmi u NS-u dok je Gurovic igrao za Vosu doslo do sukoba izmedju njega i Vuka i Gurovic je tada Vuku puk'o samar ako se ne varam.Nadam se da ce njih dvojica to nekako uspeti da izglade da nam se ne desi situacija Jaric & Rakocevic u repki...
Ako se po jutru dan poznaje mislim da imamo najbolju ekipu od 98'.Prema ovim informacijama koje dobijamo sa priprema evidentno je da niko ne odskace posebno,da se igra timski,ali sada imamo par igraca koji mogu da pogode neke odlucujuce suteve(setite se koliko smo tekmi pukli prosle sezone u finisu).Samo napred momci!

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su startovali na festivalu košarke na Kefaloniji. Crveno-beli su drugi put u samo sedam dana savladali atinski AEK. Posle 20 poena razlike u Solunu, Zvezda je ovoga puta bila bolja za 4 koša (70:66).

Atinski tim je bio kompletiran posle završenog Evropskog šampionata, međutim ono što svakako zabrinjava su ponovni problemi sa povredama u našem timu. Novi centar tima Pero Antić, posle samo nekoliko dana rada sa novim saigračima teže je povredio stopalo, dok je na večerašnjoj utakmici povredu prsta šake obnovio kapiten Goran Jeretin. Status oporavka obojice igrača biće poznat u ponedeljak kada se tim vrati u Beograd, a vrlo je verovatno da će naš tim sezonu početi u Sarajevu bez pomoći Jeretina i Antića.

Na večerašnjem duelu blistao je novi član crveno-belih Milan Gurović koji je meč završio sa 26 poena, a njemu uz rame bio je mladi Milko Bjelica koji je ubacio 13 koševa.

AEK je odlično otvorio utakmicu i prvo poluvreme je završio u plusu 8 poena, da bi crveno-beli u nastavku zaigrali angažovanije i sasvim zasluženo stigli do trijumfa.

Crvena zvezda takmičenje na Festivalu košarke u Kefaloniji nastavlja u subotu, kada se od 17 časova sastaju sa Marusijem.
30 Sep 2005

Moze li neko saznati u kakvom je sastavu igrao AEK (cisto da vidimo njihova imena i jacinu) kao i sve strijelce kod nas?

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Znam da su se AEK-u vratili reprezentativci, ali je pitanje koliko su mentalno bili spremni posto sigurno jos uvek slave osvajanje titule.
Zanimljivo je da O'Benon ima stalan ucinak izmedju 10-15 poena, a to je nesto sto me raduje, jer su upravo oscilacije bile nas najveci problem poslednjih godina: igrac odigra sjajno jednu utakmicu, a na drugoj ga nema. Ne treba zaboraviti da je ovo prva O'Benonova profesionalna sezona, a povrh svega jos je u Evropi. Sigurna sam da moze da bude samo jos bolji. Naravno, iz sturih izvestaja ne mozemo znati kako mu idu asistencije (bitna stvar za beka) ili igranje odbrane (sve sto smo saznali je da je po tom pitanju vrlo pozrtvovan).
Izgleda da cemo poceti bez Jeretina i Antica (plej i centar) pa ce to biti prava prilika da vidimo sta mogu O'Benon (sam je rekao da moze  da igra i 1 i 2, ali da mu vise lezi mesto pleja) i Igor Milosevic (mada on nije odradio pripreme i tek se nedavno prikljucio timu).
..baklje gore, pesma cigana...

Сутра почиње смрдљива гумарска лига,и играмо прву текму са муслиманима у Сарајеву у 17 ч,уз пренос на антисрпској тв.Јеретин колко чујем повређен као и Антић.Биће пуна хала оних муслиманчина али ако их са овим тимом недобијемо нећемо никад.

Pokusacu da pogledam. Pisem impresije....

Quote from: "bjcz"Сутра почиње смрдљива гумарска лига,и играмо прву текму са муслиманима у Сарајеву у 17 ч,уз пренос на антисрпској тв.Јеретин колко чујем повређен као и Антић.Биће пуна хала оних муслиманчина али ако их са овим тимом недобијемо нећемо никад.

На твоју и на моју радост (а и већине форумаша) на овом сајту се неће појавити ниједан извештај са утакмица гумењарке, нити ће се качити обавештења да се играју утакмице. Дакле, и ове сезоне до марта-априла Пионир ме неће видети (можда само на дерби са гробарима).

Ja sam takodje protiv ove guma lige,jer dijelim misljenje vecine da je smrt za nasu kosarku,ali ako vec 80% sezone mi u stvari igramo tu ligu red je da se dodje u pionir i navija za Zvezdu.Jer valjda navijamo za nas klub a ne za ili protiv neke lige.

Gumenjarku treba ukinuti, ali ja ću za Zvezdu navijati makar igrala u arapskoj ligi. :D Dakle, večeras, "zbogom Bosno, odoh u Sarajevo."



Кизо дерби у гуменој пада колко сам видео 12.децембра,има доста до тада ал делим твоје мишљење у потпуности и слажем се,евентуално ако пре тога падне Цибона ил Задар идем иначе БОЈКОТ и увек БОЈКОТ те клошарске лиге.Надам се да је ова задња сезона да учествујемо у њој јер истиче уговор,и да је ова управа против тога!