Veoma bitna pobeda! Sada Le Man mora da ima pobedu vise od nas da bi bio bolje plasirani sto navodi da cemo biti treci. Imamo dve utakmice kod kuce protiv Hapoela i Skajlajnersa i jednu sa strane protiv Lotomatike.
Veceras je nas tim dobro igrao. Ja sam gledao utakmicu na Eurosport 2 jer sam imao problema sa TV pa je to bio jedini izbor. Komentatori su uglavnom odlicno vodili utakmicu. Strucno su dosta fino ispratili sve. Spomenuli su i Gurovicevu tetovazu. Jedan je komentarisao sve najbolje o Drazi i o nesporazumu sa Hrvatima zbog tetovaze, a drugi je pokusavao da ovog ubedi kako je ovaj bio fasista...
Sto se tice nase igre imali smo pad u trenutku kada smo vodili 33-27. Besoka ostavljamo samog, pravimo sranje u napadu, a onda debilan faul Bjelice. Inace Bjelica je igrao tih minut ipo, zasrao sta je mogao i izasao... Drugi pad smo imali pocetkom trece kada smo bili potpuno dezorjentisani, ali smo se stabilizovali... Bacanja su opet bila manji problem. Skok je dobro funkcionisao, a Besok se nije video dok ga je cuvao Misanovic koji je veceras odigrao odlicno... U svakom slucaju Sakota je igrao na brzinu, a tu se Dragojlovic snasao odlicno i to skupa sa Jeretinom koji je imao odlicne asistencije...
Sledeca utakmica je za dve nedelje i ako se ne varam cekamo Skajlajners...

Sasvim solidno odigrana utakmica... Lepa za oko, sa dosta asistencija, blokada, kontri... Mada su francuzi pravi indijanci "trci, promasuj i skaci u nebo" filozofije, ali bili smo bolji i u skoku od njih, sto ohrabruje... Jedino nas slobodna i dalje muce... I dalje smatram da sa ovakvim timom (posle toliko godina da imamo toliko dobrih igraca) i budzetom sve osim  :sampion u prvenstvu bi bio veliki neuspeh... Nasa snaga je u timskoj igri, to je i bio problem u derbiju... Za pohvalu i tandem Jeretin – Dragojlovic, veceras sasvim zadovoljavajuci...

Quote from: "nisam_zdrav"
Sledeca utakmica je za dve nedelje i ako se ne varam cekamo Skajlajners...

Da, tekma je 3. januara.
Bilo bi extra da UK odradi gostovanje u Rimu, a ako prodjemo dalje to ce biti jos bolje, pogotovo jer nema vise evropskih gostovanja sa FK.

Nek odrade Rim, da daju Romanistima sansu za revans :D .

Kroz trnje do zvezda
V.P., 29. decembar 2005

POČELO je porazom od Bosne u Sarajevu, završeno hvalospevima o nekim novim vetrovima na Malom Kalemegdanu. Na izmaku 2005, zastava Crvene zvezde pobodena je na vrhu Jadranske lige, od ulaska među 16 najboljih u ULEB kupu deli je samo još jedna pobeda, već viđena 3. januara protiv Frankfurt Skajlajnersa.
- Trebalo bi da budemo zadovoljni - konstatuje trener Dragan Šakota, najodgovorniji za narasle apetite navijača crveno-belih, koji već osećaju zaboravljene ukuse najvažnijih trofeja. - Učinak Crvene zvezde biće tema mnogih analiza, ali samo trener zna kakva je muka stvaranje jednog novog tima. Kažem novog, ne govorim o starijim i mlađim igračima, već samo o košarkašima koji prvi put igraju zajedno. Odigrali smo neke veoma lepe partije, imali i padova, ali smo sigurni da ćemo izgledati sve bolje. Mislim da možemo sa optimizmom da gledamo na 2006. godinu i da se nadamo da ćemo napraviti dobar rezultat.
Na Malom Kalemegdanu se nadaju i dodiru sreće, s obzirom na to da Crvena zvezda nijednu utakmicu u dosadašnjem delu sezone nije odigrala u kompletnom sastavu. Od početka je "kraća" za makedonskog reprezentativca Peru Antića, čiji će povratak zakrpiti brojne rupe u reketu.
- Antić je tek nekoliko dana u trenažnom procesu, ali očekujemo da će uskoro debitovati. Realno je da se kroz dve nedelje pojavi na terenu. Pošto se radi o obnovljenoj povredi stopala, ne smemo ništa da rizikujemo.



Има и Чоко Мразова..... :D  :D

И овде!? :zbunjen  :nene


Quote from: "radomir"Oбрисао сам све слике и коментаре везан за исте. Е, сад ако неко зна руски нека објасни овом лику да је погрешио топик на ком је постовао слике. И уопште нека му објасни како функционише форум.

Bjcz ko su ova prva dvojica u zadnjem redu?

Quote from: "Djole"Bjcz ko su ova prva dvojica u zadnjem redu?

Jes' da nisi mene pitao ali da ti odgovorim. Onaj prvi je Subotic a drugi, stvarno ne znam. Pokusavam da ga skontam al' mi ne ide.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Quote from: "Dacha od Bosne"
Quote from: "Djole"Bjcz ko su ova prva dvojica u zadnjem redu?

Jes' da nisi mene pitao ali da ti odgovorim. Onaj prvi je Subotic a drugi, stvarno ne znam. Pokusavam da ga skontam al' mi ne ide.

poz
Dacha
To je Pero Antic,njega jos nismo videli ove godine zbog povrede

Crvena Zvezda-Frankfurt 91:57.Zadnji pogodak je ostao sporan,tj. nije sporno da je Markovic pogodio za 3,ali je na semaforu pisalo kao da je pogodio dvojku.
-------------------------------------------------------------------------------------
Jako dobra igra od samog pocetka meca,videlo se da su momci agresivni,da nisu potcenili protivnika ni u jednom trenutku.U prvom poluvremenu prednjacio je Gurovic,kojeg nije isao sut za 3 poena,dosta je promasivao,medjutim gotovo sam siguran da je mec zavrsio sa dabl-dabl ucinkom,tako da mu se oprastaju svi promasaji.Odlicno ga je pratio i O'benon koji je doduse explodirao u drugom poluvremenu kada je izvodio egzibiciona zakucavanja u stilu Majkla Dzordana,ali i ukrao nekoliko lopti u odbrani.Treba pomenuti i Bjelicu koji je imao dvocifren ucinak,ali i Hendersona,koji je pored 9 poena,imao nekoliko vrhunskih asistencija.
-------------------------------------------------------------------------------------
U drugom poluvremenu desio se i incident kada su sudije bez ikakve potrebe dosudile 3. namernu licnu gresku nasim igracima na ovoj utakmici,pa je nakon protesta Sakota dobio tehnicku i iskljucenje i tada su se oni serijom slobodnih bacanja donekle vratili u mec...Posle toga je u hali bilo veoma bucno,a sigurno je da cemo dobiti kaznu sa silne upaljace i novcice koji su ubaceni u teren...Tek malo da osete vrelu atmosferu u Pioniru :D
-------------------------------------------------------------------------------------
Najefikasniji u nasem timu bio je Leri O'benon sa 23 poena,pratili su ga Gurovic sa 16(i preko 10 skokova),Bjelica sa 13 i Henderson i Jeretin sa po 9 poena.
Svaka cast momcima,predstoji im tekma u Rimu protiv Lotomatike gde ce moci potpuno rastereceno da se nadigravaju sa protivnikom.

Pozdrav Delijama!!!
Evo ovako,ovo je moj prvi post i odmah vas molim da ne pravite razliku izmedju "b" i "p"  u mom niku.Jbg,moja greska...

Svaka cast nasim momcima,iako svaba nije jak,ipak 34razlike nije malo.Sto se tice situacije u nasoj grupi,ona se malo zakomlikovala,ali samo toliko hocemo li biti 2,3 ili 4-ti.Prolaz je 99% siguran.Trebalo bi uzeti  zadnje dvije za drugo mjesto i lakseg protivnika u drugoj rundi.

Quote from: "Djole"...Jako dobra igra od samog pocetka meca,videlo se da su momci agresivni,da nisu potcenili protivnika ni u jednom trenutku.U prvom poluvremenu prednjacio je Gurovic,kojeg nije isao sut za 3 poena,dosta je promasivao,medjutim gotovo sam siguran da je mec zavrsio sa dabl-dabl ucinkom,tako da mu se oprastaju svi promasaji.Odlicno ga je pratio i O'benon koji je doduse explodirao u drugom poluvremenu kada je izvodio egzibiciona zakucavanja u stilu Majkla Dzordana,ali i ukrao nekoliko lopti u odbrani.Treba pomenuti i Bjelicu koji je imao dvocifren ucinak,ali i Hendersona,koji je pored 9 poena,imao nekoliko vrhunskih asistencija...
Glupi ispiti :bes , nisam imao vremena da odgledam utakmicu. Jeste da su ovi ocajna ekipa, ali lepo je da ne igraju ko prosle sezone utakmice neizvesne do bukvalno pola sekunde pred kraj...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Svaka čast! Verovao sam od početka u ovaj tim i drago mi je da me nisu izneverili. Jesmo mi sad 100% prošli, ili trebamo razvaliti još nekoga?
A šta je Đeneral, čujem, bio spiker? Imao svoj novogodišnji program!?  :lol:



Navodno je rekao:"Nemojte da bacate u teren,jebacemo im kevu" :D

Sigurno smo prošl u drugi krug gde se igra na ispadanje tj dva meča(domaćin-gost)i bolji ide dalje,po dosadašnjim igrama sem
UNICS-a sa svakom ekipom možemo da se nosimo još ako bude prave podrške navijača možemo daleko u ULEB kupu!

Ne bi bilo lose da uzmemo zabare i jevreje u zadnje dvije,bili bi sigurno drugi.Dobili lakseg protivnika u drugoj rundi,mozda cak FMP ili Hemofarm...Svakom utakmicom se tim jos bolje uigrava i igra bolje.Sakota bi trebao paziti da odrzimo formu od kraja sezone.Da nam se ne desi "rupa" kao jesenas,samo tako mozemo do titule i sto dalje Ulebu.Kao sto rece Pjer,imamo tim da se ne moramo nikoga bojati!!!

U Rimu za što bolji plasman (TV RTS2, 20h)


Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Rim gde će sutra od 20 časova(TV RTS2) igrati meč devetog kola ULEB kupa ,,D" grupe protiv Lotomatike. Crveno-beli su plasman u osminu finala ovog prestižnog evropskog klupskog takmičenje obezbedili prošlog utorka kada su u beogradskoj dvorani ,,Pionir" deklasirali nemačkog predstavnika – Dojče Bank Skajlajners.

,,Naš najveći motiv u sutrašnjoj utakmici protiv Lotomatike je da takmičenje u grupi završimo na što boljoj poziciji. Pokušaćemo da u naredne dve utakmice dođemo do drugog mesta. Roma sa druge strane mora da dobije naredna dva meča kako bi uspela da se izbori za plasman među 16 najboljih timova. Tim se dosta digao u odnosu na naš prvi duel i sigurno da nas očekuje težak posao", kaže šef stručnog štaba Crvene zvezde Dragan Šakota.

U tom prvom duelu 29. novembra prošle godine, crveno-beli su u sjajnoj atmosferi beogradskog ,,Pionira" i još boljoj igri uspeli da savladaju rimski tim sa 89:72. U odnosu na taj duel Lotomatika će biti neuporedivo jača pod koševima. Vratili su se u sastav Marko Tušek i Tomas Van Den Špigel, a u međuvremenu otpuštenog Gerija Trenta zamenio je Obina Ekezie, nigerijski košarkaš sa NBA iskustvom, koji je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezdi u sezoni 2002/03 kada je nosio crveno-beli dres sa brojem ,,14".

09 Jan 2006

Dva pitanja za upucenije.
Da li ce igrati Pero Antic?
Da li ce biti negdje prenosa na intrenetu,jer satelit RTS daje samo snimak u 23.50?

trenutno gubimo 15 razlike, Hapoel vodi protiv Dinama, a LeMan ocekivano gazi Skajlajnerse.