Quote from: "Johnny Blaze"Холанђане, не белгијанце.
Ко је Цуца ?

Da, ko je cuca? :zbunjen
VEK SA TOBOM

Цуца је Чича, претпостављам...  

Коначно да се и Перо истакне... :ruke



6-0  ;pivo

Sta li je u glavi ovim nasim kosarkasima, meni nije jasno?

'ladno izlaze posle tajmauta sestorica na teren, i to dvaput!!

немој да пишеш латиницом.

Quote from: "GOX SMCZ"Цуца је Чича, претпостављам...  

Коначно да се и Перо истакне... :ruke

Па игра већ неко време баш добро, није му ово прва. Иначе по мени он је наш најинтелигентнији играч, види се да игра ''главом''


Quote from: "drenke"немој да пишеш латиницом.

Visa sila, veruj mi.  :bes

Паок је купио нове играче, није то онај исти тим што смо их добили тамо, сада су много бољи тим.

Кизо, јел би могао да нам кажеш који су то играчи, пошто их нешто и нисам пратио?
Видим да су тукли Уникс, мора да су се појачали.

:ruke

Надам се да неће бити као Бајев...

Рус Громико у Црвеној звезди

Павел Громико, најбољи јуниор Русије, ново је појачање Црвене звезде.

17-годишњи кошаркаш висок 201 цм, родом из Москве, допутоваће наредних дана у Београд и потписати уговор са црвено-белима. Громико је већ тренирао са првим тимом Црвене звезде пре 10-ак дана, а игра на позицији крила.

Громико је у свом узрасту био више него доминантан у Русији и међу својим вршњацима на међународним такмичењима.

На ЕП за кадете у Русији 2005.године просечно је убацивао преко 23 поена уз 15 скокова, а у Београду је завршио банкротом Динама из Санкт Петербурга у који је лета 2005. стигао из московског Динама.

Ево и реаговање госн. Чиче.

Најбољи Звездин играч Милан Гуровић изнео је низ комплимената на рачун клинца из Русије, који је до привременог повратка у отаџбину неколико дана тренирао са црвено-белима.

"Мали је одличан, има феноменалне физичке предиспозиције, што нам је више пута на тренинзима показао 'животињским' закуцавањима. Чини ми се да има и солидан шут. Не пратим млађе категорије, али овај момак је велики потенцијал", рекао је популарни "Чича".

Karte za PAOK u prodaji od subote  

Naredni meč u ULEB kupu košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak, 5. decembra u dvorani "Pionir" protiv solunskog PAOK-a od 19 časova.

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se u subotu, 2. decembra na blagajni kod severne tribine stadiona "Marakana" od 11 do 17 časova. Preostale karte prodavaće se na dan utakmice od 10 časova na blagajni hale Pionir.

Cene ulaznica su 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Молим вас, уколико неко има вишак макар карту нека ми јави на пм (укупно ми је потребно две карте). Моја последња нада је угашена када пре пола сата нисам затекао ни једног јебеног тапкароша код Пионира.

Саопштење КК Црвена звезда

После детаљне анализе догађаја на утакмици шестог кола УЛЕБ купа Црвена звезда – ПАОК, која је одиграна у хали ,,Пионир" 5. децембра 2006. године и комуникације са свим надлежним органима, Кошаркашки клуб ,,Црвена звезда" као организатор спортског догађаја закључује да је учинио све што је у његовој ингеренцији, а према обавезама из Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским борилиштима, да утакмица протекне у фер и коректној атмосфери.

Нажалост, све што смо учинили као организатор није било довољно да би се у постојећим околностима спречио инцидент. До сада није забележено у аналима српског спорта да група навијача једног српског клуба дође на међународну утакмицу другог српског клуба како би навијала против њега.

Група навијача Партизана, вероватно она иста која је путовала у Солун 31. октобра како би вређала нашег најбољег играча, дошла је у Халу да изазове инцидент, што су констатовали готови сви медији у земљи и иностранству. По већ виђеном сценарију, највероватнији план ове групе био је да инцидентом прекине утакмицу, како би Звезда била кажњена од стране УЛЕБ. У таквој ситуацији ни полиција не може много да учини, а не голоруки редари које је наш клуб ангажовао. Поздрављамо чињеницу да је вођа ове групе ухапшен и осуђен на седам дана затвора, али са жаљењем констатујемо да су хулигани успели у својој намери. Углед нашег Клуба у међународним кошаркашким форумима и широј јавности је упрљан.

Штета после инцидента није нанета само Црвеној звезди већ и Србији због ружних слика које су емитовале многе светске ТВ станице. Да подсетимо, Црвена звезда је током новембра у истој хали организовала утакмице са Униксом, Реалом и Ајфел Тауерсом уз присуство седам хиљада навијача и све је прошло без иједног инцидента уз најбољу могућу рекламу за Србију и српску кошарку.

Кошаркашки клуб ,,Црвена звезда" и у будућности ће улагати максималне напоре, како би утакмице у његовој организацији протицале у фер, коректној и искључиво спортској атмосфери. Од надлежних институција захтевамо подршку и ангажовање на решавању проблема насиља на спортским борилиштима. Већ 20. јануара 2007. године нас чека нови "Вечити дерби" на коме ће сви учесници показати какве су им намере и колико сви желимо да се немили догађаји више не понављају. Очекујемо да се навијачи оба тима уздрже од насиља и да у интересу српске кошарке, вратимо институцију "дербија" на прави колосек.

опет кукају...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "lucky_star"опет кукају...

Ништа ново, увек иста прича, кукања, правдања, саопштења до бесконачности...
Можда би било боље да размишљају о Шакотином наследнику.

Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "lucky_star"опет кукају...
Можда би било боље да размишљају о Шакотином наследнику.

не капирам што да размишљају о томе...у европи имамо скор 6:1 никад боље у последњих 6-7 година нисмо кренули...Шакота јесте добар тренер и не видим ниједно боље решење тренутно од њега за клупу звезде...Једино Змаго :rofl

Quote from: "Skrimo"
Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "lucky_star"опет кукају...
Можда би било боље да размишљају о Шакотином наследнику.

не капирам што да размишљају о томе...у европи имамо скор 6:1 никад боље у последњих 6-7 година нисмо кренули...Шакота јесте добар тренер и не видим ниједно боље решење тренутно од њега за клупу звезде...Једино Змаго :rofl

Па кад не капираш, сачекај још мало, надам се да ћеш онда схватити. Играћемо ми са још неком јаком европском екипом(типа Хелиос, Босна, Паок..) па ће ти бити јасније.

У европи смо доста добри без обзира на пораз од Паока,да је неко рекао да ћемо победити паок на страни,да ћемо разбити реал,добити уникс мало ко би веровао...Мада искрено увек имам осећај да нам фали још 2 играча за по мени сигурну борбу за освајање улеба.Шакота  је добар тренер и у то не може нико супротно да ме убеди,а такође нисам за његову смену јер не видим бољег слободног тренера који би нам дошао у том случају.Одласком Шакоте би само изгубили,то је моје мишљење.

Стварно каква ретардирана управа...који ће им курац ово саопштење уопште?!?