Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DelijaHH

81
Терен / Прелазни рок 07/08
June 10, 2007, 02:17:58 PM
Ево нешто интересантно из Гласа поводом тренерског питања:

Зоран Стојадиновић, познати менаџер, саветује председника Звезде

Пикси, остави Ђуровског

Купер би трчећи дошао у Србију, јер њега нико неће ни у Шпанији ни у Италији. Увек сам за нашег тренера. Да мене неко пита, оставио бих Бошка, истиче Стојадиновић

Што се тиче играчког кадра, Црвена звезда се налази на правом путу да направи тим који, уз доста среће на жребу, може да се избори за пласман у Лигу шампиона. Челници са "Маракане" задржали су Гаја, Кастиља, Миловановића, Басту, Пуровића, на путу су да доведу Лукаша, Саласа... а једино питање остаје ко ће бити тренер српског шампиона.

Ди Канио је пристао, па одбио, Дел Нери неће да ради ван Италије, Закерони и Купер су скупи (1.5 милиона евра), а млади стручњак Бошко Ђуровски, који је донео "дуплу круну", спреман је као запета пушка!
Драган Стојковић, председник Звезде, још трага за тренером који има име, резултате и жељу и вољу да ради у нашој земљи, али познати и признати менаџер Зоран Стојадиновић не верује да ће Пикси наћи таквог.
      
СТОП ЗА ПУРОВАИЋА

Бенфика не одустаје од Милана Пуровића и спремна је да за његов трансфер издвоји између један и по и два милиона евра.
- Од преласка Пуровића у Бенфику нема ништа. Није новац у питању, већ спортски мотив. Једноставно, Звезда нема решење на позицији нападача - објашњава Стојадиновић.
Можда после Лиге шампиона?
- Па и Бенфики треба шпиц за Лигу шампиона. Реализација је сад или ништа. Бенфика може да буде повлашћена у трећем колу квалификација за елиту и може да се састане са Звездом. Замислите да пусте Пуровића, а од он постигне гол за Португалце вредан пласмана у Лигу шампиона - пита се Стојадиновић.

ЛУКАШ ЗВЕЗДИН

Лукаш дефинитивно долази у Звезду. Везиста Боависте тренутно се налази на одмору у Мексику, а у Београд би требало да допутује до краја недеље.
- Лукаш ће потписати трогодишњи уговор и ускоро ће бити и званично представљен новом клубу - рекао је Улисес Сантос, менаџер Лукаша.      
   
   



- Не постоји тренер који има име и резултате, а који би радио у Звезди. Такав већ има посао у Шпанији и Италији. У ствари, можеш да нађеш неког који је пре шест година имао име и резултате, али и ја сам пре 16 година играо фудбал... - сликовито је објаснио Стојадиновић.
Купер је дуго фигурирао као будући тренер Звезде. Аргентинац је жеља многих финансијера нашег најтрофејнијег клуба, пре свега младог Марка Мишковића.

- Купер би трчећи дошао у Србију! Њега нико неће у Шпанији, а ни у Италији. Зашто? Зато што много кошта, 1,5 милиона евра, а са собом увек вуче тројицу Аргентинаца који коштају исто толико. Ако ништа не урадиш како да објасниш навијачима зашто си дао толике паре? Пиксију саветујем да не ради то. До сада је вукао паметне потезе, надам се да ће тако наставити.
Да је на месту Стојковића, Стојадиновић зна шта би урадио.

- Увек сам за нашег тренера, некако је атмосфера она права. На Пиксију је да одлучи, али да мене неко пита ја бих оставио Бошка Ђуровског. Показао је да на њега можеш да се ослониш. Преузео је екипу у тешком тренутку, вратио разлику на 14 бодова, три пута победио Партизан, освојио и Куп Србије, имао је храбрости да остави на клупи и Пуровића, Бурзановића, Коромана... Бајевић је уништио Звезду и умало "убио" Милијаша, Пуровића, Трајковића и још неке играче чија вредност сада износи од седам до осам милиона евра и то захваљујући Ђуровском - закључио је Стојадиновић.
82
Терен / Прелазни рок 07/08
June 08, 2007, 12:58:11 PM
Игоре, засто 14 голова није солидан учинак и за ову нашу слабу лигу? А физичка спремност јесте данас у модерном фудбалу једна од најважнијих ствари уопште. Само техника и таленат сигурно нису довољни. А већ када немаш талента и технике, онда се макар можеш физички тако спремити, да те дефиците макар мало "поравнаш".

Ни Жигић прошле године није више дао, ако се не варам, па сада добро игра у Шпанији.

Ми се сви слажемо у томе да Ђокић није нешто специјално, али за ово мало времена што је био код нас, одрадио је посао сасвим добро, па макар то било и у нашој јадној лиги. Аилтону, Пуровићу и сакатом Рашковићу то није посло за руком, зар не?!  

Али то сада више и није толико важно (имаш право ту), јер је одлучујуће ко ће нама доћи као замјена. Та ме ствар пуно више занима...

Поз.
83
Терен / ???????? ??? 07/08
June 08, 2007, 07:04:17 AM
????? ?? ?????? ????? ??????????. ?????? ?? ?? ???? ???. ?????? ?? ? ?????? ?????, ?? ???? ?? ?????, ??? ??????? 10 ?????? ? ??????. ???? ?? ???? ? ??? ???. ???? ?? ?????? ?????, ??? ?????? ?? ????? ?? ?????? 10-15 ??????. ??????? ?? ?????? ????????? ??????? ? ??????, ?? ?? ??? ?????? ? ???????? ?????? ??????.

? ??? ?? ?? ?????? ???????? ?? ??????, ?? ?? ?? ???? ???? ?????, ??? ?? ??? ?? ?????????!

? ????? ???, ?????????? ???? ?? ?????????, ????????????, ??????????? ???. ??? ?? ???????? ? ?? ?????? ??????? ??????!
84
Терен / ???????? ??? 07/08
June 07, 2007, 06:50:08 AM
? ????? ????? ?? ??? ?????? ??? 1,5 ??? ?? ??????. ?????, ??????? ???? www.?????.???????.??.y?, ??????? ?? ?????? ?? ????????? ????? ? ??? ??? ? ?????? ??? ???? ???????, ???? ??????? ????????, ??? ????????? ???????? ???????????? ??????? ???? ? ??????????? ?? ? ???? ??????.
85
Терен / ???????? ??? 07/08
June 05, 2007, 11:26:11 AM
??? ??? ???????? ?????? ???? ?? ???????????? ???????? ????? ???? ?? ??????? ??????. ????? ?? ?? ??? ??? ??????? ? ??? ????, ?? ???? ?????, ???? ?? ?? ?? ??????, ???.  :zbunjen
86
Терен / ???????? ??? 07/08
June 02, 2007, 07:30:21 AM
?? ????? ?????, ???? ?????? ????? ????????, ??? ??? ???? ?? ??? "????" ?? ?????, ?? ?? ?? ???? ???????????. ??? ??? ????????? ??? ?????? ??????????? ????????, ???? ????? ???? ?????? ???? ??????? ?? ??????.

?? ?????????, ??????? ????? ??? ??????? ???? ???? "?????" ?? ?? ?? ???? ?? ????????, ???? ?? ????? ?? ????????? ?????? ????????, ???? ?? ??????????? ????? ???????????? ? ??? ????? ?? ??? ????????. ?? ?? ?? ?? ????? ??????????? ??? ????? ???????.  

??: ??? ??????? ???? ??? ????????
87
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 26, 2007, 08:06:33 PM
Ово је изгледа први пут, да имам потпуно твоје мишљење.  :) Нема шта, исправна анализа.

Само шта је ријешење? Као што већ рекох, имамо зато људе, па нека разбијају главу!
88
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 26, 2007, 07:48:32 AM
Момци, само са свим овим коментарима нисте успјели да "преокренете" мишљење Пијанца и Симе!  namigivanje   :D
89
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 25, 2007, 03:23:10 PM
Не знам ни сам шта да кажем на све ово - уколико је уопште тачно. Ту увијек треба бити опрезан...

Мислим да Бошко ово није заслужио и из тога разлога као и из чињенице да је велики Звездаш много ми га је жао.

Да би све било горе, Ектор Купер је рођени губитник. Тај скоро ништа није освојио! Једино што му је велики плус да је прави тренерски "диктатор". Ред, рад и дисциплина, то су му главни адути - баш оно што нашим талентованим, али много често љеним, немотивисаним и надуваним играчима и треба!!!  Мозда је то рачуница на коју Пикси и остали иду, мада је око 800.000 € мнооого пара. Изгледа да је Пикси у оном успио, што његовом претходнику није пошло за руком - сакупити лове од спонзора. Сад је само питање, да ли овај наш "полудели" предсједник зна, да то новца паметно и инвестира.

Иако на све ово гледам критично, мислим да ни Бошко није најгенијалније ријешење (искрено речено не знам ни сам које је ријешење за нас добро). Тренер који понекад игра и са 3 штопера да би заштитио сопствени гол ( и то у нашој лиги против ОФКе напримјер), који експлицитно изражава да је Звездин војник (читај: користи популистичке изјаве, како би за своју корист навео навијаче на своју страну),те који из истог разлога махуће са шалом око руке ко неки сељак, није савремен и прогресиван. То ми некако испада ко када сељак каже да је господин човјек, а сви знамо да један прави господин то никада јавно не би рекао о себи.

Све у свему, како год окренеш не ваља. Ја се само надам за Пиксија и остале да знају шта раде, јер ће им се на крају десити оно, што се је десило и његовом тј. њиховим неспособним претходницима - биће најурени из клуба од сопствених навијача!

У нади за паметним потезима у скоријој будућности нашег омиљеног клуба поздравља вас ДелијаХХ.  :)
90
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 16, 2007, 02:37:01 PM
Мислим да ће Ђуровског тешко бити "отерати". Осим његовог неискуства  и мало чудне тактике са само једним шпицем и са тим самим не баш превише атрактивне игре, човјеку се ама баш ништа не може да замјери. За мјесец дана три пута је добио Партизан, вратио нам велику предност - чак је и повећао - и на крају као посластицу освојио куп! Игра ми ђелује љепша него под Бајевићем,а и не сме се запоставити и финансијски аспект. Ђуровски је најјефтиније ријешење, које нас је могло снаћи. Уз то је и велики Звездаш, мада то у професионалном фудбалу не би требао бити одлучујући критериј.

Ако му Пикси не продужи сарадњу, биће под приличном ватром медија и Делија. Тај ризик он не би требао да иде, јер је и овако критикован од стране навијача због којекаквих ствари.

Одлучиће на крају визија Ђуровског и појачања за следећу сезону. Као што сам већ недавно рекао, треба нам свакако један прави љеви бек и један убитачни нападач. Ђокиц (љеп гол синоћ) и Пуровић су добри за нашу лигу, не и за ЛШ, ако се уопште за њу квалификујемо. Покушати задржати Кастија и Коромана и евентуално наћи адекватне замјене за њих ако оду и то је то. Захвалити се на сарадњи Јоксимовићу, Миладиновићу, Тришовићу, Георгиеву, те макар једном од резервних голмана. Искрено речено, нисам нешто одушевљен ни Бајалицом, ни Ђорђевићем ни Туторићем као штоперима, могло би се и то нешто направити. Али за све то имамо људе у клубу, па нека мало разбијају главу.

Поз.
91
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 08, 2007, 04:12:18 PM
Кавиедес је једини играч којега знам. Остали су ми непознати. Али то је био и Кастијо, па ето како добро одигра ову сезону...

Хвала за инфо Бока!
92
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 05, 2007, 12:57:56 PM
Галоис, ако ми тако променимо екипу, као што кажеш, онда опет нећемо имати уиграни тим за следећу сезону. Нећемо ваљда увести кошаркашки систем и у фк?!

Оно што нам под хитно треба, јесте један прави леви бек (Анђелковић је једва добар за нашу лигу, а камоли за Европу), који зна да дрибла, да центрира и да је брз.

Такође нам треба једно офанзивно десно крило у случају да са Короманом не будемо могли продужити сарадњу. Ни Георгиев ни Тадеу не могу да испуне ту улогу, те се са њима сарадња сигурно неће наставити.

Осим тога, треба нам минимум један прави нападач! Пуровић и Ђокић су добри за наше услове, али са њима ићи у поход на ЛШ једноставно није довољно. Рашковић је типични џокер и ништа више. Ни код једног тренера се није пробио у првих 11.

Иначе, 1-2 странца нам итекако требају, јер код нас нема довољно добрих играча. За Деспотовића је питање да ли би га Војводина уопште пустила, пошто ће и они следећу сезону играти у Европи. А да нема добрих странаца, који би дошли код нас, то није истина. Кастиљо је странац, еквадорски репрезентативац и можда нас најбољи играч ове сезоне. Као дефанзивни везни дао је 6 голова! А и Гај није лош, иако је увијек добар за понеки блекаут.  

Перовић, Тришовић, Трајковић, Рашковић, Анђелковић, Пантић, Јоксимовић... све је то солидно за нашу лигу, али за нешто боље тешко...

И на крају је питање, да ли ће управа наставити сарадњу са Ђуровским. Бити велики Звездаш и носити само Звездин шал око врата није довољно. Са друге странe смо мислили да је велико име Бајевић рјешење, а оно се испоставило као један од највећих неспоразума у историји клуба.

Свакако, требало би бити интересантно у идућем прелазном року!
93
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 04, 2007, 02:50:02 PM
Quote from: "johny"Кажу неки нису нам дали да освојимо титулу,а шта онда фмп треба да каже кад се погледа ко је све играо за њих.Реално,само смо са Ракочевићем били најбољи и те сезоне покрадени,а за све остале више треба фмп да кука него ми.Нису нам гробари криви што сваке године улазимо у сезону са 8 нових играча,а међу њима нема ни једног из те опорављене омладинске школе.

To je to!
94
Терен / FKCZ WEB
April 23, 2007, 05:02:47 PM
Поз свима,

примјетио сам једну грескицу на официјалној страници Црвене звезде.

Погледајте табелу љево: доњи дио не пасе никако. Треба је раставити на плејоф и плејаут.
95
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 23, 2007, 11:59:12 AM
Апсолутно се слазем са тобом!

Јесте, да је опао квалитет и Звезде (након онолике продаје) и насе лиге опценито! Ту је ИгорРС потпуно у праву!

Али, ста је алтернатива овом систему такмицења? Лига са 14, 16 или 18 клубова, па да у њој играју легендарни тимови као сто су Цука, Рад, Јавор итд...

Не, боље је овако компримирано. Боље гледати дерби 4 пута пред 20.000ак хиљада гледалаца, него и једну текму са горе наведеним клубовима пред 2.-3.000! Само сто би требало мозда "дириговати" термин за текме са Партизаном. То знаци, да  се по две текме играју на јесен, а по две на пролеће, дакле на поцетку првенства и при крају првог дела.

Осим тога, првенство јос није ресено. Војводина је тотално неугодна (добро нас испрас"ила на Маракани), а Безанију нисмо - као сто је јовицн навео - нисмо добили ни у једном од три сусрета. Апатин је исто тако зезнут и добијамо их на једвите јаде, док је Кула поново у успону. Само фали јос ОФК, и онда би биле све екипе на окупу, које у Србији макар несто ваљају. Банат и Смедерево су због гостовања интересантни и то је то. Дакле, нема ту висе од 10 клубова код нас, који су несто висе вредни.

То сто у Курватској и осталим земљама тај систем такмицења људима не одговара, то није нас" проблем, али моз"да рес"ење за нас" (не)квалитет.

Поз.

какво је ово писање ћирилицом?! модератор.
96
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 20, 2007, 11:25:39 PM
Quote from: "Бока"Мора да се шалиш?

Није он дошао у Чеченију да игра фудбал.

:rofl  :rofl  :rofl
97
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 20, 2007, 02:02:43 PM
Red Star FC official website:

"Бошко Ђуровски остаје до даљег тренер Црвене звезде. У претходном периоду је оправдао указано поверење и има пуну подршку руководства Црвене звезде. Када је Душан Бајевић поднео оставку на место тренера истакао сам да нећемо доносити исхитрене одлуке. Бошко Ђуровски је добио шансу коју је искористио и екипу ће сигурно водити до краја сезоне. Тиме је питање тренера решено. Сада се у потпуности окрећемо одбрани дупле круне. Надам се да ће Бошко као велики звездаш, и ова екипа која је показала карактер, имати до краја сезоне велику подршку наших навијача како би заједно остварили нове успехе".
98
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 17, 2007, 12:03:27 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Драган Стојковић има пуне руке посла око довођења новог шефа струке на Маракану. Очигледно је, пак, да су многа велика имена заинтересована за долазак на Звездину клупу.

Кренуло се од Илије Петковића. Највероватније је отпао, јер се Пикси боји да Звезда не прими шест комада у следећем дербију, а можда још више и највероватнијег новог појачања, супер-аса српског фудбала, Душана Петковића.

Следећи на листи жеља био је Хозе Антонио Камачо. Човек је одмах ладно одбио, уплашивши се да негде у холу не сретне Драгана Џајића, због чијих дриблинга и дан-данас не може да спава.

Помињао се и вечити Звездин "младожења", Руд Гулит. Човек просто једва чека да седне за клупу неког српског "премијерлигаша", али нажалост му нико не да. Хтео је једно време и да буде селектор репрезентације Србије, али опет није успео. Због тога је одлучио да више нипошто не игра лото, јер какве су му шансе да добије???

"Долазио" је на Мару и Кристијан Карембе. Мислио је да ће због дред-локни, које је Гулит давно обријао, имати предност. Имао је, у односу на Гулита, истина. Али се Снежана уплашила да ће Адријана Карембе да својим дугим ногама и вондербра грудима да заведе блудног Звездиног председника, па је и тај трансфер пропао.

Хоће у Љутице Богдана и Марко Тардели. Вели човек, саветник сам у екипи која је дисквалификована у нижи ранг због штели, ваљда не може горе. Кад је могао Зенга, што не би могао и ја.

Валтер још увек брани Звезду. Поручује човек да је најјачи од свију и да баш хоће да се врати, али му нешто жена не да. Да иде у БГ, не оно друго. А можда и то. Ипак, тврди како Тардели нема појма (чудног ли чуда), да утврди пазар, јер можда Ралука и попусти, пошто јој се сада гади и Дубаи.

Михајловић отпада зато што би отерао немачке и аустријске спонзоре, јер човек "мрзи Немце, још откад је гледао партизанске филмове", док Југовићу у прилог не иде то што и њему командује супруга, којој се не иде из Беча.

Сада стиже Ектор Купер? Човек-губитник, не само да ће изгубити титулу и куп, него и оба преостала дербија, али за очекивати је да се дође до финала купа УЕФА којег би опет наравно изгубили голом неког голмана у 94.минуту.

Треба ли напоменути да су без посла велемајстори српске струке, Стане Караси, Миша Косановић, Чеда Ђоинчевић ...

А пошто на лето без посла остају Капело, Мурињо и Рајкард, ето могућих Звездиних тренера ...

За најтиражнији лист Горњих Кладара,
извештава Микеланђело ...  ;pljuga


:rofl  :rofl  :rofl  :ruke  :ruke  :ruke  :D  :D  :D
99
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 10, 2007, 03:57:32 PM
Quote from: "Djole"
Срамотан потез Бајевића,уместо да скупи ону ствар и истрпи до краја побегао је са текме.

;pivo
100
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 28, 2007, 08:27:47 AM
Quote from: "Sima"Увек се обрадујем кад видим Тришовића у тиму. Ваљда зато што знам да неће провести у игри више од 20 минута. Анђелковић као Форест Гамп. Пуровић, дечко у флуоресцентним копачкама, ваљда кад се ноћу пешке враћа кући ибарском магистралом да га не згази неки камион.


:rofl  :rofl  :rofl