Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Јоца ДС

1
Ја сам данас због неких обавеза дошао тек на полувремену тако да ћу прокоментарисати само тај део меча!

Кад сам ушао.прво што сам запазио је јако мала бројност! Данас је заиста био јако леп дан,не знам шта је разлог не доласку људи,вероватно онај пораз у дербију,али такви који због једног пораза не дођу на следећу утакмицу,нису нам ни потребни!     Баш због тих блејача и дерби навијача,дерби је био мало слабије одрађен,што се навијања тиче!
Али на страну то,данас је заиста све било на високом нивоу,од певања где су највећи утисак оставиле песме ,,душмани хоће...,,(напокон отпевана и то врхунски) и ,,ти играш на облацима славе,,
Пиро на почетку полувремена исто прилично задовољавајући!
Нешто мање барјака данас,али вртео се барјак са ликом нашег брата,кога у другом полувремену нисмо помињали,али нећу да грешим душу јер нисам био прво полувреме  :)    Песма за Косово отпевана и то јако добро,грмело је веома!  
Опет је било ,,камермана,, што ми је опет засметало, и питам се кад ће се стати на крај више томе  :-\
Лепо одрађено размицање и поновно скупљање копа...
И посебан + за прскање  ;D  

И ко што рече вођа!   У среду мора да нас буде БАРЕМ ДУПЛО ВИШЕ!   зовите људе,цимајте,смарајте!
Ајмо Делије морамо из свега изаћи јачи него икад!


Едитујем јер сам заборавио да констатујем нешто...на званичном сајту ФКЦЗ стоји да се утакмица купа против Смедерева игра у среду од 16:00!!!  Да ли је могуће да утичемо некако на то па да се то одигра касније тог дана...па дајте људи шта би фалило некој утакмици од 20:00  , 20:30 !    И онако је то једино такмичење где имамо шансе да узмемо трофеј!     Мислим да би било сасвим нормално да се одигра у неком вечерњем термину и да дође што више људи да бодри момке...толико