Quote from: "curva_nord"Да не коментаришем оно што је речено, само ћу рећи било је до јаја... Него, једно питање... Хоће ли имати снимак навијања, пошто сам видео да неки снимају доле у партеру...?

Да, има свега.

Кариоли дефинитивно не значи 'све добро'.
Грк са којим сам у контакту није знао да преведе тачно на енглески, али је рекао да је  нека увреда у питању... док се јуче на трибини могло чути да значи пичке, курве, црви......

Ево шта је један наш брат из Атине написао на нету


paok karioli gamo tin toumpa oli means
paok you whorme xxxx toumpa whole
toumpa is a thessaloniki's location
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Обратите пажњу на крај клипа. Мислим да Перо Антић пуши цигару... ;pljuga  :rofl

Звезда - Паок  81:85
УЛЕБ куп 2006/07
хала Пионир: 6000

Јбг, утакмицу смо изгубили, не могу да верујем, и то још од ових гов*ара солунских... питам се јел то исти онај тим који је згромио мадрђане пре неку недељу  :roll: , али добро то остављамо Шакоти да размишља, његов је то посао. Да се ми вратимо на сам почетак ове приче, а то је окупљање на тргу...
Наиме, заказано је још у 3 сата пре почетка утакмице, и пошто сам дошао у заказано време, видим 100-ак људи у црвено-белом... керова је такође било доста, на сваком ћошку. У наредних сат времена пристижу Делије са свих страна, и у 17h трг је био пуун!
Ту је била нека мања туча двојице небитних ликова, који су одмах раздвојени, и напоменуто им је да то више нераде... да, и карте су се тражиле, мада је било и дељење истих.
Онда се гледа на сат и види се да треба да се крене... формира се кортео, уз договор са муријом којом путањом ћемо ићи. Крећемо низ улицу Деспота Стефана (некадашња 29. новембра), пали се 1 бакља, па друга, и тако редом док нисмо стигли, стално је горела бар 1 бакља на челу кортеа  8) ... мурија нам је била са леве стране, и то онај дечији распоред 2 по 2. Мало су трчкарали са нама, јер не знам из којих разлога сви су били у неком трипу да ћемо закаснити на почетак, или да је Пионир неким чудом пребачен у Борчу  :D па да треба стићи на време... чак су и вође покушавале да "закоче масу" али џабе... током целог пута грмела је песма, и људи су излазили и гледали шта се то дешава, чак је и саобраћај у овом супротном смеру стао због нас  :D ... елем, ми стижемо на већ одређен циљ, и улазимо лагано у халу, у то време хала је била полупразна, а дијагонално од нас је био смештен онај гробарски шљам, окружени са муријом! Добро су се "опаметили" ови наши из управе, па су им дали само 100 карата, из разлога да им врате за оно подјеба*ање из средине јуна ове године... ту су се они нешто мало и чули, јер је и наш део био не попуњен, јер је још трајао маратонски улазак, а и било је доста времена до почетка, чак 90 минута!? Онда се мурија у хали опет правила паметна, па нису хтели да пусте Делије из Д сектора  на Северни део хале. После неког времена, су се померили и пустили Делије... Од застава које сам ја уочио биле су: НОВИ ПАЗАР, ЛЕСКОВАЦ, БАЧКА ПАЛАНКА, ВРБАС, ЗВЕЧАН КОСОВО, БАР, RONINS КРАГУЈЕВАЦ, ОЛИМПИЈАКОС... извињавам се ако сам неку заборавио.
Овај наш део, није био пун, него ПРЕПУУН, значи игла није могла да падне, и добар ми је коментар са шипке: "Ајде сада седите, има доста до почетка"  :lol:  али нема се где, јер на столици људи исто стоје као у гсп-у 90-их!?
Неких пола сата пре почетка, прво 1 лик из гробарског окружења прескаче кордон пандура, пада на трибину, и креће нешто да се шиба са некима из црвене ложе, онда и други гробар креће да му помаже, па мурија онда попушта, ствар се отрже контроли, и креће лууудило  8) Наши људи прескачу ограду, у почетку 1 по 1, а после 10 по 10  :D и трчи преко терена ка онима горе, пале се 2 бакље које су одмах полетеле ка стоци, вероватно су се усрали за медаљу (цела ситуација ме је подсетила на онај прекинути 115. дерби, чини ми се, када су пар гробара правили срање, па је Северна Армија улетела у терен)... мурија такође улеће у терен, и шутира Делије, а затим их враћа назад, стоку сабијају скроз у угао, и ту остају до краја утакмице. Затим је мурија испод нас поставила 2 густа кордона! И онда креће навијање, које је доста добро звучало, али ипак за нијансу лошије него против Реала, јер прво су услови у хали били ужасни 50С, па смо се у једном моменту поскидали до појаса, као да је јун, а не децембар  :lol: , а друго у "кутији шибица" какав је биуо наш део, тешко да можеш да одрадиш леп навијање... још 1 ствар ми је била упала у очи, а то је 2 мегафона... то је лоше, јер онда не можемо да се ускладимо, поготово, што из 1 дела креће 1 песма, а чујеш поред себе другу, срећом тога није било често, али о томе треба водити рачуна... Песме "Још 1 победа и титула", "Нема дана" и Звезда ми је све" су екстра звучале, јер се се баш видело да људи хоће да их певају... било је и скандирања: "Олимпијакос, Олимпијакос" и "Паок кариоли гама тин тумба оли"... "Еври го" пред сам крај...
Штета, ми смо наше добро одрадили, једино што су играчи лоше одрадили своје... мада нема везе, ми и нисмо дошли са циљем да пратимо само утакмицу  :wink:

Quote from: "KizaLion"
Да, има свега.

Кад ће моћи да се наручује, цена, и тако то... Волео бих да имам ово у колекцији...  namigivanje

Али не могу да верујем да ови гробари свуда причају како су победили на трибини синоћ... Да ли је то могуће? Комплекси или шта?

то није тема овог топика..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Претпостављам да је РСФЦ мислио на пртетходни пост у коме се момак распитује за материјал, цене итд., а гробари могу да причају шта хоће... Оно што сам и ја видео да су у првом налету форсирали причу као да су малтене они били ти који су дошли на нашу трибину попели се преко ограде и сјурили нас до крова хале, али касније су они озбиљнији и реални спустили лопту на земљу и своје плусеве и минусе дали и себи нама... Оно што капирам да је једини минус који нам они реални приписују је наш неодлазак у Солун... Али и ту су необавештени јер тврде да смо добили 98 виза и то нам је било мало као, е па за вашу информацију добили смо 28 (групних) виза и то јесте мало јер је неозбиљно да група која броји хиљаде људи иде негде са 28.... А када су чули ко је и шта у питању изгубили смо и тих 28 и добили 0... И доста више са гробарским лажима...

Ма који мој уопште причамо о њима, ово је наш форум, наша навијачка победа а ми сами себе треба да критикујемо ако мислимо да нешто није било како треба...

Ево још две фотке, на којима се довољно види која невероватна маса је испунила коп... Захваљујем се на обради слика Beer Bely Crew-у са Д.нета...


Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Video zapisi, prvi je veliki 8 mb, traje 2 minuta, drugi oko 3mb traje dosta manje :)

Usput, kada skidate sa servera skidajte ga samo jednom, pa ga pustajte sa kompa (da ne bi opteretili server).

http://www.delije-caffe.co.yu/video/2006/paok-haos.avi
http://www.delije-caffe.co.yu/video/2006/paok-navijanje.avi

Из познатих разлога нећемо стављати слике инцидената.


Evo sitnih screenshot-a sa klipa incidenta koji sam postavio:







Убедљиво најквалитетнији снимак на нету!


Ево један кратак снимак из кортеа ка пиониру:
http://rapidshare.com/files/6265638/korteo-baklje.avi.html

После одгледаног снимка туче реално могу да проценим да су Делије уз све отежавајуће околности положај трибина, пандурација.., успешно одбранили пионир!
Занимљива је сцена где глодар или неки грчки изрод погађа сопствени коп бакљом  :lol:

Добра вест се далеко чује, а лоша још даље.. Амери ће препознати ову тв компанију  :D

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2688668

У све се они разумеју :indian .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Било је незаборавно синоћ, од окупљања па све до краја утакмице...срце пуно.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

Jedna krivična i četiri prekršajne prijave
Posle incidenta koji se dogodio uoči utakmice 6. kola D grupe ULEB kupa izmedju Crvene zvezde i solunskog PAOK-a (81:85), organi reda priveli su sedam lica, od kojih je protiv jednog podneta krivična, a protiv četvoro prekršajna prijava, potvrdjeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

MUP je, takodje, saopštio da su u neredima uoči utakmice dva policajca lakše povredjena.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i PAOK-a počela je sa skoro pola sata zakašnjenja, jer je neposredno pre izlaska igrača na teren izbila velika tuča medju navijačima crveno-belih s jedne i PAOK-a i Partizana s druge strane.

Do incidenta je došlo kada je jedna grupa Grobara krenula ka navijačima Zvezde, koji su se nalazili u VIP loži na tribina na kojoj se obično nalaze pristalice crno-belih i pokušala da se obračuna sa njima.

Tada je usledila reakcija nekoliko stotina navijača crveno-belih, koji su preskočili ogradu i prešli preko terena kako bi se suprotstavili rivalima sa tribina. U tom obračunu korišćene su stolice i baklje koje su letele svuda po terenu, ali je policija intervenisala, vratila navijače Zvezde na njihovu tribinu, a pristalice PAOK-a grupisala u jedan sektor, dok je navijače Partizana, koji su inače "pobratimljeni" sa Grcima, izbacila iz hale. U neredima je povredjeno šest navijača, od kojih dvojica teže.

Tanjug, Mondo



Извињавам се на овим хијероглифима али сам копирао текст.

Quote from: "KizaLion"http://www.delije-caffe.co.yu/video/2006/paok-haos.avi

Ууу, ово је баш ексклузива.  ;pljuga
Одличан снимак, Кизо.
Има већ неких снимака и на google и youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=ZQTxQBAoCU4
http://video.google.com/videoplay?docid=-3521298854017444356&q=zvezda+paok

Могли би форумаши који су качили снимке на rapidshare.com да их пребаце на неки од ова два сајта.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!