sa SC:


Zvezda angažuje Koromana?
04.02.2007 22:30

Ako se informacije iz kluba sa "Marakane" potvrde kao istinite, fudbalski reprezentativac Srbije Ognjen Koroman u ponedeljak bi trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Prema istim navodima, fudbaler Tereka koji se nalazi na pozajmici u Portsmutu, dogovorio se sa čelnicima Crvene Zvezde oko transfera na "Marakanu" gde bi u narednih šest meseci trebalo da igra kao pozajmljeni igrač.

Ognjen Koroman bi, saznaje Sportska centrala, u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor sa "crveno-belima" o pomenutoj polugodišnjoj saradnji, u utorak bi trebalo da usledi zvanična promocija, a na završetki mini-priprema srpske reprezentacije, koja se okuplja u Beogradu, u sredu bi zajedno sa ostalim Zvezdinim reprezentativcima krenuo put Kipra gde se priprema ekipa Dušana Bajevića.

Sa druge strane, dnevni sportski list "Sport" donosi vest o novom napadaču kog bi iz inostranstva trebalo da angažuje aktuelni šampion naše zemlje.

- U inostranstvu je, kratko je o tajanstvenom potencijanom pojačanju rekao za "Sport" prvi čovek Zvezde, Dragan Stojković, koji je na pitanje "da li je u pitanju naš čovek?" potom odgovorio: - Ne znam da li je naš. Sve što u ovom trenutku mogu da kažem to je da se radi o napadaču.

Писе и на Спортској централи да би као Короман сутра требо да потписе уговор са Звездом!

слободане, јебо га ти, па вијест и јест са централе. Копчаш, СЦ је Спортска Централа!  :batine

Ајд помози Боже, ако је то истина, направили су сјајан посао.  :ruke



Quote from: "cazzo_FCRS_forever"

Sa druge strane, dnevni sportski list "Sport" donosi vest o novom napadaču kog bi iz inostranstva trebalo da angažuje aktuelni šampion naše zemlje.

- U inostranstvu je, kratko je o tajanstvenom potencijanom pojačanju rekao za "Sport" prvi čovek Zvezde, Dragan Stojković, koji je na pitanje "da li je u pitanju naš čovek?" potom odgovorio: - Ne znam da li je naš. Sve što u ovom trenutku mogu da kažem to je da se radi o napadaču.

О чему се овде ради? има ли каквих нових информација?

Короман потписује за Звезду до поноћи!


Прелазни рок у Србији се завршава у понедељак у поноћ, а репрезентативац Србије Огњен Короман до тада ће потписати уговор са Црвеном звездом, сазнаје МОНДО из добро обавештених извора!

Короман ће црвено-бели дрес носити до 31. августа, што значи да ће тренер Душан Бајевић моћи да рачуна на њега и у трећој рунди квалификација за Лигу шампиона - наравно, ако екипа до тада одради посао у складу са очекивањима.

Брзоноги Паљанин, који се већ неколико дана налази у Београду, на Маракану стиже из Портсмута, као позајмљени играч руског Терека.

Звезда ће енглеском премијерлигашу уплатити одређени новчани износ на име обештећења, али ће ту суму "вратити" када на лето добије од Терека део новца приликом поновног одласка Коромана у иностранство.

Практично, црвено-бели ће седам месеци имати на располагању провереног интернационалца, само за плату и премије!

Промоција дуго очекиваног појачања црвено-белих биће уприличена у уторак у клупском прес центру, а 28-годишњи фудбалер средине терена ће се дан-два касније на Кипру придружити новим саиграчима.

(МОНДО)

Quote from: "Mikelandjelo"слободане, јебо га ти, па вијест и јест са централе. Копчаш, СЦ је Спортска Централа!  :batine

Ајд помози Боже, ако је то истина, направили су сјајан посао.  :ruke

Док сам ја писо пост, то није писало, погледај разлику у времену између мог једног изпред и бице ти јасно ок!?

Quote from: "slobodan11"
Quote from: "Mikelandjelo"слободане, јебо га ти, па вијест и јест са централе. Копчаш, СЦ је Спортска Централа!  :batine

Ајд помози Боже, ако је то истина, направили су сјајан посао.  :ruke

Док сам ја писо пост, то није писало, погледај разлику у времену између мог и једног изпред и бице ти јасно ок!?

Sry za offtopic!

Bas me zanima o kom napdau ce rec, da nece opet neki tipa Ailton!

Короман је потписао :ruke

Boze Piksi to nije napadac...  :zbunjen  :D

Nikad mi nije dosta ovih transfera!

Svaka cast upravi.

Што се тиче зимског прелазног рока, одрађен је максимално, оведени су добри играчи, а нико значајан није отишао и имаћемо један од бољих тимова у последње време.
Ако би на лето урадили нешто слично, уз нешто повољнији жреб, ни ЛШ не би била далеко.
Али отом, потом...

""Звездин председник најављује јошједно појачање.
Не могу да кажем ништа конкретно,осим да се ради о
нападачу.  Ш то се Коромана тиче, шансе су објективно мале"

Е, па сад протумачите, дали се ради само о Короману, или Короман плус неки нападач?!  :zbunjen

Људи, има Бога!

QuoteКривокапић иде на позајмицу
05.02.2007

До краја сезоне у Војводини

Радован Кривокапић је, као што је и било најављивано, напустио редове Црвене звезде, али каријеру неће наставити у Кореји, како је првобитно требало да буде.

Наш везни играч ће остатак сезоне провести на позајмици у новосадској Војводини из које је својевремено и дошао у Црвену звезду. Кривокапић није био у плановима стручног штаба за наставак сезоне па је удовољено његовој жељи да промени клуб како би имао већу минутажу.


:sampion
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

не би се пуно радовао јер то значи да га ето за 6 месеци опет у Звезди...Још 5 сати до краја прелазног рока ајмо пикси! :rofl

Заокружен прелазни рок


Последњег дана прелазног рока Фудбалски клуб Црвена звезда довео је и најзвучније појачање. Дугогодишњи репрезентативац Србије, Огњен Короман, постао је члан црвено-белих за које ће наступати као позајмљени играч енглеског Портсмута.



"Пресрећан сам што сам у Црвеној звезди и што ћу наредних седам месеци носити црвено-бели дрес. Овде сам да искуством, играма и понашањем помогнем младој звездиној екипи како на терену, тако и ван њега. Хвала свима који су учествовали у реализацији трансфера и надам се да ћу оправдати очекивања", рекао је у првом обраћању представницима медија Огњен Короман.

Кратком састанку присуствовали су и председник клуба Драган Стојковић, као и спортски менаџер, Стеван Стојановић.

"Оно што смо најавили у претходном периоду сада и потврђујемо. Огњен Короман је постао члан Црвене звезде. Дуго смо имали велику жељу да га ангажујемо и вратимо кући. У томе смо сада и успели. Црвена звезда ће са Огњеном Короманом бити, јача, моћнија и атрактивнија".



Одмах по завршетку импровизоване конференције за новинаре Огњен Короман је отишао у Фудбалски савез Београда где је озваничио сарадњу са Црвеном звездом. Короман ће за црвено-беле наступати као позајмљени играч до 31. августа ове године.

Званично представљање српској јавности новог играча Црвене звезде биће у уторак у 10 часова у просторијама Медиjа центра на стадиону Црвене звезде.

криви је отишао,перовић се сјебао,короман дошао,бајалица такође.

прелазни рок добро одрађен и све похвале управи.морамо мало и да их хвалимо.

Нада последња умире.чекамо још једног играча :)

Quote from: "Dalibor"Нада последња умире.чекамо још једног играча :)



стално смо ми скмромни били  :)

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"криви је отишао
Претпостављам да већина у анкети на званичном сајту није приметила једну ситницу: "Да ли сте задовољни резултатима зимског прелазног рока Црвене звезде?" Не "појачањима".
Шта мислите зашто :finger ?
..baklje gore, pesma cigana...

Не знам чему више да се радујем, одласку Кривог или доласку Коромана ...  :sampion

Браво Пикси, браво Управа!

Слободане, извини, у праву си. Само опуштено.  ;pljuga



Без иоле претеривања, Дика и Пикси раде посао. Увек ћу да их критикујем када мислим да нису у праву али за ово свака част. Види се да Пикси има доста веза као и ауторитета и да се у ФК зна ко коси а ко воду носи. Наравно урађено је најбоље у складу са нашим финансијама које на жалост још увек нису велике. За нешто мање од 2 године урађен је лавовски посао и што се тиче дугова и што се тиче појачања.
Е сад ово сам рекао пре пар месеци а поновићу поново. Довођење играча на годину дана или на 6 месеци је дефинитивно почело да ме фрустрира. За Лигу Шампиона треба континуитет кога ми тренутно немамо. Ови играчи који су сада, у случају да Бајевић укомпонује све како треба, имају по мени знања да уђу у Лигу Шампиона али шта то вреди када ће ко зна који састав да крене у поход на ту лигу.
И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.